Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی در بازدید از خبرگزاری ایکنا در خصوص اهمیت موضوع اشتغال و کارآفرینی اظهار کرد: در آموزه‌های قرآنی و دینی ما بر بحث اقتصاد، اشتغال و معیشت مردم بسیار تاکید شده و آنچه ما از آن غافل شدیم، این است که تمام این موارد را تبلیغ و ترویج کرده، پشت تریبون‌ها بیان نمودیم، اما این نکته که تا چه میزان قرآن و مبانی اسلام به معیشت مردم اهمیت می‌دهد، را کمتر در نظر گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضرت علی(ع) خود چاه حفر کرده و وقف می‌کردند اما کمتربه این موضوع پرداخته شده است.

وی با اشاره به این سخن پیامبر(ص) که فرمودند: «فقر کفر می‌آورد»، تصریح کرد: این حرف بزرگی است اما این سخن‌ها را کمتر بیان کردیم. اگر جامعه‌ای می‌خواهیم که در آن، شرایط برای بندگی و دینداری فراهم باشد، بایستی ابتدا معیشت و اشتغال مردم را تامین کنیم. بر این اساس نقش ایکنا در این امر پررنگ و حیاتی است و بایستی به ترویج فرهنگ کار و و کارآفرینی بیشتر توجه شود، چرا که ما می‌توانیم از طریق آموزه‌های دینی، فرهنگ کار، کارآفرینی، ارتقای معیشت، عزت و افتخار را برای کارآفرینان و فعالان حوزه اقتصاد رقم بزنیم.

رسولیان افزود: باید با این بخش فعالانه‌تر برخورد کرده و همه را به کار و تلاش تشویق کنیم. این که برخی تشویق به کار و تلاش نمی‌شوند، زمینه‌ای می‌شود که دنبال روزی غیرحلال باشند. ما جوانان و مردم را متهم نمی‌کنیم، شاید ما این شرایط را ایجاد کردیم که فرد احساس کرده با روش‌هایی غیر از تلاش، کوشش و زحمت نیز می‌توان پول به دست آورد. اگر بدانند که تا چه میزان آموزه‌های دینی ما بر تلاش، کوشش و روزی حلال تاکید دارد و برای کارآفرین ارزش و احترام قائل است، خود به تدریج به سمت روزی حلال می‌رود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: نمی‌توانیم به فردی که گرسنه است بگوییم روزی حلال به دست بیاورد، اگر بخواهیم علمی صحبت کنیم، در سلسله مراتب مازلو اولین نیاز، نیازهای ضروری و فیزیولوژی است، باید نیازهای اولیه و امنیت برقرار باشد و بعد به فکر نیازهای دیگر باشیم.


وی عنوان کرد: در اسلام تنها به کوشش و تلاش تاکید نشده، بلکه یک ضرورت بوده و معنای آن حرکت به سمت روزی حلال است. ما باید این امر را تشویق کنیم. نقش علمای دین و رسانه‌ها و افرادی که تریبون در دست دارند در این زمینه پررنگ‌تر است. ایکنا می‌تواند در این زمینه بسیار موثر باشد.

رسولیان با اشاره به اینکه روزی حلال الزام بوده اما باید پیش‌زمینه‌ها و زیرساخت‌ها را فراهم کنیم، تا این اتفاقات رخ دهد، تصریح کرد: در کشور ما فرصت برای کار، بسیار وجود دارد، تنها تعریف ما از کار، سطحی که تعریف کردیم و فرهنگی که در جامعه حاکم شده، مقداری مسئله را سخت کرده است. ما باید فرهنگ کار، تلاش و کوشش را ترغیب کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی سیاست و اقتصاد معاون اقتصادی استانداری خراسان رضوی روزی حلال کارآفرینی آموزه های دینی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۷۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی

مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش‌آموزان در کرمانشاه برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، مراسم آغاز طرح بزرگ راهیان پیشرفت با هدف تقویت روحیه خودباوری در دانش‌آموزان و تبیین الگوی پیشرفت و دستاوردهای فناوران و دانش‌بنیان‌ها با حضور معاون استاندار و جمعی از مدیران استان برگزار شد.

مسلم حدیدی، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در این مراسم با اشاره به اینکه این برنامهد یک اقدام مشترک بین جهاد دانشگاهی و آموزش و پرورش است اظهار داشت: کار ما در جهاد دانشگاهی مأموریت‌گرا است و به همیشه به دنبال کار ویژه و خاص برای حل مسائل استان هستیم.

وی با استناد به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه به هر میزان برای آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم سبب اتفاقات خوب می‌شود عنوان کرد: منشأ اقدامات خوب و حتی مشکلات موجود در جامعه آموزش و پرورش است و چنانچه ضعیف عمل شود آینده دچار مشکل می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با بیان اینکه طرح راهیان پیشرفت دانش‌آموزی با عنوان طرح شهید نوروزنژاد طراحی شده است گفت: در این تفاهم‌نامه 9 بند کاری تعریف شده که تلاش شده با اجرایی شدن آن اتفاقات مناسبی در استان رقم بخورد.

وی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه در دی ماه سال گذشته منعقد شد افزود: ساحت 6 گانه‌ای که در آموزش و پرورش مدنظر است روی تعلیم و تربیت، کارآفرینی و فرهنگ‌سازی تأکید دارد و هشت بندی که به عنوان مبنای فعالیت مورد توجه قرار گرفته در این ساحت‌ها بوده است و تلاش شده الگوی ما مبتنی بر این ساحت 6 گانه باشد.

حدیدی با بیان اینکه بر این اساس هشت موضوع کاری تعریف شد عنوان کرد: نخستین اقدام راهیان پیشرفت بود زیرا فرهنگیان و دانش‌آموزان اطلاعات آنچنانی از دستاوردهای استان و کشور نداشتند در حالی که به طور نمونه بزرگترین برج فناوری کشور در استان کرمانشاه قرار دارد و 330 واحد فناور تحت نظر پارک هستند و 71 واحد در این برج مستقر هستند و 20 محصول فناورانه منحصر به فرد در کشور توسط این واحدها تولید می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: گام بعدی رویداد کارآفرینی نیشتمان بود و این واژه مخفف نوآوری، یادگیری و شناخت است اما به زبان کردی به معنای سرزمین است و در این رویداد به دانش‌آموزان کمک می‌شود در عرصه کارآفرینی فرهنگ کسب و کار را بیاموزند.

وی با بیان اینکه یکی از معضلات استان کرمانشاه فرهنگ کار است افزود: در کرمانشاه شغل بسیار است اما ضعف در فرهنگ کار مشکلاتی را ایجاد می‌کند و در کمیته مشترک تصمیم گرفته شد در تابستان سه رویداد و کارگاه کارآفرینی و فرهنگ کار برای فرهنگیان برگزار شود و از ابتدای سال تحصیلی راهبر دانش‌آموزان شوند.

حدیدی با اشاره به اینکه گام بعدی برگزاری مناظرات دانش‌آموزی است عنوان کرد: برای دستیابی به حق و حقوق نیازی به جر و بحث نیست بلکه با مستند صحبت کردن و رویکرد علمی می‌توان به این هدف دست یافت و با توجه به موفقیت حاصل شده در زمینه مناظرات دانشجویی تلاش می‌شود از مهر ماه امسال در حوزه دانش‌آموزی اجرا شود که علاوه بر افزایش سطح تاب‌آوری بین دانش‌آموزان، الگوی موفقی برای سراسر کشور خواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گام بعدی را مرکز شتابدهی شغلی عنوان کرد و گفت: در این زمینه زنجیره ارزش جدید در کشور ایجاد شد و از واحدهای فناور برای آموزش و جذب کمک گرفته شد.

وی با اشاره به اینکه خلأیی که در استان وجود دارد الگوی مسابقات جهانی و فرهنگ‌هایی از طریق برگزاری مسابقات است و باید روی آن متمرکز شویم افزود: تصمیم گرفته شد در برگزاری مسابقات فرهنگی الگوهای خود را به صورت مشترک پیاده سازی کنیم تا بتواند یک رشد فکری و علمی در حوزه دانش‌آموزی داشته باشد.

حدیدی با بیان اینکه در گام بعدی تولید محتوا انجام شد عنوان کرد: نرم افزار شاد آموزش و پرورش بستر مناسبی برای ارائه الگوی کاری از نظر سلامت، فرهنگ حجاب و سایر ساختارها در قالب موشن‌گرافی انیمیشن و تولید محتوا است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با اشاره به طرح سفیران علمی گفت: ارتباط آموزش و پرورش با بدنه زیست بوم کارآفرینی باید برقرار می‌شد و به همین دلیل باید یک نفر در مدرسه آن راه راهبری می‌کرد و مدیر یا هر کسی در مدرسه به عنوان سفیر و چند نفر از دانش‌آموزان به عنوان جهادیار انتخاب می‌شوند و در این روش از ظرفیت مردم استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه ایجاد اندیشکده امید و آینده کار ارزشمندی است افزود: در جهاد دانشگاهی مرکز هم‌اندیشی استان راه‌اندازی شده  که به طور مجدد در حال احیا است و می‌تواند بستری باشد که با کمک دانش‌آموزان و فرهنگیان مسائل و مشکلات آموزش و پرورش احصا و به صورت ویژه بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخورد قانونی پلیس کرمانشاه با اندک افراد هنجارشکن حوزه حجاب
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • روز ملی کارآفرینی روز مردمان خالق ارزش است
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • تنها راه نجات جامعه توسعه فرهنگ همگرایی است
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای تبیین آموزه‌های دینی است
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای تببین آموزه‌های دینی است
  • اقدامات شهرداری برای ارتقای سلامت تهرانی‌ها | از طرح استعدادیابی سالمندان تا ترویج ازدواج و فرزندآوری
  • آغاز طرح راهیان پیشرفت برای دانش‌آموزان کرمانشاهی