Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر ، ولی تیموری معاون گردشگری کشور، در گفت و گو با شبکه خبر سیما تصریح کرد: سال ۹۷ را با ۷ میلیون و ۸۰۰ هزار گردشگر ورودی به پایان رساندیم که نسبت به سال ۹۶ رشدی ۵۲ درصدی داشت و این موضوع به‌طور کامل نشان‌دهنده رشد ورود گردشگران خارجی به کشور است.

او افزود:  به واسطه جاذبه‌های بی نظیری که در کشور داریم و مجموعه اقداماتی که در ماه های اخیر از جمله لغو روادید با برخی از کشورها انجام شده شاهد افزایش ورود گردشگران خارجی به کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او سپس به موضوع لغو روادید با کشور چین و هدف‌گذاری برای جذب ۲ میلیون گردشگر چینی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته ۵۲هزار گردشگر چینی وارد کشور شدند که در مقابل تعداد گردشگران خروجی چین، عدد ناچیزی است؛ خصوصا این که این کشور در این مدت ۱۲۹ میلیون گردشگر خروجی داشته است و پیش بینی می شود که امسال این عدد به ۱۵۹ میلیون نفر برسد. از این رو تلاش می کنیم تا تعداد گردشگران چینی به کشور افزایش یابد.

لغو روادید هیجانی را در میان چینی ها ایجاد کرده است!

او در ادامه گفت: در حوزه گردشگری موضوعی با عنوان بازارهای هدف داریم که شناسایی بازارهای هدف بر اساس مطالعات بازار و شاخص‌های مختلف انجام می شود، در خصوص چین ۶۵ شاخص بررسی شد و کشور چین یکی از هدف بازارهای گردشگری ما قرار گرفته است. برنامه عملیاتی را برای این کشور آغاز کرده‌ایم که یکی از آن‌ها لغو روادید است. 

معاون گردشگری کشور با بیان این که دست یابی به عدد ۲ میلیون گردشگر چینی در سال دور از ذهن نیست، ادامه داد: اطمینان داریم که در درازمدت این عدد بیشتر از این هم خواهد بود، اما به‌طور حتم نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم سال اول ۲میلیون گردشگر چینی داشته باشیم، لغو روادید تاثیر خوبی داشته و هیجان خوبی را در چین آغاز کرده است و برای ماه‌های آینده تعداد زیادی گردشگر چینی در کشور خواهیم داشت.

این مقام مسئول در ادامه گفت: آشنا نبودن چینی‌ها با ایران یکی از مسائلی است که با آن روبه‌رو هستیم و این در حالی است که  وقتی گردشگران چینی می‌آیند افرادی تبلیغ می شوند که در بازگشت به کشورشان زیبایی‌های ایران را تبلیغ می‌کنند.

تیموری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به برنامه‌های درازمدت برای جذب گردشگر چینی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده این عدد ۱۰۰درصد قابل افزایش است.

او در ادامه گفت: برنامه جامع زمان‌بندی‌شده‌ای را آغاز کرده‌ایم، معرفی ایران را در دستور کار قرار داده‌ایم و با همکاری سفارتخانه ایران اطلاع‌رسانی و معرفی را آغاز کرده‌ایم. دعوت از فعالان رسانه‌ای چین را در برنامه داریم و سمینارها و گفت‌وگوها با بخش خصوصی برگزار کردیم.

تیموری خاطرنشان کرد: مقامات چین نیز ایران را به‌عنوان مقصد سفر اتباع خود معرفی کرده‌اند و اگر موضوع لغو روادید با چین تأثیرات خوبی داشته باشد، لغو روادید را با رعایت نظرات وزارت امور خارجه برای سایر کشورها نیز می‌توانیم برنامه‌ریزی کنیم.

کد خبر 4685001 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۳۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به سفر رئیسی به پاکستان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، جلیل رحیمی جهان‌آبادی با اشاره به سفر رییس جمهور به پاکستان گفت: پاکستان به عنوان کشور همسایه و دارای اشتراکات دینی، فرهنگی و تاریخی با ما، اهمیت ویژه‌ای در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد.

وی با بیان اینکه ایران سطح روابط سیاسی مناسبی با پاکستان دارد، افزود: پاکستان در طی سال‌های گذشته مواضع مثبتی نسبت به ایران در موضع گیری‌های منطقه‌ای و بین المللی داشته اشت؛ البته که در مقاطعی چالش های مرزی بین دو کشور رخ داد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: کشور پاکستان برای جمهوری اسلامی در حوزه مسائل منطقه ای همچون مشکلات افغانستان، بحث مهاجران و گروه های تجزیه طلب و تحت حمایت کشورهای خارجی در مرز سیستان و بلوچستان اهمیت دارد که احتمالا این موضوعات در جریان سفر رییس جمهور مطرح می شود.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر مربوط به سطح نامناسب روابط اقتصادی است؛ با وجودی که روابط سیاسی ایران و پاکستان مناسب است اما در حوزه اقتصادی این روابط خوب نیست. می توان صادرات و واردات را افزایش و موانع تجاری را کاهش داد و ارتباطات مرزی را بهبود بخشید. همچنین در برخی موضوعات همچون مقابله با مواد مخدر و موضوعات مربوط به خط گاز و انتقال آن به شبه قاره هند و روابط دو جانبه گفت و گو کرد.

رحیمی جهان آبادی در پایان گفت: با توجه به تنش های چند ماهه گذشته بین ایران و پاکستان در مناطق مرزی، سفر رییس جمهور به پاکستان می تواند نقطه عطفی در روابط دو کشور باشد. انتظار می رود بعد از این سفر در سطح روابط اقتصادی گشایش قابل توجهی رخ داده و همچنین برخی تنش ها و چالش ها و سوءتفاهم ها در مناطق مرزی برطرف شود.

دیگر خبرها

  • سفر رییس‌جمهور باعث تعمیق روابط ایران و پاکستان می‌شود
  • بخشی از حق‌آبه ایران از «هیرمند» پرداخت شد/ در سفرهای خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد/ دولت همچنان خواهان افزایش تعطیلات آخر هفته است
  • آخرین اخبار حج تمتع ۱۴۰۳ / روند صدور روادید زائران آغاز شد
  • صدور روادید زائران حج تمتع آغاز شده است
  • واکنش عضو کمیسیون امنیت ملی به سفر رئیسی به پاکستان
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • تلاش مناطق آزاد برای جذب گردشگر داخلی و غرب آسیا
  • چرا چین به درخواست آمریکا برای فشار به ایران «بله» نمی‌گوید؟
  • رأی مثبت سنای آمریکا به برنامه نظارت خارجی
  • تدوین برنامه بازاریابی و تبلیغات گردشگران خارجی در قزوین