Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- شرکت ایران ایر تور را به یک شرکت سودده تبدیل کردیم، اما برخی اظهارات در خصوص واگذاری این شرکت، عامل فرار سرمایه‌های داخلی و خارجی از کشور می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، مجید شکاری در پاسخ به اظهارات یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص واگذاری این شرکت به بخش خصوصی افزود: این اظهارات غرض ورزی بوده است چراکه بر اساس همه مستندات، ما ایران ایرتور را با 385 میلیارد تومان بدهی انباشته تحویل گرفته و آن را به یکی از بزرگترین شرکت‌های هواپیمایی کشور تبدیل کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به سوابق خود در صنعت هوایی گفت: از سال 81 به حرفه هوانوردی و هواپیمایی وارد شدم و در سال 86 اقدام به تأسیس یک شرکت خدمات مسافرت هواپیمایی کردم و نمایندگی هواپیمایی کلدمن هلند را بدست آوردم.
شکاری با اشاره به اینکه پس از آن، تصمیم گرفتم یک ایرلاین ایرانی تأسیس کنم، اما در همان زمان، مزایده فروش ایران ایرتور را در روزنامه‌ها دیدم و با مراجعه به سازمان خصوصی سازی اسناد مالی این شرکت را بررسی کردم افزود: قیمت پایه‌ای که برای فروش این ایرلاین گذاشته شده بود 34 میلیارد تومان بود و در سال 94 (زمان مزایده) این شرکت 154 میلیارد تومان دارایی و 540 میلیارد تومان هم بدهی داشت که در نتیجه میزان بدهی‌های این شرکت 385 میلیارد تومان بود.
وی اضافه کرد: در آن دوران همه مشاوران مالی معتقد بودند که با هزینه 34 میلیارد تومان بابت خرید این شرکت، باید 385 میلیارد تومان بدهی این شرکت را هم تقبل کنیم تا این شرکت به صفر برسد بنابراین بهتر است یک ایرلاین جدید تأسیس کنیم، اما در آن دوره به دلایل شخصی و همچنین به دلایل تحریم‌های صنعت هوایی کشور که خرید هواپیما را سخت کرده بود تصمیم گرفتم این شرکت را با همه مشکلات پیش‌رو خریداری کنم.
مالک شرکت هواپیمایی ایران ایر تور گفت: به دلیل سوء مدیریت، این شرکت در سال 1394 تا مرز ورشکستگی پیش رفته بود و ما این شرکت را از قعر چاه بیرون آورده و هم اکنون به وضعیتی رسانده‌ایم که در مقایسه با سایر شرکت‌های هواپیمایی در رتبه بسیار خوبی قرار دارد.
شکاری تصریح کرد: با توجه به تجربه‌هایی که در شرکت‌های هواپیمایی خارجی و داخلی داشتم و همچنین با استفاده از نیرو‌های متخصص و متعهد، توانستم این شرکت زمین خورده را بلند کنم.
وی افزود: در مزایده واگذاری این ایرلاین شرکت کردم و من تنها پیشنهاد کننده و شرکت کننده این مزایده بودم و مبلغ پیشنهاد شده من کمی از مبلغ پایه بالاتر بود و در نتیجه برنده این مزایده شدم.
شکاری ادامه داد: آن زمان همه متعجب بودند که چگونه حاضر شده ام در این مزایده شرکت کنم، زیرا این ایرلاین را 4 بار دیگر به مزایده گذاشته بودند و هیچ متقاضی‌ای حاضر نشده بود که آن را خریداری کند.
مالک شرکت هواپیمایی ایران ایرتور با اشاره به اینکه فروشنده این ایرلاین دولت ایران بود و من به عنوان بخش خصوصی این ایرلاین را خریداری کرده‌ام، زیرا که به اصل 44 اعتماد کردم، در خصوص تحول در شرکت پس از خریداری گفت: در آن دوره از تجربه و دانش نیرو‌های انسانی این ایرلاین استفاده کردم و 700 پرسنل آن را به هزار و 200 نفر افزایش دادم.
وی یادآوری کرد: من در بدترین شرایط این شرکت را خریداری کردم و بعد از خریداری نیز متوجه شدم که همه هواپیما‌ها کار کرده هستند و بعد از گذشت مدت کوتاهی همه هواپیما‌ها نیاز به اورهال پیدا کردند و در نتیجه ما تنها با یک فروند هواپیمای فعال این شرکت را دوباره سرپا کردیم.
مالک شرکت هواپیمایی ایران ایر تور با اشاره به اینکه بعد از خریداری این شرکت، همه طلبکاران گذشته که فراموش کرده بودند از این شرکت طلب دارند به ما مراجعه کردند افزود: از جمله شرکت فرودگاه‌ها، فرودگاه را بر روی ما بست و شرکت‌های سوخت رسانی به ما سوخت نمی‌دادند و حتی شرکت کترینگ هم حاضر نبود ساندویچ سرد به مسافران ما بدهد و سازمان امور مالیاتی هم به دلیل بدهی شرکت، حساب‌های شخصی من و خانواده ام را بست.
شکاری افزود: بعد از گذشت چند سال، توانستیم با همت همه نیرو‌ها، بدهی‌های معوقه را پرداخت کنیم و هم اکنون به یکی از بهترین ایرلاین‌ها در کشور تبدیل شده ایم.
مالک شرکت هواپیمایی ایران ایرتور افزود: در آن دوره تصور مردم از شرکت هواپیمایی ایران ایر تور تنها چندین هواپیمای توپولف قدیمی، سقوط‌های پیاپی و وحشتناک بود، اما هم اکنون ایران ایر تور 2 هزار و 200 نمایندگی در سراسر ایران دارد و هر روز میزبان 10 هزار نفر مسافر است.
وی تصریح کرد: بعد از مدت زمان کوتاهی، همه موتورها، صندلی‌ها و سامانه‌های هواپیما‌ها را تعویض کردیم و عملیات فنی پیچیده و سنگینی را بر روی تمام ناوگان‌های هوایی خود انجام دادیم.
مالک شرکت هواپیمایی ایران ایرتور افزود: با رعایت همه استاندارد‌های اروپایی عضو یاتا شدیم و گواهینامه‌های AUS را دریافت کردیم.
شکاری با اشاره به اینکه متأسفانه یکی از نمایندگان مجلس، درباره واگذاری این ایر لاین تا به امروز چندین مصاحبه متفاوت داشته و اعداد و ارقام مختلفی را اعلام کرده است گفت: بار نخست این نماینده مجلس اعلام کرد ارزش شرکت هزار میلیارد تومان است و در مصاحبه دوم اعلام کرد ارزش آن به 6 هزار میلیارد می‌رسد، و به این ترتیب، به نظر می‌رسد بعد از گذشت مدت زمانی کوتاهی ارزش شرکت به 50 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
شکاری با اشاره به اینکه ایران ایر تور یک صندلی چارتر را هم ندارد گفت: ما به 2 هزار نمایندگی خود اعلام کرده‌ایم که حق ندارند چارتری‌ها را وارد شرکت کنند و میزان تأخیر پرواز‌های ما در مقایسه با سایر شرکت‌های هواپیمایی دیگر بسیار پایین است و ما جزو شرکت‌های هواپیمایی کم تأخیر هستیم.
وی با اشاره به اینکه این شرکت توانسته با سه شرکت ایرباس، بوئینگ و سوخو تفاهم نامه و قرارداد خرید امضا کند گفت: متأسفانه به دلیل بدعهدی کشور آمریکا این تفاهم‌نامه‌ها به حالت تعلیق درآمده است.
مالک شرکت هواپیمایی ایران ایر تور توضیح داد: چندین هواپیمای دست دوم از نوع خوب از جمله ایرباس 300- 600 و 320 خریداری کرده ایم و 3 فروند دیگر نیز در قالب تسهیلات خارجی و لیزینگی خریداری کردیم.
شکاری گفت: هم اکنون این شرکت 5 فروند هواپیمای MD و سه فروند هواپیمای ایرباس دارد و تا چند ماه آینده 5 فرونده ایرباس دیگر هم به ناوگان ما اضافه می‌شود.
مالک شرکت هواپیمایی ایران ایرتور درباره آخرین وضعیت توپولف‌های این شرکت افزود: 10 فروند توپولف روی دست ما مانده که بخش عمده‌ای از بدهی‌های ما بابت همین توپولف‌ها بوده و هم اکنون ارزش آن‌ها زیر صفر است و ما هیچ برنامه‌ای برای این توپولف‌ها نداریم و حتی چند نفر به ما مراجعه کردند تا آن‌ها را 50 میلیون تومان خریداری کنند تا به رستوران تبدیل کنند، اما ما آن‌ها را نفروختیم.
وی با اشاره به اینکه این شرکت بخش بزرگی از بدهی‌های سررسید خود را پرداخت کرده و تنها مبلغ کوچکی از این بدهی‌ها باقی مانده است گفت: بدهی‌های شرکت فرودگاه‌ها و سازمان امور مالیاتی را پرداخت کرده‌ایم.
شکاری با اشاره به اینکه ایران ایرتور علیه صحبت‌های این نماینده مجلس اعلام شکایت کرده است گفت: به نظر می‌رسد که صحبت‌های این نماینده از روی غرض ورزی شخصی بوده و ما از رؤسای سه قوه درخواست کرده‌ایم که به این موضوع رسیدگی کنند.
مالک شرکت هواپیمایی ایران ایر تور با اشاره به اینکه این نماینده مجلس با صحبت‌هایی که در این باره انجام داده دشمنان کشور را خوشحال کرده است افزود: متأسفانه رسانه‌های بیگانه چندین فیلم بی محتوا را هم درباره این شرکت منتشر کرده و باعث بدبینی مردم به شرکت ما شده اند که در نهایت به ضرر صنعت هوایی کشور و آبروی نظام تمام می‌شود.
وی افزود: ما هیچ تخلفی نداشتیم و در بدترین شرایط شرکت را ارتقا دادیم و بیش از 20 بار درخواست ملاقات با این نماینده مجلس را دادیم، اما متأسفانه این نماینده هیچ وقت به ما وقت ملاقات نداده و این برای ما بسیار جای سوال دارد.
شکاری همچنین در خصوص وضعیت صنعت هوایی ایران گفت: وضعیت هوانوردی ایران بد یا فاجعه بار نیست و با توجه به محدودیت‌ها و تحریم‌هایی که برای بخش هوایی کشور وجود دارد این رتبه بندی منطقی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ایران ایرتور زیان تحویل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری استقلال و پرسپولیس قطعی است

مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی با بیان اینکه واگذاری دو شرکت استقلال و پرسپولیس قطعی شده است، گفت: با قاطعیت می‌توان گفت که هیچ شرکت دولتی حقوق نجومی پرداخت نمی‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد عنبری، مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در نشست رونمایی از عملکرد شرکت‌های دولتی گفت: اگر در ابتدای دولت از اطلاعات شرکت‌های دولتی سوال می‌کردید نهایت جزئیاتی که دریافت می‌کردید مربوط به پیوست سه قانون بودجه بود. یعنی عنوان حدود 60 شرکت وجود داشت که یک صورت مالی داشتند. اما تصویری منسجم از شرکت‌ها تحت کنترل دولت وجود نداشت. در عمل خود یک وزیر نیز نمی‌دانست که چه شرکت‌هایی در زیر مجموعه آنها وجود دارد.

وی افزود: ظرف دو سال اخیر و با دستور رئیس جمهور، ما آغاز شفاف‌سازی را بر شرکت‌های دولتی گذاشتیم. برخی شرکت‌ها دولتی و برخی تخت کنترل دولت هستند. وقتی نقشه منسجم به وجود آمد، مشخص شد که کدام حوزه‌ها در اختیار آنها قرار دارد. حدود 60 درصد بودجه کشور (حدود سه هزار هزار میلیارد تومان) مربوط به شرکت‌های دولتی است. تعداد شرکت‌های دولتی مورد نظر در گذشته بیش از 300 شرکت بود اما امروز یک حدود دو هزار تایی از شرکت‌های تحت تاثیر دولت داریم. لازم بود بر روی شاخص‌ها و ضعف‌های نظارتی آنها نظارت کنیم. امکان نظارت بر همه آنها برای دولت وجود نداشت به همین دلیل گزارشات عمومی و شفاف می‌شود تا مردم و نخبگان کمک کنند. در اسفند ماه سال 1402، شناسایی شرکت‌های دولتی به بیش از دو هزار مورد رسید. تفکیک این شرکت‌ها نیز وجود دارد.

ایمیدرو، شازند، صنایع پتروشیمی از جمله سود‌ده ترین شرکت‌ها هستند. زیان ده ترین شرکت‌های دولتی که در سال 1401 سودده شدند نیز بانک ملی، بانک کشاورزی و بانک توسعه تعاون براساس صورت مالی سال 1401 بوده‌اند. دولت عزم بر انتشار این گزارشات داشت. برخی شرکت‌ها تحت کنترل دولت هستند و باور ما این بود که این موارد نیز باید شفاف منتشر شود. به این ترتیب بخش خصوصی نیز دست برتر را برای رقابت با این شرکت ها خواهد داشت. با توجه به برنامه ششم باید اطلاعات کل کشور را منتشر می‌کردیم، اما قانون در 1403 تغییر کرده است. اگر دولت هیچ کنترلی بر روی شرکت نداشته باشد دیگر اجازه انتشار اطلاعات آنها را ندارد.

چرا فهرست شرکت‌های مشمول شفاف‌سازی تغییر کرد؟

وی در پاسخ به سوال خبرگزاری تسنیم در خصوص علت حذف برخی شرکت‌ها از دایره شمول شفاف‌سازی گفت: براساس ماده 29 برنامه ششم توسعه همه دستگاه‌ها را در کنار هم نام برده بود. با توجه به اشکال شورای نگهبان به مواردی که نام برنامه ششم در آن ذکر شده بود، این بند تغییر کرد.

وی ادامه داد: در قانون جدید دستگاه‌های دولتی، وزارتخانه ها، نهادهای عمومی غیردولتی شرکت های دولتی و کلیه دستگاه‌هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است، همچنان شامل انتشار گزارشات هستند. دید ما این است که می‌توان با تغییر قانون این نقص را بر طرف کرد. ضمن اینکه شناسایی شرکت‌ها تکمیل شده است و صورت حساب شرکت‌ها به محض اینکه به ما برسد منتشر می‌شود. به این ترتیب اگر مجوز قانونی وجود داشته باشد دیگر مشکلی در شناسایی و انتشار اطلاعات وجود ندارد.

جزئیات تغییرات سوددهی و زیان‌دهی شرکت‌های دولتی/ درآمد حدود 700 شرکت بیش از تورم بود

عنبری ادامه داد: فهم گزارش شرکت‌های دولتی برای عموم مردم ممکن نبود. به همین دلیل امروز شاهد انتشار کتاب عملکرد شرکت‌ها دولتی هستیم. در این کتاب عملکرد پنج ساله شرکت‌ها وجود دارد. دسته‌بندی شرکت‌ها از میان سوددهی و زیان‌دهی و سایر شاخص‌ها مشخص شده است. چهار نسبت مهم مالی نیز برای هر شرکت مشخص شده است. ضمن اینکه شرایط تخلفات، وضعیت گزارش حسابرسی و زمان تاخیر برگزاری مجمع نیز مشخص شده است. فایل این کتاب نیز برای عموم مردم منتشر خواهد شد.

برای خود دولت یا نهادهای نظارتی، اطلاعات ریز‌تری نیاز است. معقول این است که یک بانک اطلاعاتی منسجم‌تری داشته باشیم. براساس اطلاعات این بانک می‌توان آمارهای مختلف در بازه های زمانی مختلف قابل مقایسه است. این سامانه به دلیل اطلاعات آن محرمانه است و در شبکه داخلی دولت قرار دارد.

995 شرکت دولتی داریم که نسبت به قبل انتشار سودده شده‌اند. 600 شرکت بالای 50 درصد افزایش سود داشتند. 48 شرکت برای اولین بار سود ده شدند.

712 شرکت افزایش سود داشتند.

وی با اشاره به اینکه از نظر درآمد عملیاتی 684 شرکت بیش از تورم سود داشتند، گفت: حدود 300 شرکت کاهش بدهی را تجربه کردند. 83 شرکت نیز زیان انباشته آنها کاهش پیدا کرده است. از نظر درآمد عملیاتی 127 شرکت را داریم که افزایش درآمد بیش از 50 درصدی داشتند.

آغاز مسیر قاعده گذاری برای شرکت‌های دولتی پس از 20 سال

مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: این ارقام در ادوار شرکت‌های دولتی برای اولین بار اعلام می‌شود. تا قبل از این اسامی آنها نیز به درستی مشخص نبوده است. تجمیع اطلاعات منجر به تشکیل درختواره شرکت‌ها در هر وزارتخانه شده است. ایدرو خود 260 شرکت زیر مجموعه، تامین اجتماعی 250 و ایمیدرو 150 شرکت زیر مجموعه دارد. این مسیر تازه در حال کشف است. اولین بار است که در حال قانون گذاری در این حوزه هستیم. 20 سال پیش در آیین‌نامه ای تعیین شد که چگونه مجمع شرکت دولتی تشکیل شود. اما امروز برای بهره‌وری و هزینه‌های اجتماعی قاعده گذاری می‌کنیم و شاخص‌های بررسی عملکرد تعیین می‌شود.

اساس شکل‌گیری برخی شرکت‌های دولتی سوددهی نیست

عنبری در پاسخ سوالی در مورد دلایل زیان دهی شرکت‌های دولتی گفت: اولا ما براساس قاعده کلی شرکت زیان ده را به هر دلیلی نمی‌پذیریم و درآمدها باید هزینه‌ها را پوشش دهد. اما برخی شرکت‌ها به منظور سوددهی شکل نگرفته‌اند. این شرکت‌ها خدماتی می‌دهند که بخش خصوصی حاضر به ارائه این خدمات نیست. مانند شرکت‌های آب منطقه‌ای، برق منطقه‌ای، پشتیبانی امور دام و شرکت بازرگانی دولتی. به طور مثال ما به شرکت بازرگانی دولتی می‌گوییم که گندم را با یک نرخ مشخص بخرد و بفروشد.

البته گاها زیان دهی ناشی از ناکارآمدی است. اما این ناکارآمدی مشخص نمی‌شود. علت وجود قواعدی است که اجازه نمی‌دهد آنالیز درست انجام شود. بجز قیمت تکلیفی پدیده‌های دیگری نیز وجود دارد که ممکن است در هر شرکت تخصصی سبب زیان دهی شود. کارمندان شرکت‌ها نیز براساس قوانین کشور عمل می‌کنند و به طور مثال اگر قانون تبدیل وضعیت کارکنان تصویب می‌شد، این شرکت‌ها نیز باید رعایت کنند.

شرط پاداش بهره‌وری شاخص‌های ارزیابی است

در حال حاضر شاخص‌های بررسی عملکردی به صورت آزمایشی در حال اجرا است و قرار است پاداش بهره‌برداری مدیران شرکت‌های دولتی که حداکثر برابر یک ماه حقوق است، براساس این ارزیابی پرداخت شود.

هیچ شرکت دولتی حقوق نجومی پرداخت نمی‌کند/ ریشه حقوق های بالا در خصولتی‌ها است

وی در خصوص حقوق های نجومی در شرکت‌های دولتی گفت: قانون‌گذار برای پرداختی همه نهادهای دولتی قاعده پرداخت کرد. برای دریافتی هر فرد در دولت برای 1403، عدد 70 میلیون تومان تعیین شده است. ذی‌حساب‌ها، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی در هر شرکت دولتی حضور دارند. هیچ شرکت دولتی نمی‌تواند بیش از این رقم باشد. همه دریافتی یک فرد از اضافه کار تا حقوق نباید از سقف تعیین شده بیشتر باشد.

حقوق های نجومی که امروز از آن می‌شنوید مربوط به شرکت‌هایی است که به نام دولت است. به طور مثال پنج درصد ایران‌خودرو در اختیار دولت است. البته سهام‌های تودلی وجود دارد اما در عمل این شرکت دیگر دولتی نیست. بنابراین در خصولتی‌ها ممکن است حقوق های نجومی وجود داشته باشد که باید بررسی شود که آیا براساس وضعیت شرکت چنین رقمی منطقی هست یا خیر.

20 شرکت در اختیار دولت مشمول واگذاری هستند

مدیرکل دفتر امور شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت سود و زیان شرکت‌های خودروسازی گفت: هر سال هیئت عالی واگذاری که متشکل از اتاق تعاون، اتاق بازرگانی و وزارت اقتصاد است، فهرست شرکت‌های مشمول واگذاری را تعیین می‌کند. از تعداد شرکت‌های فعلی 20 شرکت وجود دارد که سهام دولت در آنها بیش از 50 درصد است و مشمول واگذاری هستند.

شرکت‌های زیر 50 درصد بیش از صدها عدد است. خودروسازی ها نیز مشمول واگذاری‌ها بوده است. قانون اصل 44 به دولت اجازه نمی‌دهد شرکت‌ها را اختیار داشته باشد. اینکه این شرکت‌ها سودده یا زیان‌ده بوده‌اند در حیطه اختیارات دولت نیست چرا که خصولتی هستند. تعداد شرکت‌ها شفاف شده اما جزئیات کنترلی آن ها مربوط به وزارتخانه تخصصی است.

واگذاری استقلال و پرسپولیس قطعی است

وی در خصوص دو باشگاه پرطرفدار دولتی گفت: پرسپولیس و استقلال تنها شرکت‌های ورزشی دولتی بودند. حیطه اصلی مربوط به سازمان خصوصی سازی است. تا آنجایی که می‌دانیم واگذاری آنها قطعی است و آنها به شرکت‌های دولتی واگذار نخواهند شد. شرکت‌های متقاضی آنها دولتی نیستند و شاید بتوان به آنها شبه دولتی نیز گفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • زیان خالص پرسپولیس کاهش یافت
  • واسطه‌های فروش بلیت هواپیما در شرکت هواپیمایی ایران حذف شده‌اند
  • سبک زندگی دکتر مرندی به روایت دخترش | ساده‌زیستی را از پدر و مادر یاد گرفتیم
  • چرا مدیریت خودروسازان دولتی محکوم به واگذاری به بخش خصوصی است؟
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس قطعی است
  • پرسپولیس زیان‌ده شد، استقلال سربه‌سر!
  • انتقاد از سیاست‌های تحمیلی شرکت کنترل ترافیک تهران
  • منظور از صورت سود و زیان چیست؟
  • برای المپیک برنامه داریم/انتقام بازیهای آسیایی را گرفتیم