Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت: در تحلیل تصادفات کشور طی ۱۱ سال گذشته متوجه شدیم که ۳۴ درصد از جان باختگان و مجروحان حوادث رانندگی در خودروی پراید بوده‌اند. سردار سید کمال هادیانفر  اعلام کرد که از سال ۹۹ شماره گذاری خودروی سواری پراید متوقف می‌شود.   هادیانفر با بیان اینکه متاسفانه پراید ایمنی کافی را ندارد، اظهار کرد: ما گزارشاتی را به شکل مکتوب و همراه با مستندات به وزیر صنعت معدن و تجارت ارسال کردیم و به حضوری هم جلسه‌ای داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مدیرعامل شرکت سایپا هم جلسه داشتیم و این موارد را منتقل کرده‌ایم و قرار شد با توجه به تعهدی که این شرکت‌ در سال ۹۸ برای فروش داشته‌ از سال ۹۹ اراده بر این شود تا تولید پراید متوقف شود و ما این خودرو را شماره گذاری نمی‌کنیم تا خودرویی ایمن‌تر جایگزین شود.   وی با بیان اینکه امیدواریم که ایمنی خودروهای ما افزایش پیدا کرده و خودروهای ایمن‌تر جایگزین چرخه تولید شود گفت: به کسانی هم از سواری پراید استفاده می‌کنند توصیه می‌کنیم که بیشتر موارد و نکات ایمنی را به خصوص هنگام رانندگی در جاده‌ها رعایت کنند./ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز بهداشت شماره ۳ مشهد گفت: زمان اجرای عملیات ایمن سازی تکمیلی در دو مرحله انجام می‌شود که نوبت اول از دوم تا  چهارم اردیبهشت و نوبت دوم سی ام اردیبهشت تا یکم خرداد است.

دکتر ناصر امینی افزود:  همه مهاجران خارجی مقیم در اردوگاه‌ها و یا خارج از اردوگاه‌ها، همه خانوار‌های ساکن در کلنی‌ها و محل تجمع عمده مهاجران خارجی، همه نقاط که پوشش واکسیناسیون نوبت سوم کمتر از ٩٥ درصد دارند، مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار وک همه کودکان زیر ٥ سالی که احتمالاً همراه مادران خود در زندان‌ها اقامت دارند. گروه‌های هدف این برنامه  هستند که باید تحت پوشش قرار گیرند.

وی با بیان اینکه این برنامه با هدف حفظ سلامتی کودکان و جلوگیری از شیوع فلج اطفال، با جدیت تمام دنبال می‌شود افزود: عملیات ایمن‌سازی تکمیلی در مرکز بهداشت شماره سه مشهد در مراکز خدمات جامع سلامت شهری مهرگان، قرقی سفلی، سیس آباد، ولیعصر و مراکز روستایی مدیری، رسالت، همت آباد، رضائی مقدم، علی آباد و تیم‌های سیارروستا‌های مارشک، معین آباد، فرخد انجام می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت شماره ۳ مشهد گفت: این اقدامات با هدف افزایش پوشش واکسیناسیون و جلوگیری از ورود و چرخش مجدد ویروس فلج اطفال در مناطق مذکور صورت می‌گیرد.

دکتر ناصر امینی افزود:  هرچند که تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشور‌های همسایه همچنان تداوم دارد، اما افزایش تردد به داخل کشور به دنبال تحولات سیاسی و همچنین پوشش پایین واکسیناسیون جاری و تکمیلی در برخی مناطق این کشورها، نشان‌دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

وی گفت: تداوم وضع عاری از فلج اطفال در سال‌های اخیر، مبین تلاش‌های نظام سلامت با هدف دستیابی به پوشش بالای واکسیناسیون و انجام با کیفیت عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالیانه بوده است.

رئیس مرکز بهداشت شماره ۳ مشهد گفت: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاورد‌های آن از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه بهداشت است.

دیگر خبرها

  • تجلیل از رئیس دادگاه بخش سراجو در مراغه
  • تجلیل از رئیس دادگاه خلاق بخش سراجو در مراغه
  • حادثه رانندگی در محور روستایی آلبلاغ بوکان
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز آزادراه کرج_قزوین
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی
  • چراغ‌های راهنمایی و بوستان‌ها به کلید محافظ جان مجهز می‌شوند
  • تصادف در محور روستایی بوکان ۲ کشته و مصدوم برجای گذاشت
  • خودرو‌های داخلی واقعا چقدر ایمن هستند؟
  • خودروهای داخلی واقعا چقدر ایمن هستند؟
  • آغاز عملیات ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال در خراسان رضوی