Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه خبری فاکس نیوز روز جمعه در گزارشی اعلام کرد: کارشناسان هشدار می‌دهند که مصرف‌ کنندگان در مرحله آتی جنگ تجاری با چین، آسیب خواهند دید.

"کانون پیترسون" اعلام کرد که تاکنون مصرف کنندگان شاهد افزایش قیمت در فروشگاه‌هایی همچون "وال مارت" نبوده اند اما با وضع تعرفه های بعدی، قطعا این اتفاق رخ خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"مایکل پلیسبری" تحلیلگر ارشد مرکز هادسن هم به تلویزیون فاکس نیوز گفت همه چیز اکنون به توافق تجاری با چین در ماه سپتامبر (شهریور و مهر) بستگی خواهد داشت.

وی افزود: فکر می کنم امکان توافق بر سر برخی مسایل کلی باشد و باقی موضوعات در دور دوم ریاست جمهوری ترامپ مورد بررسی قرار بگیرد.

این تحلیلگر اندیشکده هادسن مدعی شد چینی ها، ترامپ را دست کم گرفته اند و اکنون فکر می کنند که وی فرصت انتخاب دوباره ندارد و به "جو بایدن" خواهد باخت.

در مقابل این نظرات، برخی از تحلیلگران می گویند جنگ تجاری با چین ابعاد سیاسی، امنیتی و نظامی نیز دارد و چشم انداز توافق بر سر آن کم رنگ است.

چین و آمریکا در جنگی تجاری که با وضع تعرفه بر واردات فولاد و آلومینیوم از سوی ترامپ آغاز شد و اکنون با جنگ دستکاری ارزش پول ملی ادامه دارد، اقتصاد دو کشور و در برخی مقاطع اقتصاد جهان را با نوسان مواجه کرده است.

آمریکا روز دهم مرداد ۱۰درصد تعرفه تازه بر ۳۰۰ میلیارد دلار کالای وارداتی از چین وضع کرد. چین نیز تهدید کرد که این اقدام را تلافی خواهد کرد.

دولت چین درپاسخ به این اقدام آمریکا روزدوشنبه ۱۴ مرداد از ارزش یوان در برابر دلار کاست و قیمت دلار به بالاترین میزان نسبت به یوان از سال ۲۰۰۸ رسید. پکن همچنین اعلام کرد که خرید فرآورده‌های کشاورزی از ایالات متحده را متوقف می‌کند.

رسانه‌های چینی به‌نقل از بانک مرکزی این کشور اعلام کردند که کاهش ارزش یوان واکنشی به یک جانبه‌گرایی و نیز وضع تعرفه‌های جدید بر کالاها و فرآورده‌های چینی است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۰۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن

وزیر امور خارجه آمریکا بدون فرش قرمز و حضور مقام‌های عالی رتبه وارد چین شد. رئیس کمیته حزب کمونیست در شانگهای و یکی از اعضای دفتر سیاسی، عالی رتبه‌ترین مقامی بود که از بلینکن استقبال کرد.

به گزارش ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا برای تحت فشار قرار دادن پکن در مورد مسائلی از جمله حمایت این کشور از روسیه و ظرفیت مازاد صنعتی، با تهدید تحریم های جدید آمریکا در جریان این سفر، وارد چین شده است.

بلینکن در سفر سه روزه خود ابتدا در شانگهای رفته و سپس در پکن توقف خواهد کرد تا با دانشجویان صحبت کند و در یک بازی بسکتبال شرکت کند.

براساس گزارش بلومبرگ، بلینکن تلاش خواهد کرد تا مقامات چینی را متقاعد کند تجارتی را که به رغم محدودیت‌های غربی اعمال شده پس از حمله روسیه به اوکراین، پایگاه صنعتی دفاعی روسیه را قادر به بازسازی کرده است، متوقف کند.

یک مقام ارشد آمریکایی گفت: همچنین ادعاهای ارضی پکن در مورد تایوان و دریای چین جنوبی در دستور کار قرار دارد.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته پکن را «بیگانه هراس» خواند و قول داد که تعرفه‌های بیشتری بر چین اعمال کند و تحقیقاتی را در مورد صنعت کشتی سازی این کشور آسیایی آغاز کرد.

قبل از دیدار بلینکن، رسانه‌های دولتی چین تناقض در تلاش برای تثبیت روابط و در عین حال تشدید رقابت تجاری را مطرح کردند.

گلوبال تایمز، نوشت: «چرا طرف آمریکایی یک دیدار عادی را به چیزی که به نظر می رسد یک اولتیماتوم است تبدیل می کند؟ در این تفسیر هشدار داده شده است: «اگر این مشکل حل نشود، مانند راه رفتن در شب با چشم بسته است و به راحتی منجر به اشتباه و حتی خطر می شود».

بلینکن تنها چند ساعت پس از تصویب یک بسته کمک اضطراری ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان توسط سنا وارد چین شده است.

بلومبرگ می‌گوید هیأت ایالات متحده به دنبال این خواهد بود که سیاست‌های خود را به طور واضح به پکن ابلاغ کند تا از تشدید تنش‌ها جلوگیری کند.

سفر بلینکن همچنین همزمان با برگزاری مانورهای نظامی آمریکا و فیلیپین در نزدیکی دریای جنوبی چین و تایوان است. 

بعید است که مقامات ایالات متحده از این نشست‌ها با پیشرفت های مشخص یا قابل ارائه خارج شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محیط زیست به مثابه تمام دولت/تلنگری به طرفداران گفتمان سازش/نگرانی تمام‌نشدنی یک واگذاری
  • (ویدیو) استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • استقبال سرد چینی‌ها از بلینکن
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • نگرانی از یورش گارد ملی آمریکا به دانشجویان معترض
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند