Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@07:24:45 GMT

نیاز به حجاب، نیازی ذاتی است نه الزامی

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۸۹۵۵۲

نیاز به حجاب، نیازی ذاتی است نه الزامی

به گزارش جهان نيوز، نیاز به پوشش و حجاب امری فطری و ذاتی است و هر انسان عاقل و آگاهی نیاز به پوشش را با فطرت خود درک می‌کند. حجب و حیایی که بر حضرت آدم و حوا در زمان هبوط به زمین و درک جنبه مادی، غالب شد نشانه‌ای از همین بعد فطری نیاز به پوشش است. دین مبین اسلام در همین راستا، آموزه‌های کامل و جامعی برای پاسخ دادن به این نیاز فطری تعیین کرده و حجاب کامل را به عنوان الگویی برای زنان و مردان آگاه و عاقل در نظر گرفته و اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با این وجود، در دوران ما با وجود پیشرفت‌های فکری و اندیشه‌ای، هنوز هم عده‌ای هستند که با پوشش درست و کامل مخالفت می‌کنند و حجاب درستی برای خود ندارند. این گروه نه تنها داعیه مخالفت با حجاب اسلامی را دارند، بلکه با هر نوع پوشش درستی که مرزها و حریم‌های آن‌ها را در برابر دیگران تعریف و تعیین می‌کند، مخالف هستند.

در دوران حاضر حتی گروهی از خانواده‌ها هم برای فرزندان خود با این توجیه که نسل جدید هستند و نیازهای جدید دارند، مرزهای درست و مشخصی در مورد حجاب تعریف نکرده و جوان و نوجوان خود را در مورد انتخاب حجاب آزاد گذاشته و درواقع به حال خود رها کرده‌اند. اما اگر نیاز به پوشش فطری و ذاتی است، چرا گروهی با پوشش مخالفت می‌کنند؟ آیا پاسخ دادن به نیاز فطری با هر نوع سطح درک و عقلی ممکن است؟ آیا این توجیهات پدر و مادرها در مورد آزاد گذاشتن فرزندان خود و رها کردن آن‌ها در جامعه‌ای که شناخت درستی از آن ندارند، صحیح است؟

در گفت‌وگویی که با دکتر مریم عبدالباقی، استاد حوزه و دانشگاه و پژوهشگر دینی انجام داده به بررسی پاسخ این نوع سؤال‌ها پرداخته است. آن طور که این کارشناس خانواده توضیح می‌دهد نوع پوشش و حد و مرزهای آن به طور دقیق و سنجیده‌ای مشخص شده است تا آسیب‌ها و ضررهای بدحجابی به صفر برسد.
چون فطرت و ذات انسان‌ها به طور طبیعی این را مشخص نمی‌کند که حد و مرز پوشش تا چه اندازه باشد و درواقع اگر افراد گوناگون درباره میزان پوشش سؤال شود، هر کسی بر اساس اندیشه و تصور خودش میزان و حدی برای آن تعریف می‌کند و تشخیص می‌دهد. در حالی که حد و مرزی که برای پوشش و حجاب در اسلام معین شده، کامل‌ترین و جامع‌ترین است که باید به طور دقیق به آن توجه شده و مورد استفاده قرار بگیرد تا عنوان حجاب کامل به آن اختصاص پیدا کند.

نیازی فطری که اسلام پاسخ کامل به آن داد
آیا نیاز به پوشش و حجاب، دغدغه‌ای بوده که بعد از اسلام به وجود آمده است و یا نیاز به پوشش، نیازی فطری و دائمی انسان است؟
از زمانی که انسان خلق شد، در این فکر بود که بدن خود را به هر نحو ممکن و حتی با استفاده از برگ درختان یا پوست حیوانات بپوشاند. این فکر در اثر تمدن و پیشرفت به وجود نیامد، بلکه انسان‌ها به طور فطری نیازمند پوشش بوده‌اند و در هر شرایطی، حتی انسان‌های اولیه دغدغه پوشش و حجاب را داشته‌اند. البته این دغدغه به طور ذاتی در خانم‌ها بیشتر است، چون خانم‌ها هم از ظرافت‌های بیشتری برخوردار هستند و هم در صورت نداشتن پوشش درست، بیشتر از مردان در معرض خطر قرار می‌گیرند.
بنابراین داشتن پوشش و حجاب مربوط به همه انسان‌ها در تمام طول تاریخ و در همه کشورها و سرزمین‌ها است. این طور نیست که مردم در برهه‌ای از تاریخ از پوشش بی‌نیاز بوده باشند یا مردم فلان کشور چنین دغدغه‌ای نداشته باشند.

حجاب اسلامی، کامل‌ترین نوع پوشش است
با این وجود، آیا موضوع حجاب که در آیات قرآن و روایات اسلامی به آن تصریح شده با آن پوششی که در منظر عام انسان‌ها در طول تاریخ وجود داشته، یکی است؟
همان طور که اشاره شد، نیاز به پوشش نیاز طبیعی برای همه انسان‌ها و در همه دوران بوده است. اما میان واژه حجاب با آن مفهومی که میان مسلمانان وجود دارد، با اصطلاح پوشش به مفهوم عام آن تفاوت‌های خاصی وجود دارد. چون در اسلام نوع پوشش و حد و مرزهای آن به طور دقیق و سنجیده‌ای مشخص شده است تا آسیب‌ها و ضررهای بدحجابی به صفر برسد.

چون فطرت و ذات انسان‌ها به طور طبیعی این را مشخص نمی‌کند که حد و مرز پوشش تا چه اندازه باشد و درواقع اگر افراد گوناگون درباره میزان پوشش سؤال شود، هر کسی بر اساس اندیشه و تصور خودش میزان و حدی برای آن تعریف می‌کند و تشخیص می‌دهد. در حالی که حد و مرزی که برای پوشش و حجاب در اسلام معین شده، کامل‌ترین و جامع‌ترین است که باید به طور دقیق به آن توجه شده و مورد استفاده قرار بگیرد تا عنوان حجاب کامل به آن اختصاص پیدا کند.

تفاوت انسان‌ها در تشخیص حد مرزهای حجاب
با این وجود می‌دانیم که گرایش به پوشش امری فطری است. چرا برای تعیین معیارها و حدود حجاب نیاز به آموزه‌های دینی است و باید آن را از اسلام بیاموزیم؟ چرا تشخیص هر کسی برای میزان پوشش نمی‌تواند کامل و جامع باشد؟
دقت داشته باشید که اصل نیاز به پوشش و حجاب، امری فطری است ولی در مورد عملی کردن این نیاز فطری باید به آموزه‌های اسلامی رجوع کنیم. همان طور که می‌دانیم نیاز به خداپرستی امری فطری است و انسان‌ها در طول تاریخ همیشه در جست‌وجویی خدایی برای پرستیدن بوده‌اند و این نیاز را حتی انسان‌های اولیه در ترسیم‌ها و نقاشی‌های خود بر دیواره کوه‌ها و غارها به نمایش گذاشته‌اند. ولی آیا آن‌ها بدون داشتن رهبر و پیامبری که آن‌ها را هدایت کند می‌توانستند خدای یکتا را بشناسند و اوصاف و صفات او را بدانند؟ جواب منفی است. به این دلیل که نیاز فطری وقتی غالب عملی منظم و ساختار صحیحی به خود می‌گیرد که انسان دارای برنامه مشخصی باشد و طبق آن برنامه، خدای یکتا را بشناسند، او را ستایش کند و به نیاز خود مبنی بر پرستش خدای یکتا و رب و پروردگار خود پاسخ بگوید و راه سعادت را از مسیر پیامبران و اولیای او پیدا کند.

در اینجاست که نیاز به پوشش هم مانند همین میل به خداپرستی است. نیازی فطری که نیازمند برنامه کامل و جامعی است که راه صحیح و مسیر هدایت را نشان می‌دهد. حد و مرزها و آداب پوشش داشتن را باید در برنامه اسلام پیدا کرد تا این میاز فطری و دغدغه انسان مبنی بر داشتن پوشش به طور کامل پاسخ داده شود.

هنوز هم در برخی از کشورها مشاهده می‌کنیم که برخی افراد با پوشش‌ها بد و زننده در جامعه حاضر می‌شوند. با توجه به اینکه اشاره شد پوشش و حجاب امری فطری است، چرا این افراد پوشش را قبول نمی‌کنند؟
درست است که گروهی از انسان‌ها پوشش را قبول نمی‌کنند، اما این‌ها گروه معدودی بوده و جزء استثناهایی هستند که با انگیزه‌های خاصی با پوشش مقابله می‌کنند و یا نسبت به حجاب و فلسفه پوشش جهل دارند. حتی قبیله‌های جاهلیت که هنوز هم در بعضی جزیره‌های دورافتاده زندگی می‌کنند، هیچ پوششی ندارند و همه می‌دانند که این‌ها از هر نوع علم و اندیشه تهی هستند.

هرچند که گفته می‌شود ره‌آورد عصر تکنولوژی و پیشرفت بی‌حجابی است، اما باز هم هر انسان آگاه و عاقلی در هر نقطه از دنیا که زندگی کند می‌داند که نیاز به پوشش دارد و این امری است که او را در برابر بسیاری خطرها حفظ کرده و برای او ارزش و احترام به همراه دارد.

حتی گروهی که در گذشته به آن‌ها نجیب زادگان گفته می‌شد، دارای پوشش درست و خوبی بوده‌اند. زنان شاخص و چهره‌های نجیب هیچ‌گاه لباس‌های باز و زننده بر تن نمی‌کرده‌اند. آن‌ها هر نوع پوشش باز را مصداق لباس زنان ناشایست می‌دانستند و این فرهنگی است که متأسفانه امروزه در میان گروهی از افراد بالعکس شده است. درواقع روال کلی طبیعت و فطرت انسان به سمت پوشش درست و کامل است.

توجیه نکنید! بی‌حجابی به معنای پیشرفت و تجدد نیست
امروزه مشاهده می‌کنیم که بدحجابی در میان گروهی از جوان‌ها و نوجوان‌ها رواج پیدا کرده است و این امر به‌خصوص در فصل گرم تابستان نمود و بروز بیشتری دارد. عده‌ای از خانواده‌ها با این تصور که جوان یا نوجوان آن‌ها برای دوران جدیدی است و باید به‌روز باشد، در مورد انتخاب پوشش آن‌ها را آزاد می‌گذارند. آیا نوع رویکرد خانواده‌ها قابل دفاع است؟
دقت داشته باشید که نوجوانی که تازه از میان محیط خانواده و فضای مدرسه که محیط برنامه‌ریزی شده و مطابق با قواعد خاص است، خارج شده و وارد جامعه‌ای می‌شود که انواع انسان‌ها با اندیشه‌ها، فکرها و عقاید گوناگون در آن حضور دارند، به منزله انسانی در میان بیگانگان محسوب می‌شود. آن هم بیگانه‌ای که از قواعد و آداب خارج از خانه و مدرسه مطلبی نمی‌داند. اگر گروهی به او بگویند بی‌حجابی امری ناپسند و اندیشه‌های عقب‌افتاده است، او ممکن است باور کند مگر اینکه از پایه‌های اعتقادی درست و محکمی در خانه و برخوردار شده باشد.

این حد از آسیب‌پذیری نوجوان‌ها و جوان‌ها ایجاب می‌کند که پدر و مادرها با بزرگ شدن فرزندان خود احساس مسئولیت بیشتری در کنترل روابط، علایق، گرایش‌ها و پوشش او داشته باشند. در این مورد تفاوتی در مورد دختر و پسر وجود ندارد، هرچند که دختران به دلیل جنس آسیب‌پذیر و حساس خود در معرض خطرات خاصی به خصوص در مورد نوع پوشش و حجاب قرار دارند.

با این توضیح، هر نوع توجیه مبنی بر آزاد گذاشتن فرزندان در مورد انتخاب حد و مرز حجاب غلط و بی‌اساس است. اما چگونه می‌توان در دنیایی که انواع پوشش‌ها وجود دارد، نوجوانی را به سمت حجاب متمایل کرد، بدون اینکه سرکشی او برانگیخته شود؟
والدین برای آنکه فرزند خود را به درستی همراهی کنند می‌توانند از علایق او در مورد پوشیدن لباس‌های شاد و رنگی استقبال کنند. به خصوص دختران که علاقه بیشتری برای پوشیدن لباس‌هایی با رنگ شاد دارند، والدین می‌توانند آن‌ها را در انتخاب رنگ روسری، مانتو و به خصوص لباس‌هایی که در داخل خانه به تن می‌کنند آزاد بگذارند.
اما در عین حال به طور دوستانه و مهربانانه‌ای اصول و قواعد حجاب را به او آموزش داده و از فواید و نکات مثبت آن بگویند تا نه تنها به حجاب علاقه پیدا کنند، بلکه اعتقاد به این امر اسلامی در اندیشه و فکر آن‌ها نهادینه شود تا در برابر هر دوست و همراهی که آن‌ها را از حجاب منع کرد، توجیهات منطقی و عاقلانه‌ای برای دفاع از حجاب خود داشته باشند.

شروع تربیت دینی از بدو تولد
نکته دیگری که در مورد تربیت دینی و ازجمله آموزش حجاب به نوجوان باید در محیط خانواده و از سوی والدین رعایت شود، موضوع آغاز تربیت دینی است. برخی از خانواده‌ها با تصور اینکه دختران تا سن نه سالگی و پسران تا 15 سالگی می‌توانند آزاد باشند و نیاز به آموزش دینی ندارند، آن‌ها را رها کرده و اجازه می‌دهند هر نوعی پوششی داشته و رفتار کنند. آن‌ها تربیت دینی را به بعد از سن تکلیف موکول کرده‌اند.

این در حالی است که باید دقت شود، تربیت دینی باید از بدو تولد شروع شود. از همان زمانی که والدین در مقابل فرزندان خود با یکدیگر مواجه می‌شوند، صحبت می‌کنند، بر تن آن‌ها لباس می‌پوشانند، حریم‌ها را در مورد صحبت کردن، ارتباط برقرار کردن و حتی لباس پوشاندن حفظ می‌کنند در حقیقت آموزش‌های غیرمستقیمی به فرزند خود می‌دهند که تو هم می‌توانی این طور باشی و یا باید باشی.

مادری که تا سن نه سالگی لباس‌های باز و آزاد بر تن دختر خود می‌کند، نمی‌تواند انتظار داشته باشد فرزندش در سن نوجوانی و جوانی تابع حجاب و پوشش مناسب باشد. چون خود مادر به طور غیرمستقیم در سن خردسالی و کودکی به فرزندش آموزش داده که لباس باز بپوشد و این کار را در مورد مقابله با نامحرمان رعایت نکرده است. نمی‌گوییم که حتماً بر سر دختر خردسال چادر باشد ولی پوشش و لباس دختر خردسال هم باید به گونه‌ای باشد که او را برای سن‌های بالاتر آماده کند، آن هم آماده ورودی سالم به جامعه.

وقتی دختری تا سن نه سالگی شناخت درستی نسبت به خدا ندارند، چگونه نماز بخواند؟ وقتی تا آن زمان نمی‌دانسته حجاب چیست و با پوشش باز در میان مردم بوده، چطور از آن زمان به بعد حجاب داشته باشد و با کدام شوق آن را رعایت کند؟ این‌ها نیازمند تربیت صحیحی است که باید قبل از سن تکلیف داده شود، تا وقتی دختر و پسر ما به سن تکلیف رسید نسبت به دین خود احساس ناآشنایی نداشته باشد. شوق به رعایت حجاب هم در میان پسرها و هم در بین دخترها باید قبل از سن تکلیف در وجود آن‌ها بیدار شود.

در حقیقت سن تکلیف، سنی است که نوجوان باید همه موارد تربیت دینی را که تا آن روز آموخته به معرض اجرا گذاشته و عملی کند. پس طبیعتاً لازم است که تا آن زمان از آموزش‌های درست و کاملی برخوردار باشد تا آموزه و برنامه کامل و درستی برای اجرا داشته باشد.

منبع:تسنیم کپی متن خبر برچسب ها: پوشش زنان حجاب بی حجابی

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: پوشش زنان حجاب بی حجابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب استایل‌ها، اغتشاشاگران فرهنگی!

مدتی است که فعالیت حجاب استایل‌ها جنجال‌برانگیز شده است؛ چند روز پیش نیز مؤسس یکی از برند‌های مشهور حجاب که تابه‌حال در همه تبلیغ‌ها و عکس‌ها محجبه بود در شب عروسی‌اش ظاهر دیگری از خود نشان داد و عکس‌های بی‌حجابی از خود به اشتراک گذاشت؛ این مسئله واکنش‌های زیادی را در پی داشت. اگرچه این اولین مورد از تبلیغ بی‌حجابی توسط حجاب استایل‌ها نیست؛ اما این مورد به‌وضوح ثابت کرد که نقد‌هایی که در خصوص ظاهری و غیرقابل اعتماد بودن حجاب این مدل‌های به‌ظاهر حجاب دوست گفته می‌شد، پر بیراه نیستند.

ایجاد اسکیزوفرنی فرهنگی توسط حجاب استایل‌ها

دکتر محمدعلی الستی، جامعه‌شناس و استاد دانشگاه با بیان اینکه حجاب استایل‌ها اسکیزوفرنی فرهنگی ایجاد می‌کنند، گفت: «حجاب استایل‌ها برای اینکه حساسیتی ایجاد نکرده و موجبات تحریک هیچ شخص حقیقی یا حقوقی را فراهم نکنند، خود را ارائه‌دهنده نمونه‌های متنوع حجاب، مدل‌های محجبه یا حجاب استایل معرفی می‌کنند در حالی که غالبا به صورت همزمان عادات و فرهنگ‌های خاصی مانند سبک‌های زندگی اشرافی یا لاکچری، استفاده از زینت‌آلات بسیار گران‌بها، ترجیح زرق‌وبرق‌ها، استفاده از برند‌های خاص و... را تبلیغ و ترویج می‌نمایند و کم‌کم با ایجاد شکل‌های خاص در ارائه الگوی حجاب، به طور نامحسوس فرهنگ دیگری با نام حجاب را جایگزین می‌کنند.»

او با اشاره به دامنه گسترده حجاب افزود: «حجاب استایل‌ها به نام حجاب، طرز فکر و شیوه اصالت دادن به مصرف‌گرایی و هزینه‌سازی برای ظاهرسازی هرچه بیشتر و جلب توجه با نتیجه تحت‌الشعاع قرار دادن ارزش‌های معنوی را تبلیغ می‌کنند. درحالی‌که اصلی‌ترین هدف فرهنگی حجاب، پررنگ ساختن اهمیت سرمایه‌های معنوی انسانی است. حجاب دامنه‌ای گسترده و عمقی ژرف دارد که از نوع پوشش تا نوع رفتار را شامل می‌شود. حجاب استایل‌ها خیلی از استاندار‌های واقعی حجاب را زیر پا می‌گذارند و تنها با پوشاندن فیزیکی نقاطی از بدن مجوز فعالیت می‌گیرند.»

این جامعه‌شناس حجاب استایل‌ها را ضربه‌ای برای مخاطبان دانست و گفت: «قطعاً حجاب استایل‌ها مرز‌ها و معیار‌های حجاب را مخدوش می‌کنند و این باعث می‌شود که گاهی محجبه‌های واقعی نیز نتوانند حجاب و مزایای آن را به‌درستی انتقال دهند؛ چراکه این‌گونه رفتار حجاب استایل‌ها به‌نوعی اغتشاش فرهنگی ایجاد می‌کند.»

حجاب استایل‌ها ناقضان مفهوم حجاب

الستی تأثیرپذیری جامعه به‌خصوص قشر نوجوان و جوان را ناشی از ضعف معرفی فرهنگ حجاب دانست و افزود: «اگر اطلاعات مذهبی مثل فلسفه داشتن حجاب به‌درستی به نسل جوان منتقل نشود و یک الگوی منجمد و انعطاف‌ناپذیر از حجاب در جامعه ما مطرح شود، ما شاهد تأثیرگذاری عمیق حجاب استایل‌ها خواهیم بود.»

او تأکید کرد: «حجاب استایل‌ها اغلب با الگوی انعطاف‌پذیری حجاب وارد می‌شوند و با این دستاویز، در نوع پوشش خود تنوع ایجاد می‌کنند. این افراد در حالی که ظاهرا موازین حجاب را نقض نکرده‌اند، اما با گسترش فرهنگ ظاهرپسندی و ترجیح مادیات بر معنویات، فلسفه و روح و درون‌مایه حجاب را نقض می‌کنند؛ لذا اگر رهبران فکری جامعه نتوانند حجاب را با استاندار‌های واقعی به مردم معرفی کنند، ما شاهد ترویج پوشش حجاب استایل‌ها و بالطبع تغییر ذائقه مخاطبان نسبت به حجاب خواهیم بود.»

این جامعه‌شناس با اشاره به نقض حجاب توسط حجاب استایل‌ها گفت: «خیلی از نسل جوان و خانم‌های مخالف حجاب از حجاب به‌عنوان پدیده محدودکننده یاد می‌کنند، اما این واقعیت را کمتر مورد توجه قرار می‌دهند که بی‌حجابی غالبا اجازه ظهور معنویات را در بانوان نمی‌دهد و توان‌مندی‌ها، استعداد‌های فکری، علمی، اجتماعی، سیاسی و سایر ارزش‌های معنوی با غلبه جذابیت‌های جسمی آنان را تحت الشعاع قرار می‌دهد. طبیعتاً حجاب استایل‌ها از این زاویه وارد می‌شوند و با معرفی اشتباه حجاب به زعم خود برای رفع محدودیت‌های منسوب به حجاب، در کنار رعایت پوشش ظاهری، از مانتو‌ها و سایر لباس‌ها و کفش‌های گران‌قیمت، زینت‌آلات اشرافی، لاک‌های ناخن، آرایش‌های غلیظ و... استفاده می‌کنند. درحالی‌که اگر کسی حجاب را به‌خوبی بشناسد متوجه نقض حجاب توسط این گروه از افراد می‌شود.»

معرفی مفهوم حجاب، راهی برای مقابله با آسیب حجاب استایل‌ها

الستی گفت اشکال اصلی ما معرفی ابعاد و عمق حجاب است: «متأسفانه ضابطین حجاب، آمرین به معروف و ناهیان از منکر، آن‌قدر بر روی ضوابط ظاهری حجاب متمرکز شده‌اند که اهمیت جنبه‌های معنوی حجاب پوشیده مانده است و این امر باعث شده تا ما امروز شاهد سوءاستفاده حجاب استایل‌ها از این خلأ باشیم.»

او ادامه داد: «حجاب استایل‌ها با رعایت ضوابط ظاهری حجاب که مدنظر ضابطین حجاب است مجوز گرفته و به بهانه زیبادوستی و تنوع در پوشش، بی‌حجابی پیچیده‌ای را در جامعه تبلیغ می‌کنند.»

این جامعه‌شناس راه مقابله با حجاب استایل‌ها را معرفی اساسی مفهوم حجاب به نسل جوان دانست و گفت: «تا زمانی که ما در معرفی مفهوم حجاب مباحث اصلی و اساسی را رعایت نکنیم و فرع را بر اصل ارجح بدانیم، قطعاً حجاب استایل‌ها می‌توانند از این مسئله سوءاستفاده کنند. در واقع، حجاب استایل‌ها با برچسب حجاب و پوشش سر حساسیت‌ها را کمتر کرده و با خلق معیار‌های زیبایی، خودنمایی را تبلیغ می‌کنند.»

او در پایان تأکید کرد: «حجاب استایل‌ها عملاً به طور نامحسوسی حجاب را نقض می‌کنند تا کسی نتواند مانع فعالیت آنها شود، لذا ما باید با معرفی فلسفه حجاب جوانانمان را نسبت به این مسائل آگاه کنیم و با این تفکر حجاب استایل‌ها که "دیدن مهم نیست، دیده‌شدن مهم است" مقابله نماییم.»

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • پوشش بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و پنج دهک درآمدی به صورت سیستمی تمدید می‌شود
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • رعایت حجاب و عفاف در واحدهای صنفی اسلامشهر الزامی است
  • توضیحات اژه‌ای درباره ورود دوباره پلیس به حجاب؛ وظایف ذاتی و قانونی‌اش است | فیلم
  • فراجا وظایف ذاتی و قانونی در حوزه عفاف و حجاب، به موجب قوانین مختلف و مصوبات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی دارد
  • فراجا در حوزه عفاف و حجاب وظایف ذاتی و قانونی دارد/ ما امروز همه نسبت به ناهنجاری‌های اجتماعی مسئولیت داریم و باید به وظایف خود عمل کنیم
  • حجاب استایل‌ها، اغتشاشاگران فرهنگی!