Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، علی رضا رشیدیان وحجت الاسلام عبدالفتاح نواب در این دیدار صمیمانه فرصتی را در کنار جانبازان و همراهانشان به گفت و گوی خودمانی گذراندند.

کاروان ۷۰ نفره جانبازان دفاع مقدس و اعضای خانواده هایشان جزو زائران مدینه اول بودند که روزهای نخست ورودشان به عربستان را در شهر پیامبر(ص) درجوار گنبد خضرا و قبور غریب بقیع گذراندند، و هم اینک برای انجام مناسک حج در مکه مکرمه حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 





انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۸۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواب: یک میلیون ایرانی در صف اعزام به حج هستند

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید عبدالفتاح نواب» نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت امروز (جمعه) در همایش ۲ هزار نفری زائران حج تمتع استان قم، اظهار داشت: حج، عرصه‌ای بی‌بدیل برای همزیستی مسالمت‌آمیز با فرهنگ‌ها، اقوام، زبان‌ها و مذاهب مختلف است و این همزیستی از آثار ارزشمند این فریضه الهی به‌شمار می‌رود.

وی با تأکید بر ضرورت امتداد این روحیه پس از بازگشت حجاج به کشور، افزود: ساده‌زیستی که در حج از طریق پوشش احرام متجلی می‌شود، باید به سبک زندگی خانوادگی و اجتماعی زائران نیز سرایت کند.

نواب، تمرین خودکنترلی، پرهیز از دروغ و اجتناب از جدال را از دیگر آموزه‌های اخلاقی حج برشمرد و تصریح کرد: این ویژگی‌ها، سرمایه‌ای معنوی برای زندگی فردی و اجتماعی حجاج در دوران پساحج به‌شمار می‌رود.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اهمیت ارتباط زائران با مسئولان کاروان‌ها، توصیه کرد: زائران باید مسائل عبادی و سایر نیاز‌های خود را با روحانیون آموزش‌دیده و مسئولان کاروان‌ها در میان بگذارند تا سفر حج آنان به‌درستی و با آگاهی کامل انجام شود.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت حمایت از ملت مظلوم فلسطین را از برنامه‌های ثابت و همیشگی حجاج ایرانی دانست و گفت: علیرغم برخی محدودیت‌ها، این رویکرد همچنان ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: به‌منظور افزایش ظرفیت اعزام زائران، تعداد روحانیون و عوامل کاروان‌ها کاهش یافته تا امکان حضور شمار بیشتری از مشتاقان حج فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت اعلام کرد: برای زائران ایرانی مقیم خارج از کشور، امسال دو کاروان ویژه تدارک و برنامه‌ریزی‌های لازم برای اعزام آنان به سرزمین وحی انجام شده است.

وی با اشاره به بهبود ساختار‌های اجرایی حج طی سال‌های اخیر اظهار کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، به ازای هر ۱۰۰ زائر، ۱۳ نفر از عوامل اجرایی و خدماتی اعزام می‌شدند؛ اما با اصلاح زیرساخت‌ها و بازنگری در سیاست‌های اعزام، این نسبت به شکل چشمگیری کاهش یافته است. به‌گونه‌ای که در سال گذشته، نسبت به سال ۱۳۹۸ با کاهش نیرو‌های اجرایی، امکان اعزام ۹۰۰ زائر بیشتر فراهم شد. این موفقیت با همکاری کارگزاران زیارتی، اجرای فرآیند غربالگری دقیق زائران و تأکید بر احراز استطاعت جسمی آنان از سوی هیات پزشکی، خصوصاً با توجه به گرمای طاقت‌فرسای عربستان، محقق شد تا تعداد بیشتری از مشتاقان زیارت بیت‌الله الحرام از این فرصت بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/ 119

دیگر خبرها

  • برگزاری دیدار نمادین فوتسال با حضور رئیس جمهور
  • مسعود پزشکیان پا به توپ شد/ رئیس جمهور پیراهن شماره 14 را به تن کرد +تصاویر
  • برگزاری دیدار نمادین فوتبال با حضور رئیس جمهور
  • نواب: یک میلیون ایرانی در صف اعزام به حج هستند
  • درس‌های حج به روایت سرپرست حجاج ایرانی/ پیوند امت اسلامی
  • یک میلیون ایرانی در صف اعزام به حج هستند
  •  یک میلیون ایرانی در صف اعزام به حج هستند
  • آداب حج از زبان سرپرست حجاج ایرانی/ زائران تمتع بخوانند
  • توصیه‌های سرپرست حجاج کشور به زائران بیت الله الحرام
  • حداقل هزینه حج تمتع امسال برای هر زائر اعلام شد | زمان حضور حجاج ایرانی در عربستان کاهش یافت