Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@23:53:24 GMT

احداث، تجهیز و تعمیر مساجد با تفاهم در موضوع نماز‌

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۶۵۴۸

احداث، تجهیز و تعمیر مساجد با تفاهم در موضوع نماز‌

به گزارش ایکنا، شبستان نوشت: حجت الاسلام «جواد نیسی» از امضای تفاهم نامه ترویج اقامه نماز میان رئیس ستاد اقامه نماز کشور، نماینده رئیس جمهور در امر نماز و وزیر راه و شهرسازی خبر داد و اظهار کرد: براساس این تفاهم نامه که به سازمان ها، ادارات استانی و شرکت های تحت پوشش ابلاغ شده، اجرای منویات مقام معظم رهبری در پیام ایشان به بیست و هفتمین اجلاس سراسری نماز مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: همچنین، در این ابلاغیه تاکید شده که به بحث رونق بخشی نماز در مدارس توجه شود، زیرا در پیام مقام معظم رهبری به بیست و هفتمین اجلاس سراسری نماز که سال گذشته در استان سمنان برگزار شد، همکاری همه دستگاه ها با آموزش و پرورش در ترویج نماز مورد تاکید قرار گرفته است.

حجت الاسلام نیسی ادامه داد: در همین زمینه به 500 روحانی که در کشور تحت پوشش ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی فعالیت دارند، در قالب تفاهم نامه ای ابلاغ شد تا هفته ای یک روز در نزدیک ترین مدرسه به مسجدی که در آن امامت نماز را بر عهده دارند، حضور یابند. از این طریق 3600 وعده نماز در مدارس توسط این روحانیون اقامه می شود.

وی تاکید کرد: تشکیل شورای اقامه نماز، اهتمام به برگزاری نمازهای جماعت، احداث، تجهیز، تعمیر و بهسازی مساجد از دیگر مواردی است که در این تفاهم نامه به آنها تصریح شده است، ضمن اینکه تجلیل و تقدیر از فعالان امر اقامه نماز هم بنابر این تفاهم نامه مورد توجه قرار می گیرد.

دبير ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی به اجرای برنامه های ابتکاری و بومی در استان ها اشاره کرد و گفت: ادارات تحت پوشش در استان ها موظف شده اند با ستاد اقامه نماز استان های خود تفاهم نامه همکاری در حوزه نماز داشته باشند.

وی آموزش و توانمندسازی مدیران را بند دیگر این تفاهم نامه اعلام کرد و ادامه داد: بر این اساس دبیران، ائمه جماعات و کارکنان ستاد اقامه نماز در حوزه تبلیغ و ترویج این فریضه، از دوره های آموزشی لازم بهره مند می شوند.

حجت الاسلام نیسی تاکید کرد: علاوه بر این، موضوع اختصاص زمین مناسب برای احداث مسجد در شهرک های جدیدالتاسیس، بازسازی و زیباسازی تابلوهای ویژه نماز در جاده ها، عدم تداخل برگزاری همایش ها و نشست ها با زمان نماز، نظارت بر سامانه های حمل و نقل هوایی، زمینی و ریلی برای جلوگیری از همزمانی ساعت حرکت شان با وقت فریضه و نیز تشکیل هیات ارزیابی فعالیت های سازمان ها و شرکت های تابعه در حوزه نماز، از دیگر مواردی است که در این تفاهم نامه بر آنها تاکید شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همچنین، ستاد اقامه نماز وزارت راه و شهرسازی سامانه ای را طراحی کرده که امکان رصد آنلاین تمام فعالیت های حوزه نماز توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی را فراهم کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش دانش‌آموزان مسلمان برای اقامه نماز در مدرسه‌ای در لندن

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، دادگاه عالی لندن در حکمی در 16 آوریل اقامه نماز در مدرسه مایکلا در برنت، در شمال غربی لندن را ممنوع کرد که منجر به ناامیدی جامعه دانش‌آموزان مسلمان در این شهر شد.
 
این مدرسه خود را سکولار اعلام و درخواست تجدیدنظر را رد کرد.
 
این در حالی است که مدارس بریتانیا به طور معمول سکولار نیستند و وظیفه دارند فرصتی را برای عبادت جمعی فراهم کنند.
 
در همین حال برخی دانش‌آموزان و افراد دیگر نظرات و نگرانی‌های خود را از این حکم دادگاه به اشتراک گذاشتند. الیور ایستوود گفت: «من از حکم دادگاه در مورد ممنوعیت نماز در مدرسه مایکلا ناامید و از دیدن شادی چندین سیاستمدار برجسته شوکه شدم.»
 
وی افزود: «دانش‌آموزانی که در مدرسه نماز می‌خوانند مزاحم یا تهدید نیستند. ممنوعیت نماز به مسلمانان می‌گوید که اعمال مذهبی و فرهنگی آنها بیگانه و نامطلوب است.»
 
الیور ادامه داد: «من با تعداد زیادی دانش‌آموز مسلمان در مدرسه کاتولیک در گلاسکو تحصیل کردم. بسیاری از آنها حجاب داشتند و ماه رمضان را گرامی می‌داشتند و هر جمعه تعداد زیادی از دوستانم برای نماز ظهر به مسجدی در همان نزدیکی می‌رفتند.»
 
مو شهد لو، یک معلم گفت: «تمایز قائل شدن بین آزادی عقیده و عمل به آن باورها در یک نهاد سکولار بسیار مهم است. اتهام اسلام‌هراسی جدی است.»
 
یکی دیگر از کسانی که از این اقدام متاسف است، گفت: «من یک مسیحی متعهد هستم و به شدت نگران سکولاریزاسیون فزاینده‌ای هستم که جامعه ما را فرا گرفته است. همه ما به طور طبیعی موجوداتی روحانی هستیم که غذایی معنوی می‌خواهیم که ممنوع کردن آن به معنای انکار انسان بودن است.»
 
در این میان نیز برخی از این اقدام دادگاه حمایت کرده و گفتند که دستاوردهای مدرسه بسیار عالی است و بدون دین می‌توان به آن دست یافت.
 

دیگر خبرها

  • اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
  • راه اندازی سومین مرکز تخصصی نماز کشور در استان؛بزودی
  • اقامه نماز جمعه به امامت آیت الله مهدوی
  • اقامه نماز جمعه اصفهان به امامت آیت الله مهدوی
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • نماز جمعه تهران به امامت آیت‌الله خاتمی اقامه می‌شود
  • خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد
  • چالش دانش‌آموزان مسلمان برای اقامه نماز در مدرسه‌ای در لندن