Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@14:57:55 GMT

پزشکِ مرادی قول داد بدون جراحی به المپیک برسد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۴۶۷۱۳

پزشکِ مرادی قول داد بدون جراحی به المپیک برسد

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: روز شنبه با پزشک مرادی جلسه ای داشتم و او از وضعیت سهراب خیلی راضی بود و قول داد سهراب را بدون جراحی به المپیک برساند.

به گزارش مشرق، سیدرضا صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک صبح امیروز میهمان برنامه سلام صبح بخیر شبکه سوم بود.

وی در ابتدای این برنامه درباره شایعه نامزد شدن برای فدراسیون فوتبال گفت: فرض را بر این بگذارید که ما همین جا هستیم و کارهایمان را به اتمام می‌رسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من قطعا در هیچ فدراسیونی نخواهم بود و تلاشم این است که از جامعه بزرگ ورزش حمایت کنم و هیچ انگیزه ای برای حضور در هیچ فدراسیونی ندارم.

بیشتر بخوانید:

سهراب مرادی به بازی‌های المپیک۲۰۲۰ می‌رسد


وی  در خصوص تیم ملی امید نیز تاکید کرد: فرهاد مجیدی منتخب فدراسیون فوتبال و کادر فنی است و آن چیزی که رسالت ما است حمایت  از سرمربی انتخاب شده است. ایشان در کنار استیلی و مجموعه کادر فنی، تیم را حمایت می کنند و انتظار ما این است که تیم از شرایط 40 سال گذشته خود خارج شود و به المپیک 2020 راه پیدا کند ولی همه باشگاه ها باید حمایت کنند و نسل جدید فوتبال نیازمند حمایت همه باشگاه ها است. مجموعه جوانی که اکنون در حال اردو هستند تا تجربه کافی را به دست بیاورند.


رییس کمیته المپیک ادامه داد: تیم امید بستر اصلی برای تیم ملی است و جوانان امروز بسیار خوب درخشیدند. حمایت های مالی و پشتیبانی در اردو نیز انجام شده و اخیرا با آقایان تاج و داورزنی جلسه ای داشتیم و مشغول بحث و تلاش برای حمایت هستیم تا این تیم بدون کوچکترین مشکل راهی 2020 شود.
صالحی امیری درباره حضور دستیار خارجی در این تیم و اینکه آیا ممکن است به المپیک راه پیدا کند، گفت: فرهاد مجیدی یک دستیار خارجی را پیشنهاد کرد، ما هم مشکلی نداریم و او اضافه می شود. ما در انتخاب مربی دخالت مستقیم نداریم، تلاشمان این است که آنها موفق باشند. ما در تلاشیم که مسئله تیم امید درچارچوب تیم ملی ما دیده شود و اکنون هم وزارت ورزش و هم کمیته المپیک و هم فدراسیون به صورت جدی پشتیبان تیم امید هستیم تا شاهد راه یابی آن به 2020 باشیم.


وی درباره کاهش اختلاف در ورزش که سیاست اصلی کمیته ملی المپیک است، تصریح کرد: اختلافات دیگر نیست و حتی از لفظ کم هم استفاده نکنید. همیشه حاشیه های ورزش فربه و متن آن لاغر بود اما در این دوره سیاست های ما بر این قرار گرفت که حاشیه ها که انرژی را کم می کنند کنار بگذاریم و به متن که ما را به قله می رساند بپردازیم. کنار گذاشتن حاشیه ها و داشتن برنامه برای رسیدن به وفاق مهم است. ما کسی را مقصر نمی دانیم و همه در کنار هم تلاش می کنیم. چالش ها و موانع هم مسئولیت دارد. ما همیشه دنبال مقصر می گردیم ولی در این دوره دنبال مقصر نمی گردیم و وظیفه ما وفاق برای آماده سازی تیم ها و رسیدن به قله ها و سکوها است و مسئولیت چالش ها را هم می پذیریم. چرا که مشکلات همواره از جایی شروع می شود که ما فرافکنی کنیم و تقصیر را دیگران بیندازیم.


وی یادآور شد: امروز کادر مدیریتی ورزش ایران همه و همه در یک شرایط واقعا انسجامی و وفاق به سر می برند چون اهداف بلندتری داریم و می خواهیم در عرصه های جهانی بدرخشیم. اگر والیبال و کشتی ما می درخشد محصول انسجام است و ما چند رویداد دیگر پیش رو داریم که باید با وفاق وارد آنها شویم.


صالحی امیری در خصوص پشتیبانی و حمایت مالی فدراسیون‌ها و ورزشکاران اظهار کرد: مجموعه ظرفیت نرم افزاری و سخت افزاری و منابع مالی ما در وزارت ورزش درگیر کسب سهیمه است. ما ستاد عملیاتی در کمیته المپیک به سرپرستی نصرالله سجادی ایجاد کردیم و ستاد عالی نیز به ریاست وزیر ورزش ایجاد شده و همه تصمیم گیر هستند. نظام تصمیم گیری فردی در دنیا هم منسوخ شده است. ما 17 کمیته داریم که شامل نخبه ها هستند و اتاق تصمیم گیری و فکر ما این کمیته ها هستند و در نهایت ما به تصمیم گیری می پردازیم. از نظر منطق مدیریتی فردگرایی مرده است.


وی اذعان کرد: دولت با همین شرایط اقتصادی کمک می کند و ما حدود 80 درصد منابع سال قبل را تا مرداد ماه تخصیص داده ایم. البته ورزش ما نیاز بیشتری دارد اما به هر حال باید شرایط کشور را درک کرد. ظرفیت های ما همگی 24 ساعته در خدمت و تیم ها در داخل و خارج در اردو هستند. آن چیزی که در ظرفیت کشور و توان دولت است انجام شده و در این زمینه شفاف بوده ایم و همه دریافت ها و پرداختهای ما در سایت موجود است.

رییس کمیته المپیک میزان سهمیه ایران در المپیک سال آینده و مقام ایران را اینگونه پیش بینی کرد: منطق پیش بینی منطق خوبی نیست. اگر بپرسید برای کسب سهمیه چه می کنید، باید بگویم ما تصمیم گیر نیستیم و هر کسی کسب سهمیه کرد اعزام می شود. برخی رشته ها تا اردیبهشت 99 برای کسب سهمیه فرصت دارند. پیش بینی ما این است که کسب سهمیه ما از دور قبل بیشتر باشد. اساسا بحث مدال به سه عامل کسب سهمیه، وضعیت رقبا و آمادگی 206 کشور دیگر برمی گردد. آنجا عرصه ثانیه ها است و در دوومیدانی صدم ثانیه هم ارزش دارد، امید ما این است که کاروان ما در 2020 بدرخشد.

صالحی امیری در خصوص راه اندازی موزه ورزش و تاریخ شفاهی ورزش توضیح داد: همواره موزه ها نمایانگر غرور ملت ها هستند. همانطور که یک ایرانی در موزه ایران باستان احساس غرور می کند، برای موزه ورزش نیز احساس نیاز کردیم و در 2500 متر فضا آن را راه اندازی کردیم تا کنون بیش از 200 مدال و کاپ اهدا شده و از همه پیشکسوتان، ورزشکاران، خبرنگاران و مردم می خواهیم آثار، اسناد، عکسها، لباس و... را به موزه قرض بدهند و ما به آنها سند می دهیم و محفوظ است.


وی افزود: درباره تاریخ شفاهی ورزش ایران هم یک نکته خیلی مهم این است که این ملت پرخاطره است. از سال 1306 ورزش مدرن ایران آغاز شده و جام ارجان مربوط به 3200 سال قبل است و 5 حلقه است که برخی معتقدند 5 حلقه المپیک از آن گرفته شده و همه ورزشی است. این تاریخ نیازمند بازگویی و بازنویسی است. بنابراین یک تیم قوی شروع به کار کرده اند و ما در مجموع برای همه رشته های ورزشی و همه قهرمانان فایل باز کرده ایم و تاریخ شفاهی بیانگر تلخی ها و شیرینی های جامعه ورزش در یک صد سال گذشته است.
رییس کمیته المپیک درباره زمان آغاز لیگ برتر فوتبال گفت: ما تصمیم گرفتیم در فوتبال خیلی مداخله نکنیم چون پرمناقشه است. پریروز جلساتی داشتیم که امروز هم ادامه دارد و لیگ همین روزها برگزار می شود. نسلی در جامعه منتظرند و نمی شود آنها را نادیده بگیریم. روزهای آینده تاریخ قطعی اعلام می شود و لیگ به عنوان بخشی از مطالبه مردم برگزار می شود.


وی درباره شایعه برگزاری بازی افتتاحیه لیگ در ۳۱ مرداد گفت: لیگ همین روزها برگزار خواهد شد.
صالحی امیری درباره دلیل کاهش سهمیه در وزنه برداری در المپیک توضیح داد: کمیته ملی المپیک قوانین سختی را وضع کرده و ما باید بدانیم دنیا به سمت ورزش پاک می رود. در گذشته مشکلاتی درباره دوپینگ داشتیم. برای 2020 دو سهمیه بیشتر نداریم و باید دقت کنیم.

وی در ادامه با اشاره به نام ستاره وزنه‌برداری ایران اضافه کرد برای سهراب مرادی قهرمانمان که اکنون در آلمان است طلب شفا دارم. روز شنبه با پزشک ایشان جلسه ای داشتم و از وضعیت سهراب خیلی راضی بود. ایشان قول داد سهراب را بدون جراحی به المپیک برساند.


صالحی امیری درباره راه اندازی گروه تلگرامی که در آن اکثر قهرمانان به نام ایران در آن حضور دارند،تصریح کرد: جامعه ورزش هویت خود را از قهرمانان می گیرد، از تختی انسان بزرگ و بامعرفت و بافضیلت که پهلوان ما است تا سایر عزیزانی که در عرصه ها می درخشند. بنابراین نمی شود ورزش را بدون قهرمان توصیف کرد. ما گروهی داریم که احوال قهرمانان ورزشی را می پرسیم. ورزش بدون قهرمان معنایی ندارد و نمی شود از احسان حدادی بخواهید در 2020 سکو برود اما مسائل او را نبینید یا سهراب مرادی قهرمان طلایی شما باشد اما احوالش را نپرسید.


رییس کمیته المپیک در پایان گفت: ورزش ایران کام ملت را شیرین خواهد کرد و انگیزه و اراده قوی دارد تا شرایطی ایجاد کند که ملت ایران در شرایط سخت اقتصادی کامشان شیرین شود. همانطور که والیبال کام مردم را شیرین کرد و باقی رشته ها هم سهمیه خواهند گرفت.

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی صالحی امیری کمیته ملی المپیک فدراسیون وزنه برداری سهراب مرادی المپیک عمل جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۶۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایرنا مهدی الفتی با کسب سهمیه المپیک در رشته ژیمناستیک برای ورزش ایران تاریخ‌ساز شد رشته‌ای که در ادوار گذشته المپیک جای خالی ایرانی در آن حس می‌شد. در دوره گذشته سعیدرضا کیخا در یک قدمی این سهمیه قرار گرفت اما با لغو فینال مسابقات جام جهانی باکو به خاطر شیوع ویروس کرونا نتوانست به آن برسد.

الفتی را می شود یکی از تاریخ‌سازهای ورزش ایران لقب داد زیرا در یکسال گذشته ۲ عنوان تاریخی را به دست آورده که در گذشته جای خالی این عناوین در کلکسیون افتخارات ورزش ایران دیده می‌شد. الفتی مهرماه سال ۱۴۰۲ با کسب نشان نقره بازی های آسیایی نخستین گام را در مسیر تاریخ‌سازی برداشت و در اردیبهشت تاریخی‌ترین اتفاق این رشته را رقم زد.

رضا خیرخواه، سرمربی تیم ملی ژیمناستیک هنری ایران که نقش مهمی در کسب این موفقیت‌ها داشت با بیان اینکه این سهمیه نتیجه ۶ سال برنامه‌ریزی است گفت: سهمیه الفتی می‌تواند آغاز راه توسعه ژیمناستیک کشور باشد اما هنوز برخی آن را باور ندارد و به دنبال کمرنگ جلوه دادن این افتخار بزرگ هستند.

متن کامل این مصاحبه در زیر آمده است؛

شاگرد رضا خیرخواه با کسب سهمیه المپیک یک افتخار بزرگ در ورزش کشور ثبت کرد. برای این سهمیه چند سال برنامه لازم بود؟

برای رسیدن به یک موفقیت بزرگ نیاز به زمان طولانی است. از سال ۱۳۹۶ و همزمان با آمدن زهرا اینچه‌درگاهی سرمربی تیم شدم و در این مدت با کمک سایر مربیان و حمایت‌های فدراسیون توانستم با نخبگان ژیمناستیک کشور افتخارات زیادی کسب کنم. در ۷ سال گذشته ورزشکاران ما بیش از ۱۵ مدال کسب کردند. این مدال‌ها هم در مسابقات جام جهانی و هم در رقابت‌های قهرمانی آسیا بود. مدال نقره بازی‌های آسیایی یکی از این افتخارات است که تاریخی شد. خدا را شاکرم که من نیز در این موفقیت سهیم بودم. .

شاید اگر کرونا نبود این سهمیه چهار سال پیش رقم می‌خورد؟

بله مسابقات جام جهانی باکو همزمان با شیوع و فراگیری ویروس کرونا بود. سعیدرضا کیخا در آن مسابقات به فینال رسید و در جمع هشت نفر بود اما دولت جمهوری آذربایجان فینال را برگزار نکرد. اگر فینال آن مسابقات برگزار می‌شد ما می‌توانستیم چهار سال پیش این افتخار را کسب کنیم. کیخا در نهایت با صدم امتیاز اختلاف نتوانست به المپیک توکیو برسد. البته ما در این دوره می‌توانستیم ۲ سهمیه داشته باشیم که متاسفانه نشد.

چرا؟

زمانی که به مسابقات جام جهانی قطر رفتم برخی از مربیان خارجی با اشاره به غیبت مهدی احمدکهنی به من گفتند ورزش شما نه یک سهمیه بلکه یک مدال المپیک را به خاطر محرومیت مهدی احمد کهنی از دست داد. احمد کهنی به خاطر برخی مسائل مدیریتی که در آن زمان در فدراسیون وجود داشت و شاید غفلت خودش این سهمیه را از دست داد اما امیدوارم به زودی برگردد و برای ورزش ایران افتخار آفرین باشد.

از مشکلات مدیریت صحبت کردید، به نظر می‌رسد که کسب این سهمیه از دل مشکلات کار بسیار بزرگی بود؟

مشکلات چند سال گذشته فدراسیون و مدیریت آن بر کسی پوشیده نیست. ما برای رسیدن به امتیاز نهایی این سهمیه نیاز به حضور در رقابت‌های گزینشی داشتیم اما به خاطر برخی مشکلات تا چند روز قبل رقابت از اعزام مطمئن نبودیم. لایسنس ورزشکاران مهمترین مشکلی بود که ما با آن دست به گریبان بودیم. باید تشکر کنم از اینچه درگاهی که در چند ماه گذشته نهایت تلاشش را برای ارتقای این ورزش انجام دادند.

از سال ۱۳۹۶ و زمانی که اینچه درگاهی به فدراسیون آمد وعده شکسته شدن طلسم سهمیه داد و بلاخره این طلسم شکسته شد.

من نمی‌خواهم به زمان های خیلی دور برگردم اما اینچه درگاهی برای ورزشکاران کم نذاشت. اگر درجریان سفر الفتی به جام جهانی قطر باشید به خوبی متوجه خواهید شد که چه تدابیری در دستور کار قرار گرفت تا این سهمیه برای ورزش ایران نهایی شود. اینچه درگاهی حتی زمانی که در فدراسیون حضور نداشت هم برای لایسنس ورزشکاران تلاش کرد. البته در کنار فدراسیون دیگر نهادهای ورزشی هم حمایت‌های لازم را انجام دادند.

چه سازمان‌هایی؟

وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیز نهایت تلاش و حمایت را داشتند. همچنین بسیاری از اردوها در استان قزوین برگزار شد که باید از مدیرکل ورزش و علیرضا کاسه گر رئیس هیات ژیمناستیک این استان نهایت حمایت را داشتند و بهترین تدارکات را برای اردوها در دستور کار قرار گرفت.

به نظر می‌رسد با سهمیه الفتی روزهای خوش ژیمناستیک ایران فرارسیده است؟

در ایران استعدادهای بسیاری خوبی حضور دارد و در چند سال گذشته ورزشکاران ما نشان دادند که می‌توانند در سطح جهان و آسیا حرفی برای گفتن داشته باشند. ژیمناستیک یک رشته پر مدال در المپیک و بسیاری از بزرگان جهانی این رشته از قاره آسیا هستند. توجه ویژه و توسعه زیرساختی می‌تواند روند موفقیت ما را در آینده تضمین کند. ما اکنون در شرایط سختی هستیم و حتی یک ست استاندارد نداریم. باید نگاه به توسعه ژیمناستیک تغییر کند.

عجیب اینکه برخی عنوان کردند رنکینگ الفتی واقعی نیست.

نمی‌دانم چرا برخی چشم دیدن افتخارات فرزندان ایران را ندارند. الفتی سهمیه کسب کرده و رنکینگ آن در فدراسیون بین‌المللی این رشته کاملا مشخص است. هدف از انتشار این شایعات انکار یا کمرنگ جلوه دادن موفقیت ژیمناستیک کشور است.

البته از الفتی و شما انتقاد شد که چرا در مسابقات قطر به دنبال ثبت حرکت بودید؟

نمی‌دانم چرا برخی بدون سند حرف می‌زنند. من مربی بی تجربه‌ای نیستم. سال‌ها در مسابقات حضور داشتم و می‌دانم ثبت یک حرکت چه پیش‌زمینه‌هایی لازم دارد. برای ثبت حرکت ۲۰ روز پیش از مسابقات باید فیلم آن حرکت به فدراسیون جهانی ارسال شود و اگر تایید شد ورزشکار آن را به اجرا بگذارد. .

کسب سهمیه شاید یک اتفاق تاریخی باشد اما موفقیت در المپیک ماندگار خواهد شد. برای رساندن الفتی به بهترین فرم ممکن چه برنامه‌ای دارید؟

قرار است تیم ملی ژیمناستیک ایران به مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان اعزام شود و هنوز تصمیمی در خصوص اعزام الفتی نگرفتیم. اما بعد از این رقابت‌ها اردوی مستمر برای این المپین در دستور کار قرار می‌گیرد و اردو تا زمان برگزاری رقابت‌های المپیک ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزیر ورزش درباره سربازی ورزشکاران
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • پائز: المپیک ۲۰۲۴ واقعیت است نه رؤیا / مرادی: هدف مشترک داریم
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • فوتبالیست لیگ‌برتری که در ۷سال فقط یک‌دقیقه بازی و تمدید کرده! / چرا هیچ سرمربی و مدیرعاملی جرات حذف او را ندارد؟ / آقای تاج، فساد واضح همین است
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • تبعیض‌ها در بخش‌های مختلف باید به حداقل برسد
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • واکنش IOC به حضور ژیمناست‌ ایرانی در المپیک پاریس