Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اینلا، سید آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری در ابتدای این جلسه گفت: پس از مکاتبات و پیگیری‌های کمیته محیط زیست شورا گزارشی از سوی سازمان بوستان‌ها درخصوص شناسنامه درختان خیابان ولیعصر به شورای شهر ارائه شد و هدف این جلسه بررسی اقدامات انجام شده از سوی شهرداری در ارتباط با مصوبه شورا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید دید سازمان بوستان‌ها چه اقدامات و منابعی برای تکمیل و ارتقای کار نیاز دارد و تا در ادامه، بتوان صیانت از این دارایی و میراث سبز شهر را بهبود بخشید و ارتقا داد.

این عضو شورای شهر از ضرورت حضور و نقش‌‌‌آفرینی دیگر بخش‌ها و سازمان‌های تابعه شهرداری در حفظ درختان خیابان ولیعصر تاکید کرد و اظهار داشت: معاونت شهرسازی، سازمان زیباسازی و شرکت مترو و... از دیگر بخش‌هایی هستند که در محور ولیعصر فعالیت‌هایی دارند که اقدامات آنها نیز درباره صیانت درختان باید بررسی و رصد شود.

علی‌محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها در ادامه جلسه، با تشریح وضعیت درختان خیابان ولیعصر، به اقدامات انجام شده برای حفظ و صیانت از آنها مانند کاشت 1840 اصله درخت چنار در دو ساله گذشته، حذف درختان خشک شده، قارچ‌کشی، هرس درختان، بررسی وضعیت آبیاری و... اشاره کرد.

در گزارش سازمان بوستان‌ها تغییر اقلیم آب و هوایی و افزایش درجه حرارت، آلودگی هوا، وضعیت نامناسب محل کاشت و وضعیت نامناسب بستر کاشت، فاصله نامناسب کاشت درختان، عملیات‌های ساخت و ساز و بلندمرتبه‌سازی، نورپردازی‌های غیراصولی، اجرای عملیات‌های روکش و آسفالت، استفاده از نمک و محلول جهت رفع یخ‌زدگی معابر، بیمار شدن درختان به یک نوع قارچ و ناهماهنگی‌های میان‌بخشی را از جمله مشکلات اصلی درختان ولیعصر ارزیابی شد.

همچنین در این جلسه، مسئولان اداره فضای سبز مناطق 1، 3، 6 و 11 شهرداری تهران به صورت جداگانه به تشریح وضعیت درختان خیابان ولیعصر به تفکیک مناطق، اقدامات انجام شده در این محور و مشکلات موجود در این باره پرداختند.

کیفیت نامناسب آب، باقی ماندن کنده‌ها و ریشه‌های درختان قطع شده در بستر خاک، وجود درختان خشک شده و عدم اقدام برای قطع آنها، وضعیت آبیاری، عدم وجود یک پیمانکار واحد برای رسیدگی به درختان خیابان ولیعصر و عدم وجود امکانات و تجهیزات لازم برای رسیدگی بهتر و بیشتر به درختان این محور از جمله موضوعاتی بود که از سوی مسئولان ادارات فضای سبز مناطق 1، 3، 6 و 11 شهرداری تهران مطرح شد.

تهیه برنامه یکپارچه صیانت درختان خیابان ولیعصر با تاکید بر بحث آبیاری آنها، بررسی وضعیت رعایت حریم سه متری ساختمان‌ها و میزان صدور پروانه ساخت و سازها، بررسی آخرین وضعیت کمیته صیانت از درختان خیابان ولیعصر و... از جمله موضوعاتی بود که از سوی مشاوران و کارشناسان کمیته محیط زیست و خدمات شهری مطرح و مورد تاکید قرار گرفت.

در ادامه این جلسه، حسینی میلانی با تاکید بر ضرورت شفاف‌سازی و ارائه گزارش‌های مستمر به شورا و افکارعمومی در مورد درختان خیابان ولیعصر تصریح کرد: در برخی از مناطق درختان خشک شده‌ای وجود دارند که اقدامی در مورد آنها انجام نشده و این درختان می‌توانند از نظر سرایت آفات تهدیدی برای دیگران درختان این محور باشد که ضروری است اقدام فوری در این باره انجام شود که این کار باید با رعایت حساسیت‌های اجتماعی همراه باشد.

وی افزود: همین مسئله ضروری می‌سازد که تا با ارائه گزارش‌های مستمر و شفاف، به تشریح وضعیت موجود برای شهروندان پرداخت.

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری با جدی و خطرناک دانستن تغییرات اقلیمی در سطح کره زمین خاطرنشان کرد: دارایی‌های سبز شهر تهران بالاخص درختان خیابان ولیعصر با ریسک‌ها و تهدیداتی روبه‌رو است و همین مسئله موجب می‌شود برای حفظ و صیانت از آنها برای انتقال‌ به نسل‌های بعدی اقدامات جدی و عاجلی انجام دهیم.

حسینی میلانی با بیان اینکه آمار تعداد درختان ولیعصر نشان می‌دهد هرچه به مناطق پایین‌تر آماده‌ایم از تعداد درختان چنار در مقایسه با سایر درختان کاسته شده است، ابراز داشت: این مسئله نشان از افزایش تخریب‌ها و آسیب‌ها در مناطق جنوبی محور ولیعصر دارد و ضروری می‌سازد تا توجه بیشتری برای حل مسائل این مناطق داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید برنامه پنج‌ساله درختان خیابان ولیعصر تهیه و شاخص‌ها و هدف‌گذاری آن تعیین شوند، عنوان کرد: درباره نظام آبیاری درختان این محور با حضور دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف، جلسات کارشناسی بیشتری تشکیل شود و مشاوران و مسئولان مناطق چهار گانه خیابان ولیعصر در جلسات کارگروه آب کمیته محیط زیست حضور یابند و برنامه‌های آبی در سال 99 بررسی و کمبودها و نیازهای لازم در این رابطه دیده شود.

این عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: همچنین لازم است جلسه مرکزی کمیته صیانت از درختان ولیعصر در شهریور ماه برگزار و خروجی آن به شورا ارائه شود در این رابطه، مجوزهای قطع درختان خشک شده براساس تایید کمیسیون مرکزی ماده ۷ باید صادر شده و به صورت شفاف به مردم اطلاع داده شود.

حسینی میلانی به ضرورت تشکیل جلسه با مسئولان سازمان زیباسازی شهر تهران به منظور بررسی طرح این سازمان برای پیاده‌رو و سواره‌رو محور ولیعصر تاکید کرد و یادآور شد: همچنین در آینده نزدیک کمیته محیط زیست شورا جلساتی با مسئولان شرکت مترو برای بررسی اقدامات این سازمان در محور ولیعصر برگزار خواهد کرد.

وی با تاکید بر انجام مطالعات اکولوژیکی جامع برای درختان خیابان ولیعصر بیان کرد: طی دو ماه آینده، گزارشی درباره کالبدشکافی علل خشکیدگی درختان خیابان ولیعصر ارائه شود و دلایل به تفکیک مناطق و محورها به همراه گزارش تصویری ارائه شود.

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر با بیان اینکه برای نگهداری درختان باید به مردم اتکا کرد، گفت: درختان خیابان ولیعصر تنها با اقدامات شهرداری حفظ نمی‌شوند و این کار با مشارکت مردم و کمک آنها شدنی است. در این راستا، ظرفیت بزرگی به نام شورایاری‌ها وجود دارد که این ظرفیت می‌توانند نقش مهمی در حفاظت از محیط زیست منطقه داشته باشند و از آنجایی که این انجمن‌ها متناسب با بافت جمعیتی محلات شکل می‌گیرند، شورایاری‌های محور ولیعصر می‌توانند در صیانت از درختان خیابان ولیعصر ایفای نقش کنند.

حسینی میلانی اضافه کرد: ما در ستاد هماهنگی شورایاری‌ها برنامه خاصی را داریم که شورایاران به ارتقای فرهنگ حفاظت از محیط زیست کمک کنند. در این راستا طرح «هر درخت، یک حامی» در دستورکار قرار دارد. همچنین در محور ولیعصر مدارسی قرار دارند که می‌توان از ظرفیت دانش‌آموزان و مدارس برای صیانت از درختان استفاده کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خیابان ولیعصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمرده: تقسیم استان سیستان و بلوچستان یک ضرورت و فرصت است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس، گفت: اداره سیستان و بلوچستان با روش‌های کهنه، معمول و متداول اصلا مقدور و جوابگو نیست، ضرورت دارد در این زمینه روش‌های علمی و کارشناسی جایگزین روش‌های سنتی شود و تقسیم استان به عنوان یک ضرورت و فرصت مدنظر قرار گیرد.

به گزارش ایلنا، حبیب الله دهمرده در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه، ۲ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود گفت: از رهبر معظم انقلاب، شورای عالی امنیت ملی، نیرو‌های مسلح بخصوص سپاه در رابطه با وعده صادق که درس فراموش‌نشدنی به مستکبرین جهان به ویژه آمریکا و اسراییل غاصب داد تقدیر و تشکر ویژه و به وجود آن‌ها افتخار می‌کنیم.

نماینده مردم زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: سروران، وعده صادق الحمدلله بار دیگر اقتدار و صلابت نظام مقدس جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان کشید.

وی تصریح کرد: فصل بودجه است، نمایندگان محترم هم وظیفه دارند که به درخواست‌های به حق نیرو‌های مسلح با صعه صدر برخورد نمایند.

دهمرده ضمن تقدیر از سربازان گمنام امام زمان (عج)، افزود: حرکت بسیار زشت اشرار در سیستان و بلوچستان به شدت محکوم و از متولیان امر به جد درخواست داریم با عاملین، آمرین و همکاران آن‌ها به شدت برخورد شود، تا کی بایستی شاهد این صحنه‌های دلخراش باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد حداقل امکانات برای دفاع نیرو‌ها فراهم شود تا بتوانند در وظیفه ذاتی خود به نحو مطلوب ایفای نقش کنند.

عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: مسئولان بزرگوار به شما اخطار می‌کنم که حداقل در تاریخ ثبت شود، حقیقتا اداره سیستان و بلوچستان با روش‌های کهنه، معمول و متداول اصلا مقدور و جوابگو نیست، ضرورت دارد در این زمینه تجدینظر شود و روش‌های علمی و کارشناسی جایگزین روش‌های سنتی شود در این راستا براساس نظر کارشناسان تقسیم استان یک ضرورت و یک فرصت است.

وی افزود: همکاران شریف، فصل بودجه است لطفا به زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان به صورت ویژه رسیدگی شود تا قدری این عقب‌ماندگی‌ها جبران شود.

دهمرده گفت: مستحضرید که وسعت این استان از ۹ استان کشور بیشتر است، ولی بودجه عمرانی آن از یک سوم کمتر است و روز به روز فاصله نقاط برخوردار و کم برخوردار بیشتر می‌شود، فاصله و مطالب متعددی وجود دارد که شما از همه بیشتر مستحضرید.

وی افزود: با توجه به سر ریز شدن و پر شدن سد کجکی ضرورت دارد حاکمان افغانستان حقابه ایران از رودخانه هیرمند را رهاسازی نمایند. حق همسایگی این نیست که الان جاری است و در حال انجام شدن است و این تعامل و همدلی جاده یک طرفه نیست.

دهمرده یادآور شد: به وضع نیرو‌های خریدخدمات، نهضتی‌ها، مهرآفرین، غیرانتفاعی‌ها و ناظران کشاورزی در اسرع وقت رسیدگی شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، در ادامه توزیع درآمد ناشی از طرح رزاق بین مردم سیستان و تجدید بهتر در اداره آن را خواستار شد، همچنین از وزارتخانه‌های صمت، راه و شهرسازی، اطلاعات، علوم، آموزش و پرورش، دفاع، جهادکشاورزی و سازمان انرژی اتمی تشکر کرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: مسئولان بزرگوار، به وضع گرانی، تورم، نرخ ارز و بقیه مطالب طبق قول‌های داده شده و جلسات مشترک مجلس و دولت حقیقتا رسیدگی شود، این وهن برای اداره این مملکت است، انتظار است در اسرع وقت به وضع اسفبار بهداشت و درمان سیستان رسیدگی شود.

دیگر خبرها

  • درختان محور قزوین به اقبالیه جابه جا می‌شوند
  • ببینید | اقدام عجیب یک شهروند تهرانی؛ مسدود کردن ورودی متروی ولیعصر با موتور!
  • تشریح ماجرای عفو مسعود رجوی توسط شاه
  • ارجاع گزارش تحقیق و تفحص از سازمان حفظ نباتات به قوه قضاییه
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان
  • سپاه پاسداران نهادی از جنس مردم+فیلم
  • حال ناخوش درختان کاشته شده در خیابان رضوان داراب + فیلم
  • دهمرده: تقسیم استان سیستان و بلوچستان یک ضرورت و فرصت است
  • خودروهای فرمول یک در خیابان ولیعصر تهران
  • بهترین مسیر‌های پیاده‌روی تهران کدام‌اند؟