Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-20@05:05:16 GMT

خبرگزاری شبستان هویتی مستقل دارد

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۰۴۵۴۷

خبرگزاری شبستان هویتی مستقل دارد

مخاطبان خبرگزاری شبستان افرادی خاص هستند که بیشترین حوزه فعالیت آنان مساجد است و بچه های مسجد به عنوان مهم ترین این ظرفیت از مخاطبان محسوب می شوند.

خبرگزاری شبستان- البرز: این یک واقعیت است که مخاطبان خبرگزاری شبستان افرادی خاص هستند که بیشترین حوزه فعالیت آنان مساجد است و بچه های مسجد به عنوان مهم ترین این ظرفیت از مخاطبان محسوب می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این مطلب را مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی طی نشست با خبرنگاران استانی و ستادی خبرگزاری شبستان این گونه عنوان می کند که « مخاطب ما خاص است و باید تعریف شود که برای چه کسانی چه چیزی را با چه اثری تولید و عرضه کنیم».

 

تأملی هر چند کوتاه در این مطلب راهبردی نشان می دهد که راهبرد و افق راه خبرگزاری شبستان به عنوان یک رسانه در حوزه دین، مسجد و اندیشه چگونه است و نیازمند چه ساز و کاری در عرصه رسانه ای است.

 

تشکیل اتاق فکر با هدف تعیین راهبردهای کوتاه مدت و طولانی مدت یکی از ظرفیت های قابل توجه برای رسانه است. محوریتی که با راه اندازی آن می توان شاهد تحولات اثرگذار بود.

 

این امر در قالب هیئت اندیشه ورز خبرگزاری شبستان در البرز از سال 96 با حضور جمعی از کارشناسان و متخصصان راه اندازی شد و در جریان این مهم، میزگردهایی با محوریت ترویج دین و انقلاب تشکیل شد.

 

توجه به ظرفیت عظیم در حوزه دینی مسأله است که بسیاری از رسانه ها نسبت به آن غفلت دارند و در این خصوص خبرگزاری شبستان در البرز بستری را فراهم آورد تا همواره هر یک از فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در طول شبانه روز به صورت ثابت از موقعیت رسانه برای معرفی برنامه ها، عملکردها، فعالیت ها و ... بهره مند شوند.

 

 

فعالیت 390 کانون فرهنگی هنری مسجد در سطح استان البرز بخش شاخص ظرفیت عظیم حوزه دین در این استان است که با فعالیت در عرصه کتاب و کتابخوانی، تئاتر بچه های مسجد، کاریکاتور، رسانه، اردویی، ورزش و ... نمونه تجمیع شده از یک بستر کارآمد فرهنگی، اجتماعی و آموزشی محسوب می شوند.

 

با نیم نگاهی به سامانه بچه های مسجد می توان ثبت 158 هزار برنامه محوری را مشاهد کرد که هر یک از این برنامه ها با محوریت کانون های فرهنگی هنری مساجد در جریان هستند. به واقع مرکز رصد خبرگزاری شبستان در استان البرز همین 390 کانون فرهنگی هنری مسجد است که به سهم خود در اعتلای فرهنگ دین و اندیشه در حال تلاش هستند.

 

بیش از 800 مسجد در سطح استان البرز فعالیت دارند که دامنه فعالیت کانون های فرهنگی هنری مسجد در یک سوم این مساجد است. تنها یک بررسی آماری نشان می دهد که سهم فعالیت کانون های فرهنگی هنری مسجد در احیاء مسجد طراز اسلامی تا چه اندازه است.

 

تعریف مسجد تنها به اقامه نماز جماعت خلاصه نمی شود. آن چنان که حجت الاسلام دکتر ارزانی آورده اند: « مسجد فقط برای اقامه نماز جماعت نیست مسجد برقرار و آباد، برکات بسیار دارد و همه اعضای خانواده را بهره مند می کند».

 

سبک اخبار مسجدی، اخباری با محوریت دین و اندیشه که در ره آورد یک جریان فکری با هدف ترویج و تعالی فرهنگ مسجدی حرکت کند، افق راه رسانه موفق در عرصه ارتباطات است.

 

 

ترویج باور دینی و اثرگذاری آن در سلامت اجتماعی از دیگر اهداف محوری خبرگزاری شبستان است که با تولید محتوای فاخر و ارزشمند می توان از پویایی مساجد خبر دهد.

 

 

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: روز خبرنگار خبرگزاری شبستان روزنامه کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد شیراز خبرنگار تبریز خبرگزاری شبستان البرز کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز خبرگزاری شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، رضوان باقلاچی در دیدار مسئولان ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل اظهار کرد: دغدغه امروز حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجدمحور است که این امر مهم را کانون‌های فرهنگی مساجد محقق کردند و زمینه فعالیت برای آنها در مساجد فراهم است.
وی افزود: دلایل بیان تاریخی امام خمینی (ره) که «مسجد سنگر است، سنگرها را پر کنید» امروز به خوبی مشهود است و نشان می‌دهد که مسئولان باید برنامه‌ریزی‌های خود را با محوریت مساجد انجام دهند تا بازتاب خوبی از فعالیت‌های فرهنگی و هنری در جامعه دیده شود.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: هم در دوران صدر اسلام و هم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مساجد نقش مهمی در فرآیندهای مختلف داشتند و توانستد اتحاد عمومی برای مقابله با نفاق و جریان‌های مختلف سیاسی ایجاد کنند و امروز نیز باید نوجوانان و جوانان را در سنگر مسجد پرورش دهیم.
باقلاچی با اشاره به اینکه اقدام‌های پژوهشی در زمینه مهندسی فرهنگی استان در حال تدوین است، اضافه کرد: باید مساله مساجد و پرورش نیروهای انقلابی در مساجد نیز بیش از پیش در برنامه‌ریزی‌های کلان استان اردبیل مد نظر قرار بگیرد.
وی افزود: امروز فعال فرهنگی و یا کانونی می‌تواند موفق عمل کند که استعدادها و موفقیت‌های خود را به سایر کانون‌ها انتقال دهد و زمینه پرورش استعدادها در سایر کانون‌ها را نیز فراهم کند.
مسئول ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری عمومی و تخصصی خواهران در سطح مساجد استان، تشریح کرد: مهمترین برنامه اجرایی کانون‌های مساجد این استان در سال جاری عملیاتی کردن کانون‌های تربیت‌محور با حضور نوجوانان و جوانان محله‌های کم‌برخوردار است.
مصطفی آمون، اجرای ویژه برنامه جشن طلایه‌داران شکوه ایران زمین همزمان با دهه کرامت را از دیگر برنامه‌هایی عنوان کرد که با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی استان اردبیل همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) به مدت ۱۰ روز در نقاط مختلف با برپایی برنامه‌های متنوع تا سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) رقم خواهم خورد.
وی با اشاره به اینکه نوجوانان و جوانان اصلی‌ترین مخاطبان برنامه‌های فرهنگی و هنری کانون‌های مساجد استان اردبیل هستند، یادآور شد: همیاری و همکاری دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی در برنامه‌های کانون‌های مساجد ضروری است و می‌تواند زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم کند که باید مسئولان به این موضوع دقت نظر بیشتری داشته باشند.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟
  • فعالیت مرکز مستقل بسیج اروندکنار آغاز شد
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • پیوند مسجد و جوانان نقطه مثبتی در احیای کارکردهای مسجد است
  • برگزاری نشست‌های «گفتگوی بین نسلی» در کانون های مساجد مرکزی
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • مرکز تخصصی تئاتر مساجد در مازندران رونمایی شد
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه