Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-16@20:24:08 GMT

ورود فناوری ۵G و تشخیص چهره به خودرو برقی

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۹۴۷۶

ورود فناوری ۵G و تشخیص چهره به خودرو برقی

یک خودروی شاسی‌بلند برقی موسوم به "HiPhi ۱" به تازگی توسعه یافته که مجهز به فناوری ۵G و سیستم تشخیص چهره برای باز شدن قفل درب‌ها است.

چگونه می‌توان در دریایی از استارتاپ‌های توسعه خودروهای برقی ایستادگی و مقاومت کرد؟ ظاهرا پاسخ این سوال در استفاده از هر فناوری کلیدی ممکن است.

اکنون یک استارتاپ چینی به نام "هیومن هورایزنز"(Human Horizons) یک خودروی الکتریکی موسوم به "HiPhi ۱" معرفی کرده است که یک شاسی بلند(SUV) الکتریکی لوکس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش‌ها، این خودرو اولین خودروی تولیدی با پیوند ۵G به خودروهای متصل و شهرهای متصل است.

در حالی که این خودرو اکنون با شبکه LTE کار می‌کند، ممکن است حتی قبل از تلفن‌های همراه به نسل بعدی اینترنت متصل شود.

این شاسی‌بلند الکتریکی لوکس دارای شش صندلی و کلی ترفندهای فناورانه است. برای باز کردن قفل درب‌های این خودرو علاوه بر استفاده از تلفن همراه یا یک سوئیچ مخصوص می‌توان از فناوری تشخیص چهره نیز استفاده کرد.

درب‌های عقب هم شامل لولاهای متفاوت است که همانطور که در عکس مشاهده می‌شود به صورت متفاوت با خودروهای رایج باز می‌شود و حتی یک قسمت از سقف نیز باز می‌شود.

چراغ‌ها هم قابل برنامه‌ریزی هستند و می‌توان الگوهای مختلفی را برای نوردهی آنها تنظیم کرد.

اتاق این خودروی لوکس با ۹ نمایشگر پر شده است که بیش از حد نیاز به نظر می‌رسد.

این خودرو همچنین باید با دو موتور ۲۶۸ اسب بخاری و شتاب صفر تا ۱۰۰ طی ۳.۹ ثانیه و توانایی پیمایش ۴۰۰ مایل با یک بار شارژ عملکرد خوبی از خود نشان دهد. این سطح از توانایی، خودران سطح ۳ محسوب می‌شود که به معنی "خودران مشروط" است.

به نظر می‌رسد "هیومن هورایزنز" با در نظر گرفتن فعالیت بسیاری دیگر از استارتاپ‌های مشابه و رقبا، کار سخت و فاصله زیادی با تولید این خودرو دارد.

این خودرو تا سال ۲۰۲۱ برای چینی‌ها آماده نخواهد شد و در مورد اینکه چه زمانی ممکن است به سایر کشورها برسد صحبتی مطرح نشده است. قیمتگذاری آن نیز هنوز مشخص نیست.

تیم توسعه فنی این شرکت توسط "مارک استنتون" از کهنه سربازان شرکت فورد و جگوار لندروور رهبری می‌شود، در حالی که "دینگ لی" و "کوین چن" بنیانگذاران این استارتاپ در بخش‌های منطقه‌ای فورد و جنرال موتورز نقش کلیدی داشته‌اند. بنابراین تجربه و تخصص کافی وجود دارد، اما چالش، انتقال این تجربه و تخصص به یک خودروی واقعی است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات جدید در طرح ترافیک تهران | ورود خودروهای برقی چطور محدوده طرح را عوض می کند؟

همشهری آنلاین- سیدمحمد فخار: شهرداری تهران برای سال‌های پیش رو اصلاح طرح ترافیک را مدنظر دارد. اطلاعات رسیده از سازمان حمل‌ونقل شهرداری تهران به همشهری نشان می‌دهد مهم‌ترین گزینه اصلاح طرح از منظر شهرداری تهران، پرداخت عوارض عادلانه‌تر است. در حال حاضر پرداخت‌های عوارض مبتنی بر زمان ورود و خروج و بسته به نوع معاینه فنی خودرو است اما در روش درست باید به گونه‌ای محاسبه عوارض انجام شود که علاوه بر دو آیتم فعلی یعنی زمان ورود و خروج و همچنین نوع معاینه فنی خودروها، میزان پیمایش و عوارضی که هر خودرو برای شهر ایجاد می‌کند را مشخص کرد تا میزان پرداختی متناسب با عوارضی باشد که برای شهر ایجاد می‌کند.

مجتبی شفیعی، مدیرعامل سابق این سازمان به همشهری می‌گوید: با توجه به اینکه ابزارهای مدیریت ترافیک براساس سیستم‌های‌ آی‌تی در سال‌های اخیر توسعه قابل‌توجهی پیدا کرده است، شورای ترافیک تهران تکلیفی را برای سازمان ترافیک مشخص کرده تا بستری ایجاد شود و شهروندان بتوانند عادلانه‌تر از امکانات ورود به محدوده طرح ترافیک استفاده کنند، البته این مهم هنوز به برنامه اجرایی دقیق و قابل اجرا نرسیده است. کلیت موضوع این است که هر خودرو متناسب با میزان پیمایشی که در محدوده‌های ترافیکی دارد، عوارضش را پرداخت کند. تلاش بر این است که مدیریت ترافیک در تهران بهبود یابد.
او گفت: نحوه محاسبه پیمایش خودروها میزان عوارض در طرح ترافیک جدید براساس چند پارامتر مشخص می‌شود. مبلغ متوسط پرداختی شهروندان نه‌تنها افزایش نمی‌یابد بلکه ممکن است کاهش هم داشته باشد و این افزایش تنها متوجه افرادی است که میزان ترددشان در محدوده طرح ترافیک از حد متوسط بیشتر است، اما برای رانندگان معمولی که یک ورود و خروج عادی و تردد غیرتجاری دارند، قطعا عوارض کاهش خواهد داشت. محاسبه میزان عوارض براساس معیارهایی همچون طول پیمایش در هر سفر، مدت انجام سفر، وضعیت آلودگی هوا، میزان ازدحام ترافیکی معابر و وضعیت معاینه فنی خودرو است که در شورای ترافیک این شاخص‌ها به تصویب رسیده و اینکه به چه روشی این پیمایش محاسبه می‌شود، بسته به جزئیات طرح ترافیک دارد که هنوز به‌طور دقیق جزئیات آن مشخص نشده است، ولی معیار ما شاخص فوق‌الذکر است.

دادن تخفیف به‌ خودروهای کمتر آلاینده

یکی از ملاک‌هایی که در طرح‌های موفق ترافیکی دنیا رواج دارد، ارائه تخفیف به‌ خودروهای کمتر آلاینده و برقی است. در واقع کیفیت عوارض ترددی در حلقه‌های داخلی شهر چنان تعیین می‌شود که هر قدر خودرو از فناوری پاک‌تری برخوردار باشد، بتواند ارزانتر در محدوده‌های ترافیکی تردد کند.

ایجاد محدوده‌های ZEZ

یکی از مهم‌ترین گام‌ها برای ایجاد محدوده‌های ترافیکی شهرهای بزرگ دنیا که با آلودگی هوا دست و پنجه نرم کرده‌اند، ایجاد محدوده‌هایی در مرکز شهر است که هیچ وسیله نقلیه موتوری شخصی تردد نکند. در این گام تلاش شده ترددها در هسته مرکزی شهر فقط با وسایل نقلیه عمومی تمام‌برقی صورت گیرد و فضا به‌طور خاص در اختیار شهروندانی باشد که قصد دارند پیاده در شهر تردد کنند. این محدوده‌ها که به محدوده‌های ZEZ(zero emmition zone) معروفند، در شهرهایی نظیر لندن، منچستر، پراگ، بروکسل و رم در مرکز شهر تعریف شده‌اند و با چرخه حمل‌ونقل تمام‌برقی، همه ترددهای محدوده را پوشش می‌دهند.

پرسش اساسی در بحث برقی‌سازی خودروها

این روزها با نزدیک شدن ناوگان برقی تاکسی، اتوبوس و موتورسیکلت به تهران، این نکته از سوی مسئولان شهری اعلام شده که با ورود برقی‌ها شرایط ترددی در تهران تغییر می‌کند و طرح‌های ترافیکی به روزسانی می‌شوند. اما مهم‌ترین موضوعی که در بحث برقی‌سازی خودروها باید به آن پرداخته شود این است که آیا برقی‌سازی خودروها به ضرر اقشار ضعیف جامعه نیست؟ قیمت وسایل نقلیه برقی بالاتر از وسایل نقلیه بنزینی هستند و تبدیل آنها می‌تواند هزینه‌ای برای مردم داشته باشد. به این ترتیب در نگاه اولیه این اقدام اقتصادی نیست. اما وقتی با دقت بیشتری به موضوع نگاه می‌کنیم می‌بینیم که هزینه فایده تبدیل وسایل نقلیه بنزینی به برقی بسیار عاقلانه‌ و ضروری است.

کد خبر 844220 برچسب‌ها شهردارى تهران طرح ترافیک

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی ناجی مبتلایان به آلزایمر خواهد شد؟
  • تخفیف ۲میلیاردی یک خودروی آمریکایی
  • نخستین خودروی برقی جهان با باتری حالت جامد
  • تخفیف ۲میلیاردی یک خودروی آمریکایی/ عکس
  • فروش یک خودروی نوظهور از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۳) + شرایط
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از حجم پا تشخیص می‌دهد
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق حجم پا تشخیص می‌دهد
  • ورود خودروهای برقی محدوده طرح ترافیک را عوض می کند!
  • تغییرات جدید در طرح ترافیک تهران | ورود خودروهای برقی چطور محدوده طرح را عوض می کند؟
  • طراحی نرم‌افزار اندازه‌گیری علائم حیاتی با چهره انسان توسط محققان کشور