Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: عدم وجود آمار و اطلاعات دقیق در بخش های مختلف از جمله بخش کشاورزی، نظام برنامه ریزی کشور را مختل می سازد.

به گزارش خبرنگار ما؛  مهندس اکبر فتحی در جلسه ای که با حضور دکتر احمدعلی کیخا رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی، رئیس بانک کشاورزی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 8، مدیرعامل شرکت خدمات خدمات حمایتی استان، مدیرکل دامپزشکی و مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، رئیس سازمان نظام مهندسی آذربایجان شرقی، بنیاد ملی گندمکاران، مدیرکل امور عشایر استان، رئیس مرکز بیوتکنولوژی کشاورزی آذربایجان شرقی و جمعی از همکاران و معاونین و مدیران ستادی سازمان جهادکشاورزی استان در محل اتاق جلسه سازمان برگزار شد، ضمن بیان این مطلب افزود: متاسفانه آمار و اطلاعات بخش کشاورزی و نظام برنامه ریزی کشور که هر پنج سال از طریق سازمان های متولی ارائه می شود تا بحال نتوانسته اطلاعات دقیقی از بخش کشاورزی ارائه دهد تا بتوان از این آمار و اطلاعات در برنامه ریزی های کلان کشور و استان استفاده مطلوب نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به دکترکیخا رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد تا به طور آزمایشی یک سال تهیه سرشماری عمومی بخش کشاورزی کشور برعهده وزارت جهادکشاورزی و کارشناسان نظام پهنه بندی اراضی زراعی گذاشته شود تا اطلاعات کشاورزان و بهره برداران کشاورزی به صورت دقیق و متقن تهیه وتدوین شود.

مهندس فتحی اظهار داشت: بنده معتقدم از این راه می توانیم اطلاعات و آمار بخش کشاورزی را استخراج و براساس آن برنامه ریزی های خود را عملیاتی نمائیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ادامه داد: ما آفات عمومی و خصوصی را داریم، در آفات عمومی مبارزه و پیشگیری برعهده دولت می باشد.

وی اضافه کرد: لازم است در این خصوص نیز بازنگری به عمل آید چنانکه کرم خراط به عنوان آفت خصوصی مطرح می شود و بطور طبیعی باید باغدار با هزینه خود مبارزه با آن را شروع کند، در حال حاضر این آفت در سطح کشور به یک آفت عمومی تبدیل شده و باغداران نیز به طور جدی با این آفت مبارزه نمی کنند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان ادامه داد: از طریق کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی می توان اعتباری در این راستا تخصیص داد و با اقدامات و پیگیری های علمی و اصولی از تبدیل آن به یک بحران کلان در سطح کشور جلوگیری کرد.

مهندس فتحی با اشاره به اینکه یازده هزار هکتار از باغات گردو در سطح استان توسط کرم خراط تهدید و در حال از بین رفتن می باشد، تاکید کرد: بایستی مبارزه با این آفت به طور جد عملیاتی شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با یادآوری این موضوع که مرحله اول اعتبارات صندوق توسعه ملی برای احیاء اراضی حاشیه رودخانه ارس در شهریور ماه سالجاری به پایان خواهد رسید، گفت: با بکارگیری مرحله دوم اعتبارات صندوق توسعه ملی می توان سی هزار هکتار از اراضی حاشیه ارس را با استفاده از ظرفیت رودخانه مرزی ارس احیا و به شبکه های نوین آبیاری تجهیز کرد.

وی گفت: خوشبختانه جهشی در توسعه شهرکهای گلخانه ای استان اتفاق افتاده است، ولی اعتباراتی که از محل بند الف تبصره 18 قانون بودجه به این امر اختصاص داده شده است کافی نبوده و محدود می باشد.

مهندس فتحی ادامه داد: کل اعتبارات تخصیص یافته به توسعه شهرکهای گلخانه ای در سطح کشور سه هزار میلیارد تومان است و این در شرایطی می باشد که تنها استان آذربایجان شرقی سه هزار میلیارد تومان در این راستا طرح ارائه کرده است.

مهندس فتحی در بخش پایانی سخنان خود گفت: ترتیبی اتخاذ ش

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جهادکشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس صدا و سیما: میدان دادن به مردم برای اظهارنظر در مورد موضوعات مختلف تقویت خواهد شد

رئیس سازمان صداوسیما گفت: تعامل با مخاطبان و میدان دادن به مردم برای اظهارنظر در مورد موضوعات مختلف همان‌طور که دیدیم، ان‌شاالله تقویت خواهد شد.

به گزارش جماران، پیمان جبلی در گفت‌وگویی، درباره اقدامات تحولی در سازمان صداوسیما بعد از برگزاری انتخابات گفت: در مورد اقدامات تحولی بعد از انتخابات، یک تجربه موفقی را رسانه ملی در انتخابات مجلس دوازدهم داشت و آن هم بالا بردن میزان تعامل با مخاطبان در برنامه‌ها بود که یکی از برنامه‌های موفق ما را در شبکه ۳ ملاحظه کردید. 

رئیس سازمان صداوسیما ادامه داد: نکته دوم فراهم کردن امکان و زمینه تضارب افکار و تبادل دیدگاه‌های مختلف و جریان‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی است که باز هم در برنامه‌های انتخاباتی صداوسیما مشاهده شد.

وی با بیان این‌که قصد ما این است این برنامه ‌ها ادامه پیدا کند یعنی فضای تبادل و تضارب افکار ادامه پیدا خواهد کرد،‌ خاطرنشان کرد: تعامل با مخاطبان و میدان دادن به مردم برای اظهارنظر در مورد موضوعات مختلف همان‌طور که در صداوسیما دیدیم، ان‌شاالله تقویت خواهد شد.

جبلی درباره این‌که آیا در سال جدید این امکان فراهم خواهد شد تا کسانی که در گذشته با این سازمان همکاری داشته‌اند بازگردند، گفت: بارها گفته‌ام، ما در این دوره از هر کدام از اعضای جامعه بزرگ هنری، فیلم و سریال در کشور که علاقمند به ایفای وظیفه خودشان در قالب همکاری با صداوسیما باشند استقبال می‌کنیم و فکر می‌کنم شما مصادیق این عرض بنده را مشاهده می‌کنید.

وی در مورد برنامه‌هایی که روی آنتن وجود دارد، اظهار داشت: برنامه‌های که در قالب نمایشی و تلویزیونی وجود دارد نشان می‌دهد که ما عملاً میدان همکاری با چهره‌ها و هنرمندان را هیچ نبسته‌ایم و این عرصه برای هنرمندان و آفرینندگان پیام و محتوا وجود دارد که از ظرفیت صداوسیما برای خدمت به مردم استفاده کنند.

رئیس سازمان صداوسیما درخصوص ساخت سریال الف ویژه در سال ۱۴۰۳ گفت: دو سریال الف ویژه «سریال حضرت موسی و حضرت سلمان» طبق برنامه ریزی به صورت منظم پیش می‌رود، سریال‌های دیگر را هم ان‌شاالله در دستور کار خواهیم داشت که البته با استفاده از فناوری‌های جدید بتوانیم با هزینه کمتر و سرعت بیشتر تولید کنیم. عجالتا ما تا پایان سال ۱۴۰۳ جدول پخش سریال‌مان پر شده است یعنی کاملا دست‌مان پر است و هم اکنون ۱۸ سریال جلوی دوربین و حدود ۴۰ فیلمنامه در مرحله پیش تولید است به همین ترتیب این چرخه وجود دارد.

دیگر خبرها

  • ۳۲۷ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان در حال ساخت است
  • تولید بیش از ۷۰۰ تن ماهی سردآبی در استان یزد
  • لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای بهتر راهپیمایی اربعین سال جاری
  • ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی جهادکشاورزی در کشور به مسکن اختصاص یافت
  • انجام تکالیف سازمان فناوری اطلاعات با مشارکت بخش خصوصی
  • انجام تکالیف سازمان فناوری اطلاعات با رفع موانع همکاری بخش خصوصی
  • جبلی : میدان دادن به مردم برای اظهارنظر درباره موضوعات مختلف در صداوسیما تقویت خواهد شد
  • استقرار تیم بازرسی اداره کل بازرسی استان یزد در جهادکشاورزی
  • نوسانات بازار ارز و طلا زندگی مردم را با مشکل مواجه می‌کند
  • رئیس صدا و سیما: میدان دادن به مردم برای اظهارنظر در مورد موضوعات مختلف تقویت خواهد شد