Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@13:49:00 GMT

چرا دیگر از تاکسی‌آنلاین استفاده نمی‌کنم؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۷۵۱۲۵

چرا دیگر از تاکسی‌آنلاین استفاده نمی‌کنم؟

فرارو- اینگونه نیست که فقط در ایران شاهد مقاومت و مخالفت با تاکسی‌های آنلاین باشیم. در پیشرفته‌ترین کشور‌های دنیا نیز تاکسی‌های آنلاین مخالفان زیادی دارند. البته منظور فقط رانندگان تاکسی و یا کسانی که از طریق تاکسی پول درمی‌آورند نیست. بلکه بسیاری از مردم نیز چندان رضایتی از این تاکسی‌ها نداشته و به شدت مخالف آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این افراد خانم Lara Weber از نویسندگان سایت‌های معروفی مثل forbes است که دلایل مخالفتش با این تاکسی‌های اینترنتی را در ادامه می‌خوانید: من توی شیکاگو زندگی می‌کنم و از اوبر و یا پلتفرم‌های مشابه آن اصلا استفاده نمی‌کنم. وقتی این مسئله را به کسی می‌گویم مثل این می‌ماند که دچار بیماری خاصی شده‌ام. بعضی از دوستانم هم فکر می‌کنند می‌خواهم ادای آدم‌های خاص را دربیاورم و یا به خاطر نداشتن پول این حرف را می‌زنم. ولی در حقیقت هیچ‌کدام از این مسائل حقیقت ندارند. برای اینکه دقیقا بدانید مشکل من با این مدل تاکسی‌ها چیست آن‌ها را در چند قسمت برای شما می‌گویم.

یک؛ از حمل و نقل عمومی خوشم می‌آید
یکی از دلایل اصلی من برای استفاده نکردن از تاکسی‌های آنلاین این است که «می‌توانم» از آن‌ها استفاده نکرده و به راحتی و با هزینه کم رفت و آمد کنم. دوستانم از هزینه می‌نالند و از سرعت آن می‌گویند. در حالی که من با وسایل نقلیه عمومی هم هزینه کمتری می‌دهم و از لحاظ سرعت نیز چندان تفاوتی با آن‌ها ندارم. در حقیقت من فکر می‌کنم این پلتفرم برای آدم‌های تنبل ساخته شده است تا آدم‌های اقتصادی و این حرف‌ها بهانه است.

دوم؛ به نظر من اوبر امن نیست
به عنوان یک خانم از مهم‌ترین فاکتور‌های من برای استفاده از تاکسی امنیت است. در همه سال‌های که در شیکاگو از تاکسی استفاده کرده‌ایم حتی لحظه‌ای به فکرم خطور نکرده است که راننده ممکن است صدمه‌ای به من بزند. ولی بعد شنیدن و خواندن داستان‌های مختلف از تجاوز و ضرب و شتم راننده‌های اوبر و دیگر تاکسی‌های آنلاین هربار با دوستی سوار آن‌ها می‌شوم یکسره با گوشه چشمم به راننده نگاه می‌کنم و دستم را نزدیک دستگیره بازکردن در می‌گیرم.

سوم؛ نمی‌خواهم با راننده وارد بگو مگو شوم
بسیاری از راننده‌های اوبر فکر می‌کنند انعام دادن جزو الزامات است و اگر انعام ندهید از شما بسیار شاکی شده و به شما امتیاز پایین می‌دهند. تا به حال چند مورد بحث بین مسافر و راننده را شاهد بوده‌ام که اعتقاد داشته این قیمت تعیین شده منصفانه نبوده وباید مبلغی به عنوان انعام به او تعلق گیرد. حتی چندین گزارش از ضد و خورد بین راننده و مسافر بر سر کرایه شنیده‌ام. بشخصه حتی یک بار هم دوست ندارم در چنین موقعیتی قرار گرفته و بخواهم یک روز خودم را به خاطر چند دلار ارزان‌تر خراب کنم.

چهارم؛ هیچ‌وقت نمی‌دانید چه جور آدم‌هایی برای اوبر کار می‌کنند
در سیستم تاکسی‌رانی، راننده‌ها تست‌های مختلف روانشناسی را گذرانده و از یک اصول خاص پیروی می‌کنند، ولی در اوبر از این خبر‌ها نیست. نمی‌گویم الزاما همه آن‌ها قاتل بوده و یا متجاوز هستند. ولی شاهد اتفاقات زیادی بوده‌ام و شنیده‌ام که با نگاه عجیبی حرکات مسافر را کنترل می‌کرده است، می‌خواسته با مسافر سر صحبت و آشنایی را باز کند، بوی عجیبی در ماشین او می‌آمده و یا تاکسی او کاملا نامرتب بوده است. در کنار این موارد بیماری‌هایی مثل بچه‌آزاری و ... را هم قرار دهید تا متوجه شوید ممکن است با چه نوع رانندگانی روبرو شوید.
پنجم؛  قیمت‌ها در مواقع ضروری افزایش پیدا می‌کند
بسیاری از اوبر برای فوریت‌ها استفاده می‌کنند. مثلا ترافیک سنگینی است یا باران می‌آید. در این موقعیت‌ها کافی است نگاهی به قیمت‌های این تاکسی‌های آنلاین بیاندازید تا متوجه شوید چگونه از اعتماد شما سواستفاده می‌کنند و در مواقع لزوم شما را در موقعیت سختی قرار می‌دهند. از طرفی اوبر در جریان چند حادثه مثل تیراندازی و ... در شهر‌های آمریکا ناگهان کرایه‌های خود را افزایش داد و پرده از چهره سودجو و بی‌رحم خود برداشت. چهره‌ای که لایق تحریم شدن است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: راهنمای خرید تاکسی آنلاین اسنپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۵۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان‌شهر اراک

شهردار اراک گفت: پیگیر تخصیص اتوبوس و تاکسی برقی برای این شهر هستم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا محمودی پیش از ظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در دیدار و نشست با معاون توسعه حمل‌ونقل وزارت صمت، اظهار کرد: به‌کارگیری اتوبوس‌ها و تاکسی‌های برقی، گامی مهم در راستای کاهش آلودگی هوای شهر اراک است.

وی افزود: پیگیر تخصیص اتوبوس و تاکسی برقی برای این شهر هستیم.

به گزارش ایمنا، در این نشست مشترک که با حضور نادر قلی ابراهیمی نماینده منتخب مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، علی اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی با معاونت توسعه حمل و نقل وزارت صمت و نماینده معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور برگزار شد، پیرامون قول مساعد وزیر صمت در خصوص به‌کارگیری اتوبوس و تاکسی‌های برقی ویژه کلان‌شهر اراک گفت‌وگو شد.

در این جلسه روش‌ها و مدل‌های مختلف تخصیص و به‌کارگیری خودروهای برقی با توجه به ضرورت کاهش و کنترل آلودگی هوا ناشی از ناوگان حمل و نقل عمومی فرسوده در سطح شهر اراک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و توافقات اولیه در این زمینه حاصل شد.

همچنین مقرر شد، شهرداری اراک با هماهنگی استانداری مرکزی با بررسی مدل‌های مختلف، مدل بهینه اقتصادی به‌کارگیری خودروهای برقی را با توجه به شرایط و ملاحظات محلی احصاء و در ادامه مذاکرات بعدی با بانک‌های عامل و شرکت‌های خودروساز به منظور تأمین منابع مالی مورد نیاز و سفارش ساخت و تحویل خودروها انجام گیرد.

کد خبر 747575

دیگر خبرها

  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان شهر اراک
  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • اختصاص اتوبوس و تاکسی برقی برای کلان‌شهر اراک
  • تاکسی‌های برقی بدون راننده ماند
  • عاقبت توجه نکردن راننده به قطار + فیلم
  • 10هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند