Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست آب منطقه‌ای استان بوشهر با اشاره به اجرای ۴ سد مخزنی در استان گفت: برای اجرای سدهای دالکی،خاییز، دشت پلنگ و باغان امسال ۱۲۱.۲ میلیارد تومان مصوب شده است. ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۴ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حسین باشی‌زادگان ظهر امروز در جریان بازدید خبرنگاران از روند طرح‌های سدسازی استان بوشهر با بیان اینکه 13 هزار حلقه چاه در استان بوشهر وجود دارد اظهار داشت:  میزان اضافه برداشت این چاه‌ها 210 میلیون مترمکعب است که سبب خدشه‌دار شدن سفره‌های زیرزمینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان اینکه طرح‌های مهم سدسازی در دست اجرا است گفت: پنج سد بزرگ مخزنی اکنون در استان بوشهر در حال اجراء است که برای اجرای سدهای دالکی،خاییز، دشت پلنگ، باهوش و باغان یک‌‌هزار956 میلیارد تومان مصرف شده است.

سرپرست آب منطقه‌ای استان بوشهر از اجرای 12  سد کوچک و آبخیزداری در استان خبر داد و  تنها سد مخزنی استان بوشهر در حال بهره‌برداری را  سد رئیسعلی دلواری در شهرستان دشتستان دانست و افزود: این سد با ظرفیت 695 میلیون مترمکعب  است که نقش مهمی در تامین آب شبکه آبیاری نخیلات دارد.

باشی‌زادگان با بیان اینکه هفته دولت 50 میلیارد تومان پروژه در حوزه آب استان بوشهر افتتاح و یا عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود گفت: سد اخند عسلویه با 18 میلیارد ریال و سد ارغون کلمه دشتستان با اعتبار 20 میلیارد ریال اجرایی شده است.

وی، با بیان اینکه سد خاییز با 700 میلیارد ریال در حال اجراء است خاطر نشان کرد: سدخاییز که از نوع خاکی و هسته رسی است قرارداد آن 70 میلیارد تومان است که 25 میلیارد تومان از محل سفر رئیس جمهوری تامین شده است.

باشی‌زادگان با اشاره به اینکه با تخصیص اعتبارات مورد نیاز، سد خائیز بهمن‌ماه سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری می‌شود تصریح کرد: با افتتاح این سد 670 هکتار نخیلات و 105 هزار اصله نخل تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد.

ظرفیت تولید آب‌شیرین‌کن استان بوشهر به 150 هزار متر مکعب افزایش می‌یابد بوشهر|سد قیزقلعه دشتی امسال به بهره‌برداری می‌رسد بوشهر|آب‌شیرین‌کن 8500 متر مکعبی آب‌پخش دشتستان امسال وارد مدار تولید می‌شود

سرپرست آب منطقه‌ای استان بوشهر با اشاره به اجرای 4 سد مخزنی در استان گفت: برای اجرای سدهای دالکی،خاییز، دشت پلنگ و باغان امسال 121.2 میلیارد تومان مصوب شده است.

انتهای پیام/ ع

R41363/P1494/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۳۴۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد

میثم عابدی در نشست تخصصی اقتصاد دیجیتال کردستان در سالن شهدای گمنام استانداری اظهار داشت: موضوع نیروی انسانی توانمند برای توسعه این زیست بوم اقتصاد دیجیتال کشور بسیار اهمیت دارد.

وی یا بیان اینکه در اقتصاد دیجیتال برخلاف اقتصاد سنتی، اصل و اساس توسعه آن نیروی انسانی است، بیان کرد: پلتفرم‌هایی همچون دیجی کالا، اسنپ و ... یک ایده و فکر بوده که نیاز مردم را به صورت الکترونیکی ارائه می‌دهند.

عابدی با اشاره به اینکه به منظور آموزش مهارت‌های دیجیتالی در سال گذشته به ۵۰ هزار نفر آموزش ارائه شد، بیان کرد: این آموزش در قالب طرح ایران دیجیتال بوده و هدف گذاری در سال جدید آموزش ۳۰۰ هزار نفر است.

عابدی در ادامه از برگزاری جشنواره ایران دیجیتال در هر استان خبر داد و گفت: استعداد‌های برتر بر اساس نتایج جشنواره وارد مسیر شغلی خواهند شد.

وی همچنین به اجرای طرح فیبرنوری در کشور اشاره و اظهار کرد: طرح فیبرنوری تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته و قرار است این پروژه زیرساختی مهم، امسال به طور کامل انجام شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طرح فیبرنوری هزینه بالایی دارد، اما دولت و وزارت ارتباطات متعهد شده آن را در همه شهر‌ها و روستا‌ها انجام دهد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات ادامه داد: قرار شده امسال اینترنت مورد نیاز روستا‌های بالای ۲۰ خانوار در کشور به صورت سیار تامین شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان نیز در این نشست موضوع آموزش را پایه و اساس زیرساخت همه حوزه‌ها دانست و گفت: در برنامه هفتم توسعه، پیگیر حضور میدانی دانش آموزان دانشجویان و فارغ التحصیلان در چرخ تولید هستیم. 

 علی نوری با اشاره به اینکه توسعه مهارت‌های دیجیتالی یکی از حلقه‌های مفقوده بین تولید و اقتصاد است، بیان کرد: برای ایجاد مراکز آموزش دیجیتال باید اقدامات اساسی شکل گیرد.

پرداخت ۵۵۴ میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز اظهار داشت: در کنار تقویت زیرساخت‌های ارتباطی یکی دیگر از وظایف ما توسعه کسب و کار و افزایش مهارت‌های ارتباطی است.

آرام حیدری گفت: در سال ۱۴۰۲ برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان حوزه دیجیتال در استان از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ مبلغ ۵۵۴ میلیارد ریال برای حمایت از ۲۱۰ طرح پرداخت شد.

وی با اشاره به اینکه برای افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در استان چند پروژه در سال جاری تعریف شده است، گفت: یکی از برنامه‌های قابل پیش بینی دیجیتال هوشمند سازی کشاورزی و صنایع و معادن است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • تسریع اجرای پروژه فیبرنوری استان بوشهر
  • پروژه فیبر نوری در بوشهر ۴۰ درصد پیشرفت دارد
  • اجرای طرح نور تأمین کننده منافع زن و خانواده است
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • اجرای ۷۵ درصد از طرحهای های مصوب سفر استانداربه منطقه آزاد ماکو
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر