Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید جواد حسینی در جمع مدیران مناطق ۲۱ گانه شهرستان‌های استان تهران با ابراز خرسندی از حضور در جمع همکاران شهرستان‌های استان تهران با اشاره به چالش‌ها و مسائل حوزه آموزش ‌و پرورش در شهرستان‌های استان تهران اظهار کرد: قرار گرفتن در کمربند یک کلان‌شهر بزرگ و سرریز جمعیت سیال این کلان‌شهر در شهرستان‌های استان تهران مشکلاتی را همراه خواهد داشت که به‌راحتی نمی‌توان نادیده گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با اشاره به حضور بیش از ۱۱۰ هزار دانش‌آموز اتباع خارجی در شهرستان‌های استان تهران و مسائل مختلفی که با خود به همراه خواهد داشت، تأکید کرد: به‌خوبی با چالش‌ها و پیچیدگی‌های مسائل آموزش ‌و پرورش آگاه هستم و همکاران خود در این استان را درک می‌کنم.

سرپرست وزارت آموزش‌ و پرورش اولین مسئله در نظام آموزش‌ و پرورش کشور را تغییر گفتمان در جامعه پیرامون نظام تعلیم و تربیت دانست و افزود: باید نگاه تمامی برنامه‌ریزان، دست‌اندرکاران و مسئولان در جامعه از نگاه هزینه‌ای به آموزش ‌و پرورش به نگاه سرمایه‌گذاری تغییر کند و این باور که صرف بودجه برای آموزش ‌و پرورش هزینه نیست، بلکه بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاری است، باید در جامعه شکل گیرد.

حسینی با تأکید بر اینکه توسعه بدون آموزش ‌و پرورش محقق نخواهد شد، تصریح کرد: پربسامدترین مفهومی که در دنیای امروز به‌کاربرده می‌شود مفهوم توسعه است و مشترک‌ترین سخن پیرامون توسعه این است که آموزش‌ و پرورش، نهاد تحول توسعه‌خواه است.

وی با اشاره به نظریه سرمایه انسانی، اظهار داشت: موسسه تحول‌خواه مدرسه است و کارگزار فکور، مؤثر و تحول‌خواه؛ «معلمان» هستند.

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش با تأکید بر اینکه فقط دنبال افزایش سهم آموزش ‌و پرورش تنها از بودجه ملی نباشیم، تصریح کرد: باید سهم آموزش‌وپرورش از GDP را افزایش دهیم چراکه GDP همه عوامل مؤثر در تولید را می‌سنجد.

وی با اشاره به اینکه نمی‌توان نظام حساس، عریض و طویل و پهن‌پیکر آموزش‌ و پرورش را با قوانین عام سایر دستگاه‌ها اداره کرد، تأکید کرد: باید قوانین خاص برای نظام آموزش‌ و پرورش تدوین و تصویب کنیم. برای سنجش صلاحیت معلمان باید نظام پرداخت اجتماعی و اقتصادی خود را اصلاح کنیم چراکه با این نظام پرداخت نمی‌توان صلاحیت‌سنجی کرد.

سرپرست وزارت آموزش‌ و پرورش، با تأکید بر اینکه آموزش‌ و پرورش برای تغییر گفتمان نیازمند تصویب قوانین خاص است، گفت: آزادسازی ظرفیت‌های درون آموزش ‌و پرورش به تصویب این قوانین خاص نیاز دارد.

وی با اشاره به اینکه باید نگاه‌مان تثبیت ارزش‌ها با اصلاح روش‌ها باشد، تأکید کرد: نظام تعلیم و تربیت نیازمند اصلاح در تمامی زمینه‌ها است.

حسینی با اشاره به اینکه ۴ هزار و نه‌صد ساعت نسبت به دنیا به کودکان بیشتر آموزش می‌دهیم، یادآور شد: همین فشردگی علاوه بر ایجاد هزینه، سبب بروز مشکلات و چالش‌هایی در مدرسه هم می‌شود.

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش ساخت مدارس بزرگ برای اجرای تعلیم و تربیت تمام ساحتی را ضروری دانست و افزود: با ساخت مجتمع‌های بزرگ آموزشی می‌توان شرایط آموزشی، ورزشی و پرورشی مناسب جهت تربیت دانش آموزان فراهم کرد.

وی با تأکید بر توسعه مشارکت‌ها در تمامی ابعاد درون‌سازمانی و برون‌سازمانی تأکید کرد: آموزش ‌و پرورش باید از این بدنه متصلب، متمرکز و بخشنامه گرا نجات یابد و رویکردها در آن تغییر کند.

سرپرست وزارت آموزش ‌و پرورش در پایان اجرای متعادل سند تحول بنیادین را وظیفه اصلی آموزش ‌و پرورش دانست و خاطرنشان کرد: روح حاکم بر سند تحول بنیادین؛ ارتقا کیفیت و عدالت آموزشی است لذا این دو موضوع نباید فراموش شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سید جواد حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۵۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند

مدیر آموزش و پرورش بیرجند از تجلیل ۲۴ معلم نمونه این شهرستان خبر داد و گفت: ۸۸ مدرسه مرکز استان دو نوبته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید بهدانی صبح امروز در نشست خبری، اظهار داشت: رشد و پیشرفت جامعه در گرو پیشرفت آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به هفته بزرگداشت هفته معلم، گفت: در این هفته تاکید ما بر ارتقای جایگاه معلمان است و اگر پیشرفت کشور را می‌خواهیم در گرو توسعه آموزش و پرورش و توجه به جایگاه معلمان است.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند افزود: سال گذشته پویش به احترام معلم برپا داشتیم و این پویش را امسال هم داریم و همچنین مراسم غبارروبی مزار شهدا و سپاس معلم برای تقدیر از معلمان و حضور مسئولان در مدارس متوسطه و ابتدایی را داریم.

بهدانی تصریح کرد: برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان فقید شهرستان، دیدار با شهدای خانواده فرهنگی، برگزاری جلسه استانی معلمان نمونه، تجلیل از پیشکسوتان حوزه تربیت بدنی، تجلیل از مدیران مدارس بازنشسته، مسابقه کتابخوانی با موضوع آیه‌های زندگی و مسطورا، مسابقات ورزشی از دیگر برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه از 24 معلم، مدیر و معاون نمونه مدارس شهرستان بیرجند تجلیل خواهند شد ادامه داد: پویش این خنده فراموش نخواهیم کرد نیز در هفته بزرگداشت معلم امسال برگزار می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند خاطرنشان کرد: با نگاه تحول و پویایی وارد فضای آموزش و پرورش شهرستان شدیم و در کنار نیروهای با تجربه نیز به نیروهای جوان و کسانی که فکر نویی دارند تکیه کردیم و تعداد قابل توجه مدیران و معاونان مدارس شهرستان نیروهای جوان هستند.

بهدانی گفت: شعار آموزش و پرورش از ابتدای مهرماه با ایمان و امید آغاز شد و تمام برنامه‌ریزی برای برگزاری نماز جماعت در مدارس بود و روحانیون که در دستگاه‌های اجرایی شاغل هستند در مدارس نیز حضور پیدا می‌کنند و سال گذشته رشد 100 درصدی روحانیون در مدارس را داشتیم.

وی با بیان اینکه 17 مدرسه در شهرستان بیرجند فاقد نمازخانه هستند افزود: یکی از بزرگترین کارها در حوزه آموزش ابتدایی شهرستان، برنامه ارتقای قرآن در دوره ابتدایی است و دانش آموزان از ابتدای مهرماه هر روز به مدت 33 روز زنگ اول را قرآن دارند و برای دوره متوسطه نیز دوره سواد قرآنی برای معلمان و آموزگاران گذاشته شد.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند با بیان اینکه 360 محفل کوچک قرآنی در مدارس در سال تحصیلی شهرستان داشتیم گفت: دو کرسی قرآن برای دانش آموزان با حضور قاریان بین المللی در سال تحصیلی 1402 برگزار شده است.

بهدانی با بیان اینکه وسیله ایاب و ذهاب حدود 200 دانش آموز روستایی فراهم شد و از ترک تحصیل آنها جلوگیری شده است بیان کرد: یادواره شهدا در تمام مدارس شهرستان برگزار شده و 13 تریبون آزاد در دبیرستان‌های دخترانه داشتیم. 

وی گفت: 88 مدرسه در شهرستان بیرجند دو نوبته هستند و سرانه آموزشی در بیرجند 4.5 است که پایین‌ترین سطح سرانه آموزشی در استان داریم و 71 کلاس ابتدایی و در مجموع 109 کلاس درس برای ابتدای مهرماه امسال نیاز داریم و بیشترین مشکل را در مهرشهر و حاجی آباد است.

مدیر آموزش و پرورش بیرجند افزود: آزمون استخدامی برگزار شد که برای بیرجند در حوزه ابتدایی 150 نفر و هنری و آموزگاری 79 نفر و و حوزه پرورشی 86 نفر و 29 نفر فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان به مدارس بیرجند در مهرماه امسال اضافه می‌شود.

انتهای پیام/256/

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • ضرورت بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان ایلامی در انتظار اجرای طرح مهرآفرین
  • معلمان نظام فکری شهید مطهری را سرلوحه خود قرار دهند