Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، محمد رضا صاحب نسق، مدیر عامل شرکت پتروشیمی دهدشت با اشاره به اهمیتاین طرح در توسعه و رونق منطقه و همچنین اشتغال جوانان این شهرستان گفت: این طرح از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در مرحله‌های مختلف در حال اجرا است.

محمد رضا صاحب نسق با بیان اینکه برای ساخت پتروشیمی دهدشت ۳۲۷ میلیون یورو سرمایه گذاری در نظر گرفته شده است افزود: از این مقدار ۱۸۰ میلیون یور از سوی وزارت صنعت و معدن برای خرید تجهیزات خارجی و ساخت تجهیزات داخلی (مواد اولیه از خارج کشور تامین شده است) اختصاص یافت و ۱۴۷ میلیون یورو هم از سوی صندوق توسعه ملی تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به مرحله جدید احداث ساختمان‌های غیر صنعتی پتروشیمی دهدشت اشاره کرد و ادامه داد: در این مرحله و در یک مناقصه عمومی، مراحل ساخت کلینیک مجتمع پتروشیمی، مهمانسرا و سوله انبار با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال به مناقصه رفته و شرکت جهرم بتن به عنوان برنده مناقصه و پیمانکار جدید کار ساخت آن را آغاز کرده و  ۱۰۰ نفر نیروی جدید هم مشغول به کار شدند.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری پتروشمیی ایرانیان پترو هم در این جلسه از آغاز مرحله احداث ساختمان‌های صنعتی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با توجه به تامین ارزی، سرمایه مورد نیاز از صندوق توسعه ملی و مشارکت بانک تجارت، با شناسایی پیمانکار واجد شرایط این طرح نیز تا سه ماه آینده آغاز می‌شود.

رسول اشرف‌زاده پتروشیمی دهدشت را از طرح‌های اولویت دار وزارت نفت و هلدینگ خلیج فارس عنوان کرد وگفت: احداث ساختمان‌های غیر صنعتی این شرکت به مدت ۳۲ ماه و در سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید.

نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه اجرای پتروشیمی دهدشت را برای رونق صنعت و اشتغال شهرستان مهم خواند و گفت: در این جلسه اجرای خط انتقال اتیلن از پتروشیمی گچساران به دهدشت تصویب و لوله‌های مورد نیاز این خط خریداری شده است.

عدل هاشمی پور استفاده از جوانان و نیرو‌های کار بومی را از دیگر اولویت‌های ادامه این طرح دانست و افزود: برای کمک به اشتغال اهالی منطقه و جوانان شهرستان، در وزارت خانه مصوب شد که پیمانکاران برای تکمیل این طرح از توانمندی و ظزفیت نیرو‌های بومی استفاده کنند که این کار در اشتغال مردم منطقه نقش مفید و موثری دارد.

او با اشاره به اینکه در فضای مجازی، تحریم پتروشیمی دهدشت مطرح شده است گفت: در این زمینه مشکلی وجود ندارد چرا که ۷۰ درصد تجهیزات مورد نیاز این طرح ساخت داخل کشور است و برای تامین این تجهیزات جای نگرانی وجود ندارد.

هاشمی پور همچنین به تامین آب مورد نیاز این طرح از محل فاضلاب شهری دهدشت خبر داد و اضافه کرد: با توجه به پیشنهاد شرکت سرمایه گذار مبنی بر استفاده از پساب فاضلاب شهری دهدشت برای تامین آب مورد نیاز سیستم فنی و اجرایی پتروشیمی، قرار شد مشاوری در این زمینه انتخاب و پس از بررسی هم آب مورد نیاز پتروشیمی تامین شود و هم نگرانی مردم در خصوص فاضلاب شهری دهدشت برطرف شود.

انتهای پیام/پ

احداث ساختمان‌های غیر صنعتی پتروشیمی دهدشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود حق لطفی، مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در نشستی پس از بازدید‌های صورت گرفته خبرنگاران از سه پروژه عمرانی در حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: سازمان عمرانی مناطق به عنوان بازوی اجرایی شهرداری در احداث پروژه‌های بزرگی مثل خانه شهر، پردیس‌های شماره ۳ و ۴، ساختمان شهرداری منطقه ۶ و احداث سوله‌های بحران، شتاب نگار‌های سازمان بحران، پروژه‌های سازمان میادین و میوه و تره بار، ساختمان‌های نگهداری معتادان متجاهر، احداث ۶ پارکینگ طبقاتی که دو مورد آن در حال انجام و ۴ مورد در آینده نزدیک کلنگ زنی می‌شود، نقش آفرینی دارد.  

وی افزود: ساخت ساختمان بلدیه از سال ۱۳۰۳ شروع و در ۱۳۰۵ به بهره برداری رسید و نقش بلدیه و البته فراتر از شهرداری را داشت. در سال ۱۳۴۸ تخریب شد و به عنوان پارکینگ اتوبوس‌ها ایفای نقش می‌کرد، از سال ۹۶ ساخت آن مجددا شروع شد و در حال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. در اواخر شهریور امسال و تا قبل از روز تهران با رویکرد فرهنگی و تاریخی به بهره برداری می‌رسد. در بازآفرینی این ساختمان، نمای بیرونی آن قدیمی و سنتی و طراحی داخلی آن به روز و مدرن خواهد بود.  

حق لطفی در خصوص عدم ایجاد پارکینگ برای ساختمان بلدیه توضیح داد: مبنای ما در طرح‌های درون بافت تاریخی و قدیمی اتکا به حمل و نقل عمومی است. یک آسیب جدی در طرح‌های توسعه شهری داریم و نباید اتومبیل، مبنای طرح‌های توسعه شهری ما باشد. در طرح جامع در محدوده تاریخی تهران غلبه شبکه حمل و نقل عمومی و تحدید سفر وجود دارد. این ساختمان در تراز منفی دو به مترو دسترسی خواهد داشت؛ بنابراین بازسازی این ساختمان با پارکینگ صفر و بر اساس طرح‌های بالادست انجام خواهد شد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره دلیل ایجاد یک پارکینگ محدود در پروژه مجموعه ورزشی امامزاده یحیی هم عنوان کرد: در طرح جامع و تفصیلی در منطقه ۱۲، مجموعه فرهنگی ورزشی امامزاده یحیی به عنوان یک مجموعه محلی تعریف شده است و برای افراد آن محل طراحی شده و با این نگاه برای آن پارکینگ محدودی در نظر گرفته شده است.

وی درباره کاربری مجموعه ساختمان بلدیه نیز گفت: ساختمان بلدیه با کاربری فرهنگی تهیه شده که بخش کوچکی از فضای آن برای بحث روابط عمومی پیش بینی شده است. در واقع نگهدارنده و بهره بردار آن روابط عمومی شهرداری خواهد بود.   

گفتنی است، پروژه مجموعه فرهنگی ورزشی امامزاده یحیی یکی از پروژه‌هایی است که در منطقه ۱۲ در زمینی به مساحت ۱۱۰۰ مترمربع در حال احداث است و شامل دو بلوک می‌شود؛ بلوک اول دو طبقه است که سالن کشتی و استخر و ورزش‌های  توپی را شامل می‌شود و بلوک دوم شامل ۵ طبقه در دو طبقه منفی است و فضای پارکینگ برای ۹ خودرو در آن دیده شده است. اگر منابع آن تامین شود تا آخر شهریور آماده بهره برداری خواهد شد و ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه این پروژه است.

وی افزود: این پروژه در فضای بالای پاساژ طلا واقع شده است و ۲۷۰۰ متر کل محدوده است که ۸۰۰ متر پیاده راه دارد. تغییراتی در پروژه اعمال شده و ۶۰ درصد سکو و پیاده راه آن انجام  شده و مرحله بعدی اجرای ورودی هاست. در اطراف آن سردر بازار را داشتیم که ورودی ضلع جنوبی پروژه باعث شده بود جلوی سردر بازار گرفته شود. قرار است این ورودی حذف شود تا سردر بازار دیده شود و این اقدام با میراث هماهنگ شده است. همچنین این پروژه از روبروی بانک ملی نیز یک ورودی خواهد داشت و تا سه الی ۴ ماه آینده تحویل داده می‌سود.

مدیر پروژه مجموعه ساختمان بلدیه نیز در باره این پروژه توضیح داد که این مجموعه کاربری فرهنگی دارد و از شهر کتاب و آمفی تئاتر برخوردار است. سه بخش اصلی دارد که در حجم میانی یک گود داریم که شاخص‌ترین المان پروژه است. در طبقه منفی یک و منفی دو، سالن چند منظوره داریم.
این پروژه در چهار طبقه احداث می‌شود که هر طبقه ۴۵۰۰ متر سطح اشغال دارد و بام آن، بام سبز پروژه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • باید ساختمان‌های باشکوه در ایران ساخته شود
  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • بازسازی ساختمان بلدیه با کاربری فرهنگی
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • آخرین وضعیت ساختمان جدید اهدای خون مشتاق کرمان+تصویر
  • شهرک‌های صنعتی در باوی احداث می‌شوند
  • احداث چند شهرک صنعتی در باوی
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • اجرای ۷ طرح برق‌رسانی در استان چهارمحال و بختیاری