Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-20@02:50:59 GMT

واکنش یمن به تحریم "ظریف"

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۰۸۹۳۳

واکنش یمن به تحریم 'ظریف'

یک مقام بلندپایه یمن به تحریم وزیر خارجه ایران واکنش نشان داد و گفت، همانطور که این اقدامات آمریکا علیه حزب‌الله و انصارالله به جایی نرسید،‌ این بار هم به جایی نمی‌رسد. ناطقان: «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن از اولین کسانی است که به اقدام آمریکا در تحریم محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران، واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزارت خزانه‌داری آمریکا بامداد پنجشنبه (به وقت تهران)، نام ظریف را در فهرست افراد تحریم‌شده قرار داد. قرارگیری نام افراد در این فهرست، دارایی‌های احتمالی آنها در آمریکا را مسدود و اتباع آمریکا را از داد و ستد مالی با آنها منع می‌کند.

محمد علی الحوثی در توییترش نوشت: این تحریم آمریکا، دلیلی بر ضعف و سبک‌سری سیاسی است. ما به نوبه خود، این تحریم‌ها را محکوم می‌کنیم؛ تحریم‌هایی که سبب می‌شود هر ایرانی هشیار باشد و قبل از آنکه رو به آمریکا کند، خوب وضعیت را بسنجد.

این عضو کمیته عالی انقلاب در جنبش انصارالله همچنین ادامه داد: سخنی هم با آقای ظریف دارم؛ به ایشان می‌گویم که آنها [آمریکایی‌ها] با تحریم‌هایشان به آنچه علیه حزب‌الله یا سید عبدالملک الحوثی [رهبر انصارالله] یا اشخاص دیگر، می‌خواستند نرسیدند و این حیله آنان، آسیبی به شما نمی‌رساند.




توییت محمد علی الحوثی در حمایت از ظریف

 

واکنش محمد علی الحوثی ساعاتی بعد از انتشار خبر تحریم وزیر خارجه ایران نشان داده شده است.

تحریم آمریکا علیه وزیر خارجه ایران اندکی پس از آن صورت می‌گیرد که ظریف در سفر به آمریکا، با تعداد زیادی از رسانه‌های آمریکایی مصاحبه کرد. پیشتر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به صراحت از مصاحبه‌های ظریف ابراز خشم کرده بود. وی پس از اعلام تحریم‌های ظریف هم با انتشار توییتی، از این اقدام استقبال کرد.

در بیانیه خزانه‌داری آمریکا، برای تحریم ظریف به فرمان اجرایی اخیر رئیس‌جمهور آمریکا در ارتباط با دفتر مقام معظم رهبری استناد شده است. در این بیانیه، ظریف «سخنگوی اصلی رژیم ایران در سرتاسر جهان» توصیف شده است. این بیانیه همچنین ظریف را به استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای «پروپاگاندا و نشر اطلاعات غلط» متهم کرده است.

علاوه بر این، خزانه‌داری آمریکا عنوان کرده است که وزارت امور خارجه و دیپلمات‌های ارشد ایرانی با نیروی قدس سپاه پاسداران، همکاری دارند.

در واکنش به این اقدام آمریکا، ظریف با انتشار توییتی، گفت این تحریم هیچ اثری روی او ندارد. وی نوشته است: «ایالات متحده می‌گوید مرا به عنوان "سخنگوی اصلی ایران در سرتاسر جهان" تحریم کرده است. واقعیت انقدر دردناک است؟ این تحریم بر من یا خانواده من هیچ اثری ندارد، چراکه من خارج از ایران، هیچ دارایی یا منافعی ندارم. متشکرم که مرا چنین تهدید بزرگی برای اهدافتان می‌پندارید.»

یک مقام آمریکایی که خواسته نامش فاش نشود، تحریم ظریف را ادامه راهبرد «فشار حداکثری» علیه ایران توصیف کرده و گفته است که واشنگتن به اعمال فشار به تهران ادامه می‌دهد. این مقام آمریکایی با این وجود مدعی شده است که واشنگتن همچنان آماده گفت‌وگو با ایران است.

هم‌زمان با تحریم ظریف، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا بامداد امروز پنجشنبه (به وقت تهران) از تصمیم واشنگتن برای تمدید معافیت‌های تحریمی مربوط به همکاری‌های هسته‌ای با ایران ذیل توافق هسته‌ای خبر داد. وی که در آستانه مهلت تمدید این معافیت‌ها با شبکه «فاکس نیوز» گفت‌وگو می‌کرد، گفت دولت آمریکا تصمیم گرفته است که این مجوزها را برای ۹۰ روز دیگر تمدید کند منبع: فارس برچسب ها: یمن ، تحریم ، ظریف

منبع: ناطقان

کلیدواژه: یمن تحریم ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۸۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف

در حالی که همه گروه‌ها، احزاب و شخصیت‌های سیاسی از اقدام علیه ایران علیه اسرائیل حمایت کردند، روز سه‌شنبه مشاور وزیر کشور طی اظهاراتی به حضور فرضی روحانی و ظریف در جلسه شورای ‌الی امنیت ملی برای حمله به اسرائیل پرداخته و گفته؛ «یکی از شگفتی‌ها این بود که احدی از مسئولان، فرماندهان، اعضای هیئت دولت و کسانی که در شورای امنیت ملی هستند، هیچ کدام نگفتند که نزنید بلکه همه می‌گفتند بزنیم و خودمان هم بزنیم؛ این درحالیست که اگر ظریف وزیر خارجه و حسن روحانی رئیس جمهور بود معلوم نبود که چه بر سر ما می‌آمد.»

به گزارش خبرآنلاین، این ادعا‌های سیدمجتبی ابطحی واکنش، رئیس دفتر دولت دوازدهم را به دنبال داشت، محمود واعظی گفت: «روحانی از جمله شخصیت‌هایی است که در همان ساعات ابتدایی بعد از حمله سپاه به اسرائیل طی بیانیه‌ای از این اقدام حمایت کرد.»

وظیفه حاکمیت و مردم است که انسجام ملی را حفظ کند

محمود واعظی، عضو شاخص حزب اعتدال و توسعه و رئیس دفتر دولت دوازدهم در واکنش به ادعای مشاور وزیر کشور مبنی بر اینکه اگر روحانی رئیس جمهور بود و در جلسه شورای عالی امنیت ملی حضور داشت، معلوم نبود چه بلایی سرمان می‌آمد، گفت: به نظر بنده در همین شرایطی که ایران شجاعانه اقدام بسیار خوبی انجام داد، این وظیفه حاکمیت، مردم، اقشار مختلف، نیرو‌های مسلح و همه است که وحدت و انسجام ملی را حفظ کنند و به آن توجه کنند.

وی افزود: وقتی در چنین شرایطی قرار داریم بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم به همبستگی و وحدت ملی توجه شود، متأسفانه مسائلی که مطرح می‌کنند منجر به تفرقه و دوری می‌شود و من فکر می‌کنم افرادی که وارد این مباحث می‌شوند به منافع و امنیت ملی کشور توجه نمی‌کنند.

روحانی حدود ساعت ۱۰ صبح روز بعد از حمله اعلام حمایت کرد

واعظی در ادامه تصریح کرد: یا توجه به اینکه مشاور وزیر کشور از روحانی اسم آورده باید به این نکته اشاره کرد که روز بعد از حمله سپاه به اسرائیل یعنی روز یکشنبه حدود ساعت ۱۰ صبح روحانی از جمله مقاماتی بود که با حمایت از این حمله و محکوم کردن اسرائیل موضع‌گیری کرد، بر همین اساس این قبیل صحبت‌ها بر خلاف منافع و وحدت ملی محسوب می‌شود و هم به نوعی فرافکنی است؛ بنابراین توصیه می‌کنم افرادی که مسئولیت امنیتی برعهده دارند، بیشتر از افراد سیاسی، گروه‌ها و جریان‌ها به این مسائل توجه کنند.

یاد گرفتیم در مورد مسائل امنیتی متفق عمل کنیم

مسئول دفتر رئیس دولت دوازدهم با تأکید بر اینکه در نهایت شورای عالی امنیت ملی طبق فرمان رهبری تصمیم‌گیری می‌کند، اظهار کرد: همیشه مصوبات شورای عالی امنیت ملی به تأیید مقام معظم رهبری می‌رسد و در گذشته هم روند معمول این نبوده که در مورد مسائل مهم و امنیتی کشور یک نفر که خودش هم عضو شورای عالی امنیت ملی نیست، این گونه علنی در مورد آن صحبت کند، در گذشته چنین موردی نبوده است چراکه یاد گرفتیم در مورد مسائل مربوط به امنیت کشور همه جریان‌ها، گروه‌ها، شخصیت‌ها و افراد با دیدگاه‌های مختلف در این زمینه متفق هستند و هم نظر و حمایتی عمل می‌کنند.

دولت، چون به وعده‌هایش عمل نکرده به دنبال سوژه برای انحراف افکار عمومی است

واعظی با تأکید بر اینکه رهبر انقلاب از ظریف به عنوان دیپلمات امین نام برده‌اند، یادآور شد: فکر می‌کنم دولت به دلیل ضعف و مشکلات خود در حوزه سیاست خارجی و مواردی که قرار بود زودتر حل کند و نتوانست به قول‌هایی که به مردم داده، عمل کند، هر دفعه سوژه‌ای پیدا می‌کند و می‌خواهد افکار عمومی را از آن مسائلی که مطرح است به موضوعات جانبی منحرف کند.

دیگر خبرها

  • سخنگوی وزارت خارجه تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد
  • واکنش ایران به اقدام آمریکا برای تمدید تحریم نفتی ونزوئلا
  • واکنش ظریف به آتش بازی‌های امروز در اصفهان
  • واکنش ایران به وتوی قطعنامه فلسطین از سوی آمریکا
  • واکنش ظریف به «آتش بازی رژیم» صهیونیستی در اصفهان
  • واکنش ظریف به آتش‌بازی اسرائیل در اصفهان
  • واکنش جواد ظریف به حادثه امنیتی اصفهان
  • واکنش بلینکن به حمله منتسب به رژیم صهیونیستی علیه ایران
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • واکنش جدید آمریکا و اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران