Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قنادان مدیر عامل سازمان تاکسیرانی به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اخذ هزینه‌های متوالی از رانندگان اظهار کرد: شرکت‌های خصوصی تاکسیرانی در گذشته اعداد و ارقام غیرقانونی و فاقد وجاهت مانند شارژ ثابت را از رانندگان تاکسی اخذ می‌کردند که ما برای مقابله با این اقدام سامانه‌ای را راه اندازی کردیم که به صورت یکپارچه و مرکزی هر عددی که تاکسیران باید پرداخت کند را طبق جدول نرخ بهای خدمات که به تصویب شورای شهر تهران رسیده است را در آن آورده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قنادان افزود: به عنوان مثال هزینه دو سالانه تمدید پروانه ۶۵ هزار تومان است که در جدول نرخ بهای خدمات درج شده و از دیگر مواردی که برخی رانندگان اعلام می‌کنند و به آن معترض هستند هزینه عوارض سالیانه خودرو است که ما به آن‌ها اعلام کردیم که خودرو‌های شخصی عوارض سالیانه می‌دهند و تاکسیران نیز باید عوارض سالیانه خود را پرداخت کند.

وی بیان کرد: جدول بهای خدمات مربوط به سال ۹۳ است و باید اعلام کنم که این جدول مربوط به دوره مدیریت من نیست و من اجرا کننده مصوبات در این باره هستم.

قنادان تصریح کرد: مصوبه‌ای قانونی برای ما آمده است و مبنای آن این موضوع بود که پیش‌تر رانندگان مجبور بودند برای پرداخت هزینه به یک دفتر مراجعه کنند و زمانی که ما رانندگان را ملزم به مراجعه به یک دفتر می‌کردیم ممکن بود هزار اتفاق غیر قانونی در آن اتفاق بیافتد و ما امروز یک دفتر را به چندین دفتر گسترش دادیم و این امکان برای رانندگان وجود دارد که تا اگر احساس می‌کند یکی از دفاتر از وی هزینه بیشتر از هزینه مصوب دریافت می‌کند به راحتی می‌تواند به دفاتر دیگر مراجعه کند.

وی بیان کرد: اگر در سیما تاکسی (سامانه یکپارچه تاکسی) عددی از رانندگان گرفته می‌شود رانندگان مطمئن باشند که این مبلغ مصوبه قانونی دارد که شورای شهر تهران آن را مصوب کرد و تمام این مبالغ مربوط به خدمات اداری است و ما نیز باید بتوانیم دفتر و دستکی که بیش از ۸۰ هزار تاکسیران در آن مشغول به فعالیت هستتند را مدیریت کنیم.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی افزود: حال پرسش این است که آیا ما باید این چرخه را بچرخانیم یا خیر؟ خب این مبلغ باید تامین شود و باز ذکر این نکته پروری است که ما این مبالغ را از سوی شهرداری تهران اخد نمی‌کنیم دفتری از جانب بخش خصوصی تشکیل شده که ریز هزینه‌های آن نهاد از جمله تعداد نیرو، مساحت، دفتر خدمات و جای پارک در آن پیش بینی شده است.

قنادان بیان کرد بیان کرد: ما این اطمینان را به رانندگان می‌دهیم که اگر قرار بود این اقدام از سوی بخش خصوصی انجام نمی‌گرفت و شهرداری ملزم به اجرای آن بود رانندگان مبلغی فراتر از این مبلغ را باید پرداخت می‌کردند، چون قیمت تمام شده ما در دولت بسیار بیشتر از قیمت تمام شده در بخش خصوصی است.

قنادان تصریح کرد: بنابراین پولی که قانونی است را همه باید پرداخت کنند و باید بگویم یک سری از رانندگان اعتراض دارند و همیشه اعلام می‌کنند که مگر سازمان تاکسیرانی برای ما چه کاری انجام می‌دهد که این همه پول می‌گیرد و من در پاسخ این دسته از رانندگانی که فرافکنی می‌کنند باید اعلام کنم در حال حاضر ماشین شما از سوی شهرداری تهران مجاز شده که درون خط فعالیت کند و این حداقل امکاناتی است که سازمان تاکسیرانی در اختیار تاکسیرانان قرار داده است.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی افزود:: تمام ماشین‌ها عوارض سالانه خود را پرداخت می‌کنند چرا راننده‌های تاکسی فکر می‌کنند که ان‌ها نباید عوارض سالانه خودروی خود را پرداخت کنند و ما به آن‌ها اعلام می‌کنیم همه عوارض سالانه خود را پرداخت می‌کنند و تاکسیران موظف است مانند همه افراد آن را پرداخت کند و این مبلغ مبلغی نیست که سازمان تاکسیرانی آن را تعیینن کند و این مبلغ در جداول آمده و طبق جداول اخذ می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که به گفته برخی رانندگان تاکسی اخد برچسب کرایه سال ۹۸، ۷۵ هزار تومان هزینه دارد گفت: این موضوع دروغ است.

وی بیان کرد: برچسب کرایه به چه معنی است؟ ما برچسب صادر می‌کنیم که به راننده اعلام کنیم شما در کدام خط در حال فعالیت هستید و کرایه شما چه مبلغی است.

قنادان تصریح کرد: راننده‌های تاکسی هر سال باید حکم فعالیت بگیرند و ما در حکم آن‌ها به طور مثال می‌گوییم که شما گردشی فلان نقطه هستید، شما تلفنی منطقه ۸ هستید و شما در خط فرودگاه باید فعالیت کنید و باید به این نکته اشاره کنم خطوط فعالیت تاکسیرانان ممکن است سالانه عوض شود.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی افزود: برچسب‌های کرایه ابتدای هر سال بر اساس حکم فعالیت برای رانندگان صادر می‌شود و من نمی‌توانم بدون آنکه راننده تاکسی حکم فعالیت خود را دریافت کند برای وی برچسب صادر کنم و من برای روشن سازی ذهن افکار عمومی اعلام می‌کنم اگر مبلغی پرداخت شده این مبلغ برای صدور حکم فعالیت بوده و صدور برچسب کرایه برای رانندگان دارای حکم فعالیت رایگان است.

وی بیان کرد: در این جا است که این تناقض به وجود می‌آید که برخی از رانندگان اعلام می‌کنند که آن‌ها بدون پرداخت هیچ وجهی برچسب خود را دریافت کردند و عده‌ای دیگر اعلام می‌کنند برچسب کرایه برای آن‌ها ۷۵ هزار تومان هزینه داشته و تاکید من این است ۷۵ هزار تومان هزینه صدور حکم فعالیت در خطوط برای راننده تاکسی است.

قنادان تصریح کرد: سال‌های گذشته برچسب کرایه را به صورت فله‌ای صادر می‌کردیم، ولی برای امسال برای هر راننده یک برچسب کرایه صادر کردیم و راننده زمانی که به دفاتر تاکسیرانی مراجعه می‌کند تا برچسب کرایه خود را دریافت کند در آنجا به او اعلام می‌شود حکم فعالیت سال آن‌ها نخورده است و باید بروند ابتدا حکم فعالیت خود را بگیرند سپس بیاید تا ما برچسب کرایه سال را به صورت رایگان به وی تحویل دهیم.
قنادان در رابطه با رئیس خط گفت: رئیس خط عنوانی است که از قبل در تهران وجود داشت و باید اعلام کنم در تهران نزدیک به ۶۵۰ تا ۷۰۰ خط وجود دارد و اینکه آمار دقیقی از خطوط اعلام نمی‌کنند به این دلیل است که تعدادی از خطوط مادر طول سال حذف و ادغام می‌شود بنابراین این عدد متغیر است.

مدیر عامل سازمان تاکسی‌رانی ادامه داد: ما ۷۰۰ پرسنل نداریم که برای خطوط خود در نظر بگیریم از این رو یک نفر از تاکسی‌رانان را به عنوان رئیس خط معرفی می‌کردیم که مانند مبصر عمل می‌کرد.

وی افزود: متأسفانه برخی از رئیس خطوط برای خود دکان راه انداخته بودند و پول‌های بی حساب و کتابی را از رانندگان دریافت می‌کردند که باید اعلام کنم بسیاری از آن‌ها را حذف کردیم و از مردم و رانندگان می‌خواهم اگر موردی مشاهده کردند آن را گزارش کنند تا واحد نظارت و حراست به آن ورود کند.

مدیر عامل سازمان تاکسیرانی تأکید کرد: ما در این موضوع برخورد شلاقی نداریم، زیرا باید راست و دروغ گزارش تأیید شود، زیرا تجربه داشته که تعدادی از راننده‌های خطوط به علت مشکلاتی که با هم داشتند با تماس با سامانه ۱۸۸۸ از هم شکایت کردند که در بررسی‌های صورت گرفته ما شکایت را رد کردیم.

قنادان تأکید کرد: برای تغییر رفتار برخی از رانندگان نیاز به ایجاد تحول داریم و برای این امر نیاز به ورود سرمایه‌گذاری از بخش خصوصی هستیم که اگر بخش خصوصی وارد شود در صورت بروز تخلف طرف ما دیگر راننده نیست و ما از شرکت می‌خواهیم که پاسخگوی تخلف باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۷۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی اهواز با اشاره به اینکه برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است گفت: ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید طی دو مرحله به رانندگان واگذار می‌شود.

امیر صفی‌خانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان، اظهار کرد: در اهواز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، کمتر از ۲۰۰ دستگاه تاکسی نوسازی شد، یکی از دلایل اصلی این مسئله، ارائه نشدن تسهیلات بانکی با سود کم به رانندگان تاکسی بود، با تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته طی ۱۸ ماه اخیر بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به رانندگان تاکسی پرداخت شد.

وی افزود: پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به ۱۳۶ دستگاه تاکسی حاصل همکاری مشترک شهرداری با کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی خوزستان و اجرایی شدن تفاهم‌نامه شهرداری اهواز با بانک ملی است، بیست‌وپنجم اردیبهشت ۷۵ دستگاه تاکسی به تاکسی‌داران تحویل خواهد شد و ۶۱ دستگاه دیگر نیز تا پایان مرداد وارد ناوگان تاکسیرانی اهواز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسی‌رانی شهرداری اهواز تصریح کرد: از مجموع ۱۹۵۵ دستگاه تاکسی اهواز ۱۷۰۰ دستگاه فرسوده است که برای نوسازی مابقی تاکسی‌های فرسوده شهر اهواز، با توجه به مبلغ اعلام شده توسط شرکت ایران خودرو برای خرید خودروی تاکسی سورن پلاس (۴۸۶ میلیون تومان)، نیازمند تأمین حداقل ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه هستیم.

صفی‌خانی ادامه داد: صنایع زیادی در اهواز مستقر است و اگر هر صنعت تنها ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه کمک کند، به راحتی می‌توانیم در سال جاری تمام ناوگان تاکسیرانی اهواز را نوسازی کنیم.

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت حمل‌ونقل عمومی و در راستای بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان، ضرورت دارد صنایع در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همکاری کنند تا نوسازی تاکسی‌ها انجام شود.

کد خبر 747400

دیگر خبرها

  • برخورد ­سازمان تاکسیرانی شهر تهران با تخلفات در افزایش نرخ کرایه ها
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • ثبت نام رانندگان تاکسی برای دریافت خودروهای برقی آغاز شد
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • ۱۳۶ دستگاه تاکسی جدید آماده تحویل به رانندگان است
  • انتقاد عضو شورا از افزایش خارج از مصوب کرایه‌ها در برخی خطوط تاکسیرانی در پایتخت
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • سازمان تاکسیرانی تهران پیگیر بیمه کردن رانندگان تاکسی
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند