Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-25@20:57:21 GMT

کوچ معامله‌گران بزرگ از معاملات ارز

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۰۳۳۱۷

کوچ معامله‌گران بزرگ از معاملات ارز

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، چند اتفاق مهم و موازی در بازار ارز، شرایطی را اکنون به وجود آورده که زرق و برق‌های معامله و حضور در آن را برای بسیاری از فعالان بازار ارز کم کرده است. دلالانی که اگرچه روزهای زیادی را در سال جاری از بازارساز رکب خوردند، اما به امید جهش قیمت ارز تحت تاثیر اتفاقات سیاسی اخیر، حضورشان در بازار را تداوم بخشیدند و از آن خارج نشدند؛ اما اکنون چند هفته‌ای است که این سناریو تغییر کرده و کوچ سرمایه‌ توسط دلالان در بازار ارز به سایر بازارهای موازی و دارای قابلیت نقدشوندگی بالا آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع، معامله‌گران بزرگ ارزی بر این باورند که بازار فعلی دیگر جای ماندن نیست و باید تا جهش بعدی، فعلا به سمت سایر بازارهای موازی کوچ کرد؛ سناریویی که آن را دلالان دون‌پایه هم تائید می‌کنند. در واقع، کف بازار را باید از زبان همین دلالان خرد شنید که اگرچه حجم کلی سرمایه‌هایشان خیلی بالا نیست، اما به نوعی کارسازی برای دلالان بزرگ را به عهده گرفته‌اند. آنها هم بر این باورند که بازی بیش از این با بازارساز و روش‌هایی که به کار می‌گیرد تا بازار را مدیریت کند، اکنون دیگر چندان آسان نیست و همه برگ برنده‌هایشان تقریبا رو شده است.

گشت و گذاری در میدان فردوسی، خیابان فردوسی و چهارراه استانبول در تهران به خوبی فضای غالب بر بازار ارز را نمایان می‌سازد. کلونی‌های دلالی تنها ساعات مشخصی در روز شکل می‌گیرند و به معامله می‌پردازند و بعد هم متفرق می‌شوند و بازار به روند عادی خود ادامه می‌دهد. در عین حال، بسیاری از همین دلالان، ظرف ماههای گذشته با تحریک معامله‌گران بزرگ ارزی، اقدام به خریدهای کلان کرده‌اند تا بلکه بتوانند در موقع مشخص، گلیم خود را از بازار بیرون بکشند؛ اما تاکتیک‌های بازارساز و ورود آن به نوسانات مقطعی از طریق ابزارهای مختلف، قدرت مانور را از آنها گرفته است.

یکی از دلالان چهارراه استانبول تهران گفت: بازار ارز دیگر بازار جذابی برای دلالی نیست. حاشیه سودها بسیار پایین و گاهی منفی است؛ به خصوص اینکه در روزهایی که نوسانات نرخ ارز مشاهده می‌شود، اگرچه این نوسانات محدود است و قیمت را در مقاطعی از روز بالا می‌برد، اما به هر حال خریداری هم وجود ندارد و به همان تناسب، بازار قفل می‌شود.

وی افزود: در چنین فضایی، صرافی‌ها با احتیاط معامله می‌کنند و مردمی هم که خریدار هستند، دیگر به این تاکتیک صرافی‌ها عادت کرده‌اند که در روزهایی که نوساناتی در بازار وجود دارد، دست از معامله می‌کشند تا بازار دوباره آرام شود.

یکی از صرافان هم گفت: معامله‌گران بزرگ این روزها ترجیح می‌دهند که سرمایه شان را در بازار دیگری فعال کنند تا بلکه سود بیشتری نصیب‌شان شود؛ اما بسیاری از بازارها تقریبا رشد خود را کرده و به دوران رکود وارد شده‌اند، بنابراین ترجیح می‌دهند که حداقل در بازار ارز نباشند، چراکه بازار رو به آرامش است و حاشیه سود بالایی ندارد.

وی افزود: البته هنوز برخی دلالان از طریق پادوهای خود در بازار مشغول فعالیت هستند ولی معمولا، حجم بالایی از اسکناس را در بازار وارد نمی‌کنند و معاملات بالایی ندارند؛ این رفتار به نوبه خود به بازار این سیگنال را می دهد که از جهش در بازار خبری نیست و آرامش بازار تداوم خواهد داشت. 

در این میان، روند تغییرات و نوسانات نرخ ارز نیز به خوبی نشان می‌دهد که این بازار نوسان خیلی شدید نخواهد داشت و حتی در شرایط سیاسی حساس نیز که بسیاری انتظار دارند ژانر بازار شرایطی برگرفته از تصمیمات سیاسی باشد، چنین آرایشی مشاهده نشده و وضعیت به نحو آرامی پیش می‌رود.

البته برخی از منابع آگاه نیز از برخی گشایش‌ها خبر می دهند که در بازارهای اطراف از جمله عراق و امارات رخ داده و همین امر، زمینه را برای فعالیت هر چه بهتر در حوزه بازارسازی در بازار ارز، مساعدتر کرده است. 

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: بازار ارز قیمت دلار دلار بانک مرکزی ایران قیمت ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکه و طلا ارزان‌تر شد

به گزارش قدس آنلاین، بررسی آخرین معاملات صورت گرفته تا لحظه انتشار این گزارش سکه و طلا در بازار و مقایسه آن با روز گذشته (دوشنبه سوم اردیبهشت ماه) نشان می‌دهد که ظرف کمتر از ۲۴ ساعت اخیر انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا با کاهش قیمت روبرو شده‌اند.

بر اساس آخرین آمار از بازار سکه و طلا تا این لحظه، هر قطعه سکه تمام طرح جدید با ۶۰۰ هزار تومان کاهش در آخرین معاملات امروز (سه‌شنبه) به ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.

سکه‌های تمام طرح قدیم نیز با ۵۰۰  هزار تومان کاهش به کانال ۳۹ میلیون تومان بازگشت و ۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین قیمت شد.

در قطعات کوچکتر سکه، نیم سکه نسبت به روز گذشته، ۲۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۳۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شده‌اند. به‌ترتیب نیم سکه ۲۵ میلیون تومان و ربع سکه ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان ثبت قیمت شده است.

سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با ۱۰۰ هزار تومان کاهش نسبت به روز گذشته، در حال حاضر در بازار به شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان کاهش قیمت پیدا کرده است.

کاهش قیمت در بازار داخل در حالی اتفاق افتاده که بر خلف روال هفته‌های گذشته که اونس جهانی سیر صعودی تندی به خود گرفته بود، اکنون از مسیر افزایش دور زده و پا در مسیر کاهش گذاشته است؛ در حالیکه روز دوشنبه هر اونس طلا ۲۳۴۶ دلار بود امروز با ۴۰ دلار کاهش به  ۲۳۰۶ دلار رسیده است.

براین اساس هر مثقال طلای آب شده نیز با ۳۹۰ هزار تومان کاهش بها نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان در بازار امروز قیمت داشته و هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۹۰ هزار تومان کاهش سه میلیون و ۵۶۴ هزار و ۴۰۰ تومان، مبنای معاملات طلا قرار گرفته است.

گفتنی است؛ مرجع قیمت‌های فوق، اتحادیه طلا و جواهر تهران است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • «قرارداد سلف ارزی» چگونه به ثبات بازار ارز کمک می‌کند؟
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • افزایش نرخ دلار و یورو در معاملات امروز مرکز مبادله ارز و طلا
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد؟
  • سکه و طلا ارزان‌تر شد
  • تحت چه شرایطی می‌توان معامله را فسخ کرد؟