Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: اکثریت مردم به تولیدات داخلی اهمیت می دهند بنابراین اگر به جای تبلیغ از کالاهای بنجول و دست چندم خارجی از کالاهای داخلی تبلیغ و تعریف کنیم مطمئنا تاثیرگذار خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی کمالی‌پور، نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار راه آرمان در رابطه با رشد روزافزون خرید و فروش کالای قاچاق در فضای مجازی اظهار داشت: مدت هاست که زنگ خطر عملکرد سوء بعضی ها در فضای مجازی به صدا درآمده است و این موارد به نفع و صلاح جامعه نیست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: اگرچه ما معتقدیم که باید ازعلم، تکنولوژی و فن آوری به نحو صحیح استفاده کرد ولی آن چه باعث استفاده صحیح از این حوزه می شود مدیریت، کنترل و نظارت بر این فضاست.


نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس با بیان این که متاسفانه امروزه خیلی از این نظارت ها و کنترل ها ملموس نیست؛ خاطر نشان کرد: اکنون در فضای مجازی هر کسی با نام و تصویر مجهول اقدام به تشکیل گروه ها و شبکه هایی کرده است که در آن ها به بنیان های اعتقادی، فکری و فرهنگی جامعه حمله می شود و شخصیت هایی را مورد خطاب قرار می دهند و به طور کلی نظارتی بر عملکرد آن ها وجود ندارد.


کمالی پور ادامه داد: اکنون نیز شرایط آن ها به سمت گسترده تر از جمله ایجاد شغل های کاذب و تبلیغات سو و بسیاری کارها که در شان و منزلت نظام مقدس جمهوری اسلامی نیست سوق داده شده است.


عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود: خرید و فروش کالای قاچاق و ترویج و تبلیغ آن نیز یکی از همان مواردی است که برای جامعه مخاطره آمیز می باشد و می تواند به بنیان های جامعه در حوزه های مختلف آسیب وارد کند.


وی بیان کرد: بنده در نطق میان دستور خود در روز گذشته اعلام کرده ام که وقت آن رسیده دولت با یک عزم جدی تری کار مدیریتی خود را انجام دهد و به نوعی کنترل و نظارت بر فضای مجازی داشته باشد تا در صورت خروج افراد از مسیر قانونی خود تذکرات لازم داده شود و در صورت عدم رعایت تذکر با آن ها برخورد کنند.


کمالی پور با بیان این که خرید و فروش کالای قاچاق در فضای مجازی به تولید داخلی ضربه می زند؛ عنوان داشت: تک بعدی عمل کردن ما سبب سوق دادن گرایش مردم به سمت کالاهای خارجی می شود و باید در کنار تبلیغات بلافاصله برند ایرانی با کیفت خوب و قیمت مناسب در ردیف قرار گیرد .


نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد تشریح کرد: ممکن است عده ای وله اجناس خارجی را داشته باشند اما اکثریت مردم این گونه نیستند و به تولیدات داخلی اهمیت می دهند بنابراین اگر به جای تبلیغ از کالاهای بنجول و دست چندم خارجی از کالاهای داخلی تبلیغ و تعریف کنیم و همان سرعت العمل را در آوردن محصول به درب خانه داشته باشیم مطمئنا تاثیرگذار خواهد بود .


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۱۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاکمان امارات: مجازات زندان و جریمه در انتظار منتشر کنندگان تصاویر منفی یا جعلی از سیل دوبی

مقامات امارات متحده عربی هشدار داده اند که انتشار تصاویر به گفته آنها " منفی یا غیرواقعی" از سیلاب کم سابقه اخیر در شهر دوبی در فضای مجازی، غیرقانونی است.

به گزارش عصرایران، وزارت کشور امارات اعلام کرده که انتشار تصاویر منفی یا غیرواقعی درباره سیل اخیر در دوبی ممکن است بر اساس قوانین جرایم سایبری کشور مجازات های سنگین همچون زندان یا جریمه نقدی به همراه داشته باشد.

بر اساس گزارش وبگاه "اینترنشنال بیزینس تایمز"، دولت امارات به بهانه " لطمه زدن به شهرت این کشور" برای افرادی که تصاویر یا ویدئوهایی از سیل دوبی را در فضای مجازی "وایرال" می کنند، مجازات حبس و جریمه ای تا 1 میلیون درهم امارات (270 هزار دلار) در نظر گرفته است.

امارات متحده عربی در روزهای گذشته در اثر باران های سیل آسا دچار شرایط اضطراری و آب گرفتگی گسترده در معابر شهری شده تا جایی که بسیاری از پروازهای فرودگاه بین المللی دوبی به حالت تعلیق در آمده است و مسافران زیادی در این شهر بزرگ توریستی و تجاری بلا تکلیف مانده اند.

طی روزهای گذشته بسیاری از عکس ها و تصاویر و ویدئوها از وضعیت شهر دوبی در شرایط سیلاب منتشر شده که نشان می دهد خسارات زیادی به زیر ساخت های شهری وارد شده و بسیاری از فعالیت های عادی این شهر به حالت تعلیق و تعطیل درآمده است.

انتشار این ویدئوها و عکس های منفی در فضای مجازی خشم دولت امارات را برانگیخته است تا جایی که وزارت کشور امارات کاربران فضای مجازی را تهدید به برخورد کرده است.

مقامات اماراتی مدعی اند بسیاری از تصاویر و ویدئوهای منتشره از سیلاب دوبی، منفی و یا حتی غیرواقعی است و موجب تشویش اذهان مردم و مسافران خارجی و خدشه دار شدن چهره شهر دوبی به عنوان یک مرکز عمده توریستی و تجاری در منطقه است. 

سایت خبری محلی، "امارات 24/7" در توجیه هشدار به برخورد مقامات اماراتی با انتشار دهندگان تصاویر منفی سیل دوبی در فضای مجازی مدعی شده: مردم در شبکه‌های اجتماعی "شایعه‌پراکنی کرده" و "غیر مسئولانه" رفتار می‌کنند و مقامات اعلام کردند که این کار آنها باعث وحشت بی مورد در بین مردم شده و "تلاش های قهرمانانه" پلیس و تیم های دفاع مدنی برای امدادرسانی را نادیده می گیرد."

سرهنگ دکتر "صلاح عبید الغول" وزیر کشور امارات، به سایت های خبری محلی گفت که بسیاری از پست ها در رسانه های اجتماعی گمراه کننده و نادرست است و مردم باید برای گرفتن اطلاعات درست به مراجع معتبر خبری مراجعه کنند. او شایعه پراکنی را جرم دانسته و مستوجب برخورد دانست.

"یوسف الشریف" یک وکیل محلی در دوبی هم گفت که انتشار اطلاعات نادرست یا شایعاتی که به شهرت کشور در فضای مجازی آسیب می زند، مجازات زندان و جریمه ای تا سقف یک میلیون درهم امارات (272260 دلار آمریکا) دارد.

امارات متحده عربی قوانین محدود کننده متعددی در زمینه محتواهای منتشره در فضای مجازی و سایبری دارد که اغلب به عنوان راهی برای سرکوب مخالفان مورد انتقاد قرار می گیرد. 

در ماه ژانویه، دو مرد مصری به دلیل گرفتن عکس سلفی در مقابل هتل "آدرس" دوبی که همزمان با جشن سال نو میلادی در آتش می سوخت، دستگیر شدند. گزارش ها حاکی از آن بود که این دو با اخراج مواجه خواهند شد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بارندگی‌های شدید باعث سیل در خیابان‌های دبی شد (فیلم) سیل بی‌سابقه در دبی، اختلال در زندگی مردم و مسافران (فیلم) آیا بارورسازی ابرها موجب سیل اخیر دبی شده است؟

دیگر خبرها

  • حاکمان امارات: مجازات زندان و جریمه در انتظار منتشر کنندگان تصاویر منفی یا جعلی از سیل دوبی
  • دستگیری "عامل توهین به مقدسات دینی اهل‌سنت" در گنبدکاووس
  • آمار مخاطبان در نوروز و رمضان ۸ درصد افزایش داشته است
  • افزایش مخاطبان ویژه برنامه‌های رمضانی رسانه ملی
  • اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی
  • زنجیره علویان پویشِ جدید کاربران فضای مجازی مازندران
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی
  • کشف ۱۱۰ کیسه مغز بادام چینی قاچاق در شهر ری
  • فضای‌مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ملی