Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور گفت: فعالیت‌های پژوهشی نیروهای بسیج علمی کشور ارتقا می‌یابد و پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد مسیر طی شده در این نهاد براساس گام دوم انقلاب رو به توسعه است.

مهدی رحیمی روز سه شنبه در بازدید ازمراکز رشد علم و فناوری استان بوشهر افزود: حمایت از فکر تا تبدیل به علم، فناوری، تولید و ثروت از سیاست‌های مهم سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در عرصه علم و فناوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برای تجاری سازی طرح‌های مخترعان و مبتکران مراکز نوآوری و شتاب‌دهی در دستور کار سازمان بسیج قرار گرفته است در این ارتباط باهمکاری و تعامل سایر نهادها و دستگاه‌های دولتی و لشکری، امید می‌رود بتوانیم در زمینه تجاری سازی طرح‌ها و تبدیل آن به ثروت قدم‌های موثری برداریم.

رحیمی بیان کرد: براساس انعقاد تفاهم نامه بسیج علمی کشور با بنیاد تعاون بسیج سالانه بین ۴۰ تا ۱۰۰ طرح در کشور تجاری سازی می‌شود.

وی گفت: باید شیرینی علم و فناوری در منازل مردم دیده شود که با تبدیل فناوری‌ها به ثروت علاوه بر افزایش ثروت در کشور و قشر بسیج، زمینه انتشار و جریان سازی فرهنگ مقاومت ایران اسلامی فراهم می‌شود.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور ادامه داد: حمایت از مخترعان و مبتکران بر اساس ظرفیت استان‌ها در اولویت کار این سازمان است.

رحیمی اضافه کرد: کارگروه‌های تخصصی درخانه نخبگان براساس توانمندی و ظرفیت استان‌ها تشکیل می‌شود و در این کارگروه‌ها پس از اولویت‌بندی و ادغام آن با نیاز بازار، عنوان‌های اصلی پروژه‌ها تدوین و شناسایی می‌شود.

وی یادآور شد: در مرکز رشد و فناوری علاوه بر حمایت ۷۰میلیون ریالی از طرح‌های بسیجیان کارگاه و آزمایشگاه به صورت رایگان در اختیار آنان قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور افزود: طرح‌هایی که دارای فناوری بالاتری باشند تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال حمایت مالی می‌شوند.

رحیمی بیان کرد: این نهاد سالانه در کل کشور افزون بر یکهزار طرح از جامعه هدف از گروه علم و فناوری را مورد حمایت مادی و معنوی قرار می دهد.

وی یادآور شد: معاونت علمی، پژوهشی و فناوری سپاه امام صادق استان بوشهر در ردیف ۱۰ استان برتر کشور از نظر فعالیت های پژوهشی قرار دارد.

مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه امام صادق(ع) گفت: در استان بیش از ۲۰۰ نخبه علمی و مخترع زیر نظر آن مرکز فعالیت می کنند. 
حمزه شیخیانی افزود: بسیاری از طرح های نخبگان در صف تجاری سازی هستند و باید همه مسئولان برای رفع موانع آنها تلاش کنند.

۶۰۴۷

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ثروت دستگاه های دولتی علم و فناوری فناوری مادی و معنوی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۰۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان سینمایی، متن این فراخوان به این شرح است:

معاونت توسعه فناوری و مطالعات سازمان سینمایی، با هدف ارتقای سینمای ایران از طریق مساله‌یابی دقیق و شناخت چالش‌های اصلی آن، محورهای پژوهشی سازمان سینمایی را (که با نظرخواهی از سینماگران، پژوهشکده‌ها پژوهشگران، استادان دانشگاه، بخش‌های مختلف سازمان سینمایی، اصناف و انجمن‌های سینمایی گردآوری شده است) با رویکرد میان‌رشته‌ای و کاربردی، پس از پالایش توسط شورای پژوهشی معاونت، به شرح زیر اعلام می‌نماید:

*محورهای پژوهشی:
۱- سینمای ایران، گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی
۲- سینمای دفاع مقدس و مقاومت
۳- جهش تولید در سینمای ایران و چالش های پیش رو
۴- کارکرد های سینما در روایت پیشرفت ایران اسلامی و امید افزایی
۵- طراحی الگوی بهره‌گیری از ظرفیت زیست بوم علم و فناوری در توسعه زیرساخت‌های سینما درایران
۶- ظرفیت‌های سینما در کار آفرینی و اشتغال
۷- ظرفیت‌های روایی سینمای ایران درخارج از تهران (مستند، انیمیشن و داستانی)
۸-سینما، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی (ظرفیت‌های هوش مصنوعی برای آینده سینمای ایران)
۹- موانع و راهکارهای تقویت فیلمنامه در سینمای ایران
۱۰- ظرفیت‌های ادبیات فارسی، فرهنگ عامه و موسیقی محلی در تولید آثار انیمیشن، مستند و داستانی
۱۱- خلاء‌ها و چالش‌های حقوقی سینمای ایران (حقوق مخاطب ، مالکیت معنوی ، نظام قراردادها و ... )

سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، از کلیه مراکز علمی و پژوهشی، اساتید و پژوهشگران برای همکاری دعوت به عمل می‌آورد.

* علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی در محورهای ده‌گانه یاد شده، چنانچه پایان نامه‌هایی به موضوعات مذکور بپردازند و یا به صورت خلاقانه به یکی از نیازهای کاربردی سینمای ایران پاسخ دهند، درمقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال و درمقطع دکتری تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال، مورد حمایت قرارخواهند گرفت.
پژوهشگران محترم قبل از ارائه طرح‌نامه پژوهشی (پروپوزال)، ارائه فرم درخواست طرح اولیه پژوهشی (RFP) و قطعی کردن عنوان پژوهش، ضروری است برای دریافت فرم مربوطه به آدرس سایت اینترنتی زیر مراجعه نمایید.
apf.farhang.gov.ir/fa/deputy/appliedresearch

• مهلت ارسال آثار: ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
درخواست‌ها و طرح‌نامه‌های پژوهشی می‌بایستی به ایمیل‌های معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی cinemares@chmail.ir ارسال شوند. بدیهی است این طرح‌ها، نزد سازمان امانت خواهند بود.

• شماره تماس : ۳۸۵۱۲۲۳۴ - ۰۹۱۲۵۳۶۶۶۸۵

صبا کریمی

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • ضرورت رسیدگی سریع‌تر به سیل‌زدگان مناطق جنوبی کشور
  • برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۳ سازمان سینمایی منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • تشریح مصوبات کمیته علمی و پژوهشی کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها
  • ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی تغییر می‌کند