Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@17:16:34 GMT

نهنگی که یک شیر دریایی را 'می‌بلعد'(+عکس)

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۱۲۶۷۰

نهنگی که یک شیر دریایی را 'می‌بلعد'(+عکس)

چیس دکر معتقد است عکسی که از یک نهنگ گوژپشت در حال "بلعیدن" یک شیر دریایی گرفته اولین تصویر از این اتفاق است که توسط یک دوربین ثبت شده است.  
این عکاس ۲۷ ساله حیات وحش و زیست‌شناس دریایی عکس را ۲۲ ژوئیه از داخل یک قایق در خلیج مونتری کالیفرنیا گرفته است.
او گفت: "گروه بزرگی نبودند، فقط سه نهنگ گوژپشت و حدود دویست شیر دریایی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما قبلا گروه‌های بزرگی شامل ۱۰۰ نهنگ و ۳۰۰۰ شیر دریای هم دیده‌ایم و به همین دلیل این مورد واقعا دیوانه‌وار بود."
این نهنگ‌ها معمولا از ماهی‌های کوچک تغذیه می‌کنند، تا این که نهنگ مورد نظر چشمش به لقمه‌ای خورد که به نظر می‌رسید برای دهانش بزرگ است.
چیس گفت: "ما مدتی طولانی شاهد غذا خوردن آن‌ها بودیم تا این که آن اتفاق افتاد؛ اتفاقی که من شانس وقوع آن را یکبار در تمام عمر توصیف می‌کنم. هنوز هم چیزی که دیدم را باور نمی‌کنم. زمانی که نهنگ بالا آمد و شیر دریایی داخل دهانش بود، من کمتر از یک چشم بهم زدن وقت داشتم که بقیه صحنه را ثبت کنم."

نمی‌دانیم چه کسی بیشتر غافلگیر شده: شیر دریایی، نهنگ گوژپشت یا آقای چیس/CHASE DEKKER
  چیس "بیشتر از صد در صد مطمئن" است که شیر دریایی پس از واقعه سالم از دهان نهنگ خارج شده و به راهش ادامه داده است.
نهنگ‌های گوژپشت دندان ندارند و داخل دهان آن‌ها استخوان (صفحه شانه‌ای) همراه با موهای ریز (موی صفحه شانه‌ای) وجود دارد. این‌ها به نهنگ کمک می‌کنند تا با فیلتر کردن و تصفیه آب دریا، موجودات کوچک سخت‌پوست موجود در آن را به دام بیندازند و موجوداتی مانند شیرهای دریایی به هیچ عنوان مناسب این ساختار نیستند.
شیوه تغذیه این نهنگ‌ها به این ترتیب است که آب زیادی را می‌بلعند، سپس با بستن دهان خود آب را به بیرون فشار می‌دهند. در این هنگام صفحه‌های شانه‌ای مانند یک الک مانع از بیرون رفتن جانوران ریز شده و نهنگ‌ها می‌توانند آن‌ها را با زبان خود جمع کرده و بخورند. اگر طعمه‌های بزرگ مانند شیر دریایی به دام بیفتند نهنگ آن‌ها را به بیرون تف می‌کند چرا که مری این جانوران کوچک است و توانایی عبور دادن طعمه‌های بزرگ را ندارد.
چیس گفت: "نهنگ به هیچ عنوان نمی‌تواند آرواره‌هایش را دور شیر دریایی ببندد و به او آسیب بزند. این ماجرا برای شیر دریایی خیلی ترسناک بود اما مطمئنم که آسیبی ندیده."
چیس همچنین می‌گوید که جانواران شکارچی دریا مانند نهنگ‌، شیر دریایی، دلفین و کوسه همگی تقریبا از یک مدل ماهی تغذیه می‌کنند. به همین دلیل او اعتقاد دارد که خیلی بعید است که سر و کار شکارچیان دریا به داخل دهان نهنگ‌ها بیافتد و این مسئله‌ای است که تنها می‌تواند ماهی‌های کوچک را به دردسر بیاندازد.
چیس معتقد است که عکس او اولین تصویر ثبت شده از یک شیر دریایی داخل دهان یک نهنگ است/CHASE DEKKER

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نهنگ عکاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۲۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیا می‌دانستید که دهان ما خانه تعداد زیادی باکتری است؟ در واقع تعداد باکتری‌های موجود در دهان انسان از تعداد افراد کل دنیا بیشتر است! شاید باورنکردنی به نظر برسد، اما حقیقت دارد. دهان ما مملو از میکروارگانیسم‌های ریز است که نقش مهمی در سلامت کلی ما دارند. این باکتری‌ها اشکال و اندازه‌های مختلفی دارند و در حالی که برخی از آنها بی ضرر هستند، برخی دیگر می‌توانند مشکلاتی مانند پوسیدگی دندان و بیماری لثه ایجاد کنند. بیایید عمیق‌تر در دنیای شگفت‌انگیز باکتری‌های دهان غواصی کنیم تا بفهمیم چرا این باکتری‌ها بسیار فراوان هستند و چه کاری می‌توانیم برای کنترل آنها انجام دهیم.

باکتری‌ها موجودات تک سلولی هستند که آنقدر ریز هستند که بدون میکروسکوپ دیده نمی‌شوند. آنها در همه جا وجود دارند، از جمله در دهان ما. شاید تعجب کنید که چرا در چنین فضای کوچکی این همه باکتری وجود دارد. خوب، دهان ما محیط مناسبی را برای رشد این میکروارگانیسم ها فراهم می‌کند. دهان گرم و مرطوب است و غذای زیادی برای تغذیه باکتری ها وجود دارد. دهان ما همچنین محل قرارگیری سطوح مختلف مانند دندان، لثه و زبان است که زیستگاه‌های مختلفی را برای استعمار باکتری‌ها فراهم می‌کند!

همه باکتری های موجود در دهان ما مضر نیستند. در واقع، بسیاری از آنها مفید هستند و به حفظ تعادل سالم در اکوسیستم دهان ما کمک می‌کنند. این باکتری‌های خوب به تجزیه ذرات غذا، مبارزه با میکروب های مضر و حتی محافظت از دندان های ما در برابر پوسیدگی کمک می کنند. با این حال، هنگامی که تعادل به هم می‌خورد، باکتری‌های مضر می‌توانند بر اوضاع مسلط شوند و باعث مشکلات سلامت دهان شوند. بهداشت نامناسب دهان، مانند مسواک نزدن و نخ دندان کشیدن منظم، می تواند منجر به ایجاد یک لایه چسبنده حاوی باکتری شود. اگر این لایه برداشته نشود، به جرم دندان تبدیل خواهد شد که به بیماری لثه کمک می‌کند.

اما چه کاری می‌توانیم انجام دهیم تا باکتری‌های موجود در دهان خود را تحت کنترل نگه داریم؟ پاسخ ساده است: رعایت بهداشت دهان و دندان. مسواک زدن حداقل دو بار در روز با خمیر دندان حاوی فلوراید، نخ دندان کشیدن روزانه و مراجعه منظم به دندانپزشک برای معاینات و تمیز کردن دندان ها از اقدامات ضروری برای حفظ سلامت دهان است. با انجام این کار، می توانید به کنترل باکتری های مضر کمک کنید و از مشکلاتی مانند حفره دندان و بیماری لثه جلوگیری کنید. رعایت بهداشت دهان و دندان برای حفظ تعادل سالم باکتری ها و اطمینان از داشتن دهانی سالم کلیدی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • (ویدئو) تلاش برای نجات ده‌ها نهنگ به گل نشسته در غرب استرالیا
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • سیاه‌چاله چیست و چگونه نور را می‌بلعد؟!
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ اردیبهشت
  • برگزاری «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • فلوراید تراپی بیش از ۷۶ هزار نفر از دانش آموزان روستایی خوزستان
  • دانش آموزان روستایی خوزستان فلوراید تراپی شدند
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد