Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی صدا و سیمای مرکز فارس، سیدتقی سهرابی، مدیركل صدا و سیمای فارس امروز، 12 مردادماه در سفر یک روزه خود به شهرستان استهبان که با حضور معاونان صدا، فضای مجازی و فنی به همراه یک گروه مستندساز تلویزیونی انجام شد، ابتدا از اجرای طرح ملی رحله که در آستان مقدس امامزاده اسماعیل (ع) توسط موسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) برگزار شده است، بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، پس از ورود به دهستان خیر شهرستان استهبان از مدرسه شبانه روزی حفظ یکساله قرآن در روستای لای خرمی بازدید و با قرآن‌آموزان پسر که از نقاط مختلف کشور و چند کشور خارجی به این روستای کوچک آمده و در این مرکز مشغول حفظ کل قرآن کریم هستند به گفت‌وگو نشست.
سهرابی پس از این بازدید، به همراه فرمانده و مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استهبان، اعضای شوراهای اسلامی و رییس بنیادشهید و‌امورایثارگران با همسر و فرزندان اولین شهید مدافع حرم این شهرستان، شهید سردار حاج محسن الهی در روستای ماهفرخان دیدار کرد.
بازدید از طرح‌های مختلف فرهنگی و اشتغالزای موسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا (س)، حضور در دوره تربیت مربی مهدهای کودک قرآنی در روستای مبارک‌آباد، بازدید از مدرسه حفظ قرآن و حوزه علمیه قرآن محور در روستای محمدآباد، برگزاری نشست صمیمی با مسئولان موسسه قرآنی بیت‌الاحزان، بازدید از مدرسه شبانه‌روزی حفظ قرآن در شهر استهبان و دیدار با مادر شهیدان مهدوی آزاد در این شهر از دیگر برنامه‌های روز كاری مدیرکل و معاونان صدا و سیمای مرکز فارس به شهرستان استهبان بود.
سهرابی در بازدید از دوره تربیت مربی مهدهای قرآن در روستای مبارک‌آباد گفت: یکی از مولفه‌های قدرت هر کشور تربیت نیروی انسانی سالم و صالح است و این مهم خوشبختانه به خوبی توسط موسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) رقم خورده است.
وی افزود: امروز دشمنان کودکان ما را نشانه گرفته‌اند و نمی‌خواهند جامعه مهدوی شکل بگیرد که در این راستا مربیان مهدکودک‌ها آن هم با فکر قرآنی می‌توانند تاثیر بسزایی داشته باشند.
مدیركل صدا و سیمای فارس بیان کرد: در رسانه ملی به دنبال جذابیت، فرم و محتوا در موضوع قرآنی هستیم که خوشبختانه محتوا به‌خوبی در موسسه بیت‌الاحزان اتفاق افتاده و آماده‌ایم با شکل‌دهی و فرم‌دهی آن را اجرایی کنیم.
وی همچنین در شورای معاونان موسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) با تمجید فعالیت‌های این موسسه قرآنی گفت: این موسسه کارهای بزرگ و ارزشمندی انجام داده و هنر ما نیز باید پرداختن به فعالیت‌های تخصصی آن از زوایای مختلف باشد.
سهرابی با اعلام آمادگی رسانه ملی برای پوشش فعالیت‌های مختلف موسسه قرآنی بیت‌الاحزان بیان کرد: یک مستند فاخر از این موسسه تولید می‌شود و علاوه بر شبکه فارس برای پخش از طریق شبکه‌های ملی و بین‌المللی تلویزیون اقدام می‌کنیم.
مدیركل صدا و سیمای فارس از ایده موسسه قرآنی فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) در راستای معرفی فارس به قطب قرآنی استقبال کرد و افزود: در رسانه ملی مایل هستیم تا زمینه‌سازی لازم صورت گیرد و بتوانیم این مهم را محقق بخشیم به طوری که در عرصه ملی نیز به جایگاه واقعی خود برسد.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان فارس گفت: امروز در صدا و سیما نیازمند محتوای غنی هستیم که از این پس بیش از پیش از ظرفیت‌های موسسه قرآنی بیت‌الاحزان بهره گرفته می‌شود.
وی بیان کرد: همچنین آماده‌ایم مسابقه‌های تلویزیونی قرآنی و سایر برنامه‌ها را با طراحی جذابیت‌های خاص برای مخاطب در صدا و سیمای مرکز فارس عملیاتی کنیم.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس همچنین در جمع قرآن‌آموزان دختر که از نقاط مختلف کشور برای حفظ کل قرآن به مدرسه حفظ تخصصی بیت‌الاحزان در استهبان آمده بودند، گفت: نقش زنان در جامعه بسیار مهم است و تمسک آنان به قرآن نیز می‌تواند از وقوع بسیاری از ناهنجاری‌ها جلوگیری کند.
سهرابی به بیانیه گام دوم انقلاب نیز اشاره کرد و افزود:یکی از رسالت‌های مهم زنان تربیت نسل هوشمند و آگاه است تا این مسیر انقلاب را ادامه دهند.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس در دیدار با خانواده شهیدان مهدی آزاد نیز بیان کرد: هدف از این دیدار این است که اعلام کنیم ما راه شهیدان را فراموش نکرده و گم نمی‌کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس فعاليت هاي قرآني مؤسسه بيت الاحزان حضرت زهرا توليد مستند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۵۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، راضیه سلطان عباسی ندوشن در اولین جلسه شورای اداری حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال ۱۴۰۳ ضمن عرض سلام و خوش آمدگویی و قبولی طاعات و عبادات و تبریک سال جدید به همکاران این مدیریت با اشاره به کلام امیرالمومنین(ع) در خطبه ۱۹۲، اظهار داشت: از نشانه‌های متقین، این است که در دینداری نیرومند و در عین دور اندیشی، نرم خو هستند.

وی با اشاره به شعار سال مقام معظم رهبری(حفظه الله) و اهمیت پیوست برنامه‌های فرهنگی به طرح‌های اقتصادی، خاطرنشان کرد: فرهنگ از اقتصاد هم مهم‌تر است چون فرهنگ به معنای هوایی است که ما تنفس می‌کنیم و همه چه بخواهند، چه نخواهند، هوا را تنفس می‌کنند و به هوا برای ادامه حیاتشان نیاز دارند.
 
کارشناس دینی بیان کرد: ما طلاب مدارس علمیه خواهران استان هرمزگان باید در جهاد تبیین و گسترش امر فرهنگی بکوشیم، به خصوص فضای گفتمانی جامعه را قرآنی کنیم.
 
مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان تصریح کرد: مردم ما می‌توانند به‌واسطه قرآن نیازهای خودشان را برطرف کنند؛ طبق فرمایشات و توصیه‌های مقام معظم رهبری که فرمودند، گفتمان قرآن تبدیل به گفتمان غالب جامعه شود، باید دانش آموزان ما با قرآن مانوس شده به گونه‌ای که وقتی در کنار یکدیگر هستند، براساس آیات قرآن فکر کنند، حرف بزنند و مسائل را حل کنند.
 
عباسی اظهار کرد: لازمه گفتمان سازی قرآنی این است که آنقدر کار شود، آنقدر مسلم شود که از نقشه شهری اسلامی تا رفتار اجتماعی و تربیت خانوادگی، همه قرآنی شود که ان‌شاءالله با یک طراحی جدید تمام مسائل با نقشه و راهبرد قرآنی حل شود و به نقطه مطلوب برسد.
 
وی یادآور شد: در قرآن آیات مختلفی در بخش تعلیم، تربیت، فرهنگ، فرهنگ سازی پوشش در قرآن، فرهنگ سازی غذا خوردن در قرآن، فرهنگ سازی همسایه داری، وجود دارد.
 
کارشناس دینی تصریح کرد: با توجه به طراحی جدید در زمینه آیات کلیدی قرآنی، باید سراغ آیات کلیدی رفت و به حفظ آیات قرآن توصیه شود و همه باید فضای زندگی و اجتماعی خودشان را با آیات توامان کنند.
 
وی با اشاره به طرح مسطورا با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه های قرآنی، ابراز کرد: ان‌شاءالله هر معاونت با الگو گرفتن از این طرح از چشم انداز افق۱۴۱۴ و سیاست‌های تعریف شده کار را پیش ببرد و چشم انداز یکساله داشته باشد.
 
مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان خاطرنشان کرد: هدف جهاد تبیین که طبق بیانات حضرت آقا، دین و معارف قرآنی و مکتب اهل بیت(ع) است باید به گونه‌ای باشد تا جوابگوی شبهه‌های پراکنده در جامعه و افکار عمومی باشد، لذا لازم است هر سه معاونت یک کار واحد برای میدان‌های عملیاتی طراحی و اجرا کنند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • رونمایی از مستند روایی «معجزه مادری» در بوشهر
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • تجلیل از قاریان و عوامل اجرایی جمع خوانی قرآن کریم در بروجرد
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • سرچشمه عرفان وحیانی و اخلاق قرآنی یکی است
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • تربیت حافظان قرآن در موسسه بیت‌الاحزان قم
  • اختتامیه دوره‌های آموزشی غنچه‌های نور در کاشان
  • اعلام راهبردهای مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در سال جدید