Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نوبخت، روز پنج شنبه در دومین کنگره سلامت زنان و خانواده، افزود: سلامت بهترین نعمت و موهبت الهی است که برای تامین آن نیاز به ساز وکار، از جمله تامین و توجه به نیروی انسانی است.

وی ضمن تشکر از زحمات و تلاش های صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان در گذشته و در حال، گفت: حضرت امام (ره) در اهمیت و جایگاه زن تعبیر زیبایی داشته اند که فرمودند از دامن زن، مرد به معراج می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در ادامه با اشاره به فعالیت ۱۹۶ انجمن در حوزه علوم پزشکی گفت: یکی از این انجمن های علمی، انجمن علمی مامایی است که فعالیت آن در سال ۱۳۶۹ به طور رسمی آغاز شد.

نوبخت با تاکید بر اینکه رسیدن به اهداف جامعه و اجتماع از طریق جامعه ای سالم محقق می شود، گفت: سلامت در برگیرنده سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و اقتصادی است و سلامت بهترین نعمت و موهبت الهی است که برای تامین آن نیاز به ساز وکار از جمله تامین و توجه به نیروی انسانی است.

وی در ادامه با اشاره به وجود قوانین متعدد در کشور گفت: در حال حاضر در کشور، انباشت قانون داریم و برخی از این قوانین دست و پاگیر هستند و موجب تاخیر در اجرای آیین نامه ها ومصوبات می شوند. 

نوبخت با بیان اینکه در گذشته، حوزه سلامت اولویت دولت ها نبود، به توجه ویژه دولت یازدهم و دوازدهم به امر سلامت اشاره کرد و افزود: میزان اعتبار و بودجه ای که هر دولت به حوزه سلامت اختصاص دهد، نشانه توجه آن دولت به حوزه سلامت است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یادآور شد: در گذشته تنها ۵.۸ درصد از درآمد ناخالص ملی صرف سلامت می شد اما در دولت های یازدهم و دوازدهم  با توجه ویژه رئیس جمهور ، ۱۰ درصد در آمد ناخالص ملی به بخش سلامت اختصاص داده شد و این رقم بسیار بزرگی است.

نوبخت بر ضرورت مدیریت درست منابع تخصیص داده شده به حوزه سلامت تاکید کرد و گفت: در صورت مدیریت صحیح در این بخش، شاهد ارتقا هر چه بیشتر سلامت مردم خواهیم بود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: در تدوین قانون برنامه ششم توسعه، تمام ریل های قانونی تامین سلامت به همراه صرفه جویی و تامین مالی، پیش بینی شده است و در همین راستا، نظام ارجاع و پزشک خانواده مطرح شده است . 

نوبخت در پایان گفت: آغاز به کار برنامه پرونده الکترونیک سلامت که در تیر ماه با حضور رییس جمهور در ستاد وزارت بهداشت کلید خورد،  موجب صرفه جویی در هزینه های سلامت و کاهش و یا عدم خطا در حوزه سلامت خواهدبود.

کد خبر 4682194 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت مجلس قانون برنامه ششم توسعه بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۲۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحامد عاملی ظهر دوشنبه در حاشیه آیین بهره‌برداری از پایگاه سلامت شماره ۳۰ اردبیل اظهار کرد: پیشرفت در سخت‌افزار و نرم‌افزار سلامت با اولویت پیگیری می‌شود و با تمام توان پیگیر نیازمندیهای بخش سلامت اسان اردبیل هستیم.

وی از غربالگری ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در پویش ملی سلامت خبر داد و خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در بخش بهداشت و سلامت هدف و رویکرد اصلی ما در اردبیل است و اولویت این بخش نسبت به درمان حایز اهمیت است.

استاندار اردبیل با اشاره به توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت و کاهش چشمگیر مرگ‌ و میر نوزادان در اردبیل خبر داد و تصریح کرد: احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل پیگیری می شود.

عاملی با قدردانی از فعالان حوزه سلامت در اردبیل گفت: بخش بهداشت و سلامت مقدم بر بحث درمان است و هر چقدر در این بخش سرمایه‌گذاری کنیم هزینه کمتری در حوزه درمانی خواهیم‌ کرد.

وی افرود: خوشبختانه در سطح استان اردبیل اقدامات مطلوبی در بخش بهداشت و سلامت انجام شده به ‌طوری که شاهد توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت در استان هستیم.

استاندار اردبیل با بیان اینکه پروژه های متعدد درمانی در اردبیل در دست احداث است، افزود: به زودی شاهد بهره برداری از این پروژه ها در این خواهیم بود.

عاملی بیان اینکه استان پیش از این در بحث مرگ‌ومیر نوزادان رتبه اول را داشت، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام‌ یافته و همچنین گسترش فعالیت‌های خانه‌های بهداشت، مرگ‌ و میر نوزادان کاهش چشمگیری یافت به‌ طوری که اکنون رتبه استان اردبیل در این بخش چهاردهم کشور است.

وی با اشاره به پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه درمان ناباروری بیان کرد: مشکلات متعددی در زمینه ناباروری در استان اردبیل وجود داشت که خوشبختانه با احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل اکنون مشکلات در این زمینه به حداقل رسیده و پیشرفت‌های چشمگیری نیز حاصل شده است.

استاندار اردبیل غربالگری جامع انجام ‌شده طی سال گذشته در استان اردبیل را یادآور شد و بیان کرد: نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر در سطح استان اردبیل طی سال گذشته در قالب طرح جامع غربالگری دیابت و فشار خون بررسی شدند که از این تعداد ۲۲ هزار نفر به‌ عنوان افراد مشکوک به بیماری دیابت و فشار خون شناسایی و روند درمان خود را آغاز کردند.

عاملی گفت: سال گذشته خدمات حوزه سلامت به ‌صورت رایگان در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر استان اردبیل ارائه شد که امسال نیز براساس توافقات انجام ‌یافته قرار است این خدمات رایگان برای شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر نیز ارائه شود.

کد خبر 6085613

دیگر خبرها

  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت مجلس با ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • پیشرفت های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است