Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی سرخس از آماده سازی اولین گلخانه تولید آلوئه ورا در شهرستان توسط بخش خصوصی خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از سرخس، محمد علی رهنما با اشاره به ایجاد نخستین گلخانه‌ در شهرستان سرخس گفت: اساسی‌ترین مشکلی که ما در سطح منطقه در بحث ورود به گلخانه های صنعتی داریم مسئله مالکیت است که اکثر بهره بردان را با مشکل مواجه می‌کند و قادر به دریافت پروانه گلخانه صنعتی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی سرخس خاطرنشان کرد: در این راستا ایجاد گلخانه‌های کوچک با مقیاس ۳۰۰ متر را در روستاهای شهرستان مطرح کردیم که دولت نیز تسهیلات خوبی در سامانه سیتا (سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری) برای این امر اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در این سامانه دولت ۸۰ درصد هزینه ایجاد گلخانه را در قالب تسهیلات ۷ درصدی در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد و ما هم در شهرستان این موضوع را به بهره برداران اطلاع رسانی کرده ایم.

مدیر جهاد کشاورزی سرخس خاطرنشان کرد: اولین گلخانه تولید محصول آلوئه ورا شهرستان که در روستای حسن آباد احداث شده در هفته دولت امسال به بهره برداری می رسد.

وی ادامه داد: سه تا چهار گلخانه دیگر نیز در شهرستان ایجاد شده که هنوز بستر تولید را ندارند که به محض دریافت تسهیلات کمک می کنیم تا این گلخانه ها نیز فعال شوند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخس در پایان با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد «مجتمع گلخانه‌ای» در این شهرستان هستیم، گفت: برای پیگیری ایجاد مجتمع گلخانه ای اگر در قالب مثلث اقتصادی، آستان قدس رضوی برای تحویل زمین رایگان به بهره برداران آمادگی خود را اعلام کند، جهاد کشاورزی نیز می تواند از تسهیلات استفاده و زمینی را تحت عنوان مجتمع گلخانه ای برای اشتغال جوانان بیکار احداث کند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف آستان قدس رضوی اشتغال بخش خصوصی جهاد کشاورزی زمین قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۴۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد

به گزارش قدس آنلاین، حسین اصغری درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: در حال حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و ... تامین می شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشورهای دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولید کننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولید کننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز سال جاری نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه سال جاری در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • مازندران رتبه دوم کشور در سطح زیر کشت توت‌فرنگی
  • برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
  • طلایی شدن مزارع کلزا در شهرستان میاندوآب 
  • برداشت بیش از چهار هزار تن دانه روغنی