Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرشته سادات طلایی ظهر دوشنبه در کارگاه آموزشی فرصت شغلی در مرکز فنی حرفه ای اردستان اظهار داشت: تعداد ۱۲ رشته را در فنی حرفه ای زواره راه اندازی کرده ایم و براین اساس صنایعی مانند  گلیم بافی و گیوه دوزی در این شهر احیاء شده است.

وی افزود: با توجه به رهگیری شغل های ایجاد شده در هر سال رهگیری اشتغال این مرکز در سال ۹۷ تعداد ۵۱ نفر بوده که اکثرا از افراد آموزش دیده جذب شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس مرکز دو منظوره فنی و حرفه ای زواره ابراز داشت:  تعهد سال گذشته مرکز فنی حرفه ای زواره، ۱۰۸ هزار نفر ساعت آموزش بوده که ۱۵۰ هزار نفر ساعت آموزش  با توجه به تمام کمبودها انجام شده است.

وی تصریح کرد: امسال ۱۳۴ هزار ساعت آموزش پیش بینی شده که تا کنون حدود ۴۹ هزار ساعت آن اجرا شده است.

طلایی با بیان اینکه نبود تجهیزات برای آموزش افراد و نبود کارگاههایی همچون مکانیکی و جوشکاری برای پسران از مشکلاتی است که این مرکز با آن روبرو است، گفت: ظرفیت خیران بهترین گزینه مناسب برای احیای رشته های فراموش شده در زواره است که در این زمینه دستگاه چادر شب بافی را توسط یکی از خیران تهیه و راه اندازی کرده ایم.

کد خبر 4679607

منبع: مهر

کلیدواژه: فنی و حرفه ای فنی حرفه ای آموزش فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۴۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۹۸ هزار ساعت آموزش به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ انصاری بااشاره به اینکه طبق برنامه ریزی های انجام گرفته تعهدات آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به سکونتگاه‌های غیر رسمی استان ۸۹ هزارو ۵۸ نفر ساعت بود، گفت: با اقدامات انجام شده این میزان در سال گذشته به ۹۸ هزار و ۶۳۸ نفر ساعت رسید که رشد ۱۱۰ درصدی را نشان می‌دهد.

وی هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را افزایش مهارت نیروی انسانی ساکن در بافت‌های فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیر رسمی عنوان کرد و افزود: تحقق سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی نیز از دیگر اهداف برگزاری این دوره‌هاست.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان ادامه داد: از جمله برنامه‌های ستاد بازآفرینی شهری ارتقاء توانمندی و مهارت افراد برای فراهم کردن زمینه‌های اشتغال است.

به گفته انصاری اداره کل فنی و حرفه‌ای موظف است بر اساس نیازسنجی‌های مورد قبول جامعه، آموزش‌های مهارتی را به منظور توانمندسازی افراد جامعه برای ورود به بازار کار ارائه و شاغلان فعال در محیط کار را نیز برای پایداری در این محیط توانمند کند.

وی افزود: دولت سیزدهم به افزایش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به ویژه در سکونت‌گاه‌های غیررسمی توجه جدی دارد و این موضوع موجب شده که سهم اقشار کم درآمد جامعه در اشتغال کشور افزایش پیدا کند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۳ درصدی ظرفیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و ریاضی فیزیک در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره مندی هزار و ۳۰۰ نفر از آموزش‌های صنایع دستی
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • فعالیت ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد و ۶۵۷ مرکز دولتی فنی‌حرفه‌ای در کشور
  • دانش آموزان صدر نشین مهارت آموزی در خراسان جنوبی
  • افزایش ۳۷۵ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان گنابادی
  • ۱۳ مرکز متخلف در اردستان به مراجع قضایی معرفی شد
  • ارائه بیش از ۹۸ هزار ساعت آموزش به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی زنجان
  • افزایش آموزشهای فنی و حرفه ای دانش آموزان در گناباد
  • امداد اورژانس به مادر افغانستانی