Web Analytics Made Easy - Statcounter

جناب آقای حجت‌الاسلام المسلمین رئیسی، ریاست محترم قوه قضائیه؛

سلام‌علیکم؛

ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در سال‌های اخیر نشانگر ورود کشور به مرحله جدیدی از پیشرفت اقتصادی است که تحقق آن نیازمند فراهم‌آوری لوازم و زیرساخت‌های حقوقی جدیدی است که توسعه بازارهای خدمات حقوقی یکی از ارکان آن محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بااین‌وجود اما، سازوکارهای معیوب حاکم بر ارائه پروانه وکالت در کشور، انحصاری شدن بازار خدمات حقوقی و عدم توسعه آن را در پی داشته است. در حال حاضر، سالانه تنها پنج درصد از متقاضیان وکالت موفق به پذیرش در آزمون وکالت و ورود به بازار خدمات حقوقی می‌شوند.

مهم‌ترین هدف نظام حقوقی و قضایی جمهوری اسلامی، تسهیل دسترسی مردم به خدمات حقوقی است و عمده‌ترین ارائه‌دهندگان این خدمات در سطح جامعه، وکلا هستند؛ بااین‌وجود، وکالت به خدمتی سودآور در سطح جامعه تبدیل‌شده و مردم علی‌رغم نیاز، توانایی مالی رجوع به وکیل و برخورداری از خدمات حقوقی را ندارند؛ درصورتی‌که بر طبق گفته جنابتان هزینه وکالت باید قاعده‌مند و ارزان گردد. مطابق آمارهای بین‌المللی، متوسط سرانه وکیل در دنیا 240 وکیل به ازای هر صد هزار نفر جمعیت است ولی در ایران به ازای هر صد هزار نفر جمعیت، 76 وکیل فعالیت می‌کنند که حاکی از ضعف بنیادین کشور در حوزه توسعه خدمات حقوقی و وکالت فاصله حداکثری آن با استانداردهای جهانی است.

تأسیس مرکز امور مشاوران در سال 1379 و همچنین اعلام وصول طرح «جامع پذیرش و آموزش وکالت» در اسفند 96 از نشانه‌های عزم قانون‌گذار در راستای انحصار زدایی از بازار وکالت و خدمات حقوق است اما علی‌رغم توسعه کمی و کیفی رشته حقوق در دانشگاه‌ها و همچنین افزایش تعداد فارغ‌التحصیلان نسبت به سال‌های گذشته، در سطح عرضه خدمات حقوقی تحول خاصی ایجاد نشده است و شاهد رفتار سلیقه‌ای کانون وکلا در صدور پروانه وکالت و عملکرد منفعلانه مرکز امور مشاوران هستیم که نتیجه آن توقف تحولات کشور در مسیر انحصار زدایی از بازار خدمات حقوقی بوده است.

مطابق با آمار دریافتی، هزینه‌های سرسام‌آور حق‌الوکاله باعث شده تنها ده درصد پرونده‌های قضایی کشور از همراهی وکیل در دادگاه‌ها بهره‌مند باشند. اعمال محدودیت بر مسیر صدور پروانه وکالت با کاهش عرضه‌کنندگان و ایجاد ساختار انحصاری در بازار خدمات حقوقی باعث شده که همواره وکلا به‌عنوان اصلی‌ترین بازیگران این بازار برای تضمین آینده شغلی و درآمد بیشتر، نه‌تنها انگیزه‌ای برای توسعه خدمات نوین حقوقی نداشته باشند، بلکه در یک‌قدم عقب‌تر، حتی از ارائه خدمات مقرون به‌صرفه و باکیفیت نیز سرباز زنند. رفتار انحصارطلبانه وکلا در تعامل با بازار، تبعاتی را برای نظام اجتماعی و اقتصادی کشور داشته که در ذیل به بیان برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

 
الف : شکاف بالای بین عرضه و تقاضا در ارائه خدمات حقوقی باعث شده تا این افراد 10 الی 40 درصد میزان خواسته پرونده را به‌عنوان حق‌الوکاله مطالبه کنند تا جایی که به دلیل بالابود نرخ حق‌الوکاله در سطح کشور بعضاً وکلا، حتی وکلای جوان و تازه‌کار، رغبتی به پیگیری پرونده‌های کوچک نداشته باشند.

 
ب: فقدان دسترسی مردم به وکیل باعث شده است تا دادخواست‌های عده زیادی از مردم به علت وجود ایرادات شکلی و ماهوی راه به‌جایی نبرده و بعضاً موجب رد دادخواست و نارضایتی مردم از سیستم قضایی گردد. عدم برخورداری از زمان و دانش کافی از یک‌سو و عدم مناسب به خدمات حقوقی از سوی دیگر باعث شده تا افراد حتی از پیگیری حقوق خود در دستگاه قضایی کشور صرف‌نظر کنند.

 
ج: بنگاه‌های خصوصی به دلیل هزینه‌های سرسام‌آور حق‌الوکاله از داشتن نماینده حقوقی در محاکم صرف‌نظر و از پیگیری مطالبات خود چشم‌پوشی کرده و قراردادهای خود را سوخته تلقی می‌کنند.

 د: افزایش خدمات حقوقی باعث افزایش اطلاعات حقوقی مردم و درنتیجه باعث رفع مسائل حقوقی مردم قبل از ورود به دادگاه و به طبع منجر به رفع نقصان پرونده‌ها در دادگاه‌ها خواهد شد.

ه- عدم نقش‌آفرینی وکلا درزمینهٔ حقوق عامه یکی از مسائل برآمده از انحصار موجود در بازار خدمات حقوقی است که حل آن برکات زیادی برای کشور و مردم خواهد داشت.

 
یکی از ابزارهای مورداستفاده وکلا برای تضمین کیفیت خدمات حقوقی در برخی کشورها ارائه بیمه مسئولیت حرفه‌ای به موکل خود است. این بیمه‌ها به موکل ضمانت می‌دهد که در صورت کم‌کاری یا بی موالاتی وکیل نسبت به پرونده، خسارت تحمیل‌شده به موکل پرداخت خواهد شد. این موضوع باعث افزایش اعتماد به وکلا و درنتیجه توسعه خدمات حقوقی می‌شود.

ریاست محترم قوه قضائیه، با ارائه گزارش پیش رو به محضر حضرت‌عالی، پیشنهادهای بسیج دانشجویی در جهت افزایش دسترسی مردم به خدمات حقوقی و مطابق با اصل 35 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که دسترسی به وکیل ازجمله حقوق مردم است، به شرح ذیل هست:

 
1- اصلاح فرآیند اعطا پروانه وکالت از طریق جایگزینی شاخص صلاحیت علمی به‌جای تعیین ظرفیت ( با توجه به گره خوردن طرح جامع پذیرش و آموزش وکالت در مجلس شورای اسلامی نیاز به ورود ریاست محترم قوه قضائیه و ارائه لایحه به مجلس هست)

2-  بر اساس ماده 8 لایحه قانونی استقلال و همچنین قانون (اصلاح ماده 8 لایحه قانونی استقلال وکلا)، نمایندگان مجلس شورا اسلامی در صورت برخورداری از لیسانس حقوق و سپری شدن یک دور نمایندگی بدون شرکت در آزمون وکالت قادر به دریافت پروانه وکالت هستند؛ همچنین قضات و افراد شاغل در نیروهای مسلح و همچنین اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها نیز از این شرایط برخوردارند. با حذف این منافع جایگاهی و اضافه شدن ظرفیت آنان به آزمون پذیرش وکلا، درصد پذیرش متقاضیان افزایش پیدا می‌کند.

3- بر اساس ماده 32 قانون آئین دادرسی مدنی، وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی و وابسته به دولت علاوه بر استفاده از وکیل دادگستری برای طرح هرگونه دعوا، می‌توانند از اداره حقوقی قوه قضائیه یا کارمندان رسمی خود استفاده نمایند، اگر این امکان برای شرکت‌های خصوصی نیز فراهم شود سبب اشتغال بسیاری از جوانان به‌عنوان مشاور حقوقی شده و همچنین موجب کاهش هزینه‌های بنگاه‌های اقتصادی می‌گردد که این موضوع خود امری است در راستای حمایت از رونق تولید.

 4- یکی دیگر از مشکلات، معیار فعلی پذیرش وکیل در آزمون وکالت، فراهم بودن اثر ذینفعان بر روی کمیت و کیفیت افراد واردشده به امر وکالت از طریق واگذاری اختیار تنظیم گری به کمیسیونی از ذینفعان است؛ ازاین‌رو ضروری است که امکان اعمال‌نفوذ ذینفعان بر روی این مسئله بسیار کم شود.

5-  احیا مجدد برگزاری آزمون مرکز مشاوران در سال جاری، برگزاری منظم آزمون وکالت به‌صورت سالانه با اصلاح معیارهای پذیرش وکلا

 6- ایجاد دسترسی آزاد به اطلاعات عملکردی وکلا به‌منظور تسهیل دسترسی مردم به خدمات مناسب حقوقی، حذف وکلای ناکارآمد و سوق بازار خدمات حقوقی به سمت تخصص گرایی و شایسته‌سالاری

طبق فرموده رهبر معظم انقلاب "بسيج يعني آن عنصر دلسوزي که کشور را متعلق به خود و آينده را وابسته به تلاش خود می‌داند، نگران است، چون صاحب‌خانه است" حال ما دانشجویان بسیجی امید آن داریم تا با ذکر این موارد توانسته باشیم گوشه‌ای از دغدغه‌های خود برای آینده نظام قضایی کشورمان را مطرح کرده و حضرت‌عالی را که نماینده و منتخب رهبر عزیزمان در جایگاه ریاست قوه قضائیه هستید، از این نگرانی‌ها بیش‌ازپیش آگاه ساخته باشیم.

و من الله توفیق

 

 

امضا کنندگان نامه:

دانشگاه آزاد شیراز
دانشگاه پیام نور کازرون
دانشگاه پیام نور استهبان
دانشگاه آزاد سپیدان
علوم پزشکی شیراز
دانشگاه آزاد زرقان
دانشگاه دولتی فسا
دانشگاه تابناک لامرد
دانشگاه دولتی استهبان
دانشگاه آزاد داراب
دانشگاه پیام نور خرامه
دانشگاه آزاد کازرون
دانشگاه پیام نور شیراز
دانشگاه پیام نور آباده
دانشگاه فنی شهید باهنر شیراز
دانشگاه فنی استهبان
دانشگاه دولتی اقلید
دانشگاه فنی استهبان
دانشگاه آزاد لامرد
دانشگاه شهید مطهری زرقان
دانشگاه آزاد داریان
دانشگاه آزاد ارسنجان
دانشگاه پیام نور داراب
دانشگاه آزاد جهرم
دانشگاه آزاد نی ریز
دانشگاه پیام نور نی ریز
دانشگاه آزاد صفاشهر
دانشگاه علوم پزشکی ایلام
دانشگاه فرهنگیان ایلام
دانشگاه دولتی ایلام
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه محقق اردبیلی
دانشگاه علوم پزشکی اردبیل
دانشگاه پیام نور اردبیل
دانشگاه آزاد شهریار
دانشگاه آزاد پرند
پردیس شهید مفتح تهران
دانشگاه سهند
دانشگاه مدنی آذربایجان
دانشگاه جامع گلستان
دانشگاه آزاد گرگان
فرهنگیان گرگان
کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشگاه دولتی یزد

دانشگاه علم و هنر یزد
دانشگاه علوم پزشکی یزد
دانشگاه فرهنگیان یزد
دانشگاه پیام نور یزد
دانشگاه پیام نور تفت
پیام نور زارچ و اشکذر
دانشگاه فنی شهید مطهری
دانشگاه آزاد تفت
دانشگاه فنی شهید صدوقی
پردیس فاطمه الزهرا یزد
دانشگاه پیام نور میبد
دانشگاه دولتی ارومیه
دانشگاه صنعتی ارومیه
دانشگاه آزاد ارومیه
دانشگاه فرهنگیان ارومیه
دانشگاه پیام نور ارومیه
دانشگاه آزاد کرمانشاه
دانشگاه آزاد اسلام آباد
دانشگاه آزاد قصر شیرین
دانشگاه آزاد کنگاور
دانشگاه آزاد هرسین
دانشگاه آزاد سنقر
دانشگاه آزاد صحنه
دانشگاه دولتی یاسوج
دانشگاه آزاد یاسوج
علوم پزشکی یاسوج
پیام نور یاسوج
پیام نور دهدشت
دانشگاه آزاد دهدشت
دانشگاه علمی کاربردی دهدشت
سیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد
بسیج دانشجویی دانشگاه دولتی بجنورد
بسیج دانشجویی علوم پزشکی بجنورد
شورای تبیین مواضع استان خراسان شمالی

 

 

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۷۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییسی: رشد اقتصادی در کشور محقق شد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران اسلامی صبح جمعه در نخستین برنامه سفر به دامغان در مصلای این شهرستان حاضر شد تا با مردم دامغان دیدار و گفتگو کند.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح روز پنج شنبه به همراهی جمعی از معاونان و وزرا در قالب دور دوم سفرهای استانی دولت سیزدهم به استان سمنان سفر کرد.

شرکت در جشن احیای ده‌ها واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در استان سمنان، افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی، شرکت در جلسه شورای اداری، شرکت در جشن نهضت ملی مسکن و سخنرانی در جمع مردم این استان از جمله برنامه‌های سفر رئیس جمهور خواهد بود.

صبح جمعه نیز در دومین روز از سفر استانی رئیس جمهور به استان سمنان، رئیسی به دامغان سفر کرد تا با مردم این شهر نیز دیدار و گفت وگو کند.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح آدینه در دومین روز سفر استانی هیأت دولت سیزدهم به استان سمنان وارد شهرستان دامغان شد و مورد استقبال مردم این شهرستان قرار گرفت.

وی روز گذشته برای سفر به استان سمنان در سمنان و شاهرود حضور داشت اما به اصرار مردم دامغان امروز را نیز در استان سمنان باقی ماند تا در جمع مردم دیار صد دروازه باشد.

دیدار مردمی و حضور در نماز جمعه از برنامه‌های سفر رئیسی در دامغان است.

۱۳:۰۴ رشد اقتصادی در کشور محقق شد

رئیس جمهور ایران اسلامی از رشد اقتصادی به مثابه دستاورد دولت و ملت یاد کرد.

۱۳:۰۱ فرهنگ سرمایه اصلی دامغان

رئیس جمهور اشاره به ظرفیت‌های دامغان تاکید کرد: «فرهنگ» سرمایه اصلی دامغان است.

۱۱:۳۸ صحبت‌های مردمی با رئیس جمهور

مردم استان سمنان خواستار پیگیری مطالبات به خصوص مسائل اقتصادی و امور جوانان از سوی رئیس جمهور و دولت هستند.

۱۰:۵۷ وضعیت مراکز درمانی دامغان باید متحول شود

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جمع مردم دامغان در مصلای امام خمینی (ره) این شهر ضمن اشاره به ظرفیت‌های دامغان تاکید کرد: «فرهنگ» سرمایه اصلی دامغان است و همه ما از دولت و مبلغان دینی، فرهنگیان، زنان و مردان و اقشار مختلف وظیفه مشترک داریم تا از این فرهنگ و تمدن و مدنیت دینی دامغان است.

وی افزود: تمام تلاش مسئولان فرهنگی باید این باشد که سرمایه را حفظ کرده و صیانت کنند و همچنین در زمینه ارتقای آن بکوشند از سوی دیگر توسعه یافتگی حتمی است و باید شهر و روستای ما توسعه پیدا کند و باید بتوانیم از همه ابزارهایی که برای توسعه زندگی انسان معاصر وجود دارد بهره شود اما اگر این توسعه یافتگی با حفظ و صیانت از داشته‌های فرهنگی باشد، هیچ نگرانی نخواهد داشت.

مبانی فرهنگی به حفظ خانواده کمک می‌کند

رئیس جمهور ایران اسلامی گفت: اگر اصول و مبانی حفظ شود هیچ نگرانی برای دختران و پسران و مردان و زنان ما نخواهد بود از سوی دیگر باید گفت اگر فرهنگ اصیل و مبانی حفظ شود، با ابزارهای ارتباطی و اطلاعاتی که امروز در عالم وجود دارد و زندگی در همین بستر تعریف می‌شود، به مشکل بر نخواهیم خورد.

رئیسی با بیان اینکه مبانی فرهنگی به حفظ خانواده کمک می‌کند، تاکید کرد: مبانی فرهنگی، هجوم فرهنگی که وجود دارد آن هم در زمانی که دشمن نمی‌خواهد ملت‌ها فرهنگ‌ها و داشته‌های خودشان را داشته باشند، را بی اثر می‌کند.

وی با بیان اینکه شخصیت‌های فرهنگی مرز بانی و دیده بانی می‌کنند و ارزش‌ها، دین و فرهنگ را مورد رصد قرار می‌دهند، تاکید کرد: شخصیت‌های فرهنگی باید با شناسایی آسیب‌ها به موقع هشدار بدهند و تلاش کنند هم آسیب شناسی را هم آسیب زدایی را که این امر اهمیت دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دستگاه‌های دولتی هم از آموزش و پرورش تا آموزش عالی، میراث فرهنگی و همه بخش‌های فرهنگی بدانند سرمایه بزرگ باید حفظ شود، گفت: فرهنگ به مثابه سرمایه عظیم باید حفظ و ارتقای پیدا کند.

رئیسی با اشاره به مسائل و مشکلات دامغان تاکید کرد: یکی از مطالبات مردم شهرستان دامغان بهداشت و درمان مهم است و باید اقدامات بهداشتی و درمانی یکی از مسائل مورد توجه برای مسئولان باشد نباید فراموش کنیم که برنامه ریزی برای استان تنها برای جمعیت ثابت باشد ما جمعیت متغیر نیز در شهرستان‌هایی مانند دامغان داریم که بخشی از آنها زائران رضوی است.

وی با بیان اینکه سال‌های متمادی است که مردم دامغان خدمت گزار مهمانان امام رضا (ع) است لذا ما در محاسبات نباید تخت‌های بیمارستانی را به نسبت جمعیت ثابت شهرستان در نظر گرفت، تاکید کرد: نباید ملاک تخت‌های بیمارستانی و امکانات درمانی دامغان به حساب جمعیت ثابت باشد.

رئیس جمهور با بیان اینکه با نگاه به جمعیت ثابت و متغیر که عبارت از مردم دامغان و زائران رضوی است شرایط بهداشتی و درمانی و وضع مراکز درمانی دامغان باید متحول شود، بیان کرد: کادر سازی برای مراکز درمانی از دیگر مسائلی است که بسیار اهمیت دارد دانشجویان رشد یافته و پزشکان آماده خدمت که می‌توانند در مراکز درمانی مشغول به کار شوند اما بهتر آن است که در خود دامغان مرکز پرورش نیرو و استعدادها و نیروسازی داشته باشیم و راهش هم آن است که با ظرفیت‌های خوب استان سمنان فرزندان دامغان در دانشکده علوم پزشکی در دامغان تحصیل کنند.

تلاش دشمنان برای اختلاف افکنی

رئیس در ادامه ضمن بیان اینکه دشمنان نمی‌خواهند اما ملت ایران اراده کرده که اقدامات خوبی را انجام دهد لذا هم رشد تولید و هم رشد اقتصادی در حوزه‌های صنعت، معدن و تجارت و کشاورزی و… وضعیت کاملاً متفاوت شده است، تاکید کرد: جنگ امروز جنگ اراده‌ها است در این جنگ اراده‌ها ما معتقد هستیم که اراده ملت ایران پیروز شده و خواهد شد.

وی با بیان اینکه با عنایت خدا و کمک مردم ما در این دو سال و نیم اخیر توانسته‌ایم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم، تاکید کرد: در استان سمنان ۲۰۱ واحد راکد تولیدی به چرخه تولید بازگشته و در دولت سیزدهم هیچ واحد تولیدی و صنعتی تا به امروز تعطیل نشده است.

رئیس جمهور با بیان اینکه عملیات وعده صادق موجب اقتدار و وحدت و انسجام در کشور شد، تاکید کرد: دشمن می‌خواست اختلاف افکنی کند اما این عملیات هم نشان از اقتدار نظام ایران اسلامی و توان نیروهای مسلح داد و هم اراده پولادین ملت ما و رهبری فرزانه انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت عملیات وعده صادق یکی از جلوه‌های وحدت آفرین در کشور بود امروز همه گروه‌ها و جناح‌ها و جریان‌های سیاسی متحد هستند و این اقدام را ضروری، لازم و وحدت بخش و اقتدار کشور بزرگ ایران می‌دانند.

رئیس با اشاره به مشکلات آب شرب و کشاورزی و صنعت بیان کرد: دولت در حال برنامه ریزی برای این امر است و بخشی از مسائل استان سمنان در همین مدت کوتاه سفر هیأت دولت حل شد و تصمیمات خوبی را نیز در این زمینه گرفتیم، تاکید کرد: بخش تأمین آب در شاهرود و دامغان در دستور کار قرار دارد و دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه مساله آب به زودی با همت مردم و پیگیری استاندار سمنان و مسئولان محلی حل خواهد شد، ابراز کرد: دغدغه دولت هم حل مسئله آب است زیرا آب یکی از مسائل مهم استان سمنان است.

۱۰:۴۱ رئیس جمهور وارد دامغان شد

دومین روز سفر رییس جمهور به سمنان/ دامغانی‎ها میزبان رییسی

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح آدینه در دومین روز سفر استانی هیأت دولت سیزدهم به استان سمنان وارد شهرستان دامغان شد و مورد استقبال مردم این شهرستان قرار گرفت.

وی روز گذشته برای سفر به استان سمنان در سمنان و شاهرود حضور داشت اما به اصرار مردم دامغان امروز را نیز در استان سمنان باقی ماند تا در جمع مردم دیار صد دروازه باشد.

دیدار مردمی و حضور در نماز جمعه از برنامه‌های سفر رئیسی در دامغان است.

۱۰:۲۲ نشست حل مساله در استان سمنان برگزار شد

رئیس جمهور در این نشست پس از شنیدن گزارش مشکلات و مسائل برخی موضوعات اولویت‌دار استان، دستورات لازم برای بررسی و رفع این موانع را صادر کرد.

در ابتدای این جلسه موضوع کلان پروژه آزادراه حرم تا حرم و دو چالش عمده پیش‌روی این پروژه از جمله موضوع بازنگری در قرارداد احداث آن و همچنین تأمین منابع مالی مورد نیاز برای سرعت بخشیدن به اجرای این آزادراه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین پیشنهاد بازنگری در مسیر احداث آزادراه حرم تا حرم و اصلاح یا حذف بخش‌های غیرضرور این طرح با اقدامات فنی و مهندسی و همچنین عبور این آزادراه از نزدیکی شهرها به جهت هم بهره‌مندی مسافرین از خدمات شهری و هم رونق بیشتر شهرهای در مسیر، از دیگر موضوعاتی بود که در این رابطه مطرح شد.

رئیسی در ادامه پس از دریافت گزارشات معاون اجرایی رئیس جمهور، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به‌عنوان مجری پروژه و مسؤولیا وزارت راه و شهرسازی دستور تأمین اعتبار بخش‌های اولویت‌دار این پروژه را صادر و مقرر کرد سایر مشکلات پیش‌روی اجرای آن با ارائه راهکار در قالب یک بسته پیشنهادی از سوی مجریان طرح جهت بررسی و تصویب به دولت ارائه شود.

در بخش دیگری از این جلسه موضوع بلاتکلیفی کارخانه سیمان بی ارجمند و دلایل و چرایی توقف احداث آن مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس گزارش معاون اجرایی رئیس جمهور، روند احداث این کارخانه از سال ۸۴ و با سهامداری ۳۸ هزار نفر از مردم سمنان آغاز شد، اما در ادامه به‌رغم پیشرفت ۵۴ درصدی به دلیل تأخیر و عدم توانایی مدیران آن در بازپرداخت وام ارزی، افزایش میزان بدهی به دلیل نوسانات قیمت ارز و منتفی شدن توجیه اقتصادی متوقف شد.

رئیسی پس از شنیدن گزارش مدیران این کارخانه و همچنین نقطه نظرات مسئولان استانی، نظر به اهمیت مسئله سهامداری مردم در این کارخانه و اهتمام دولت نسبت به حفظ منافع مردم، به معاون اجرایی رئیس جمهور دستور داد پیشنهادات ارائه شده را بررسی و ضمن گردش کار موضوع در کمیسیون اقتصادی دولت و هماهنگی با بخش حقوقی دولت موضوع را برای طرح در هیأت دولت آماده کنند.

انتهای پیام /

کد خبر: 1227641 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • معرفی مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان البرز
  • رییسی: رشد اقتصادی در کشور محقق شد
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
  • فعالیت‌های محرومیت‌زدایی ۱۵ گروه جهادی دانشجویی در گنبدکاووس
  • تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است
  • فعالیت ۷۴۰ گروه جهادی در مناطق مختلف استان
  • تسهیل امر زیارت، تکلیف مدیریت شهری در مشهد است/ باید برای هر تدبیر شهری، پیوست فرهنگی تعریف کنید
  • تسهیل امر زیارت تکلیف مدیریت شهری در مشهد است
  • حوزه فرهنگ نیازمند طراحی‌های کاربردی برای مقابله با شرایط انحرافی دشمن است
  • صبوری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا شد