Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمی‌شود با تحلیل آمار رتبه های برتر از مدارس خاص، کل مدارس دولتی را زیر سوال برد، گفت: کسب این موفقیت بیشتر مرهون تلاش خودشان بوده است. شما رتبه‌های برتر در هر مدرسه‌ای بودید همین جایگاه را کسب می‌کردید و به تلاش‌های خود شما برمی‌گردد.  علیرضا کمریی در آیین تجلیل از رتبه‌های برتر کنکور سراسری ۹۸ که در باشگاه فرهنگیان برگزار شد با ابراز خرسندی از کسب رتبه‌های نخست دانش آموزان در کنکور گفت: ما به شما به عنوان سرمایه‌های ارزشمند کشور نگاه می‌کنیم و فرصت‌هایی می دانیم تا پیام‌های تعلیم و تربیت را به سراسر جامعه مخابره کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: از مجموع ۲ میلیون و ۶۲۱ هزار و ۵۱۷ دانش آموز دوره متوسطه، ۶۵.۳۸ درصد در شاخه نظری و ۳۴.۶۲ درصد در شاخه فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند.   کمریی آمار توزیع دانش آموزان در رشته‌های تحصیلی را نیز اعلام کرد و گفت: ۲۸.۴۲ درصد در رشته تجربی،۲۶.۳۱ در رشته علوم انسانی، ۱۸.۵ درصد در رشته کاردانش، ۱۶.۱ درصد در شاخه فنی و حرفه ای،۱۰.۱۲ درصد در رشته ریاضی و ۰.۵۲ درصد در رشته معارف اسلامی تحصیل می‌کنند.   وی در ادامه درباره اینکه آمار ۶۳ درصدی شرکت کنندگان در رشته علوم تجربی در کنکور سراسری چگونه تولید شده است،توضیحاتی ارائه کرد و گفت: کل شرکت کنندگان کنکور یک میلیون و ۱۱۸ هزار و ۷۰۳ نفر بود. در حالی که کل دانش آموزان پایه دوازدهم که امسال برای اولین بار در کنکور شرکت کردند ۵۵۱ هزار و ۵۴۹ نفر بوده‌اند بنابراین مابقی برای بار دوم یا چندم در کنکور شرکت کرده‌اند. تعدادی از آنان نیز ممکن است در گروه زبان و هنر شرکت کرده باشند که به یک درصد کل هم نمی‌رسد و مابقی انباشت رشته‌های سال قبل هستند. در حالی که گاهی تصور می‌شود توزیع نامتوازن ۶۳ درصدی داریم.   کمریی ادامه داد: از کل شرکت کنندگان،۵۶.۹۴ درصد یعنی ۶۳۷ هزار نفر در رشته تجربی شرکت کردند در حالی که ۲۶۳ هزار و ۳۰۱ نفر آنها محصل پایه دوازدهم تجربی بودند و شمار مجموع شرکت کنندگان سه برابر بیشتر از پایه دوازدهمی‌ها بوده که برای اولین بار کنکور داده‌اند.   معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: ۱۶۴ هزار و ۲۳۷ نفر یعنی ۱۴ درصد در رشته ریاضی کنکور داده‌اند که ۹۴ هزار و ۸۲۷ نفر پایه دوازدهمی بوده‌اند همچنین ۲۸۲ هزار نفر معادل ۲۵ درصد در رشته انسانی کنکور دادند که ۱۸۹ هزار نفر پایه دوازدهمی بودند.   وی با بیان اینکه سیاست توسعه متوازن در حال تحقق و شمار تجربی‌ها در حال کاهش است گفت: میانگین نمره کتبی نهایی در سال ۹۱، از ۱۱.۲۳ درصد به ۱۲.۶۰ ارتقا یافته است و ۱.۳۷ نمره افزایش داشته‌ایم همچنین درصد قبولی در سال ۹۱ از ۷۶.۳ درصد به ۸۴.۷ در خرداد ۹۸ افزایش یافته است. امیدواریم نتیجه تلاش‌های نظام آموزش کشور منجر به موفقیت‌ها و دستاوردهای دانش آموزان شود.    میرحمایت میرزاده - سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی - نیز در ادامه این برنامه افزود: معلمان ما چه در مدارس دولتی و غیردولتی و چه در سمپاد برایشان فرقی نمی‌کند در کدام مدرسه درس می دهند و تمام تلاش خود را می‌کنند.   سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها عدالت آموزشی را زیرسوال نبرند، خطاب به رسانه‌ها گفت: مدارس دولتی را به این شکل زیرسوال نبرید. استان‌هایی که رتبه برتر نداشته‌اند را نیز زیرسوال نبرید.   میرزاده ضمن طرح این انتقاد که تنوع مدارس زیاد شده و آموزش و پرورش نمی‌تواند به مدارس دولتی بپردازد، اظهار کرد: تنوع مدارس را کم کنید. ما با شما همراهی خواهیم کرد. آقای بطحایی - وزیر سابق آموزش و پرورش - کار خوبی شروع کرد ولی همراهی نکردیم. باید از وجود نخبه‌ها در همه جا استفاده شود. مدرسه نمونه کوچک جامعه است و افراد مختلف باید در کنار همدیگر بنشینند. نه آنکه آنان را در یک جزیره خاص جمع و جامعه را از آنها محروم کنیم. طبقاتی بودن آموزش نارضایتی‌هایی ایجاد کرده است./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت

فتح الله توسلی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از روند توزیع اعتبارات نوسازی و تجهیز مدارس در شهرستان ابراز گله مندی کرد و گفت: از ۳۸۲ میلیارد تومان اعتبار تجهیز و نوسازی استان فقط ۳ درصد برای شهرستان پیش بینی شده که سهم کبودراهنگ ۶ میلیارد تومان است و کمترین اعتبار در استان است این در حالی است که ۲۵ مدرسه شهرستان نیازمند نوسازی و مرمت و تجهیز است.

وی افزود: نیروگاه شهید مفتح اعلام آمادگی کرده که ۴ مدرسه در شهرستان کبودراهنگ احداث کند و باید پیگیری شود.

توسلی تاکید کرد: اداره آموزش وپرورش شیرین سو مستقل شده و باید اعتبارات و تجهیزات مستقل اعطا شود.

مسلم غلامی فرماندار کبودراهنگ گفت: برای حل مشکلات هنرستان‌های شهرستان و راه اندازی رشته‌های جدید و کاربردی اعتبارات لازم پیش بینی شده است.

وی تاکید کرد در هفته معلم دهیاران و اعضای شورا‌ها با حضور در مدارس شهر‌ها و روستا‌ها از زحمات معلمان زحمت کش قدر دانی کنند.

حجت‌الاسلام باقری امام جمعه کبودراهنگ گفت: با هماهنگی انجام شده در راه اندازی مدارس معارف در بخش پسران و دختران حوزه‌های علمیه آمادگی همکاری دارند.

 مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان گفت: برای تجهیز اداره آموزش و پرورش شیرین سو ۴۰۰ میلیون تومان و برای تجهیز گرمایشی و سرمایشی و اداری و رایانه در این شهرستان بیش از ۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

حمید شیرازیانی افزود: برای استانداردسازی فضا‌های آموزشی در حوزه ملی اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای شهرستان و اعتباری حدود ۴ میلیارد تومان برای پایگاه شهید نوژه اختصاص یافته است.

شیرازیان گفت: برای استخر بیش از ۹ میلیارد تومان و برای پیست دو و میدانی ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته است.

سیدصالح اسدی مدیر آموزش و پرورش کبودراهنگ گفت: سالتحصیلی پیش رو مدرسه معارف دختران و سال آینده مدرسه معارف پسران در شهرستان راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: در هفته معلم برنامه‌های مناسبتی در سطح شهرستان برای معلمین برگزار می‌شود.

رشته بهیاری برای دانش آموزان دختر و پسر راه اندازی شده و بیش از ۱ میلیارد و۲۰۰ میلیون تومان برای خرید تجهیزات بهیاری پیش بینی شده است و نیازمنده احداث مدرسه مختص رشته بهیاری است.

در هنرستان‌های شهرستان رشته جدید سراجی و معماری داخلی راه اندازی شده که با استقبال خوبی مواجه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • کشف دو کانال بزرگ تقلب در کنکور با بیش از ۵۰ هزار نفر عضو
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • انتخاب رشته بیش از ۷۲۰ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است
  • انتخاب رشته بیش از ۳۲۷ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم
  • دریافت شهریه مدارس و مراکز آموزشی غیر دولتی تنها براساس کیفیت آموزشی
  • فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت