Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@07:52:32 GMT

درمان زردی نوزاد با راهکار طب سنتی

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۸۰۰۲۲

درمان زردی نوزاد با راهکار طب سنتی

متخصص طب سنتی درباره «بروز زردی در نوزادان و راه‌های درمان آن با طب سنتی»، اظهار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: زردی یعنی افزایش صفرا و افزایش صفرا که یکی از اخلاط چهارگانه بدن است باید به حد تعادل خود برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پزشکان طب مدرن این میزان را با اندازه‌گیری مقدار بیلی روبین خون می‌سنجند. حال باید پرسید که چرا اکنون میزان زردی در نوزادان زیاد شده است که باید پاسخ داد این به خاطر ضعف کبدی است که مادران با آن مواجه هستند؛ چراکه اخلاط چهارگانه در کبد تولید می‌شود و این عضو بدن به نوعی به صورت یک آشپزخانه عمل می‌کند.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: اگر ماده اولیه برای تولید این اخلاط اضافه و یا کم باشد این اخلاط از تعادل خارج می‌شود که در توضیح این شرایط باید گفت اگر مادر نوزاد غذاهای با طبع گرمی زیاد مصرف کند، این مواد غذا می‌تواند از راه رگ‌های رحمی به نوزاد برسد؛ در نتیجه زردی نوزادان افزایش پیدا می‌کند؛ یعنی صفرا بیشتر از حد خود تولید شده و این در چهره کودکان نمایان می‌شود.

مسعودی خاطرنشان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مادران برای اینکه فرزندان باهوش‌تری داشته باشند کندر زیادی مصرف می‌کنند؛ در حالی که باید گفت مصرف زیاده از حد کندر باعث بالا رفتن گرمی کبد می‌شود و این افزایش به زردی و صفرای موجود اضافه می‌کند.

وی یادآور شد: از طرف دیگر اگر غذا به خوبی مصرف نشود و خون خوبی در بدن تولید نشود، یکی از نمودهای بارز این کم بودن خون ایجاد کم‌خونی است که این نیز می‌تواند به شکل صفرای اضافه خود را نشان دهد.

این متخصص طب سنتی متذکر شد: در نتیجه باید گفت تنها گرمی اضافی دلیل ایجاد افزایش صفرا و زردی نمی‌شود، بلکه کم‌خونی نیز می‌تواند به شکل زردی بروز و ظهور پیدا کند.

مسعودی تصریح‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در حالتی که صفرای اضافی تولید می‌شود، ما صفرای اضافی را از بدن خارج می‌کنیم که یکی از راه‌ها انجام حجامت است؛ به دلیل اینکه صفرا بیشتر در بالای تنه وجود دارد و دلیل آن هم گرماست؛ در نتیجه این صفرای اضافی به بالاترین قسمت بدن یعنی چشم می‌رود و ابتدا چشم را زرد کرده و به دنبال آن نیز دست‌ها و پاها را درگیر می‌کند.

وی با بیان اینکه انتخاب گوش برای انجام حجامت در درمان زردی به دلیل خارج کردن صفرا ازاین منطقه است، افزود: اگر غضروف گوش را حجامت کنند، آسیب‌زاست؛ چراکه غضروف ترمیم‌شدنی نیست؛ در نتیجه انجام حجامت گوش در نوزادان یک کار فنی است و در این حالت پوست لاله گوش خراش داده می‌شود اما افرادی که در این خصوص تبحر لازم را ندارند، ممکن است با انجام حجامت گوش به غضروف آسیب برسانند؛ بنابراین باید این کار تحت نظر پزشک انجام شود.

  منبع:زندگی آنلاین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کم خونی یرقان طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت

محمدرضا طنابی معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه پارسال به ارزش ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار صنایع‌دستی به کشور‌های‌خارجی صادر شد که در مقایسه با سال ماقبل از آن، که ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار بود ۲۲ درصد افزایش داشته، گفت: کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس، کشور‌های اروپایی و ترکیه مهمترین مقصد صادرات صنایع‌دستی استان بودند.

وی صنایع چوبی، بافته‌های داری و گلیم و چرم دست دوز را از جمله اقلام صادراتی آذربایجان‌غربی برشمرد و افزود: صنایع‌چوبی بیش از ۵۰ درصد صنایع‌دستی صادراتی استان را تشکیل می‌دهد.

طنابی درخصوص تسهیلات‌اعطایی به هنرمندان صنایع‌دستی در استان اضافه کرد: پارسال ۸۲۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۷۰۰ نفر از هنرمندان این بخش پرداخت شد.

معاون صنایع دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی ادامه داد: ۴۰ رشته صنایع‌دستی از جمله نساجی‌سنتی، رودوزی‌های‌سنتی، بافته‌های‌داری، پوشاک‌سنتی، سفال و سرامیک، صنایع‌دستی چرمی، هنر‌های روی‌چوب، صنایع‌دستی روی شیشه، رنگ‌رزی گیاهی و رفوگری، قالی‌بافی، گلیم‌بافی و جاجیم‌بافی در آذربایجان‌غربی فعال است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • سنگ کیسه صفرا چیست و چگونه درمان می‌شود؟
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • (ویدئو) راهکار‌های ساده برای افزایش احتمال باروری
  • راهکارهای ساده برای افزایش احتمال باروری (فیلم)
  • تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند