Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر مقدس مشهد گفت: باید مقدمات اجرای پروژه انتقال زندان وکیل آباد مشهد به خارج از شهر فراهم شود و در این باره از پروژه انتقال پادگان لشکر ۷۷ که بر مبنای توافق و تعامل مشترک بین شورای اسلامی، شهرداری، راه و شهرسازی و لشکر ۷۷ بود کمک گرفته شود.

محمد هادی مهدی نیا در گفتگو با قدس آنلاین اظهار داشت: در مورد انتقال زندان وکیل آباد مشهد به خارج از شهر اختلافاتی بین شهرداری منطقه ۱۱ و سازمان زندان ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان اینکه در مورد مبالغ ریالی و تعریف پروژه،  اختلافاتی مطرح است، تصریح کرد: تعریف پروژه اقتصادی برای مکان فعلی زندان وکیل آباد و همچنین تعیین مکان جدید برای انتقال زندان از جمله موارد دیگری است که این موضوع را با تعلل مواجه کرده است . از طرفی اگرچه جلسات مختلفی برای این موضوع برگزار شده و مشاورهایی نیز تعیین شده اند اما نتیجه ملموسی در برنداشته است. عضو شورای اسلامی شهر مشهد بیان داشت: از طرفی پرونده انتقال این زندان از سال ۱۳۸۹ در دستور کار قرارداشته است  و حتی مقرر بوده تا سال ۱۳۹۱ به خارج از محدوده شهری منتقل شود و شهردار منطقه ۱۱ نیز چون سابقه حضور دراین منطقه را در دوره قبلی دارا می باشند این موضوع را نیز از دوره قبلی پیگیری می کرده اند و در این دوره نیز جلسات متعددی را برگزار کرده اند اما چون سطح پروژه و حجم ریالی پروژه بزرگ است نتیجه ای در برنداشته است این در حالی می باشد که مشابه این موضوع در انتقال پادگان لشکر ۷۷ به نتیجه اثر بخشی دست پیدا کرد. مهدی نیا افزود: فاصله زیادی بین انتظارات شهرداری منطقه ۱۱ و سازمان زندان ها دراین موضوع  وجود دارد، از طرفی مجموعه زندان ها در انتقال با مسائل پیچیده ای مواجه می باشد، به طوری که برای مکان فعلی که در حدود ۹ هکتار است نیز باید پروژه اقتصادی  تعریف کند و حق و حقوق شهرداری در تحصیل حریم نیز در این موضوع  وجود دارد. عضو شورای اسلامی شهر مشهد افزود: با توجه به اینکه شهرداری در حال حاضر در همان منطقه پروژه ای با عنوان مهر و ماه را در حال اجرادارد ، محاسبات اقتصادی و بازگشت سرمایه پروژه هایی در این حد و مقیاس در شرایط اقتصادی فعلی توجیه ندارد و چون این موضوع یک پروژه بزرگ مقیاس است تردیدهایی در اجرای آن وجود دارد. مهدی نیا با بیان اینکه با گذشت۸ سال ،هنوز اقدام جدی برای انتقال زندان وکیل آباد صورت نگرفته است،بیان داشت: از طرفی انتظار ما این است که مقدمات این موضوع انجام شود و همان طور که در موضوع انتقال پادگان توافق و تعامل مشترک بین شورای اسلامی، شهرداری، راه و شهرسازی و لشکر ۷۷  نتیجه مناسبی را در برداشت در این موضوع نیز تعامل و همکاری شکل بگیرد، اگرچه تا زمانی که در کمیته نظارتی شهرداری منطقه ۱۱ عضو بودم امکان تحقق و اجرای ان بسیار پایین بود و مدل اجرایی برای ان تعریف نشده بود .

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: زندان سازمان زندان ها شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۸۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در بازدید از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی منطقه ۶ شهرداری تهران، بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی و توسعه حمل و نقل پاک در سطح منطقه تاکید داشت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهریار افندیزاده، مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با سید مرتضی روحانی شهردار منطقه ۶ شهرداری تهران، علیرضا صادقی بخش معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

شهریار افندیزاده ضمن بازدید از اقدام‌های انجام شده و تعدادی از طرح‌های ترافیکی منطقه ۶ گفت: با توجه به موقعیت مرکزی و عملکرد فرا منطقه‌ای و همچنین تمرکز مراکز مهم آموزشی، اداری، تجاری، فرهنگی و تفریحی، این منطقه یکی از پر رفت و آمدترین مناطق پایتخت به شمار می‌آید و از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران افزود: آغاز عملیات اجرایی ساخت پایانه حمل و نقل عمومی، راه‌اندازی ۳ جایگاه سوخت کوچک مقیاس، نصب سازه‌های ترافیکی (دروازه‌ای و صلیبی)، ۲۰۰ پنل دیوار صوتی در بزرگراه کردستان، اجرای بیش از ۳۴ کیلومتر گاردریل و ۵ کیلومتر حفاظ طولی میانی، ۱۴۷ متر حفاظ بتنی طولی، نصب ۴۸۸ تابلو ترافیکی، احداث ایستگاه‌های بی. آر. تی، مطالعات شبکه و تغییر جهات، انجام اصلاح هندسی با رویکرد ایمن سازی، از اهم پروژه‌های منطقه ۶ در حوزه حمل و نقل می‌باشد.


افندیزاده با اشاره به وجود بزرگترین پایانه مرکزی شهر در این منطقه گفت: از مهمترین پروژه‌هایی که می‌بایست در این منطقه اجرا گردد، می‌توان از یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی، ضرورت شناسایی و ساماندهی ترافیکی در نقاط توزیع و جذب سفر و همچنین نظم بخشی منطقه‌ای و شهری با اجرای پروژه پارک حاشیه‌ای نام برد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران در پایان با تاکید به سیاست‌ها و برنامه‌های مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل و ترافیک، به منظور توسعه حمل و نقل پاک در این منطقه، از شهرداری منطقه ۶ خواست تا گزارشی از مکان‌یابی ایستگاه‌های شارژ خودرو برقی، مکان‌یابی مسیر‌های قابل توسعه در استفاده از دوچرخه و اسکوتر در معابر و شریان‌های پرتردد تهیه و برای بررسی بیشتر در کمیته‌های کارشناسی به سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران ارسال کند.

افندیزاده همچنین با عنایت به وجود خوابگاه دانشجویان در محدوده خیابان کارگر شمالی و دانشگاه تهران در محدوده میدان انقلاب اسلامی و همچنین وجود بوستان لاله، خواستار ارسال نیازمندی‌های این منطقه برای احداث پارکینگ عمومی و طبقاتی شد تا ضمن مطالعات جامع و بررسی آن اقدام‌های بعدی انجام گیرد.

دیگر خبرها

  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری قم به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
  • تداوم پنجشنبه‌های مهربانی با کمک یکی از کارمندان زندان یزد
  • وکیل بهاره هدایت: موکلم فعلا به زندان باز نخواهد گشت
  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی
  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر
  • ۲۵۰ ملک در منطقه هفت شهرداری قم تملک شد
  • منطقه یک شیراز، منطقه هزینه‌بردار در تملک
  • شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست