Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@13:53:49 GMT

نرگس آبیار؛ چهره سال سینمای ایران شد

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۲۸۵۰۶

نرگس آبیار؛ چهره سال سینمای ایران شد

به گزارش جهان نيوز، مراسم دومین جایزه آکادمی سینماسینما به ریاست کیانوش عیاری شب گذشته (شنبه نوزدهم مرداد ماه) در هتل انقلاب تهران برگزار شد.

کیوان کثیریان دبیر جشن در این مراسم یک بخش مهم به نام چهره سال داریم که ۲۰۷ روزنامه نگار سینمایی در انتخاب او مشارکت کردند و به هر چهره سنیمایی که احساس کردند در سینمای ایران موثر بوده است، رأی دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ۱۰ نفر کاندیدای نهایی بودند و از همه رأی دهندگان اجازه گرفته‌ایم که آراء آن‌ها را بعد از جشن منتشر کنیم.

طبق اعلام جایزه سینماسینما، «نرگس آبیار» کارگردان فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» بیشترین رأی را در میان نامزدهای مؤثرترین چهره سال ۹۷ سینمای ایران داشته است. 

آبیار پس از دریافت جایزه‌اش گفت: خیلی هیجان‌زده هستم برای اینکه کسانی رأی دادند که همیشه نظرشان برای من مهم بوده، آموزگاران من بودند و من از آنها یاد می‌گرفتم و این باعث افتخار من است. او در ادامه به بحران آب در سیستان و بلوچستان اشاره کرد.   
 
بهترین‌های سینمای ایران در سال ۹۷ از سوی ۸۶ عضو آکادمی سینماسینما بدین شرح معرفی و تقدیر شدند:

بهترین فیلم کوتاه: «ماچ سینمایی» به کارگردانی کریم لک‌زاده
بهترین مستند: «بهارستان خانه ملت» به کارگردانی بابک بهداد
دیپلم افتخار بهترین فیلمساز اول: پویا بادکوبه برای فیلم «درساژ»
بهترین فیلمساز اول: محمود غفاری برای فیلم «شماره ۱۷ سهیلا» 
بهترین بازیگر زن: زهرا داودنژاد برای فیلم «شماره ۱۷ سهیلا»
دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد: حسن معجونی برای فیلم «خوک»
بهترین بازیگر مرد: نوید محمدزاده برای فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده»
بهترین فیلمنامه‌نویس: محسن امیریوسفی برای فیلم «آشغال‌های دوست داشتنی»
بهترین کارگردان: هومن سیدی برای فیلم «مغزهای کوچک زنگ زده»
بهترین فیلم: «مغزهای کوچک زنگ زده» به تهیه‌کنندگی سعید سعدی
پاسداشت یک عمر عشق به سینما: واروژ کریم‌مسیحی

منبع:فارس کپی متن خبر برچسب ها: نرگس آبیار کارگردان سینما

منبع: جهان نيوز

کلیدواژه: نرگس آبیار کارگردان سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۲۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، سی امین دوره جشنواره فیلم سارایوو به تجلیل از ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی می‌پردازد تا از سهم برجسته او در هنر سینما قدردانی کند. این فیلمساز با دریافت جایزه قلب افتخاری سارایوو تجلیل می‌شود و نمایش آثار برگزیده وی در جشنواره در نظر گرفته شده است.

سلیمان سال ۲۰۱۹ مهمان سارایوو بود و فیلم «این حتما بهشت است» وی در پرده فضای باز جشنواره به نمایش درآمد. این فیلم در جشنواره کن در همان سال جایزه ویژه هیات داوران را دریافت کرد. وی همچنین سال ۲۰۱۶ به عنوان رییس هیات داوران و سال ۲۰۱۳ به عنوان مهمان در جشنواره حضور داشت.

جووان مریانوویچ مدیر جشنواره گفت: زبان جهانی سینمای سلیمان با ارزش‌ها و احساسات اساسی انسانی صحبت می‌کند؛ ترس و امید، خانه و وطن.

وی از شوخ طبعی، طنز و بینش عمیق وی به عنوان عاملی یاد کرد که توانایی پیچیدگی‌های وجود انسان را دارد و گفت: وی با وضوح و ظرافتی بی‌نظیر، پوچی‌های زندگی را روشن می‌کند و روح و هویت فلسطینی را با سبکی منحصر به فرد به تصویر می‌کشد. اکنون، در تاریک‌ترین زمان‌ها در سرزمین مادری‌اش، کار او به‌عنوان چراغی که ناشی از درک عمل اوست، یادآور قدرت داستان‌سرایی برای گفت‌وگوهای معنادار می‌شود.

سلیمان که سال ۱۹۶۰ در ناصره به دنیا آمد، از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۳ در نیویورک زندگی کرد. وی وقتی در آمریکا بود، ۲ فیلم کوتاه خود «دیباچه‌ای تا پایان یک مناقشه» و «گرامیداشت با انتحار» را کارگردانی و جوایز متعددی را از آن خود کرد.

سال ۱۹۹۴ او در بیت‌المقدس مستقر و از سوی کمیسیون اروپا ماموریت ایجاد یک گروه فیلم و رسانه در دانشگاه بیرسیت به وی سپرده شد.

نخستین فیلم بلند سلیمان با نام «وقایع‌نگاری یک ناپدید شدن» برنده جایزه بهترین فیلم اول جشنواره فیلم ونیز در سال ۱۹۹۶ شد و سال ۲۰۰۲ «مداخله الهی» جایزه هیات داوران و جایزه بین المللی فیپرشی جشنواره کن و همچنین جایزه بهترین فیلم خارجی جوایز فیلم اروپا را کسب کرد.

سال ۲۰۰۷ او به عنوان یکی از ۳۵ کارگردان فیلم سازنده فیلم جمعی برای شصتمین سالگرد کن انتخاب شد و فیلم بلند او «زمانی که می ماند» در سال ۲۰۰۹ در بخش رقابت اصلی جشنواره کن حضور داشت.

سال ۲۰۱۲ او فیلم کوتاه «خاطرات یک مبتدی» را که بخشی از فیلم جمعی با عنوان «۷ روز در هاوانا» بود، به پایان رساند. این فیلم در بخش نوعی نگاه کن به نمایش درآمد. آخرین فیلم بلند او «این حتما بهشت است»، جایزه ویژه هیات داوران جشنواره کن سال ۲۰۱۹ را برده و جایزه فیپرشی را نیز به خود اختصاص داد.

سلیمان به عنوان عضو هیات داوران در جشنواره‌های متعددی از جمله کن و ونیز شرکت کرده و سال ۲۰۲۰ از سوی وزارت فرهنگ فرانسه نشان لژیون دونور را دریافت کرده است. سلیمان سال ۲۰۲۲ جایزه آکادمی فیلم اروپا در سینمای جهان را دریافت کرد.

این کارگردان در حال حاضر مشاور هنری موسسه فیلم دوحه است.

کد خبر 6087928

دیگر خبرها

  • ورزش ایران بهترین های خود را شناخت
  • بهترین‌های ورزش ایران انتخاب شدند/آقای ورزش ایران؛ امین میرزازاده
  • بهترین‌های ورزش ایران انتخاب شدند
  • بهترین‌های ورزش ایران انتخاب شد!
  • انتخاب بهترین‌های ورزش ایران
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • تقدیر از «جین کمپیون» با یوزپلنگ افتخاری لوکارنو
  • عکس | تصویری عجیب از چهره شکسته آلن دلون
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران | من زمان جنگ ویتنام هم به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم اما حالا...| تصاویر
  • اتفاق ویژه در رختکن تیم ملی به افتخار کاپیتان