Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایمان طاهر روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود : ۱۴ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در استان وجود دارد و شهرهای فولادشهر، بهارستان و مجلسی بدون بافت فرسوده هستند اما بیشترین حجم بافت فرسوده به شهر های اصفهان، کاشان، خمینی شهر و نجف آباد اختصاص دارد.

وی با بیان این که حدود ۱۰ درصد کل بافت های فرسوده کشور در اصفهان وجود دارد اظهارداشت: اقدامات زیربنایی برای احیا و بازآفرینی شهری در استان انجام و در هر شهرستان یک ستاد بازآفرینی تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، این ستاد مسوولیت بسیج دستگاه های خدمات رسان را برعهده دارد تا بتوانند بودجه های لازم را به بافت های فرسوده اختصاص دهند.

معاون بازآفرینی و مسکن اداره کل راه و شهرسازی اصفهان اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات از صندوق توسعه ملی دریافت کرده که ۵۳۰ میلیارد ریال از آن به استان اصفهان اختصاص پیدا کرده است.

وی بیان کرد: حدود ۱۰۰ میلیارد ریال از این مبلغ برای تکمیل طرح های نیمه کاره تخصیص پیدا کرده و ۴۳۰ میلیارد ریال هم به تعریف طرح های جدید در ۹ محله از شهرهای کاشان، شهرضا، اصفهان، خمینی شهر، نائین، بافران و سمیرم  اختصاص پیدا کرده است.

طاهر ادامه داد: اولویت وزارت راه و شهرسازی در سالجاری توجه به مسکن در بافت های فرسوده است و بیشتر در زمینه نوسازی این واحدها کار می کند.

وی اضافه کرد: به ازای هر واحد تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی نوسازی بافت‌های فرسوده با سود ۹ درصد و ۵۰۰ میلیون ریال با سود ۱۸ درصد پرداخت می‌شود.  

استان اصفهان بیش از پنج میلیون نفر جمعیت دارد که در ۲۴ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکن هستند.

براساس مطالعات شرکت بازآفرینی شهری ایران، ۲ هزار و ۷۰۰ محله در ۵۴۳ شهر کشور با ۱۴۱ هزار هکتار در بافت های تاریخی، ناکارآمد شهری و حاشیه ای وجود دارد.  
خوزستان با ۹.۵۹ درصد بیشترین سهم و زنجان با ۰.۵۷ درصد کمترین مساحت بافت فرسوده شهری را دارند.
۱۴ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در استان اصفهان وجود دارد.  
هشت هزار و ۱۰۰ هکتار بافت فرسوده، سه هزار هکتار بافت تاریخی و سه هزار و ۷۸۰ هکتار سکونتگاه غیر رسمی در استان اصفهان وجود دارد.  
شهر اصفهان ۲ هزار و ۳۰۴ هکتار بافت فرسوده دارد که ۲۰ درصد مجموع مساحت شهر را شامل می شود.  
در قوانین متعددی همچون برنامه چهارم، پنجم و ششم توسعه نگاه ویژه ای به احیا و بازآفرینی بافت فرسوده شده است و طبق این برنامه ها باید هر سال ۱۰ درصد از این بافت احیا شود.  
بر اساس برنامه ششم توسعه بیش از ۲۷۰ محله باید با اختصاص اعتبارات دولتی احیا شود، اما به دلیل شرایط سخت دریافت وام و با توجه به اینکه ۶۰ درصد املاک واقع در بافت ناکارآمد فاقد سند مالکیت است، امکان احیا و نوسازی بافت های فرسوده از اصفهان کاهش چشمگیری پیدا کرده است.  

۷۱۵۰ /۶۰۲۶/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بافت فرسوده راه و شهرسازی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۱۷۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۵ هزار واحد مسکونی با پرداخت تسهیلات ساخت و مشارکت‌های مردمی

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برنامه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده طی امسال آغاز شده است گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته ۱۰۰ هزار واحد مسکونی با مشارکت و همکاری مردم و با استفاده از پرداخت تسهیلات ساخت تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: در  حال حاضر  ۲۵ هزار واحد از واحدهای نوسازی شده از طریق پرداخت تسهیلات ساخت  و با استفاده از ظرفیت های مردمی  در سراسر کشور آماده بهره‌برداری است که به‌ مرور  به بهره‌برداری می رسد.

آیینی اظهار کرد: امروز همزمان با سفر رئیس جمهور  به سمنان ۳۹۲ واحد در بافت فرسوده به بهره‌برداری خواهد رسید که ۳۰۰ واحد آن در غرب استان و بقیه در شرق استان (شاهرود) خواهد بود.

وی یادآور شد: استفاده از ظرفیت های مردمی در نوسازی بافت های فرسوده از طریق پرداخت تسهیلات ساخت نوسازی بافت های فرسوده یکی از مهم ترین برنامه های است که در دستور کار خود قرار داده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان از سکونتگاه های غیر رسمی بهبهان
  • پرداخت تسهیلات ساخت مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده تکمیل شدند
  • بهره برداری از ۲۵ هزار واحد مسکونی با پرداخت تسهیلات ساخت و مشارکت‌های مردمی
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۲۰ کشوری که بیشترین جمعیت زاغه نشین را دارند
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • آغاز نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد