Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@13:50:32 GMT

نیمایی شدن قیمت ارز به گرانی علوفه می‌انجامد

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۰۰۴۴۹

به گزارش فارس، محمود حجتی ظهر امروز در حاشیه بازدید یکی از مجتمع‌های دام‌پروری این شهرستان گفت: دامدار اگر بخواهد علوفه موردنیاز را از بیرون تهیه کند و قیمت گوشت نیز در حال عادی باشد نه قیمت امروز، دامداری پایدار نخواهد بود یعنی با علوفه دستی نمی‌توان دامداری کرد.

وزیر جهاد کشاورزی بابیان اینکه شاید بتوان در یک دوره کوتاه چندماهه دامداری را پیش برد، اما در طول یک سال با خرید علوفه دستی نمی‌توان کاری کرد، افزود: دامداری باید با زراعت تلفیق شود و همه مسؤولان و تولیدکنندگان نیز به این موضوع توجه کنند که چند سال بعد دچار آسیب نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این مطلب که سرمایه‌گذار با امید حرکت می‌کند، اما ممکن است قیمت‌ها در گوشت، علوفه و شیر بالا و پایین برود، تصریح کرد: امروز قیمت‌ها با گذشته متفاوت است و قطعاً دامداران باید به فکر تولید علوفه در کنار دامداری‌های خود باشند تا دچار مشکل نشوند، علوفه دستی نمی‌تواند در بلندمدت جوابگو باشد.

حجتی با تأکید بر اینکه در حال حاضر به بخشی از علوفه مانند جو، ذرت و سویا ارز 4 هزارتومانی اختصاص داده‌ شده که پایین بوده و نسبت به قیمت بازار واقعی نیست، بیان کرد: ممکن است روزی دولت تصمیم بگیرد، کما اینکه سال گذشته نیز تصمیماتی گرفت که این ارزها نیمایی شود، اگر این اتفاق رخ بدهد در طول یک تا دو سال آینده علوفه گران می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی بابیان اینکه اگر دامدار روی قیمت‌های فعلی حساب باز کند و علوفه را به‌صورت دستی و از بیرون خرید کند، محاسبات غیر از چیزی می‌شود که امروز با آن روبه‌رو هستیم، ادامه داد: دامداران اگر مرتعی دارند آن را حفظ کرده و توسعه دهند، زیرا باید دامداری را با زراعت در کنار هم تعریف کنند.

مجتمع دام‌پروری بهار خبوشان در دو فاز، اجرایی شده است که فاز اول با مساحت 34 هکتار مشتمل بر 206 قطعه با ظرفیت 41 هزار و 200 رأس بره پرواری که 107 واحد 200 رأسی آن با مجموع 21 هزار و 400 رأس تکمیل و فعال‌ شده است.

فاز دوم نیز با مساحت 57 هکتار مشتمل بر 131 واحد 2 هزار و 200 متری با پروانه 20 رأسی گاو شیری با مجموع ظرفیت 12 هزار و 620 رأس که یک واحد تکمیل و فعال، 2 واحد با پیشرفت فیزیکی 100 درصد و بدون دام، 5 واحد نیمه‌تمام و 123 قطعه در دست اقدام است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۰۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات

به گزارش خبرگزاری مهر، طی ۲۸ روز ابتدایی سال جاری، ۵۳۳ میلیون دلار ارز جهت واردات کالاهای اساسی و دارو با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تأمین شد.

کالاهای تجاری و بازرگانی نیز ۱۳۷۸ میلیون دلار را با میانگین قیمت ۴۱ هزار تومان طی این مدت به خود اختصاص داد و این رقم برای واردات در مقابل صادرات عدد ۴۸۵ میلیون دلار را با نرخ توافقی نشان می‌دهد.تامین ارز گروه خدمات نیز ۸۸ میلیون دلار بوده است.

شایان ذکر است، در مجموع یک میلیارد و ۸۶۳ میلیون دلار ارز صنایع تأمین شده است. تأمین ارز صنایع به دو صورت نیمایی و توافقی بوده است. صنایع حمل و نقل و خودرو به ترتیب ۳۰۵ و ۱۵۸ میلیون دلار ارز نیمایی و توافقی دریافت کردند.

همچنین، تأمین ارز نیمایی «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک»، «صنایع معدنی»، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» و «منسوجات» به ترتیب معادل ۱۰۶، ۸۸، ۵۹ و ۱۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است؛ این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب، ۲۶، ۱۱۱، ۷۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند.

علاوه بر این گروه‌ها، ۶۹۴ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۱۶ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

این گزارش حاکی است، تاکنون طی ۱۸ حراج شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران، ۲۴۶۱ قطعه شمش یک کیلوگرمی با عیار ۹۹۵ در هزار در تالار معاملات طلا مورد معامله قرار گرفت.

کد خبر 6081206 وحید بلالی

دیگر خبرها

  • تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه در شهرستان میاندوآب
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟
  • کلید گرانی بلیت هواپیما در دستان ستاد تنظیم بازار
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات
  • وزیر فرهنگ راه را برای گرانی بلیت‌ اجراهای صحنه‌ای باز کرد/ حداکثر ۹۰۰ هزار تومان!
  • رسانه عبری: احساس ناامنی موجب گرانی در اسرائیل شده است
  • مراتع استان تهران نقش مهمی در تولید علوفه و رونق دامپروری دارد