Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی گفت: درحال حاضر تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در استان ۶ هزار و ۵۱۱ نفر است که از کل مصارف استان، در سال گذشته حدود ۲ درصد صرف پرداخت بیمه بیکاری شده است. ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۷ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

محمدرضا بیدهندی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به آمار استفاده از بیمه بیکاری در استان با توجه به رکود اقتصادی و مشکلاتی که در حوزه اقتصاد، تولید و صنعت کشور و به تبع آن در استان پیش آمده اظهار داشت: طبیعتاً رکود تورمی موجود بر فضای اقتصادی کشور و استان و تحریم‌های ظالمانه غرب از عوامل اصلی وضعیت اقتصادی حاکم است و وضعیت واحدهای اقتصادی استان نیز تابعی از وضعیت کشور است و ما شاهد وجود بحران در برخی از این واحدها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه منابع اصلی سازمان تامین اجتماعی از محل حق بیمه‌های پرداختی است و براساس قانون، بخش عمده‌ای از این حق بیمه‌ها، بر عهده کارفرمایان است، بنابراین این بحران‌ها تاثیر چشم‌گیری در توان اقتصادی آنها و تبعا از طرفی تاثیر مستقیم بر قدرت پرداخت واحدهای اقتصادی و از جمله حق بیمه‌ها داشته و از دیگر سو می‌تواند تعدیل نیروی انسانی را نیز در پی داشته باشد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: هرچند تجربه نشان داده در شرایط بحرانی، کارفرمایان سعی در حفظ نیروی انسانی ماهر خود دارند و تعدیل نیروی انسانی شاید آخرین انتخاب آنها باشد، اما چنانچه بخشی از نیروی انسانی از فرایند اشتغال خارج شود، قطعا در صف متقاضیان بیمه بیکاری قرار می‌گیرد.

1414 کارگر در آق‌قلا از بیمه بیکاری مناطق سیل‌زده بهره‌مند شدندبرقراری بیمه بیکاری برای 4800 کارگر در مناطق سیل‌زده کشور؛ 350 هزار شغل تثبیت شدچند نفر بیمه بیکاری دریافت می کنند؟

بیدهندی بیان کرد: هرچند طبق آخرین آمارها و تحلیل‌ها، دست کم در چند ماهه نخست امسال شاهد افزایش معناداری در بخش بیمه بیکاری نبوده‌ایم و امیدواریم این بحران‌ها منجر به کاهش اشتغال نشود.

وی ادامه داد: درحال حاضر تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در استان 6 هزار و 511 نفر است که از کل مصارف استان، در سال گذشته حدود 2 درصد صرف پرداخت بیمه بیکاری شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: تامین اجتماعی استان مرکزی با داشتن 16 شعبه در سطح استان تعداد 943 هزار و 266 نفر را تحت پوشش دارد، ضریب نفوذ سازمان در استان 66 درصد است که از میانگین کشوری 12 درصد بیشتر است.

بیدهندی خاطرنشان کرد: بیمه‌شدگان اصلی استان مرکزی 298 هزار نفر و مستمری‌بگیران اصلی 89 هزار نفر است.

انتهای پیام/ ع

R41371/P/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۲۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد

بانک مرکزی اعلام کرد: به منظور گسترش تامین مالی زنجیره تولید و اجرایی‌سازی شیوه‌نامه اجرایی استفاده از برات الکترونیکی (که طی بخشنامه شماره ۲۸۳۹۶۲‏‏/۰۰ مورخ ۲۹‏‏/۰۹‏‏/۱۴۰۰ به شبکه بانکی کشور ابلاغ شده است) با تلاش‌های صورت گرفته و فراهم‌سازی الزامات سامانه‌ای و فناورانه و با همکاری بانک‌های صادرات ایران، تجارت و ملی ایران و همچنین وزارت امور اقتصادی و دارایی بهره برداری تجاری از این ابزار در تاریخ سوم اردیبهشت ماه امسال عملیاتی شد و اولین برات الکترونیکی توسط دو بانک صادرات ایران و تجارت صادر شد.

در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به منظور تامین سرمایه در گردش مورد نیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است برات الکترونیکی سندی غیر کاغذی است که با درخواست برات‌دهنده (براتکش) یعنی خریدار در وجه یا به حواله کرد دارنده برات یعنی فروشنده و بر اساس اعتبار خریدار صادر می‌شود. سررسید این ابزار یک تا دوازده ماهه است و بانک عامل به عنوان رکن براتگیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

برخی از مزایای برات الکترونیکی عبارتند از:
- قابلیت انتقال در زنجیره‌های فعالیت‌های اقتصادی
- امکان صدور برات الکترونیکی تا سقف ۲۰۰ فروش سال گذشته بنگاه خریدار
- معاف از برنامه کنترل مقداری ترازنامه بانک مرکزی
- امکان تنزیل توسط شبکه بانکی در صورت گذشته یک چهارم از عمر برات یا دو بار گردش در زنجیره

با توسعه استفاده از این ابزار برای کل شبکه بانکی ظرفیت مناسبی جهت تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی در طول زنجیره‌های فعالیت آنها فراهم شده است. لازم به ذکر است که بر اساس بخشنامه مورخ ۲۶/۱/۱۴۰۳ بانک مرکزی به شبکه بانکی امکان صدور ۸۰ هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است که می‌تواند در کنار سایر ابزار‌های تامین مالی اعم از اوراق گام و تسهیلات نقش موثری در تحقق اهداف شعار سال ایفا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • کاهش نرخ بیکاری در اردستان
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • 10هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند