Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: در چهار سال گذشته تلاش‌های زیادی در حوزه مطالعه جامع زمین شناسی در این استان صورت گرفته اما برای رسیدن به نقطه مطلوب فاصله است.

خلیل قاسمی روز چهارشنبه درنشست تخصصی تشکل‌های تولیدی و معدنی استان با رییس و اعضای سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور افزود: هرمزگان دارای معادن فلزی و غیرفلزی از جمله کرومیت، آهن، منگنز، گچ و حتی مس است که از سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور خواستاریم به این معادن توجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: در حوزه فولاد نیز از هدف‌گذاری ۵۵ میلیون تن فولاد در کشور تا سال ۱۴۰۴، ۱۰ میلیون تن سهم هرمزگان است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهارداشت: در حوزه گچ نیز در ۲ سال گذشته ۲ تفاهم نامه امضا شده است اما به نتیجه خاصی دست نیافته ایم.

قاسمی همچنین به حوزه صنعت اشاره کرد و گفت: در حوزه صنعت نیز صنایع بزرگی همچون فولاد، آلومینیوم، روی و صنایع غذایی در هرمزگان فعال است و دارای شاخص صادراتی هستیم.

وی ادامه داد: سال گذشته عدد صادرات غیرنفتی هرمزگان به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار رسید و امسال ۳ میلیارد و نیم هدف‌گذاری شده است.

این مقام مسوول ادامه داد: در حوزه تجارت نیز با وجود بندر شهید رجایی، ۶۰ درصد تجارت کشور در استان هرمزگان صورت می گیرد.

قاسمی گفت: بندرهای کوچک و بزرگ زیادی در استان هرمزگان داریم و چند بندر خاص از جمله بندر جاسک به بندر سویق عمان نیز طراحی شده که از این طریق مشکل کانتینری کشور حل می شود.

سه پهنه اکتشافی در هرمزگان درحال انجام است

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز گفت: سه پهنه اکتشافی در شرق و شمال این استان با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در حال انجام است.

ابراهیم سعدینی افزود: یک پهنه اکتشافی در دهستان کوشا احمدی حاجی آباد با هدف اکتشاف کرومیت، پهنه بشاگرد با اکتشاف کرومیت و منگنز و پهنه فین تا باغات برای سنگ آهن تعریف شده است.

وی بیان داشت: توسعه اکتشاف پهنه‌های معدنی هرمزگان با همکاری سازمان‌ توسعه، نوسازی  معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) و سازمان زمین شناسی کشور درحال انجام است.

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهارداشت: از سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور خواستاریم که اطلاعات پایه ای خود را در اختیار معاونت معادن و صنایع معدنی هرمزگان قرار دهند تا به نتیجه بهتری دست یابیم.

سعدینی در خصوص وضعیت مجوزهای معدنی شهرهای هرمزگان نیز گفت: در شهرستان میناب مواد معدنی «کرومیت و مصالح ساختمانی شامل شن و ماسه»، رودان «کرومیت و منگنز»، بشاگرد «منگنز، کرومیت وحتی مس و طلا» و حاجی آباد نیز در بخش کوشا احمدی «کرومیت و منگنز» و باغات «سنگ آهن و معادن سنگ چینی» است.

۶۹۱نفر عضو سازمان نظام مهندسی معدن

رییس سازمان نظام مهندسی معدن هرمزگان نیز گفت: این سازمان دارای ۶۹۱ نفر عضو است که از این تعداد ۱۹۶ نفر مهندس معدن، ۴۱۶ رشته زمین شناسی، ۳۶ نفر رشته نقشه برداری ، ۱۶ نفر رشته مهندسی متالوژی و ۲۷ نفر نیز در سایر رشته های مرتبط با سازمان نظام مهندسی هستند.

محمد مقیمی افزود: از این تعداد ۱۲۲ نفر دارای برنامه اشتغال در رسته استخراج معدن، ۵۴ نفر در رسته کیفی و اکتشاف، ۳۶ نفر در رشته نقشه برداری و سه نفر در رشته متالوژی استخراجی و یک نفر هم در رسته فناوری دارای پروانه اشتغال از وزارت صنعت و معدن و تجارت هستند.

وی ادامه داد: در مجموع ۱۹۶ نفر دارای پروانه اشتغال هستند از این تعداد ۵۸ درصد از اعضای ما را رشته زمین شناسی تشکیل می دهند که البته پیشنهاد می شود تمام طرح های زمین شناسی و اکتشافی که برگزار می شود، توسط اعضای این به سازمان های نظام مهندسی واگذار شود

وی تصریح کرد: برای تهیه نقشه های زمین شناسی آمادگی داریم جهت کلیه طرح های اکتشافی و استخراج به صورت استاندارد سازی از ظرفیت آزمایشگاه های نظام مهندسی معادن کشور استفاده شود.

۷۱۹۵/۶۰۴۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۵۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیر کل صنعت، معدن تجارت استان آذربایجان غربی گفت: در راستای تحقق اهداف وزارت صمت و مطابق برنامه زمانبندی ابلاغی کشوری مجوز عملیات اکتشافات و بهره برداری تعدادی از محدوده‌های اکتشافی و معدنی از طریق مزایده عمومی به دارندگان توان فنی و مالی لازم واگذار می‌شود.

عبدالحمید سرتیپی افزود: در فاز نخست ۲۸۹ محدوده معدنی به مزایده عمومی گذاشته شده که متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات، دریافت اسناد و لیست موضوع مزایده به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) به آدرس www.setadiran.ir مراجعه نمایند.

وی عنوان کرد: تمامی اطلاعات، مدارک، اسناد و لیست معادن قابل واگذاری از طریق مزایده در سایت سازمان نیز بارگذاری شده است که متقاضیان می‌توانند اطلاعات مورد نیاز خود را علاوه بر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در سایت سازمان صمت آذربایجان غربی نیز مشاهده کنند، ولی شرکت در مزایده فقط از طریق سامانه تدارکات امکان پذیر خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی
  • ناسا ۲ ماموریت رصد زمین را پس از ۱۸ سال متوقف کرد
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی ایران در بندرعباس
  • مردم باید ثمره دوستی ایران و چین را در مظاهر توسعه مشاهده کنند
  • این شهر بحرانی‌ترین کانون فرونشست زمین در کشور
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • هر جا نامی هست، داستانی دارد
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • زمین برای پاک ماندن به کمک ما نیاز دارد