Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، کوروش محمودیان،نماینده عالی دولت در گیلانغرب  افزود: در جریان زلزله آبان سال ۹۶ و چهارم آذر سال ۹۷ در مجموع سه هزار و ۹۵۷ واحد مسکونی تخریب شد که عملیات ساخت ۴۵۷ واحد مسکونی باقی مانده نیز در دست احداث است.

 وی اظهار داشت: همچنین کار تعمیر ۱۱ هزار واحد مسکونی  تعمیری نیز در این شهرستان که در جریان زلزله آسیب دیدند، پایان یافته و مالکان آن ها در این واحدها زندگی عادی خود را از سرگرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده عالی دولت در گیلانغرب گفت: هم اکنون در مجموع روند ساخت و ساز واحدهای باقی مانده ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که پیش بینی می شود کار بازسازی آن ها تا پایان نیمه اول امسال به پایان برسد.

محمودیان گفت: تاکنون ۱۴ مدرسه نیز با ۴۷ کلاس درس در مناطق زلزله زده این شهرستان تکمیل و به بهره برداری رسیده و تعداد ۱۱ مدرسه با ۴۰ کلاس درس نیز تا مهرماه امسال به بهره برداری می رسد.

گیلانغرب در غرب کرمانشاه بیش از ۷۲ هزار تن جمعیت دارد.

زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال گذشته در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهابرخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.

این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.

البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.

مسئولان ارشد استان گفته‌اند که همه واحدهای خسارت دیده روستایی را تا پایان امسال و واحدهای شهری را تا نیمه اول سال ۹۸ تکمیل می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۳۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«موسی» و «پایتخت» امسال ساخته می‌شوند؟

غفوری قائم‌مقام سیما که پیش از این به‌عنوان مدیر شبکه‌های مستند و افق سیما شناخته می‌شود؛ معتقد است سال ۱۴۰۲ تغییر در شیوه سریال‌سازی یعنی دفتر فیلمنامه شکل گرفت و بنابر این شد تا فیلمنامه‌ای تکمیل نشده است وارد تولید نشود.

به گزارش تسنیم، او می‌گوید: این تغییر رویکردی که هم در ساختار و هم در فضای سریال‌سازی ایجاد شد عملاً در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید و اکنون بیش از ۱۳۰ فیلمنامه در مراحل مختلف وجود دارد. در سیمافیلم تعداد زیادی سریال در مراحل مختلف پیش‌تولید، تولید و پس‌تولید قرار دارد و این‌ها نویدبخش فضای خوبی امسال است.

با سلیم غفوری قائم‌مقام معاونت سیما درباره ساخت سریال‌های جدید، ادامه نهضت دنباله‌سازی، سرانجام ساخت سریال «موسی (ع)» و فصل جدید «پایتخت» و همچنین دستمزد‌های سلبریتی‌ها گفت‌و‌گویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:

ساخت «پایتخت» در دستور کار قرار می‌گیرد؟

* آقای سلیم غفوری! سرمایه‌گذاری روی ساخت سریال‌های طنز و برنامه‌های سرگرم‌کننده جواب داد. آنچه میان سریال‌های امسال در ماه رمضان هم دیدیم نه ماورایی انتظار داشتیم ماورایی از آب درآمد و نه معمایی، معمایی شد. برنامه‌تان برای ساخت سریال‌های جدید به‌چه‌صورت است و آیا به‌سمت ساخت سریال‌های طنز متعدد خواهید رفت یا خیر؟

چند کار طنز در دست تولید است. این آثار نمایشی برای آنتن تابستان پیش‌بینی شده است که از جمله آن می‌توان به سریال «بدل» علی مسعودی (علی مشهدی) اشاره کرد و به‌تدریج نام سریال‌های بعدی را اطلاع‌رسانی خواهند کرد.

«پایتخت» در حال گفتگو هستند طبعاً به طرح و فیلمنامه خوب و جذابی برسند حتماً امسال در دستور کار قرار می‌گیرد. این روز‌ها دفتر فیلمنامه کار‌های جدید در حوزه طنز طراحی می‌کند.

تلویزیون باید بین همه ژانر‌های نمایشی تعادل ایجاد کند

* آیا اولویتی برای پرداختن به ژانر‌های نمایشی دارید؛ مثلاً طنز یا درام و معمایی؟

حتماً اولویت بر آن است در گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد. تلویزیون هم به کار طنز نیاز دارد و هم کار اجتماعی، هم به کار تاریخی، معمایی، پلیسی و به همه این‌ها نیاز دارد، اگر هر شب تلویزیون، طنز پخش کند در همه شبکه‌ها دلزدگی ایجاد می‌شود، باید بین گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد.

کما اینکه همان قدر کار‌های طنز پرمخاطب است که کار‌های تاریخی هم این‌طور است، مصداق بارز آن سریال «سرزمین مادری» که در زمستان کار پرمخاطبی شد، مخاطب آن را پسندید و دنبال کرد؛ بنابراین کار تاریخی هم جذاب است، تلویزیون حتماً بین گونه‌های نمایشی تعادل ایجاد می‌کند و این نکته در دستور کار است.

«بچه‌مهندس» یا سریال‌های چند فصله دیگر ادامه خواهند داشت؟

* نکته‌ای درباره نهضت دنباله‌سازی مطرح شد، از نون‌خ، زیرخاکی و پایتخت صحبت شد که نون‌خ و زیرخاکی به آنتن رسیدند و شما به پیگیری «پایتخت» جدید اشاره کردید، آیا قرار است دنباله‌هایی همچون «بچه‌مهندس» و دیگر چندفصله‌های تلویزیون هم در دستور کار قرار بگیرد؟

باید به ایده رسید و مثلاً باید دید «بچه‌مهندس» که اشاره کردید چقدر قابلیت ادامه دادن و ساخت فصل جدید را دارد، حتماً کاری قابلیت داشت در نهضت فصل‌بعدی‌سازی که در دستور کار ماست، مورد توجه قرار می‌گیرد منتها با طرح و ایده جدید، اگر یک دنباله‌ای طرح و ایده جدید نداشته باشد نه‌تن‌ها موفق نخواهد بود بلکه عقبه آن برند را هم از بین می‌برد.

شاید سریال «موسی (ع)» امسال به تولید اصلی نرسد

* صحبت‌ها بر سر شروع تولید سریال «موسی (ع)» است، آیا امسال جلوی دوربین می‌رود؟

الآن سریال «موسی (ع)» در مرحله پیش‌تولید است، تست‌ها را از عوامل و بازیگران و دست‌اندرکاران می‌گیرند. سریال «حضرت موسی (ع)» با یک سیستم نوآوری جدید تولید می‌شود باید تجهیزات آن تأمین و وارد کشور شود، شاید امسال به تولید اصلی نرسد، اما فرآیند آن دنبال می‌شود.

بابک حمیدیان بازیگر نقش «موسی (ع)» می‌شود؟

* خبر‌هایی در فضای مجازی پخش می‌شود که بابک حمیدیان بازیگر نقش «موسی (ع)» خواهد بود و حتی نام‌های دیگری هم مطرح می‌شوند؛ صحت دارند؟

هنوز هیچ‌چیز راجع به هنرپیشه‌ها قطعی نیست و به‌نظر من اجازه بدهید کارگردان و تهیه‌کننده در فضای آرامی با عوامل و بازیگران گفتگو کنند تا به نتیجه برسند.

اصلاح دستمزد سلبریتی‌ها در دستور کار است

* همان‌طور که می‌دانید آقای جبلی درباره ماجرای دستمزد سلبریتی‌ها در تحویل سال توضیحاتی دادند، آیا فرآیند بازنگری و اصلاح فرآیند دستمزد‌ها به چهره‌ها که گفته شد در حال انجام است؟ دستمزد چهره‌هایی که میهمان برنامه‌های تلویزیونی می‌شوند یا در سریال‌ها و برنامه‌ها حضور دارند اصلاح می‌شود یا خیر؟

فرآیند آن در حال انجام است، طبعاً چهره‌ها برای حضور در سریال، میهمان شدن در تلویزیون، اجرا و به انحاء و گونه‌های دیگر دستمزد‌هایی را طلب می‌کنند، البته این اتفاق فقط مختص به تلویزیون نیست بلکه در فضا‌های رسانه‌ای دیگر هم اتفاق می‌افتد. متأسفانه در خلال صحبت‌هایم به آن اشاره کردم که پلتفرم‌ها فضای دستمزدی را به‌شدت تغییر دادند، به‌هرحال اگر قرار باشد این یک‌بام‌ودوهوایی‌ها و دستمزد‌های عجیب و غریب کاملاً اصلاح شوند نیازمند همگرایی بین تلویزیون، سینما و پلتفرم‌ها است، اگر این همگرایی کامل شکل نگیرد کنترل شرایط حتماً پیچیده و سخت خواهد بود و این فرآیند حتماً دنبال خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات ساخت ۹۰ واحد مسکونی در شهرستان اردل
  • اختصاص قطعه زمین مسکونی به زوج های جوان در سهند
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۷۰ هزار تن محصول از مزارع «گیلانغرب»
  • واگذاری ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان امسال
  • پرداخت ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی در ماکو
  • «موسی» و «پایتخت» امسال ساخته می‌شوند؟
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان سال
  • پرونده مسکن مهر استان تهران تا پایان سال با مشارکت‌های مردم بسته می‌شود
  • واگذاری دو هزار و ۸۷ واحد مسکونی ویژه مددجویان در فارس
  • «موسی» و «پایتخت» امسال ساخته می‌شوند؟