Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهنام محمودی کارشناس والیبال کشورمان در گفتگو باخبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تعویق ثبت نام انتخابات فدراسیون والیبال اظهار داشت:  ابتدا قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران را در رقابت‌های قهرمانی جهان را به همه مردم تبریک می‌گویم و  به همه دست اندر کاران که باعث خوشحالی مردم ایران شدند خسته نباشید  و تبریک می‌گویم، همچنین خوشحالم که این اتفاق با کادری ایرانی رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه از قانون تبعیت می‌کنیم

او در ادامه عنوان داشت: تمام تلاشمان این است که والیبال در آرامش باشد، همه ما از قانون تبعیت می‌کنیم، خیلی زمان‌ها قانونی که با رای زیاد تصویب می‌شود تعدادی موافق و مخالف دارد اما همه به آن احترام می‌گذارند و ما هم باید تابع آن باشیم. حال صحبتم این است که اگر تبصره، قانون یا بندی درباره سرپرستی وجود داردکه بگوید مثلا داوری باید پس از پایان دوره ۶ ماهه سرپرستی اش بر فدراسیون والیبال برای مدتی دیگر مثلا ۶ ماه دیگر بماند  خیلی خوب بود و شفاف سازی انجام می‌شد.

کارشناس والیبال کشورمان ادامه داد: من تعجب می کنم که چرا وزارت ورزش و جوانان شفاف اعلام نمی‌کند که حضور داوری و یا دیگر سرپرست‌هایی که بیش‌تر از ۶ ماه در فدراسیون بوده اند منع قانونی برای فعالیت دارد یا نه؟  ما قصد تنش زایی نداریم، ولی می‌خواهیم همه چیز قانونی باشد، چطور وقتی قانون بازنشستگان عملی شد ضیایی کنار رفت؟ مگر می‌شود قانون برای یک عده‌ای باشد و برای عده‌ای دیگر نباشد؟

داوری اگر قصد ثبت نام دارد باید از سمتش استعفا کند

محمودی در ادامه صحبت هایش تصریح کرد: حرف من این است همان قانون را بگویید و گله‌ای نخواهیم کرد، اما اختلاف این جاست که قانون و مهلت تمام شده و هنوز حرکتی انجام نشده  یا اگر هم بوده تحریک آمیز بوده است، ما دوست داریم شفاس سازی شود.

او افزود: ابتدا گفتند که ثبت نام انتخابات در روز هشتم مرداد به بعد انجام می‌شود، اما پس از آن زمان را عوض کردند و دلیل آن را هم در پیش بودن مسابقات جهانی نوجوانان اعلام کردند و گفتند باید در آرامش باشیم، بله اگر قانون اجازه می‌دهد حرفی نیست و باید انجام شود، اما به نظرم برگزاری انتخابات منع یا تداخلی با مسائل دیگر ندارد، اما تصور می‌کنم از آن جا که داوری قصد دارد در انتخابات شرکت کند و مجبور است برای ثبت نام از سمتش انصراف دهد، پست سرپرستی خالی می‌ماند،   به نظرم وزارت می‌تواند از دیگر مدیران برای سرپرستی استفاده کند و کار‌ها را جلو ببرد خوشبختانه داورزنی با تجربه و خبره است و تجربه بالایی دارد چه بهتر که از قانون تمکین کنیم. درست است که داوری گفته بود در انتخابات شرکت نمی‌کند، اما این حرف شفاهی بود و تعهد کتبی وجود نداشته است، حالا هم  حق قانونی اوست که در این انتخابات حاضر شود. وزارت ورزش هم احتمالا به دلیل برگزاری مسابقات نوجوانان جهان چنین تصمیم گرفت.

در ایران ریاست فدراسیون یک شغل نیست بلکه چند شغل است

ملی پوش سابق والیبال کشورمان ادامه داد: شنیده ام قصد دارند اساسنامه فدراسیون را تغییر دهند. اعتقاد دارم  که در کشور‌های پیشرفته ریاست فدراسیون شغل نیست، آن جا سیستم متفاوت و در آمد‌ها درست است، افراد کمی در فدراسیون حضور دارند و زیر ساخت، تقویم و در آمد هم معلوم است، همین باعث می‌شود هر کسی در پست ریاست قرار داشته باشد تنها نقش هماهنگ کننده باشد، اما در کشور ما که ورزش اولویت آخر است و با توجه به شرایط اقتصادی، مدیری که می‌آید باید توانمند باشد، دنبال کار‌های مالی و فنی برود و بنابراین به نظرم رئیس فدراسیون یک شغل نیست و عملا چند شغل است.

او  عنوان داشت: یک رئیس فدراسیون باید ۲۴ ساعت وقت بگذارد تا هماهنگی را انجام دهد. به طور قطع این تغییر اساسنامه انجام نخواهد شد و اگر از نظر فنی بخواهیم تغییر بدهیم دولت زیر بار نخواهد رفت همچنین در قانون ما ریاست فدراسیون شغل محسوب می‌شود و به طور قطع اساسنامه اگر بخواهد تغییر کند هیئت دولت زیر بار نخواهد رفت، چون بر خلاف قوانین بالاتر هم است و در قوانین ما شغل محسوب می‌شود، زیرا از بودجه دولتی استفاده می‌کند و زمانی می‌توانیم بگوییم شغل نیست که از دولت هزینه‌ای نگیرد شاید چند فدراسیون  مانند فوتبال و والیبال بخشی از در آمدشان از طریق حامی مالی باشد، اما دیگر فدراسیون‌ها اندر خم یک کوچه بوده و به دنبال در آمد هستند و بیشترشان هم بدهی دارند. در مجموع فدراسیون‌ها زیر نظر وزارت ورزش هستند و وزارت هم زیر مجموعه دولت است. حالا می‌خواهیم بازنشستگان را برگردانیم که شدنی نیست یا قانون اساسنامه را عوض کنیم که آن هم شدنی نیست.

نمی‌شود هیئت‌ها و لیگ را رها کرد و تنها به فکر تیم ملی بود

او ادامه داد: پروسه ثبت نام نامزد‌های انتخاباتی ۱۰ روز کاری زمان می‌برد یعنی ۱۳ ،۱۴ روز پس از آن هم  تا یک ماه احراز آن زمان می‌برد و بعد نامزد‌ها تائید می‌شوند و در مجموع تمام فعالیت‌ها نزدیک به ۲ ماه پروسه انتخابات زمان می‌برد یعنی اگر ثبت نام در شهریور انجام شود  انتخابات آبان برگزار و ما بلافاصله پس از آن و در آذر مسابقات مهمی در پیش داریم. علاوه بر این‌ها  مهم‌ترین وظیفه هماهنگی مسابقات، برگزاری مسابقات  لیگ است، ما نمی‌توانیم لیگ و هیئت ها را رها کنیم و تنها به فکر تیم ملی باشیم.

محمودی در پاسخ به این سوال که اگر به دلیل مسابقات مهم پیش رو بخواهد انتخابات به عقب بیافتد و این که ممکن است این پروسه طولانی شود بیان داشت: شاید سیاست بر این است آرامش باشد ما در چند وقت آینده ۵ تورنمنت در پیش داریم و نمی‌توانیم  به همین دلیل انتخابات را به تعویق بیاندازیم.

نمی‌توانیم بگویم قدیمی‌ها تا آخر بمانند و جوان‌ها هم کاری نکنند

او افزود: ما در کشورمان قانونی داریم و آن هم این است که به طور مثال یک رئیس جمهوری تنها برای ۲ دوره و در مجموع ۸ سال می‌تواند رئیس جمهور باشد و بیش از آن نمی‌تواند در  آن سِمَت باقی بماند، زیرا این قانون است و بدان معناست که اگر شخصی می‌خواست کاری انجام دهد در همین مدت انجامش می‌داد. این قانون خیلی خوب است و  اگر در ورزش هم اجرا می‌شد خوب بود. ما دیگر  فرصت  آزمون و خطا نداریم، جوان‌ها باید بیایند و نمی‌توانیم بگویم قدیمی‌ها تا آخر بمانند و جوان‌ها هم کاری نکنند، قانون بازنشستگی مشخص است و جوان‌ها باید بیایند. البته هر جوانی منظور نیست و منظور جوانانی است که با تجربه، با شخصیت، درس خوانده، دارای مدرک، متدین و ... باشند، قطعا اگر کسی می‌خواهد مدیر موفقی باشد مدیر باشد باید از تجربه دیگران استفاده کند. یکی از همین نمونه‌ها خوب  را در فدراسیون کُشتی می‌بینیم که  دبیر از خانواده کشتی استفاده می‌کند در مجموع اگر کسی استفاده نکند ممکن است خودش شکست بخورد.

حضور داورزنی، یزدانی خرم و ضیایی در والیبال غنیمت است

کارشناس والیبال کشورمان دربراه سرمایه‌های والیبال گفت: به نظرم حضور داورزنی، یزدانی خرم یا ضیایی در والیبال غنیمت است، باید این را هم بگویم که منظور از جلو آمدن جوان این نیست که کسی بیاید و تنش ایجاد کند  ما باید از ظرفیت دوستان استفاده کنیم و والیبال را تخصصی‌تر جلو ببریم مثلا در کشتی علیرضا دبیر به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شد رئیس هم از جوان هاست و هم افراد این رشته را جمع کرده  است و این که  مدیریت هم  بلد بوده و خودش هم یک کارشناس است، ولی ما برخی مواقع افرادی را  می‌آوریم که  ۶۰ سال زمان می‌برد تا متوجه اوضاع شوند. مدیران قدیمی ما برخی مواقع می‌گویند که مدیران جدید تجربه کافی  ندارند جواب این سخن این است که خود این آقایان مقصر هستند، زمانی که خودشان  حضور داشتند باید کادر سازی و نیرو سازی می‌کردند میز برای کسی وفا نمی‌کند و رفتنی است. دوستان فکر می‌کنند این میز برای آن‌ها وفا می‌کند در صورتی که این میز برای پیشرفت است ما عاشق نظام و کشورمان هستیم بنده خودم از خانواده شهید هستیم و خدایی نکرده قصد ایجاد تنش را ندارم و تنها می‌گویم که قانون اجرا شود. هدف همین است و وگرنه دل من از همه برای والیبال بیشتر می‌سوزد، من یک جانباز ورزشی با بخیه‌های زیادی هستم و اگر بخواهم برای مدیریت در شرایط بحرانی بیایم حتما باید از تجربه‌ها استفاده کنم.

کسانی که به دنبال تغییر آئین نامه هستند ابتدا مسائل کوچکتر را بر طرف کنند

محمودی درباره پاداش ورزشکاران اظهار داشت: دوستانی که دنبال تغییر اساسنامه هستند ابتدا بروند مسائل کوچکتری که وجود دارد را حل کنند، مواردی مثل اصلاحات، آیین نامه‌ها و خیلی چیز‌های دیگر که باید تغییر کند،   من می‌گویم مثلا وقتی  می‌گوییم  سکه بهار آزادی پاداش است، امکان دارد با تورم قیمتش بالا برود ورزشکاران هم درست است که برای پاداش مادی کسب مدال نمی کنند، اما حقیقتا این است که در بسیاری از رشته‌های ورزشی به غیر از والیبال و فوتبال و ...   که ممکن است بازیکنان و ورزشکارانشان دریافت‌هایی در لیگ داشته باشند که آن هم همیشه کامل نیست و معمولا شاهد پرونده‌های انضباطی زیادی هم هستیم، در دیگر رشته‌ها چنین شرایطی وجود ندارد خیلی از ورزشکاران رشته‌های دیگر دلشان به این پاداش‌ها خودش است، حقوق ثابت و بیمه ندارند و بازنشستگی هم نمی‌گیرند.

او در پایان تصریح کرد: به هر حال  قهرمان‌ها تلاش می‌کنند که مثلا ۱۰۰ سکه بگیرند که به طور مثال می‌شود ۴۰۰ میلیون، این مبلغ  برای ۲ سال آن‌ها کافی است، دوستان باید این قوانین را اصلاح کنند و به طور مثال  بگویندبه جای آن که ما دلار و سکه  بدهیم و پاداشی  به پول رسمی کشور مصوب کنیم و بگوییم که مثلا قهرمانی در آسیا فلان مبلغ را می‌گیرد. خودم برای مسائل قهرمانی المپیک آسیایی و جهانی ایده‌هایی در نظر دارم.

بیشتر بخوانید:

داوری: پاداش بزرگسالان را در زودترین زمان ممکن پرداخت کردیم/ طلوع کیان: خوشحالم بچه‌ها دیده شده و از سربازی معاف شدند

تیم ملی والیبال جوانان به ایران بازگشت

تیم ملی جوانان ایران ۳ - ایتالیا ۲/تکمیل نمایش اقتدار در بحرین / مدال تاریخی طلای قهرمانی جهان بر گردن سرو قامتان جوان

انتهای پیام/ 

اظهارات بهنام محمودی در خصوص مسائل مختلف در والیبال ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فدراسیون والیبال اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۸۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲+۱ برای بالانشینی در بهارستان

انتخابات مجلس دوازدهم روز ۲۱ اردیبهشت‌ماه بالاخره به ایستگاه پایانی می‌رسد و پرونده انتخابات مجلس دوازدهم بسته می‌شود. قرار است تکلیف ۴۵ کرسی مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت‌ماه مشخص شود.

به گزارش فرهیختگان، در این مدت، اما نامزد‌های راه یافته به مجلس چند قدمی جلوتر رفتند و گزینه‌هایی برای ریاست مجلس مطرح کردند، گمانه‌زنی‌های متفاوتی درباره اینکه ترکیب هیات‌رئیسه مجلس در مجلس دوازدهم به چه شکلی خواهد بود، مطرح است، اما اهمیت این موضوع با توجه به اینکه ترکیب مجلس دوازدهم تا اینجا یکدست نبوده و از میان لیست‌های درون اصولگرایی، افراد مختلفی در تهران و شهرستان‌ها صاحب کرسی شدند و حتی نزدیک به ۴۰ کرسی مجلس نیز در اختیار اصلاح‌طلبلان قرار گرفته است نمی‌توان به‌طور قطعی گزینه‌ای برای ریاست مجلس در‌نظر گرفت.

قالیباف برعکس مجلس یازدهم راه سختی برای ریاست مجلس در پیش دارد و این احتمال هم هست که ریاست مجلس دوازدهم را از دست بدهد. با این حال، اما همچنان اختلافات میان افرادی که در تهران جزء نفرات اول راه یافته بودند، برای ریاست مجلس ادامه دارد؛ امری که با توجه به تکثر ترکیب مجلس، تعیین‌تکلیف ۴۵ کرسی در مجلس در تعیین سرنوشت ریاست مجلس موثر واقع خواهد شد.

مجلس متکثر دوازدهم

حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس دوازدهم با، اما و اگر‌های زیادی صورت گرفت. با این حال آن‌ها توانستند صاحب چند کرسی در مجلس دوازدهم شوند و با توجه به حضور اقلیتی که داشتند، میزان آن قابل توجه بود. کفه سنگین رقابت میان اصولگرایان بود که برخلاف مجلس یازدهم، شورای ائتلافی‌ها در سایه حواشی پیش‌آمده پیش از انتخابات و دعوای نهال و پاجوش‌ها، نتوانستند همه کرسی‌های تهران را به‌دست بیاورند و در نقطه مقابل ائتلاف امنا که برخی او را ائتلاف نزدیک به دولت می‌دانستند، با افرادی که در چند لیست مشترک بودند به مجلس راه یافتند.

حالا رقابت جدی برای تعیین رئیس مجلس دوازدهم در درون اصولگرایان شکل گرفته است. قالیباف برعکس مجلس یازدهم، دشواری زیادی برای تکیه زدن برصندلی ریاست مجلس دارد. با این حال، اما این میزان در شهرستان‌ها به شکل دیگری بوده و کرسی‌هایی که به دست گروه‌های مختلف درون جناح اصولگرایی افتاده، متفاوت بود. اما به‌طور کلی شورای ائتلاف ۹۳ کرسی، امنا ۷۱ کرسی و صبح ایران ۳۸ کرسی در کل کشور به‌دست آوردند و تقریبا ۳۷ کرسی هم اختصاص به نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس دارد. با این ترکیب نمی‌توان به‌طور دقیق اکثریت مجلس را متعلق به طیف خاصی دانست.

امری که باعث شد، مجلس دوازدهم ترکیب جزیره‌ای داشته باشد و اکثریت آن در اختیار یک طیف مشخص قرار نگیرد. همین موضوع هم قضاوت قطعی درباره اینکه رئیس مجلس از سمت کدام گروه سیاسی مورد حمایت قرار خواهد گرفت را دشوار کرده بود.

رقبای قالیباف در ریاست مجلس

بعد از اعلام نتایج نهایی انتخابات تهران در دوره اول اسامی افرادی که در اول لیست قرار داشتند، حواشی زیادی به راه انداخت. اظهارات و صحبت‌هایی که حمید رسایی مطرح می‌کرد و چالش او با اطرافیان قالیباف در فضای مجازی تا آنجا ادامه پیدا کرد که رهبری در صحبت‌های خود اشاره‌ای به این اختلاف و چالش‌ها کردند و به‌نظر می‌رسید رسایی خودش را گزینه مهمی برای ریاست در رقابت با قالیباف می‌دانست، امری که البته با به میان آمدن گزینه‌های دیگر، از سمت امنایی‌ها تقریبا به حاشیه رفت.

در‌حال‌حاضر چند گزینه برای ریاست مجلس در رسانه‌ها مطرح است. قالیباف رئیس فعلی مجلس یکی از این گزینه‌هاست که شورای ائتلافی‌ها روی آن اجماع دارند. منوچهر متکی، رئیس شورای وحدت یکی از گزینه‌هایی است که برای ریاست مجلس مورد توجه قرار دارد و از طرفی، چون در مجلس و دولت فعلی حضور نداشته است و انتقاد‌هایی هم به دولت و مجلس وارد می‌کند، به‌نظر می‌رسد ادعای بیشتری در ریاست مجلس در رقابت با قالیباف دارد.

در میان امنایی‌ها و جبهه پایداری‌ها هم گزینه‌های مختلفی مطرح است که به‌نظر می‌رسد ریاست علی‌نیکزاد بر مجلس جدی‌تر است و بعد از آن افرادی مثل نبویان و رسایی نیز برای ریاست مجلس به‌عنوان گزینه مطرح هستند که با توجه به برخی مواضع تند و واکنش‌های آن‌ها نامزدی نیکزاد برای مجلس قوی‌تر است و احتمال اینکه لابی‌ها برای ریاست نیکزاد شکل گیرد، قوی‌تر است.

البته ذوالنور هم در پاسخ به خبرنگاران درباره اینکه گزینه اصلی ریاست مجلس چه کسی خواهد بود، گفت: «بعضی از جریانات و نمایندگان به بنده پیشنهاد دادند، اما هنوز تصمیم قطعی مشخص نشده است.» در این تقسیم‌بندی به‌نظر می‌رسد منوچهر متکی، وزیر اسبق امور خارجه رقابت جدی‌تری با قالیباف دارد و اگرچه احتمال ریاست قالیباف همچنان بالاست، اما با توجه به تجربه مجلس یازدهم و ترکیب جدید مجلس دوازدهم احتمال پایین آمدن این احتمال هم وجود دارد، اما همچنان رقیب جدی همه نامزد‌ها قالیباف رئیس فعلی مجلس است.

درحال‌حاضر تقریبا ۳۷ کرسی مجلس در اختیار اصلاح‌طلبان قرار دارد. برمبنای برخی اظهارنظر‌های اطلاح‌طلبان معتدل و با توجه به افرادی که به‌عنوان گزینه ریاست مطرح هستند، به‌نظر می‌رسد ترجیح آن‌ها ریاست مجدد قالیباف بر مجلس است. اما نمی‌توان به‌طور قطعی گفت رای آن‌ها قالیباف خواهد بود. علاوه‌براین ۳۷ کرسی مجلس نیز در اختیار مستقلین قرار گرفته و اینکه رای آن‌ها در سبد کدام نماینده ریخته شود نیز با توجه به فاصله کم کرسی‌های تصاحب‌شده توسط جناح‌های درون اصولگرایی می‌تواند تعیین‌کننده باشد.

در میان تعیین‌تکلیف ۴۵ کرسی مجلس در دور دوم هم امکان پیش‌بینی اینکه ریاست مجلس در اختیار چه کسی خواهد بود را تقویت می‌کند. اینکه این کرسی‌ها در اختیار کدام گروه درون جناح اصولگرایی یا مستقلین قرار می‌گیرد، ترکیب نهایی مجلس دوازدهم را به نفع جناح‌های درون اصولگرایی مشخص می‌کند.

رقابت ۹۰ نفر بر سر ۴۵ کرسی مجلس

انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌ماه برای تعیین سرنوشت ۲۱ حوزه انتخابیه در‌حالی برگزار می‌شود که از میان ۱۷ کرسی به حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات اختصاص دارد که تقریبا ۳۸ نامزد برای تصاحب کرسی‌ها با یکدیگر رقابت می‌کنند.

در میان نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات هم نامزد‌هایی از طیف‌ها و گروه‌های مختلف حضور دارند و با توجه به اینکه احتمال کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات در تهران بیش از اسفندماه است، احتمال رای‌آوری افراد منتسب به شریان و پایداری قوت پیدا می‌کند.

در میان نامزد‌ها افرادی مثل عبدالرضا مصری با سابقه نایب‌رئیسی مجلس، محمدحسین فرهنگی با سابقه نایب‌رئیسی کمیسیون‌های قضایی و برنامه و بودجه، علیرضا منادی با سابقه ریاست کمیسیون آموزش و تحقیقات، محمدرضا میرتاج‌الدینی با سابقه عضویت در هیات‌رئیسه مجلس هشتم و ابراهیم عزیزی با سابقه نایب‌رئیسی کمیسیون امنیت ملی حضور دارند که قرار است در دور دوم انتخابات مجلس یا یکدیگر رقابت کنند.

مرحله دوم انتخابات مجلس، پیش‌بینی‌ها در مورد ریاست مجلس را راحت‌تر می‌کند

بر این اساس می‌توان این ۴۵ کرسی را به‌عنوان وزنه‌ای دانست که ترکیب مجلس فعلی را به‌طور قابل توجهی تغییر دهد. اگرچه به‌نظر می‌رسد در حوزه انتخابیه تهران، احتمال پیروزی شورای ائتلاف کمتر باشد، اما این میزان می‌تواند در حوزه‌های انتخابیه شهرستان‌ها تاثیر‌گذار باشد.

با این حال در‌حال‌حاضر و بر مبنای بررسی‌ای که در گزارش «اقلیت اصلاح‌طلب، تکثرگرایی در جریان اصولگرا» داشتیم، نزدیک به ۱۸ درصد از کرسی‌های مجلس به‌طور اختصاصی در اختیار شانا قرار گرفته است، ۱۵ درصد از کرسی‌ها در اختیار مستقل‌ها، ۱۵ درصد در اختیار اصلاح‌طلبان و ۱۳ درصد از کرسی‌ها بین امنا و شانا مشترک است.

بر این اساس نمی‌توان به‌طور قطعی گفت در‌صورتی‌که هر یک از گزینه‌های مطرح شده برای ریاست مجلس رسما اعلام شوند، احتمال پیروزی کدام بیشتر است، اما به‌نظر می‌رسد هر کدام از نامزد‌ها که بتواند رای مستقلین و اصلاح‌طلبان را به سبد رای خود اضافه کند، می‌تواند بر صندلی ریاست مجلس تکیه بزند.

به‌نظر می‌رسد در میان گزینه‌هایی که تا الان معرفی شدند، قالیباف اقبال بیشتری برای جذب این آرا دارد که البته با توجه به اینکه همه افراد لیست شورای ائتلاف نتوانستند در تهران رای بیاورند و رای قالیباف هم نسبت به مجلس یازدهم کاهش داشته، این امر با دشواری بیشتری صورت خواهد گرفت، اما نمی‌توان این گزاره را صددرصدی دانست؛ چراکه در دوره‌های گذشته مجلس افرادی در بهارستان به ریاست مجلس انتخاب شدند که از حوزه انتخابیه تهران وارد بهارستان نشده بودند.

دیگر خبرها

  • پریدر استعفایش را پس گرفت و نیامد/ ثبت نام ۱۵ کاندیدا برای ریاست شطرنج
  • ثبت‌نام ۱۵ نفر در انتخابات فدراسیون شطرنج/ پریدر نیامد
  • جلسه آنلاین رئیس فدراسیون والیبال با کوبایی‌ها
  • سرپرست فدراسیون شطرنج استعفای خود را پس گرفت
  • پریدر استعفا داد،جوانمرد تنها گزینه جدی/ حضور سرپرست و نایب رئیس سابق فدراسیون شطرنج در انتخابات
  • رقابت ۲+۱ برای بالانشینی در بهارستان
  • اعتراض گودرزی در انتخابات ترای اتلون/اسبقیان:رای نمی‌دهم
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • رقابت ۲+۱ برای بالانشینی در بهارستان | رقابت این ۴ نقر به قالیباف
  • شادی پریدر از سرپرستی فدراسیون شطرنج استعفا داد