Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمدعلی انصاری با تاکید بر اینکه باید سرمایه های عظیم فرهنگی، دینی و هنری باستانی را حفظ کنیم، گفت: با همین رویکرد، جشنواره نمایش های آئینی و سنّتی با بیش از سه دهه قدمت طراحی شده و در قالب جشنواره دو سالانه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه شمال استان اصفهان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان در جشنواره بزرگ هنرهای سنّتی و آئینی گفت: دارالمؤمنین کاشان دنیایی از هنر و فرهنگ با قدمتی بسیار طولانی و سرزمینی دارای غنای فرهنگی است و در عرصه ی هنرهای سنّتی و آئینی قدمتی طولانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام «محمدعلی انصاری» با تاکید بر اینکه باید سرمایه های عظیم فرهنگی، دینی و هنری باستانی را حفظ کنیم، گفت: با همین رویکرد، جشنواره نمایش های آئینی و سنّتی با بیش از سه دهه قدمت طراحی شده و در قالب جشنواره دو سالانه برگزار می شود.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان به ریشه فرهنگی غنی و هزاران ساله کشورمان اشاره کرد و افزود: این جشنواره با تلفیقی از آئین های باستانی، آیین های ملی و آئین های مذهبی تلاش دارد این سرمایه ها را با زبان هنر حفظ و منتقل کند.

 

حجت الاسلام انصاری تاریخ باستان غنّی و دین مبین اسلام را دو سرمایه ارزشمند کشور دانست و افزود: جامعه اسلامی ما با درک صحیح از هنر بویژه هنر نمایش، نقش مهمی را در انتقال فرهنگ و تثبیت فرهنگ برای تمام نسل ها داشته است.

 

وی به ارزش فرهنگ و هنر در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: جوانان خلاق، هنرمند و هنردوست ایران اسلامی بهترین نمونه و الگو برای جوانان دنیا هستند.

 

جشنواره بزرگ هنرهای سنّتی و آئینی با حضور هنرمندان پیشکسوت کشور و مسؤولان کشوری و محلی در خانه تاریخی طباطبایی کاشان برگزار شد.

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز عید قربان دعای عرفه عید قربان مراسم دعای عرفه روز خبرنگار عید سعید قربان اصفهان شبستان یزد عرفه دهه ولایت و امامت جشنواره هنرهای سنتی و آیینی حجت الاسلام محمدعلی انصاری کاشان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۶۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه سفر به پاکستان گفت: از سال‌های گذشته در پاکستان در کنار رایزنی فرهنگی بیش از ۶ خانه فرهنگ داریم و در مذاکرات با مقامات محلی پاکستان به این جمع‌بندی رسیدیم که همه خانه‌های فرهنگی را فعال کنیم.

اسماعیلی افزود: در دیدار با مقامات محلی ایالت پنجاب هم رئیس‌جمهور تاکید کردند که با توجه به جایگاه اقبال و شعر فارسی به آموزش زبان فارسی همت بیشتری بگماریم.

وی همچنین گفت: قرار شده شش خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال شود. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در این فضای جدید ما با تقویت خانه‌های فرهنگ و تعاملات فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم سینمایی که طرح فیلم اقبال لاهوری نهایی شده است و به زودی رئیس سازمان سینمایی با همتای پاکستانی خود، کار اجرائی را آغاز می‌کنند، بحث آموزش زبان فارسی و حضور اساتید زبان فارسی ایرانی در پاکستان و همچنین حضور بیشتر دانشجویان ایرانی را در فضا‌های دانشگاهی و فرهنگی را پیگیری می‌کنیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی با فعال شدن خانه‌های فرهنگ ایران در پاکستان
  • 6 خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • وزیر فرهنگ: ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • لزوم زنده نگه‌ داشتن هنرهای بومی قزوین با آموزش آن به نسل جوان
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • چین: «مس عینک» بدون آسیب به آثار باستانی استخراج می‌شود