Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حال حاضر انتشار پیام هایی در خصوص مضرات اقلام خوراکی فوق که همگی نیز بلا استثنا دارای مهر تائیدیه بهداشت می باشند سردرگمی در استفاده را در بین مردم بوجود آورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ در روزهای گذشته اخباری در خصوص برخورد وزارت بهداشت با تولید کننده گان تنقلاتی مضر مانند چیپس و پفک در خروجی فضای مجازی کشور قرار گرفت که کاربران شبکه های اجتماعی و برخی از مسئولین و مردم نسبت به آن واکنش نشان دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  حمید عشایری خبرنگار و فعال حوزه محیط زیست و سلامت دشتستان طی نامه سرگشاده ای از طرح اجرایی وزیر بهداشت انتقاد کرد که در ادامه کلیات نامه می خوانیم.   بنام خدا   جناب آقای دکتر نمکی   وزیر محترم بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی   باسلام و عرض احترام ، با توجه به مساعی جناب عالی مبنی بر کنترل کیفی و مطلوب محصولات غذایی و همچنین آگاهی مردم نسبت به کنترل مجوزهای بهداشتی مواد غذایی مورد استفاده در هنگام خرید اینگونه مواد ، بطور مستمر در رسانه های عمومی و کانال های خبری و غیر خبری فضای مجازی ، روزنامه های کثیر الانتشار ، تلویزیون ، سایت های خبری و چند ده پایگاه اطلاع رسانی عمومی شاهد انتشار اخبار و اطلاعاتی مبنی بر مضرات پفک ، چیپس ، نوشابه ، کالباس ، سوسیس و … هستیم .   در حال حاضر در سطح کشور کارخانجات بیشماری با دارا بودن مجوزهای استاندارد ملی و بهداشتی نسبت به تولید اقلام یاد شده مبادرات و با تبلیغات گسترده ای به دست مصرف کنند گان در سراسر کشور می رسانند.   حال در این مورد چند سوال پیش می آید :   ۱ – آیا این کارخانجات فاقد نظارت کارشناسان بهداشت بوده و به صورت غیر قانونی نسبت به تولید ، بسته بندی ، درج مهر بهداشت و توزیع در سراسر کشور اقدام می نمایند ؟   ۲ – آیا اخبار منتشر شده در خصوص مضرات اقلام خوراکی فوق از اساس کذب می باشد ؟ که اگر چنین است چرا از مبادی خبری رسمی پخش می شوند .   ۳ – آیا این اقلام غذایی با داشتن مضرات اعلام شده ، تحت نظرات کارشناسان بهداشت تولید و توزیع میشوند ؟   ۴- ؟؟؟؟   در حال حاضر انتشار پیام هایی در خصوص مضرات اقلام خوراکی فوق که همگی نیز بلا استثنا دارای مهر تائیدیه بهداشت می باشند سردرگمی در استفاده را در بین مردم بوجود آورده است.   مگرنه نه این است که وزارت بهداشت متولی و ضامن سلامت مردم بوده و تاییدیه سلامت بر روی مواد غذایی به منزله بی خطر بودن این اقلام بر بدن انسان می باشد.   براستی اگر که این اقلام غذایی از اساس مضر می باشند چرا باید شاهد کارخانجات تولید و توزیع آن باشیم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۱۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان

ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان از رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات قطعی از گمرکات استان در یک ماه نخست انسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

 محمد علی خاشی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان، اظهار داشت: در یک ماه نخست امسال 238 هزار و 476 تن کالا به ارزش 23 میلیون و 637 هزار و 404 دلار از طریق گمرکات استان سیستان و بلوچستان شامل گمرک زاهدان، میرجاوه، میلک، چابهار و منطقه، بازارچه مرزی میلک، پیشین، گمشاد، کوهک و جالق سراوان و بازارچه ریمدان به خارج از کشور صادر شده است.

ناظر گمرکات استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این میزان کالا های صادراتی از نظر ارزش 26 درصد و از حیث وزن 78 درصد افزایش نشان می‌دهد، افزود: عمده اقلام صادرات قطعی گمرکات استان در این مدت کلینکر، سیمان، زغال سنگ، میوه، گوجه فرنگی و سایر محصولات کشاورزی بوده که عمده این اقلام به کشورهای پاکستان، چین، افغانستان و هند، صادر شده است.

مدیرکل گمرک زاهدان در خصوص آمار کالاهای صادراتی اظهار شده در سایر گمرکات کشور و خروجی از گمرکات و بازارچه‌های مرزی این استان، گفت: در فروردین ماه  84 هزار و 767 تن کالاهای صادراتی به ارزش  48 میلیون و 60 هزار و 869 دلار نیز از طریق گمرکات استان خارج شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزش 16 درصد و از نظر وزن 19 درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی به عملکرد حوزه واردات قطعی اشاره و عنوان کرد: دریک ماه نخست امسال  48 هزار و 258  تن کالا به ارزش 83 میلیون و  219 هزار دلار از طریق گمرکات استان وارد کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته به لحاظ ارزش 41 درصد افزایش  و از نظر وزن 52 درصد افزایش داشته است.

مدیرکل گمرک زاهدان افزود: عمده اقلام وارداتی به استان شامل  برنج،  کنجد، دام زنده، گوشت ،چای، لوازم یدکی، پارچه، لاستیک اتومبیل سبک و سنگین و موز و برخی اقلام مجاز دیگر بوده که این اقلام بیشتر از کشورهای  پاکستان، هند، امارات متحده عربی، چین و افغانستان وارد شده است.

خاشی با اشاره به انجام تشریفات گمرکی در حوزه مسافری از طریق گمرکات استان، گفت: در یک ماه نخست امسال 22 هزار و 600 مسافر ورودی و23 هزار  و 700 مسافر خروجی از گمرکات استان خدمات  تشریفات مسافری دریافت کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل مسافرین ورودی 22 درصد افزایش و مسافرین خروجی 38 درصد افزایش داشته است.

وی عنوان کرد: ترانزیت خارجی در یک ماه نخست  امسال،  یک هزار و 815 کامیون و تعداد 57 واگن به وزن 36 هزار و 368 تن شامل برنج، پوست، گوگرد، پارچه، سنگ، خشکبار، ادویه چای و سیگار  از طریق گمرکات میلک، میرجاوه و گمرک منطقه آزاد به کشورهای پاکستان، افغانستان، آذربایجان، هند، امارات و عراق ترانزیت شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی 50 درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • شناسایی و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • بهترین زمان خوردن قهوه برای کبد چرب | مضرات خوردن قهوه در شب را بدانید
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • معدوم سازی حدود ۲ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر قابل مصرف در ارومیه
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی دربوکان
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد