Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، صنعت خودروسازی با سرعت چشمگیری به سمت تکامل در بخش رانندگی خودران پیش می‌رود و تمامی شرکت‌ها تلاش خود را انجام می‌دهند تا سهم بزرگ‌تری در این بازار پرچالش به‌دست بیاورند. در ماه‌های اخیر اخبار زیادی مبنی بر قرارداد شرکت‌های خودروسازی برای تولید یا بهبود سیستم‌های رانندگی خودران منتشر شده و این نشان می‌دهد که تمامی برند‌ها با جدیت برنامه‌های بلند مدت خود را دنبال می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته تولید یک سامانه رانندگی خودکار به فناوری‌های ارتباطی گسترده و پردازش‌های گرافیکی و سه‌بعدی‌سازی پیشرفته‌ای نیاز دارد، به همین جهت همکاری شرکت‌های خودروسازی با شرکت‌های ارتباطی یا گرافیکی در چند وقت اخیر افزایش پیدا کرده است، به طور مثال چندی پیش خبر همکاری ولوو با شرکت انویدیا برای تولید سخت‌افزار و نرم‌افزار لازم برای ساخت اتوبوس‌ها و کامیون‌های خودران منتشر شد. حال شرکت بی‌ام‌و نیز که برای تولید سیستم‌های رانندگی خودران با شرکت بزرگ Tencent همکاری خواهد کرد.

همکاری بی‌ام‌و و تنسنت در چین صورت می‌پذیرد

تنسنت یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های نرم افزاری در دنیا محسوب می‌شود که از نظر درآمد، در کنار شرکت‌هایی همچون آمازون، گوگل، ای‌بی، علی‌بابا و فیسبوک جزو یکی از ۱۰ برند برتر دنیا است. این شرکت در ساخت بازی‌های آنلاین نیز سابقه طولانی دارد و در تولید بازی‌هایی همچون پابجی، ندای وظیفه آنلاین و لیگ افسانه‌ها، همکاری داشته است.

تنسنت و بی‌ام‌و به‌طور اختصاصی برای توسعه فعالیت‌های خودران بی‌ام‌و در چین همکاری خواهند داشت، این دو شرکت یک مرکز فناوری ارتباطی در چین تاسیس کرده و برنامه دارند تا یک پلتفرم بومی برای ارتباط خودرو‌های خودران بی‌ام‌و در این کشور و اتصال با شرایط ترافیک محلی تولید کنند. نام این پلتفرم D3 گذاشته شده که مخفف "Data Driven Development" خواهد بود. این مرکز فناوری تا پایان سال ۲۰۱۹ فعالیت خود را آغاز می‌کند و با اتصال به خودروها، قابلیت رانندگی نیمه مستقل یا خودران را برای آن‌ها فراهم می‌کند. مدیر بخش بی‌ام‌و در چین به همین منظور اعلام کرد:"چین پیشگام تولید سیستم‌های رانندگی خودران است و ما نیز برای توسعه این فناوری در چین برنامه‌هایی داریم، همکاری بی‌ام‌و و تنسنت آغاز تجارت میان صنعتی برای هر دو شرکت خواهد بود. "

تولید چنین مرکز بزرگی با حجم داده‌های عظیم کار سختی برای تنسنت نیست، اما کمک بزرگی به راه‌اندازی سیستم متمرکز رانندگی خودران شرکت بی‌ام‌و خواهد کرد. بی‌ام‌و برنامه دارد تا مدل‌های نیمه مستقل سطح ۳ را تا دو سال دیگر در چین معرفی و عرضه کند، شرکت آلمانی برای رسیدن به این هدف نیاز به یک پایگاه داده قدتمند نیاز دارد که به همکاری تنسنت آن را تولید خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: با زیباترین خودرو‌های تاریخ آشنا شوید +تصاویر

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری اتومبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۲۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستیابی متخصصان ایرانی به فن آوری نور‌های مصنوعی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ یک شرکت دانش بنیان که در زمینه فن آوری های نوین کشاورزی و ساخت گلخانه‌های هایتک فعالیت می‌کند، به فن آوری جایگزینی نور‌های مصنوعی به جای نور خورشید دست یافته است که در نتیجه آن در هر فضایی و به دور از نور خورشید می‌توانیم به راحتی گیاهان را پرورش دهیم.

به گفته زمانی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، این شرکت، اولین تولید کننده لنز در کشور، سبد‌های هیدروپونیک،بستر‌های کشت طبقاتی هیدروپونیک، سازنده پلنت فکتوری یا کارخانه گیاه سازی و تنها متخصص ساخت نور‌های رشد گیاه مصنوعی در کشور است که در دو مورد اخیر اولین تولید کننده در منطقه هم محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: سال‌ها پیش، متوجه یک نیاز بزرگ در بخش کشاورزی کشور شدیم و آن فناوری جایگزینی نور‌های مصنوعی به جای نور خورشید است.

این فن اوری  در تمام دنیا با سرعت بالایی در حال گسترش بود، اما در کشور ما توجه زیادی به این موضوع نمی‌شد؛ بنابراین با تشکیل گروهی از نخبگان و دانشجویان برتر رشته‌های فیزیک، علوم کشاورزی، باغبانی و الکترونیک تصمیم گرفتیم تا گروه تحقیقاتی را تشکیل بدیم و این فناوری را در کشورمان بومی‌سازی کنیم.

زمانی ادامه داد: از ۹۱ تا ۹۵ این گروه تحقیقاتی به کار خود ادامه‌داد و پس از رسیدن به یافته‌های علمی و آزمایش‌های اولیه در زمینه تاثیر نور بر عملکرد فتوسنتز گیاه در تیمار‌های مختلف، تاسیس شرکت پرتو رشد نوین ویژن را در دستور کار خود قرار دادیم و در نتیجه آن توانستیم در زمینه تولید نور‌های رشد گیاه و کشاورزی عمودی با استفاده از نور‌های مصنوعی در کشور‌های حوزه خلیج فارس اولین باشیم و در حال حاضر سایر تولید کنندگان در کشور‌های صاحب فناوری و صنعت، اطلاعات خود را با ما به اشتراک می‌گذارند.

وی تصریح کرد: در فن اوری نور‌های مصنوعی برای تامین نیاز فتوسنتز گیاه نانومتر‌هایی از خورشید که عملکرد مثبت و بیشتری در ایجاد عمل فتوسنتز بر روی گیاه دارند از طیف خورشید فیلتر شده و به وسیله تکنولوژی ال‌ای دی و وابسته به نوع واریته گیاه کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا نیاز گیاه را برطرف کنند.

به گفته او، در هر فضایی و به دور از نور خورشید می‌توانیم به راحتی گیاهان را پرورش دهیم که نمونه آن در ایستگاه فضایی ناسا نیز وجود دارد و طی آن، برای تامین غذای مسافران این فضاپیما‌ها از تکنولوژی نور‌های مصنوعی برای تولید محصول در فضا استفاده می‌شود.

زمانی همچنین تصریح کرد: مطمئناً بزرگ‌ترین مزیت این فناوری موضوع کاهش مصرف آب است که امری حیاتی برای کشورمان محسوب می‌شود.

در واقع با توجه به تحقیقات علمی انجام شده در این فناوری با حذف گرمای خورشید و سایر عوامل طبیعی و استفاده از فناوری کشت هیدروپونیک توانسته‌ایم مصرف آب را تا ۱۵۰ برابر کاهش دهیم که این عددی شگفت انگیز است برای کشوری که در تامین نیاز آب شیرین خود مشکل دارد.

زمانی با بیان اینکه این تکنولوژی بدون شک آینده نجات بشریت از گرسنگی است، افزود: باید توجه داشت که فناوری استفاده از نور مصنوعی گلخانه‌ها هر روز به سطح جدیدی از خود می‌رسد و تحقیقاتی که از ۱۰۰ سال پیش شروع شده است هر روز به روز رسانی می‌شود.

به گفته مدیرعامل این شرکت،  این شرکت موفق به راه اندازی چندین کارخانه گیاهی را در کشور شده است. در زمینه تولید نور‌های مکمل گلخانه برای گلخانه‌های سنتی با افزایش طول روز در فصول پاییز و زمستان بیش از ۴۰ درصد بهره‌وری این گلخانه‌ها را افزایش داده‌است و این برای تولید محصولات کشاورزی امری شگفت انگیز است.

وی ادامه داد: این شرکت به عنوان تنها تولید کننده و اولین تولید کننده نور‌های تخصصی رشد گیاهان در ایران هر روز در حال توسعه و آموزش کشاورزان جهت آشنایی با این تکنولوژی است که موجب بالا بردن بهره‌وری گلخانه‌هایشان می‌شود.

زمانی اظهار داشت: این شرکت توانسته است در اکثر دانشکده‌های کشاورزی و موسسات تحقیقاتی و علمی حوزه علوم باغبانی، فضایی را توسط این تکنولوژی تجهیز کرده و به صورت رایگان در اختیار دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد این رشته قرار دهد.

به گفته او، با آموزش کشاورزان و گلخانه داران هر روز نیاز کشور به استفاده از این تکنولوژی برای افزایش بهره‌وری بیشتر خواهد شد.

این شرکت سعی کرده تا هر روز گام بلندتری را در مسیر تولید و تامین تمام قطعات مورد نیاز خود در کشور بردارد و با همکاری با سایر شرکت‌های دانش بنیان از خروج ارز برای بومی‌سازی و استفاده از این تکنولوژی اقدام کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به انعقاد قرارداد‌هایی که با خارج از کشور از جمله کشور‌های حوزه خلیج فارس داشته ایم امیدواریم که بتوانیم این فناوری را بیشتر گسترش دهیم و با توجه به قیمت رقابتی محصولات ایران گرولایت با کشور‌هایی مانند کشور چین می‌کوشیم تا این بازار‌ها را از آن خود کنیم.

دیگر خبرها

  • نانو و تجهیزات پزشکی از حوزه‌های شاخص فناوری در ایران است
  • تحقق «جهش تولید» با همکاری تولیدکنندگان و صنایع میسر می‌شود
  • نور مصنوعی رشد گیاه در ایران از راه رسید
  • جایگزینی نورهای مصنوعی رشد گیاه به جای نور خورشید
  • دستیابی متخصصان ایرانی به فن آوری نور‌های مصنوعی
  • جایگزینی نور‌های مصنوعی رشد گیاه به جای نور خورشید
  • دسترسی آسان دانش‌بنیان‌ها به تسهیلات حمایتی با ایجاد پلتفرم جامع خدمات
  • تسهیل دسترسی دانش‌بنیان‌ها به تسهیلات حمایتی با ایجاد پلتفرم جامع خدمات
  • پلتفرم جامع خدمات برای دانش‌بنیان‌ها به‌زودی ایجاد می‌شود
  • ایجاد پلتفرم جامع خدمات برای دسترسی بهتر دانش بنیان‌ها به تسهیلات