Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی فرزانیان، رییس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار تهران درباره برگزاری نمایشگاه سالانه "ایران نوشت" گفت: برگزاری نمایشگاه هایی از این دست اقدام پسندیده ای است و می تواند در معرفی این محصولات و آشنایی خانواده ها با آنها نقش مهمی داشته باشد.

موسی فرزانیان، رییس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار تهران در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا درباره وضعیت تولید نوشت افزارهای تولید داخل گفت: اوضاع تواید نوشت افزارهای ایرانی و اسلامی الان خوب است و تلاش های خوبی در این زمینه در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزانیان با بیان اینکه تا کنون جلسات خوب کارشناسی خوبی با حضور دست اندرکاران این حوزه انجام شده و هماهنگی های لازم صورت گرفته است گفت: استقبال خانواده ها از این نوشت افزارها قابل توجه بوده و کودکان و نوجوانان علاقه فراوانی به تهیه این دست از اقلام دارند. این نشان دهنده این است که در این زمینه بازار خوبی وجود دارد. آینده خوبی در این زمینه وجود دارد.

وی  مانع اصلی توجیه پذیر بودن تولید این نوشت افزارها و فروش خوب آنها را تبلیغات دانست و افزود: باید این کالاها و خرید آنها برای خانواده ها جا بیفتد و شناخته شده باشد. دانش آموزان از طرح ها و کارتون هایی استقبال می کنند که شناخته شده باشند که متاسفانه در این زمینه در صداوسیما و فضای مجازی خوب عمل نشده است.

رییس اتحادیه فروشندگان نوشت افزار تهران با بیان اینک صدا و سیما باید حضور جدی در برندسازی و تبلیغ این محصولات داشته باشد گفت: در گذشته تجربه خوبی در این زمینه شکل گرفت؛ تولید و فروش محصولات عروسک های دارا و سارا و همینطور مجموعه شکرستان با توجه به حمایت های صداوسیما و شبکه های اجتماعی نتایج خوب و قابل قبولی داشت که با استقبال خوب خانواده ها و دانش آموزان روبرو شد.

فرزانیان درباره برگزاری نمایشگاه سالانه محصولات نوشت افزار ایرانی اسلامی "ایران نوشت" گفت: برگزاری نمایشگاه هایی از این دست اقدام پسندیده ای است و می تواند در معرفی این محصولات و اشنایی خانواده ها با آنها نقش مهمی داشته باشد. سال گذشته بنابراعلام مدیرعامل نمایشگاه استقبال خوبی صورت گرفت که امیدوار هستیم امسال هم همین اتفاق بیافتد.

وی درباره حمایت های اتحادیه از این محصولات گفت: ما در اتحادیه این محصولات را به توزیع کنندگان و فروشندگان خودم عرفی کرده ایم و از آنها خواسته ایم که از آنها حمایت کنند تا بازار خود را پیدا کنند.

فرزانیان افزود: اتفاق بدی که امسال در حوزه تولید دفتر افتاد گرانی کاغذ بود که باعث شد به تنوع تولید به دلیل کمبود کاغذ لطمه جدی بخورد. البته حمایت خوبی هم از طرف وزارت صمت انجام نگرفت.

وی درباره ممنوعیت واردات محصولات تولید داخل در این حوزه گفت: در حوزه ممنوعیت کالاهای تولید مشابه داخلی تنها واردات مداد را شامل شده که  به نظر کافی نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۵۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا ایران را در پی حمله به اسرائیل تحریم می کند؟ | اقدام اتحادیه اروپا علیه تولید و صادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی

به گزارش همشهری‌آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، امروز(دوشنبه) پیش از آغاز نشست وزیران این نهاد اروپایی در بروکسل، در جمع خبرنگاران گفت که ظرفیت اتحادیه اروپا برای افزایش کمک‌ها به اوکراین در این نشست مورد بحث قرار خواهد گرفت.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که در اوکراین به پرتابگرها و مهمات بیشتری نیاز است.

در همین راستا، او با اشاره به اهمیت سامانه‌های رهگیری گفت که پرتابگرها بدون سامانه‌ رهگیری مانند تفنگی بدون گلوله هستند.

بورل گفت: ما به هر دوی آن‌ها نیاز داریم و باید برای آتش‌بارها و توپخانه‌هایی که فعلا در اختیار دارند، هواپیماهای رهگیری‌کننده بفرستیم و شمار آتشبارها و توپ‌ها را افزایش بدهیم.

او به افزایش شمار قربانیان غیرنظامی حملات رژیم صهیونیستی در غزه، همچنین حمله به فلسطینیان در کرانه باختری اشاره کرد.

بورل گفت که اتحادیه اروپا باید دوباره اعمال تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینانی را که دست به اعمال خشونت‌بار علیه فلسطینیان می‌زنند را بررسی کند.

به گفته او، موضوع جنگ سودان نیز در نشست امروز وزیران اتحادیه اروپا مورد بحث قرار گرفت.

وی گفت ما هر طوری که بتوانیم از اسراییل می‌خواهیم به رفح حمله نکند و از غیرنظامیان حفاظت کند. دوباره تاکید می‌کنم که بیش از یک میلیون نفر در صورت حمله اسراییل کشته خواهند شد. بنابراین، من و تمامی کشورهای عضو پافشاری می‌کنیم که این اتفاق نیفتد اما من فرمانده ارتش اسراییل نیستم.

با وجود نزدیک شدن شمار تلفات فلسطینی طی حملات رژیم صهیونیستی به غزه به مرز ۳۴ هزار نفر و نگرانی‌های بین‌المللی درباره بروز فجایع انسانی در این منطقه، رژیم صهیونیستی گزینه حمله به رفح را که بسیاری از آوارگان فلسطینی در آن پناه جسته‌اند را کنار نگذاشته است.

او در ادامه در پاسخ به سوالی درباره ایران با گفتن این که موضوع برنامه هسته‌ای ایران در نشست امروز اتحادیه اروپا مورد بحث قرار نخواهد گرفت، گفت که اتحادیه اروپا قرار است اقدامی علیه تولید وصادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی انجام بدهد.

اتحادیه اروپا اعمال بسته تحریمی جدید علیه ایران را در پی پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگیری ایران در دمشق بررسی می‌کند.

ایران طی عملیات «وعده صادق» حملات گسترده پهپادی و موشکی را علیه اهدافی در اراضی اشغالی انجام داد.

کد خبر 846363 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه ایران و اتحادیه اروپا

دیگر خبرها

  • راه اندازی بازارچه محصولات اتباع در سمنان
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • برگزاری نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان در کابل
  • اروپا ایران را در پی حمله به اسرائیل تحریم می کند؟ | اقدام اتحادیه اروپا علیه تولید و صادرات پهپادها و موشکی‌های ایرانی
  • مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی به دلیل مصرف دخانیات
  • مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی به دلیل دخانیات
  • مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی به دلیل دخانیات/ فروش سیگار به صورت نخی غیرقانونی است
  • تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در مرکزی
  • جزییات برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در اردیبهشت امسال | مصلی تهران میزان کتابخوان‌هاست
  • عمر کروکی های کاغذی به پایان رسید