Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@06:07:56 GMT

۱۵ میلیارد تومان برای ترمیم اسکله شهرستان دیر مصوب شد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۸۷۷۴۸

۱۵ میلیارد تومان برای ترمیم اسکله شهرستان دیر مصوب شد

استاندار بوشهر با بیان اینکه امسال سازه اسکله خورخان بردخون شهرستان دیر تکمیل می‌شود گفت: در سفر رئیس جمهور ۱۵ میلیارد تومان برای ترمیم اسکله شهرستان دیر مصوب شد. ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر دیر، عبدالکریم گراوند ظهر امروز در بررسی طرح‌های عمرانی شهرستان دیر با قدردانی از تلاش نماینده مردم شهرستان‌های دیر، کنگان، عسلویه و جم در مجلس در پیگیری مطالبات مردم و مسئولان اظهار داشت:  طرح راهسازی در محور  بردخون به دیر که کار مطالعاتی آن به پایان رسیده راهکارهای لازم برای عملیاتی شدن این پروژه مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به بررسی اسکله  خورخان بردخون افزود: با توجه به پیشرفت روند سازه‌ای آن و آغاز بتن‌ریزی ، ساختمان این اسکله امسال تکمیل می‌شود.

استاندار بوشهر با بیان اینکه از دو مسیر برای تامین اعتبار اسکله خورخان بردخون اقدام می‌شود گفت: علاوه بر تامین شش میلیارد تومان از محل اعتبارات شیلات کشور، 3 میلیارد تومان هم از محل سفر استانی رئیس جمهور مصوب شده که در مجموع 9 میلیارد تومان امسال به این پروژه تزریق می‌شود.

گراوند، اسکله صیادی دیر را بزرگترین اسکله صیادی ایران دانست و تصریح کرد: این اسکله صیادی که برای مردم ایران شناخته شده و معروف به بزرگترین اسکله صیادی است دارای قدمتی بالای 20 سال است که نیاز به بازسازی و ترمیم دارد.

وی با بیان اینکه ترمیم اسکله صیادی دیر در دستور کار قرار گرفته است افزود: ترمیم اسکله شهرستان دیر که در توسعه دیر نقش مهمی دارد و از مطالبات مهم مردم است در سفر رئیس جمهور 15 میلیارد تومان مصوب شد که امسال 6 میلیارد تومان آن ابلاغ می‌شود.

استاندار بوشهر به پروژه‌های توسعه‌ای شهرستان دیر پرداخت و بیان کرد: پروژه‌های مهمی برای توسعه زیرساخت‌های شهرستان دیر در بخش‌های مختلف مورد توجه قرار دارد که یکی از آنها جاده وفاق است.

بوشهر|دهکده گردشگری دریایی دیر در محور جاده وفاق طراحی و اجرایی شود بوشهر|700 میلیارد ریال به جاده ساحلی دیر به کنگان اختصاص یافت جاده وفاق بین شهرهای ساحلی دیر و کنگان ساخته می‌شود

گراوند با اشاره به اینکه جاده وفاق دو شهرستان دیر و  کنگان را از طریق ساحل به هم متصل می‌کند خاطر نشان کرد: این جاده نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های گردشگری دریایی دارد که طول آن 9 کیلومتر است و تاکنون بخشی از آن اجراء شده است.

وی، با اشاره به اجرای پل خور در محور مواصلاتی وفاق گفت: عرض این پل که دارای 130 متر است از خواسته‌های دیرینه دو شهرستان دیر و کنگان است و ظرفیت مهمی در حوزه گردشگری ایجاد می‌کند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه فاز نخست دهکده گردشگری کنگان افتتاح شده است خاطر نشان کرد: با اجرای پل خور در جاده وفاق نقش مهمی در توسعه ظرفیت گردشگری دو شهرستان دیر و کنگان داردو اگر اعتبارات وزات نفت جذب شود این پروژه در یک زمان مشخص تکمیل می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41363/P/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۷۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت هندوانه آناناسی در استان بوشهر تا ۱۰ اردیبهشت

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ یک کشاورز بخش شبانکاره شهرستان دشتستان در جالیز خود به خبرنگار صداوسیما می‌گوید که خودش برای نخستین بار بذر هندوانه زرد یا آناناسی را به این منطقه آورده و از ۸ سال پیش تا کنون آن را می‌کارد.

آقای حسینی گفت: هر سال در نیمه آذر تخم این هندوانه را می‌کارد و پس از داشت، از روز‌های نخست فروردین کار برداشت را آغاز می‌کند.

او می‌گوید که امسال در دو هکتار از زمین‌هایش هندوانه آناناسی کاشته و پیش‌بینی می‌کند که از هر هکتار ۲۰ تا ۲۵ تن برداشت کند؛ یعنی نزدیک به ۵۰ تن.

به‌گفته این کشاورز، هندوانه آناناسی هواخواهان بسیاری دارد و محصول زمین‌های او به بیشتر شهر‌های استان بوشهر و پس از آن به خوزستان، فارس، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده می‌شود.

هندوانه زرد شیرین‌تر از هندوانه سرخ است؛ پوست نازک‌تری دارد و زودتر به‌دست می‌آید.

او برای آبیاری زمین‌هایش یک استخر زده و آب چاه را در آن ذخیره می‌کند که با روش قطره‌ای نیز بوته هایش را آبیاری می‌کند.

آقای حسینی می‌گوید امسال محصول خوب بوده، اما از قیمت عمده آن که کیلویی ۸ هزار است چندان راضی نیست. برداشت هنداونه زرد تا ۱۰ اردیبهشت ادامه دارد.

او دیگر میوه‌های جالیزی را نیز کشت کرده و ۹ نفر در زمین‌های کشاورزی‌اش مشغول به‌کار هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان نیز در این جالیز به خبرنگار صداوسیما گفت: در سال کاشتی بیش از چهار هزار هکتار از زمین‌های شهرستان دشتستان به زیر کشت میوه‌های جالیزی مانند هندوانه، خربزه، گونه‌های طالبی و ملون رفته است.

علی رحیمی افزود: کشاورزان دشتستان برای امسال هزار هکتار هندوانه کاشته‌اند که ۲۰۰ هکتار آن هندوانه زرد یا آناناسی است.

او می‌گوید به‌دلیل بازارپسندی فراوان، کشت این هندوانه در حال گسترش است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان از مهمترین برنامه‌های جهاد کشاورزی را الگوی کشت دانست و گفت: صد در صد کشت شهرستان برای کشت‌های جالیزی، تابستانی و سبزی با آبیاری نوین و قطره‌ای است و کشت‌های قدیمی مانند غرقابی و جوی‌چه‌ای یا جوی‌پشته‌ای کنار گذاشته شده است.

رحیمی می‌گوید ما کشت جالیزی را توصیه نمی‌کنیم، اما اگر کشاورزی خواست که محصولی اقتصادی بکارد باید با مصرف بهینه آب با روش‌هایی مانند قطره‌ای، نواری، نشتی و موضعی باشد که البته راندمان بهتری دارند و منابع آبی نیز هدر نمی‌روند.

به‌گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان، کشاورزی دیگر مانند گذشته نیست و هزینه‌های بالایی دارد؛ خرید نهاده‌ها، سم، کود، شخم زمین، کاشت، عمل‌آوری، هزینه کارگر و اجاره زمین برای غیرمالکان، هزینه‌هایی است که این سال‌ها بسیار افزایش یافته و اگر کشاورز به‌خوبی مراقبت و مدیریت نکند ممکن است زیان ببیند.

او از کشاورزان خواست تا کشت‌های جالیزی را برابر با الگوی کشت و با مدیریت خود انجام دهند و میزان تولیدشان نیز بیش از نیاز بازار نباشد تا زیان نکنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۵ درصد از پروژه های مصوب سفر استاندار آذربایجان غربی توسط سازمان منطقه آزاد در شهرستان ماکو
  • فیلم/ آتش‌سوزی هولناک بازار قدیم بندرعباس
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • افزایش خارج مصوب نرخ کرایه تاکسی در شهرستانِ ملارد
  • «کنگان» رتبه نخست استان بوشهر در آموزش فنی‌وحرفه‌ای را کسب کرد
  • حادثه تلخ در اسکله پتروشیمی رازی ماهشهر/ سقوط جرثقیل ۲ کشته داد
  • «کنگان» قهرمان رقابت‌های والیبال ساحلی «دیر» شد
  • اشتغال بیش از ۲ هزار نیروی بومی استان بوشهر در منطقه ویژه پارس
  • برداشت هندوانه آناناسی در استان بوشهر تا ۱۰ اردیبهشت
  • حادثه اسکله پتروشیمی رازی در دست بررسی است