Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-23@16:42:20 GMT

خشونت انگلیسی‌ها در توقیف کشتی حامل نفت ایران

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۰۰۲۹۲

ناخدای کِشتی حامل نفت ایران (گریس- ۱) که از سوی نیروهای انگلیس بی‌دلیل در تنگه جبل‌الطارق توقیف شد در مصاحبه ای تصریح کرد: فرود بالگرد نظامی بر عرشه بسیار خطرناک بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناخدای کِشتی حامل نفت ایران (گریس- ۱) که از سوی نیروهای انگلیس بدون هیچ دلیلی در تنگه جبل‌الطارق توقیف شده است در مصاحبه با بی‌بی‌سی اعلام کرد: خدمه این نفتکش در یک بازی سیاسی گرفتار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناخدای کِشتی گریس- ۱ جزییاتی از توقیف کشتی ارائه کرد و فرود بالگرد نظامی بریتانیا بر عرشه در هنگام توقیف کشتی مذکور را «بسیار خطرناک» خوانده است.

ناخدای این نفتکش به بی‌بی‌سی گفت: نیروی به کار گرفته شده در توقیف کشتی غیرضروری بوده و او درباره احتمال این که کِشتی خلافی مرتکب شده هیچ اطلاعی نداشته است.

وی تصریح کرد: پلیس هنگام عبور کشتی از تنگه جبل‌الطارق از طریق ارتباط رادیویی از ما خواست تا وارد کِشتی شود و خدمه کشتی هم نردبان را برای سوار شدن ماموران باز کرده‌اند. ناگهان یک بالگرد نظامی در اقدامی بسیار خطرناک بر عرشه کشتی فرود آمده و نیرو پیاده کرد

ناخدا در ادامه این مذاکره اعلام کرد که نیروهای ویژه بریتانیایی بعد از ورود به کشتی از خدمه خواسته‌اند که زانو بزنند؛ آن ها همچنین سلاح هایشان را به سوی خدمه کشتی نشانه رفتند.شیوه و شدت عملیات بیش از حد لازم بود.

این در حالیست که ناخدای کِشتی گریس ۱ تبعه هند است که بعد از توقیف کشتی در جبل‌الطارق بازداشت و سپس با قرار وثیقه آزاد شد.

نفتکش گریس ۱ روز چهار ژوییه (۱۳ تیر) با فرود بالگرد نیروهای ویژه بریتانیایی روی عرشه توقیف شد.

بریتانیا ادعا کرد که مقصد این کشتی بندر بانیاس سوریه بوده است!

منبع: مهر

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۰۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیسی به پاکستان حامل پیام وحدت برای منطقه و جهان اسلام است

میزگرد بررسی تحولات خاورمیانه پس از عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی اسرائیل و سفر آینده رئیس جمهور ایران به پاکستان به میزبانی اندیشکده سیاسی اسلام‌آباد (IPI) با حضور جمعی از نخبگان سیاسی و کارشناسان حوزه بین الملل برگزار شد.

سخنرانان ابعاد مختلف روابط ایران و پاکستان، بازدید مهم آیت‌الله رئیسی از اسلام‌آباد در برهه زمانی کنونی به ویژه تحولات پیرامون پاسخ تنبیهی نیرو‌های مسلح ایران علیه رژیم صهیونیستی، تداوم جنگ غزه، رویکرد جهان غرب نسبت به تنش‌های منطقه و تبعات منفی حمایت‌های آمریکا و متحدانش از رژیم اشغالگر قدس را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

آنان حمایت‌های کورکورانه جبهه غرب به سرکردگی آمریکا از جنایات صهیونیست‌ها را ریشه تنش‌های خاورمیانه دانسته و افزودند: کنترل نتانیاهو از دست بایدن و متحدانش خارج شده است، اما جهان بداند که با پایان یافتن جنگ غزه، توطئه نتانیاهو و دارودسته وی نیز آشکار خواهد شد.

شخصیت‌های پاکستانی با تاکید بر اهمیت سفر آتی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران از اسلام‌آباد، تقویت تلاش‌های دو کشور برای تامین منافع متقابل و همگرایی نزدیک برای رسیدگی به چالش‌های منطقه‌ای را خواستار شدند.

مشاهد حسین سید نماینده سابق مجلس سنای پاکستان اظهار داشت: مردم پاکستان نگاه رو به جلو به سفر دکتر رئیسی دارند. ما استقبال پرشور از مقام‌های بلندپایه ایرانی در جریان سفر آنان به پاکستان را فراموش نمی‌کنیم.

وی با اشاره به تحولات خاورمیانه گفت که پاسخ تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی در حقیقت اقدام مشروع یک ملت شجاع و خردمند علیه تجاوزات خارجی بود و این پیام را به حامیان رژیم اشغالگر اسرائیل رساند که تهران در مورد امنیت ملی و منافع خود در منطقه و جهان هرگز مماشات نخواهد کرد.

این سیاستمدار برجسته پاکستان گفت: پس از رسوایی نظامی، دفاعی، امنیتی و شکست دیپلماتیک اسرائیل پس از عملیات وعده صادق، بیم آن می‌رود که صهیونیست‌ها دست به اقدامات مخفی و غیرمستقیم علیه منافع ایران بزنند.

وی با سرزنش سکوت اروپا و آمریکا در قبال اقدامات تهاجمی نتانیاهو و همدستانش، اظهار داشت: مخالفان روابط ایران و پاکستان همواره درصدد دامن زن به ایجاد تنش در منطقه و روابط دوجانبه از طریق برافروختن آتش اختلافات فرقه‌ای، قومیتی و جغرافیایی هستند.

خانم شیرین مزاری وزیر سابق حقوق بشر پاکستان نیز گفت: هرچند پس از عملیات گسترده موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران ترمز اقدامات تهدید آمیز رژیم جعلی اسرائیل کشیده شده است، اما این رژیم برای کسب حمایت‌های بیشتر از غرب دست و پا می‌زند.

وی با تمجید از عدالتخواهی ملت‌های جهان به ویژه برخی از دولت‌های خارجی در حمایت از مردم فلسطین و برقراری آتش‌بس در غزه، افزود: آمریکا و انگلیس پس از عملیات طوفان الاقصی و به دلیل پشتیبانی شرم آور از صهیونیست‌ها رسوا شده‌اند.

این کارشناس امور بین الملل خواستار هوشیاری کشور‌های منطقه نسبت به توطئه‌های اسرائیل و حامیان آن برای ایجاد جنگ‌های جدید در خاورمیانه شد و گفت: پاسخ قوی تهران به تجاوزات رژیم جعلی اسرائیل، نتانیاهو را سرخورده‌تر کرده و این شخص شکست خورده ممکن است به ماجراجویی‌های بیشتری علیه ایران دست بزند.

وی سفر آیت‌الله رئیسی به پاکستان را به مثابه گشایش روزنه جدید برای تقویت روابط دو جانبه و فرصتی برای یکصدایی دو کشور همسایه برای فلسطین و رسیدگی به مسائل جهان اسلام عنوان کرد.

فرحت الله بابر از حزب مردم و نماینده سابق مجلس سنای پاکستان با استقبال از سفر برنامه ریزی شده رئیس جمهور ایران به اسلام‌آباد، اظهار داشت: نقشه رژیم صهیونیستی و آمریکا برای انزوای ایران پس از عملیات طوفان الاقصی بی نتیجه ماند و اکنون عملیات وعده صادق علیه تجاوز اخیر اسرائیل نیز بازدارندگی این رژیم را به کلی از بین برد.

وی تاکید کرد: با پاسخ تنبیهی ایران علیه اسرائیل ثابت شد که جمهوری اسلامی از قدرت و ظرفیت کافی برای نفوذ به عمق اسرائیل علیرغم امنیت بالا و تدابیر حفاظتی مدرن آن برخوردار است که البته این به یک چالش جدید برای حامیان تل آویو نیز تبدیل شده است.

بابر با اشاره به نقش مهم ایران و پاکستان برای کمک به حل مسائل جهان اسلام، گفت: سفر آقای رئیسی باید به یک صدای مشترک و رسا در حمایت از ملت فلسطین و تقویت وحدت جهان اسلام مبدل شود.

سخنگوی اسبق ریاست جمهوری پاکستان همچنین خواستار پیشبرد دیپلماسی انرژی دو کشور برای به سرانجام رساند خط لوله گاز شد و تاکید کرد: ایران و پاکستان پیام مشترک به مخالفان و سنگ اندازان بدهند و بگویند که پروژه مشترک گازی تکمیل خواهد شد.

افراسیاب ختک سیاستمدار پاکستانی و کارشناس مسائل منطقه‌ای اظهار داشت که جمهوری اسلامی ایران قدرت خود را برای مقابله با ماجراجویی‌های اسرائیل به جهان نشان داد و بار دیگر موجب شد تا غرب بابت توانمندی‌های نظامی و دفاعی تهران نگران شود.

وی تاکید کرد: معادلات منطقه و توازن قدرت تغییر کرده و اکنون جهان جنوب بیدار و متوجه است که قدرت‌های بزرگ چگونه از تروریسم به عنوان یک ابزار در دوره جدید جنگ سرد استفاده می‌کنند.

عضو ارشد حزب ملی عوام معتقد است که پیروز اصلی جنگ غزه رزمندگان حماس، نیرو‌های جبهه مقاومت و در راس آن جمهوری اسلامی ایران هستند و نباید فراموش کنیم که غرب چگونه پس از ناکامی در جنگ تحمیلی بر سوریه اکنون مجبور به عقب نشینی شده و ما شاهد تعامل جهان با دولت بشار اسد هستیم.

وی اظهار داشت که اهداف ظهور داعش در منطقه هدف قرار دادن منافع ایران، متوقف ساختن چین و جلوگیری از طرح‌های اقتصادی و منطقه‌ای مرتبط با چینی‌ها در پاکستان و افغانستان است.

شیرین مزاری از حزب جنبش عدالت و وزیر سابق حقوق بشر پاکستان نیز در پایان تاکید کرد: سیاست‌های دفاعی و پاسخ تنبیهی آن علیه اسرائیل قواعد بازی را در خاورمیانه تغییر داد و ثابت کرد که رژیم جعلی اسرائیل آسیب پذیر است و هرگز توانایی پاسخ به چالش‌های بزرگ را ندارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ◄ دیدار کنسول هند با 16 خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • توقیف خودروهای حامل بار سوخت قاچاق در مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • دیدار کنسول هند با ۱۶ خدمه هندی کشتی توقیفیMCS Aries
  • توقیف ۳ نیسان حامل چوب آلات قاچاق جنگلی در محور نیر
  • توقیف خودرو حامل گوشت گرم غیر بهداشتی و فاقد مجوز در تویسرکان
  • توقیف ۱۱ دستگاه خودرو حامل سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • از کشف بیش از یک تن شکلات قاچاق تا توقیف خودرو حامل کالای قاچاق
  • توقیف ۱۱ دستگاه خودرو حامل ۶هزار لیتر سوخت قاچاق
  • سفر رئیسی به پاکستان حامل پیام وحدت برای منطقه و جهان اسلام است
  • توقیف خودروی حامل چوب قاچاق در شهرستان بابل