Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@20:07:49 GMT

وزیر بهداشت: ردیابی فرآورده‌های سلامت با سامانه تیتک

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۰۴۲۹

ساعت 24- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از برطرف کردن نقص سامانه ردیابی و رهگیری فرآورده های سلامت شامل دارو و تجهیزات پزشکی موسوم به (تیتک TTAC) خبر داد و گفت: این سامانه دارای نارسایی هایی بود که در حال برطرف شدن است. با رفع نارسایی های این سامانه امکان ردیابی فرآورده ها فراهم می شود.

سعید نمکی تاکید کرد: نقصان این سامانه برطرف و نقاط قوت آن تقویت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این سامانه باید در اختیار حاکمیت باشد نه بخش خصوصی، اضافه کرد: تیم کارشناسی چهار تا پنج ماه است که روی این سامانه کار می کند و امیدواریم که در آینده نزدیک یعنی تا ۲ ماه آینده، هم برای تجهیزات پزشکی و هم برای دارو، این سامانه آماده شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: طی ۲ ماه آینده، سامانه ای خواهیم داشت که در آن نمی شود اِعمال نفوذ کرد و در زمینه ثبت اطلاعات در نظام دارویی و نظام سلامت یک مجموعه کارا برای وزارت بهداشت تهیه می کند.
نمکی اضافه کرد: هم اکنون نیز در حال نصب بخش داشبورد (مراکز کنترل) پایش مدیریتی روی این سامانه هستیم. ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حلقه‌های هوشمند نامرئی هستند و این مشکل‌ آنهاست!

ایتنا -  نکته‌ای که بهتر است درباره این حلقه هوشمند بدانید این است که برای ردیابی در ورزش نیز چندان مفید نیست، زیرا احتمالا نمی‌خواهید گجت 300 دلاری خود را در باشگاه به خطر بیندازید!
در ماه فوریه، سامسونگ حلقه گلکسی را معرفی کرد، که گجتی برای پایش سلامت است و در اواخر امسال عرضه می‌شود. این حلقه به طور مداوم خواب، تنفس، حرکت و چرخه قاعدگی را کنترل می‌کند.

به گزارش ایتنا، بلومبرگ گزارش داد که اپل نیز در حال انجام تحقیقات در مورد پلتفرم حلقه هوشمند خود است. هر دو شرکت به صورت نیمه‌علنی به دنبال حلقه Oura، پیشرو بازار حلقه‌های هوشمند هستند. 

Oura،  خواب، دما، فعالیت، بازیابی پس از ورزش و چرخه قاعدگی را ردیابی می‌کند. این حلقه یک شگفتی مهندسی است که قابلیت‌ها و ویژگی‌های مهم را در چنین حلقه کوچک و ظریفی تعبیه کرده است.

اما این حلقه هوشمند یک مشکل بزرگ دارد. نکته منفی‌ Oura این است که هیچ راهی برای دسترسی به داده‌هایی که حلقه جمع‌آوری می‌کند وجود ندارد، مگر اینکه تلفنی در دست داشته باشید.

این معضل، یعنی همین شکاف کوچک بین داشتن اطلاعات و دسترسی آسان به آن یک مشکل است. اگر امتیاز آمادگی شما که معیار اختصاصی Oura برای سلامت کلی است به زیر سطح معینی برسد، می‌توانید اعلان دریافت کنید. 

 نکته دیگری که بهتر است درباره این حلقه هوشمند بدانید این است که برای ردیابی در ورزش نیز چندان مفید نیست، زیرا احتمالا نمی‌خواهید گجت 300 دلاری خود را در باشگاه به خطر بیندازید!

 
از آنجایی که تقریبا هیچ روش دسترسی مستقیم (بجز اتصال به گوشی هوشمند) به دیتای  Oura ندارید، احتمال اینکه به طور کلی فراموش کنید که چنین حلقه هوشمندی با این امکانات در انگشت شما وجود دارد، زیاد است!  اگر از حلقه برای ردیابی تناسب اندام خود استفاده می‌کنید به این دلیل که ساعت هوشمند ندارید و یا همیشه در حال بررسی آمار خود هستید، آن وقت برای شما کارساز خواهد بود.

ناگفته نماند که حلقه‌های هوشمند فرصت زیادی برای اثبات توانایی‌های خود به کاربران ندارند!  هر دو کمپانی اپل و سامسونگ برنامه‌های اختصاصی ردیابی سلامتی دارند و به احتمال زیاد کاربری که یکی از این دو حلقه را بخرد، دلیل کمتری برای تغییر آن در آینده خواهد داشت.

اگر حلقه‌های هوشمند را با ساعت‌های هوشمند مقایسه کنید که مجهز به ردیابی سلامت، پیام‌رسانی، تعامل با اپلیکیشن و پرداخت‌های موبایلی هستند، متوجه می‌شوید که حلقه‌های هوشمند فاقد این ویژگی‌ها هستند.

شاید همین، یکی از دلایلی باشد که غول‌های فناوری حهان، حالا دیگر به جای تلاش برای ارائه محصولات جدید، فقط از رقبای کوچک‌تر خود کپی و آنها را نابود می‌کنند. حلقه‌های هوشمند بازار کوچکی خواهند داست، البته بازاری که فناوری‌های بزرگ می‌توانند با زمان و تلاش بسیار کم بر آن مسلط شوند. این دستگاه‌ها هم کم و بیش به طرفداران سرسخت فروخته خواهند شد. 

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز جامع سلامت روستای میقان شاهرود
  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • شرایط بهتر موجودی کیت‌های آزمایشگاهی در کشور/مرجع سلامت حامی تولید داخل
  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت + فیلم
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • حلقه‌های هوشمند نامرئی هستند و این مشکل‌ آنهاست!
  • رفع اختلال در سامانه بیمه سلامت در گلستان تا ۲۴ ساعت آینده
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان