Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@08:57:05 GMT

عارضه‌ای دردناک که موجب اضافه وزن می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۴۵۴۱

عارضه‌ای دردناک که موجب اضافه وزن می‌شود

متخصص گوارش و کبد درباره آسیت اظهار کرد: آسیت یک نوع عارضه‌ای است که در نهایت منجر به ورم ناحیه شکمی می‌شود. این نوع بیماری می‌تواند اثرات بدی هم بر روی قلب و سایر اندام‌ها داشته باشد؛ البته کلیه‌ها هم می‌توانند با خارج کردن پروتئین مورد نیاز بدن موجب آسیت شوند.

او در ادامه افزود: آسیت در اثر فشار بالای عروق خونی کبد و کمبود پروتئین مورد نیاز بدن به وجود می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سهرابپور درباره عوامل موثر این نوع بیماری بیان کرد: زمانی که فرد دچار نارسایی قلبی می‌شود حتما اندام‌های او از مچ دست و پا، ساق پا و حتی شکم فرد مبتلا، ورم خواهد کرد. تمام این ورم‌ها موجب ایجاد آسیت می‌شوند و فرد احساس چاقی می‌کند. یکی دیگر از عوامل اصلی، نبود پروتئین است که موجب سیروز کبدی و در نهایت منجر به آسیت می‌شود و در نهایت تمام ساختار کبد دچار اختلال خواهد شد.

به گفته این متخصص گوارش سوزش و احساس سنگینی در ناحیه شکم از دیگر علائم این بیماری است.

او در ادامه بیان کرد: تجمع آب در ناحیه شکم می‌تواند نشانه‌های بارز و پنهانی داشته باشد در واقع بستگی به شدت و ضعیف بودن آسیت دارد. برآمدگی شکم و پهلوها، نفخ از نشانه‌های آسیت هستند. گاهی تجمع آب در ناحیه شکم به قدری زیاد است که می‌توان با حرکت دست‌ها مایع داخل شکم را جا به جا کرد. نشانه‌های دیگر آسیت در مواقع غذا خوردن فرد اتفاق می‌افتد زمانی که مواد غذایی مصرف می‌شود به بیمار حس سنگینی و یبوست داده می‌شود.

این متخصص گوارش تاکید کرد: فرد مبتلا اگر تمام این نشانه‌ها را در خود احساس کرد باید فورا به پزشک مربوطه مراجعه کند تا تشخیص زود صورت بگیرد و درمان آغاز شود. زیرا این نوع بیماری معمولا اثرات نامطلوبی بر روح و روان، جسم فرد می‌گذارد. حتما باید یکسری آزمایشات و کنترل وزن روی فرد انجام شود.

سهرابپور درخصوص راه‌های درمان این بیماری گفت: باید کاری کرد تا حجم آب ناحیه شکم کم شود؛ در این مرحله اول با استفاده از دارو‌های مخصوص، حجم خون داخل شکم را کاهش می‌دهیم.

او در پایان گفت: البته مصرف زیاد دارو هم می‌تواند به دل درد شدید فرد مبتلا منجر شود. گاهی این نوع بیماری با دارو هم درمان نمی‌شود و در نهایت پزشک مجبور به جراحی خواهد.     منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اضافه وزن چاقی مشکلات عروقی دل درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D

ویتامین D نقش مهمی در حفظ سلامت کلی بدن دارد. این ویتامین برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب و سازگار سیستم ایمنی، حفظ سلامت سیستم اسکلتی و موارد دیگر ضروری است. به همین دلیل است که سطوح ناکافی یا کمبود ویتامین D ممکن است خطر ابتلا به بیماری و عفونت، تخریب استخوان و بسیاری دیگر از پیامدهای منفی سلامتی را افزایش دهد.

به گزارش خبرآنلاین، کمبود ویتامین D بسیار رایج است و در سراسر جهان، حدود ۱ میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عواملی که خطر کمبود ویتامین D را افزایش می دهند عبارتند از:

رنگ پوست، محل زندگی، توانایی بدن برای جذب ویتامین D، قرارگیری در معرض نور خورشید، شرایط پزشکی، وزن بدن.

مصرف بیش از حد و تصادفی ویتامین D تحت شرایط زیر پیش می‌آید:

خطاهای نسخه، استفاده نادرست از مکمل‌های ویتامین D با دوز بالا و ...

افزایش مصرف ویتامین D چه عوارضی را به دنبال دارد؟

۱. افزایش سطح ویتامین D موجود در خون

سطوح ویتامین D بیشتر از ۱۰۰ نانوگرم در میلی لیتر ممکن است مضر باشد. در مواردی که افراد مگادوز (دوزهای بسیار بالا) مکمل‌های ویتامین D را برای مدت طولانی مصرف می‌کردند، علائم مسمومیت در سطوح خونی بسیار بالا گزارش شده است.

بیشتر موارد مسمومیت ویتامین D ناشی از دوز نامناسب مکمل و اشتباهات تجویزی است.

۲. افزایش سطح کلسیم خون

ویتامین D به بدن شما کمک می‌کند تا کلسیم غذای مصرفی را جذب کند. در واقع این یکی از مهمترین نقش‌های آن است. با این حال، اگر مصرف ویتامین D شما بیش از حد باشد، کلسیم خون شما ممکن است به سطوحی برسد که علائم ناخوشایند و بالقوه خطرناکی ایجاد کند.

علائم هایپرکلسمی (کلسیم بالا) عبارتند از:

ناراحتی‌های گوارشی مانند استفراغ، حالت تهوع، یبوست و درد معده خستگی، سرگیجه، توهم و گیجی بی‌اشتهایی ادرار بیش از حد سنگ کلیه، آسیب به کلیه و حتی نارسایی کلیه فشار خون بالا و ناهنجاری‌های قلبی کم‌آبی بدن

هایپرکلسمی معمولاً پس از مصرف مگادوز ویتامین D برای مدت طولانی ایجاد می‌شود و نوعی تهدید برای سلامتی به شمار می‌آید.

۳. تغییر وضعیت روانی

هایپرکلسمی می‌تواند منجر به تغییر وضعیت روانی در افراد مبتلا به مسمومیت ویتامین D شود. افراد مبتلا به هایپرکلسمیِ ناشی از مسمومیت ویتامین D معمولاً علائمی مانند گیجی، افسردگی و روان پریشی دارند. در موارد شدید، کما نیز گزارش شده است.

۴. عوارض کلیوی

در برخی موارد، مسمومیت ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب به کلیه و حتی نارسایی کلیه شود. این به این دلیل است که داشتن ویتامین D بیش از حد در بدن می‌تواند منجر به سطوح بالای کلسیم شود که همین امر منجر به از دست دادن آب از طریق ادرار زیاد و کلسیفیکاسیون (انباشت کلسیم) کلیه‌ها می‌گردد.

هایپرکلسمی همچنین می‌تواند باعث انقباض عروق خونی کلیه و در نهایت افت عملکرد کلیه ‌شود.

منبع: healthline

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • چهار عارضه جانبی مصرف بیش از حد ویتامین D
  • ناگفته‌های دردناک زنان سیستان و بلوچستان از وضع آب شرب: خیلی بو میده! | فیلم
  • ببینید | ناگفته‌های دردناک و تلخ زنان سیستان و بلوچستان درباره آب؛ آواره‌ایم!
  • دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • لحظه دردناک مواجهه مادر با پیکر فرزندش در غزه | ببینید
  • عکس| دردناک‌ترین سلفی جهان
  • نام بیماری ترانه علیدوستی اعلام شد