Web Analytics Made Easy - Statcounter

ادریس آک بیک /İdris Akbıyık/ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ارومیه افزود: با احداث این دیوار، تحرک تروریست‌ها کنترل می‌شود و همکاری‌های ایران و ترکیه گسترش می‌یابد؛ احداث این دیوار همچنین در کنترل تردد مرزی نیز موثر خواهد بود.

وی بیان کرد: در صدد هستیم این دیوار را تا پایان سال‌جاری میلادی به اتمام برسانیم که البته شرایط کاری و جوّی نیز در این خصوص موثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

والی حکاری ترکیه با اشاره به ملاقات مستمر مسوولان شهرستان ارومیه و این استان، ادامه داد: تروریسم دشمن مشترک ماست و همواره برای مقابله با این معضل اساسی موجود در منطقه تلاش می‌کنیم.

«آک بیک» تاکید کرد: ۲ کشور ایران و ترکیه از لحاظ فرهنگی، اشتراک‌های بسیاری دارند و در راستای پیشبرد همکاری‌ها از همه این اشتراک‌ها بهره خواهیم برد.

فرماندار ارومیه نیز در این گفت و گو با بیان اینکه امروز پنجاه و یکمین کمیته مشترک فرعی‌ امنیتی استان حکاری و ارومیه به میزبانی این شهرستان مرزی برگزار شد، اظهار داشت: مقابله با تروریسم و قاچاق کالا و انسان از مهمترین مواردی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

علیرضا ملامحمدی‌زاده افزود: اقدامات خوبی از سوی ۲ کشور ایران و ترکیه در این بخش از مرز انجام و به ارتقای شاخص‌های امنیتی منجر شده است.

والی حکاری ترکیه صبح امروز در راس هیاتی بلندپایه برای برگزاری کمیسیون مشترک فرعی امنیتی و تبادل نظر با فرماندار ارومیه به این شهر سفر کرد.

ایران و ترکیه ۵۵۰ کیلومتر مرز مشترک دارد که همه آن در آذربایجان‌غربی است؛ حکاری، وان، آغری و ایغدیر استان‌های مرزی ترکیه با ایران در شرق این کشور هستند.

قرار است ترکیه در راستای مبارزه با تروریسم ۴۳ کیلومتر دیوار مرزی با ایران احداث کند.

۲۰۹۳/۳۰۷۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم آذربایجان غربی ارومیه ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میکرو بمب‌افکن برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،محققان دانشگاه آلاباما با همکاری پژوهشگرانی از موسسه تحقیقاتی سنت‌پاو وسیبر‌بن، ماد‌ه‌ای در مقیاس میکرومتری از جنس پروتئین ساختند که می‌تواند رهایش نانوذرات را در محل سلول‌های سرطانی انجام داده و با این کار تومور را از بین ببرد. این میکروماده روی مدل‌های جوندگان مبتلا به سرطان روده بزرگ آزمایش شده و نتایج آن امیدوارکننده بوده است.

این تیم با کمک خودآرایی، پروتئین‌ها را تبدیل به ساختارهای میکرومقیاس کردند که توانایی حمل پپتیدها را به صورت طولانی مدت دارند.

این فناوری که به صورت پتنتی به ثبت رسیده است، برای تولید گرانول‌های زیستی به کار گرفته می‌شود. این گرانول‌ها، عملکردی شبیه به سیستم غدد درون‌ریز انسان دادند. از نظر آرایش مولکولی، این ساختار از برهمکنش یونی فلز روی (Zn) با یک دامنه غنی از هیستیدین تشکیل شده است. هیستیدین یک اسید آمینه مهم در بدن انسان است.

این میکروماده‌ جدیدی که دانشمندان ایجاد کرده‌اند از زنجیره‌های پلی پپتیدی تشکیل شده است، زنجیره‌هایی که به عنوان نانوذرات زیست‌فعال و کاربردی در دسترسی هستند و می‌توانند محتویات خود را برای از بین بردن سلول‌های سرطانی رهاسازی کنند.

این گروه تحقیقاتی برای بررسی عملکرد این ساختار مولکولی آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و دینامیک ترشح  آن را، هم در شرایط آزمایشگاهی و هم در داخل بدن مطالعه کردند. در یک مدل حیوانی مبتلا به سرطان کولورکتال CXCR۴+، این سامانه در تجویز زیرپوستی، تجمع پروتئینی بالایی را در بافت تومور نشان داد.

آنتونیو ویلاوره، استاد گروه ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه آلاباما می‌گوید: « این نکته حائز اهمیت است که این تجمع نسبت به زمانی که پروتئین در خون تزریق می‌شود، کارآمدتر است. این فناوری یک روش جدید برای اطمینان از سطح بالای دارو در محل مورد نظر و اثربخشی بالینی بهتر است، بنابراین از تجویز مکرر داخل وریدی جلوگیری می‌کند و با این کار عوارض جانبی دارو به حداقل می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • پیروزی نوجوانان هندبال ایران در نخستین دیدار تدارکاتی مقابل ترکیه
  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می گذرد؟/ از تعریف نقشه راه مشترک برای مبارزه با تروریسم تا تلاش برای توسعه تجارت رسمی دوجانبه / لاهور و کراچی میزبان رئیس جمهور ایران
  • ادامه خیانت مصر به فلسطینیان در تخریب تونل‌های مقاومت
  • خیز بغداد و آنکارا برای توسعه همه جانبه رابطه / در سفر کم سابقه اردوغان به عراق چه می گذرد؟ / نفت، آب و تروریسم مهم ترین پرونده های روز میز مذاکرات دوجانبه
  • میکرو بمب‌افکن برای مقابله با تومور سرطانی ساخته شد