Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، شورای اسلامی کار شرکت فروشگاه زنجیره‌ای رفاه، در بیانیه‌ای بر اهمیت «امنیت شغلی» و احیای آن تاکید کرد.

در این بیانیه آمده است: «امنیت شغلی زمانی محقق می‌شود که کارگر در هنگام امضای قرارداد طبق قانون، اراده و آزادی برای پذیرفتن یا نپذیرفتن داشته باشد. عدم تصویب تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار از سوی هیئت دولت و به دنبال آن دادنامه ۱۷۹ دیوان عدالت اداری در سال۱۳۷۵ منجر به بی‌اثر شدن قانون کار گردید که به دنبال آن پیدایش قراردادهای کوتاه مدت یک ماهه رواج پیدا کرد و حتی در تحویل نسخه دوم آن به کارگر برابر تبصره ماده ۱۰ قانون کار نیز خودداری می‌کنند؛ در این میان ادارات کار و امور اجتماعی که به عنوان مسئول، از بازرسی‌های مستمر کوتاهی می‌کنند و کارگر برای اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی طبق ماده ۲ و۳ قانون کار درمانده می‌ماند واگر واریز حقوق و لیست بیمه از طرف شخص کارفرما نداشته باشند، دوباره ماده ۸۷ آیین دارسی کار به داد آنها می‌رسد و مراجع حل اختلاف  به استناد ماده مذکور رد دعوا اعلام می‌نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانون کاری که با تایید رهبر فقید اسلام در سال ۶۹ به تصویب مجمع تشخیص رسید تا از حقوق آنها حمایت کند حالا با زیرکی کارفرمایان نه تنها بی‌اثر مانده بلکه به کمک کارفرمایان آمده تا بار دیگر پس از سالها، استثمار و استبداد را به رخ بکشد.»

منبع: ایلنا

کلیدواژه: امنیت شغلی کارگران آیین نامه تبصره یک ماده 7 قانون کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه خواستار رأی گیری درباره تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد

به گزارش خبرگزاری مهر، با نخستین شکست بامدادی یکشنبه رژیم اسرائیل در مقابله با قدرت موشکی و پهپادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و در ادامه با دومین ناکامی خود در اجماع متحدان سنتی خود در جلسه روز یکشنبه در شورای امنیت ضد عملیات تنبیهی ایران، اینک، روسیه در نشست شورای امنیت خواستار بررسی موضوع تحریم اسرائیل به فوریت در شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره اقدامات غیرانسانی این رژیم در غزه شد.

بر پایه این گزارش، پایگاه خبری روسیا الیوم شامگاه چهارشنبه در گزارشی اعلام کرد که واسیلی نبنزیا در سازمان ملل متحد با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار انسانی در غزه و عدم پایبندی این رژیم به قطعنامه‌های الزام‌آور شورای امنیت درباره آتش بس در غزه طی ماه مبارک رمضان خواستار بررسی فوری موضوع اعمال تحریم‌ها علیه اسرائیل در نشست آتی شد.

نماینده روسیه پیشتر در نشست شورای امنیت با ابراز نگرانی از ادامه عملیات نظامی اسرائیل در غزه از بی‌توجهی این رژیم و در همدستی با آمریکا در عدم پایبندی به قطعنامه‌های الزام آور این شورا انتقاد کرده بود.

نبنزیا پیشتر در نشست شورای امنیت با یادآوری قطعنامه‌های الزام‌آور شورا اعلام کرد: «یادآوری می‌کنیم که عدم پایبندی به مصوبات الزام‌آور شورای امنیت از سوی ناقضان آن باید با وضع تحریم‌ها علیه آنان صورت گیرد و بر این باوریم که شورای امنیت باید به فوریت درباره این مسئله اقدام کند.

نبنزیا با تاکید بر عدم پایبندی این رژیم به قطعنامه‌های سازمان ملل خاطرنشان کرد: قطعنامه شماره ۲۷۲۸ شورای امنیت سازمان ملل که خواستار آتش بس در نوار غزه در ماه آخر رمضان بود، اجرایی نشد.

همچنین وی اظهار داشت: «غزه شاهد یک فاجعه بی‌سابقه است و اسرائیل مانع ورود نیمی از کاروان‌های امدادی به این باریکه می‌شود».

وی در ادامه با بیان اینکه تضعیف نقش آن روا عواقبی را برای کل منطقه خواهد داشت، افزود: «نقش آن روا باید به طور کامل احیا شود تا وضعیت پناهندگان تحت تأثیر قرار نگیرد».

در همین ارتباط، «فیلیپ لازارینی» کمسیر کل آژانس امدادرسانی سازمان ملل (آن روا) برای آوارگان فلسطینی شامگاه چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به دنبال حذف این آژانس است.

لازارینی طی سخنرانی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل تصریح کرد: «بسیاری از خانه‌ها، مدارس و بیمارستان‌ها در غزه به آوار تبدیل شده‌اند و در زیر آوار آنها اجساد بی‌شماری وجود دارد».

وی با بیان اینکه سازمان امدادرسانی آن روا تحت فشار بسیار زیادی قرار دارد، اظهار داشت: «یکی از کارمندان ما که توسط اسرائیل دستگیر شد، روایت‌های وحشتناکی از بدرفتاری و شکنجه دارد».

کد خبر 6081585

دیگر خبرها

  • ◄ صدای اعتراض کارگران راه آهن در آمده است!/حقوق کفاف معاش را نمی‌دهد
  • منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند
  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • قانون اصلاح قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی منتشر شد
  • جشن احیای واحد‌های راکد استان سمنان برگزار شد /ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان
  • احیای ماده ۴۸ قانون الحاق مالی دولت
  • روسیه خواستار رأی گیری درباره تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد
  • غریب آبادی: شورای امنیت در حفظ صلح و امنیت بین‌المللی ناتوان است
  • قانون جدیدی که دانش‌آموزان باید ان را بدانند
  • قوانینی که باید درباره هبه کردن بدانید