Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  نوذر امامی بر مشارکت نهادهای متولی برای اجرای طرح ساماندهی حریم شیراز تاکید کرد و ادامه داد: منابع طبیعی، جهادکشاورزی و بنیاد مسکن باید درکنار شهرداری برای ساماندهی وضعیت حریم شهر شیراز گام بردارند.

او افزود: این طرح باید هدف و استراتژی مشخصی داشته باشد تا شهرداری بتواند از ساخت و ساز غیرمجاز در این محدوده جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امامی با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و کمبود بارندگی سبب مهاجرت افراد به حاشیه شهر می‌شود، ادامه داد: ساخت و ساز در محدوده ابراهه‌ها و مسدود شدن این مسیرها در زمان بارندگی خطر افرین است به همین منظور اکیپ‌های نظارتی شهرداری ساخت و سازهای غیرمجازی که سبب مسدود‌شدن این مسیرها می‌شود را شناسایی و از این امر جلوگیری می‌کنند.

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: در راستای اجرای این طرح باید نیرو و تجهیزات مناسبی برای شهرداری مناطق در نظر گرفته شود.

او از تشکیل کارگروه تخصصی با حضور نهادهای متولی برای بررسی کارشناسی این موضوع خبر داد و تصریح کرد: مقرر شد نتیجه حاصله به کمیسیون ارائه شود.

امامی گفت: ایین‌نامه‌ی نحوه‌ی نظارت بر دفاتر تسهیلگری و خدمات نوسازی بافت فرسوده در کمیسیون بررسی شد.

او با اشاره به لزوم نظارت دقیق و مستمر شهرداری بر عملکرد این دفاتر گفت: در راستای تدوین سازوکار اجرایی مناسب برای رسیدگی به تخلفات احتمالی و درجه‌بندی میزان مجازات مناسب و امکان حل و فصل قانونی موارد اختلافی دفاتر و شهروندان این ایین‌نامه از سوی شهرداری ارائه شد.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز هدف از برون سپاری خدمات شهرداری را کاهش نیروهای شهرداری، آسان‌سازی ارائه‌ی خدمات و کاهش هزینه‌ها برشمرد و افزود: با توسعه‌ی شهرداری الکترونیک مراجعه حضوری مردم به شهرداری کاهش می‌یابد.

او اسان‌سازی خدمات عمومی را یکی از طرح‌های این کمیسیون در راستای رفع مشکلات مردم عنوان کرد و ادامه داد: دفاتر تسهیلگری باید در اجرای شرح وظایف خود به خوبی اقدام کنند و گرنه این دفاتر نتوانسته‌اند نقش خوبی در ارائه مطلوب خدمات ایفا کند.
انتهای پیام/م

طرح ساماندهی حریم شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۴۹۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گزارش عملکرد نواحی مناطق ۲۲ گانه پایتخت را در طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران اعلام کرد.

وی در خصوص طرح تکمیلی ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران گفت: طرح ۱۵ روزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی شهر تهران ۴ گام اصلی داشت که شناسایی، جمع‌آوری، غربالگری و در نهایت ساماندهی بود که در ۱۲۴ ناحیه مناطق ۲۲ گانه به اجرا درآمد.

وی ادامه داد: در گام اول شناسایی توسط شهرداران نواحی ۱۲۴ گانه شهرداری تهران صورت گرفت. در گام دوم نیز جمع‌آوری‌ها توسط ادارات خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد. گام سوم مربوط به غربالگری اولیه بود که این کار نیز توسط اداره خدمات اجتماعی مناطق ۲۲ گانه انجام شد که در این طرح متکدیان، کودکان کار و خیابان، معتادین متجاهر و افراد کارتن خواب و بی خانمان تفکیک شدند. گام چهارم گام ساماندهی بود که توسط سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی به سرانجام رسید.

احمدی صدر پیرامون تعداد گشت‌های حامی شهر در مناطق گفت: ۱۱ منطقه هر کدام از یک گشت حامی شهر استفاده کردند، ۵ منطقه نیز هر کدام ۳ گشت حامی شهر در اختیار داشتند و ۶ منطقه دیگر از ۴ گشت حامی شهر استفاده کردند تا کار ساماندهی به خوبی صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در خصوص آمار دقیق ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت گفت: درمجموع ۷۲۹۸ نفر در این طرح ساماندهی شدند که از این بین حدود ۶۵۱ نفر متکدی، ۲۹۳۳ معتاد متجاهر و ۴۸۲ کودک کار و خیابان بودند و ۳۲۳۲ نفر را نیز افراد بی خانمان و کارتن خواب تشکیل می‌دادند که همگی مورد ساماندهی قرار گرفتند.

احمدی صدر در مورد پراکندگی آسیب‌های اجتماعی در پایتخت خاطرنشان کرد: متکدیان بیشتر در مناطق یک، چهار، پنج، هفده، بیست و بیست و یک بودند و معتادین متجاهر نیز بیشتر در مناطق چهار، یازده، دوازده، پانزده و شانزده پراکنده بودند. کودکان کار و خیابان نیز در مناطق چهار، پنج، هشت، یازده، پانزده و بیست پراکندگی بیشتری داشتند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی در پایان گفت: شهرداری تهران بعد از دو سال تلاش پی در پی و شبانه روزی به منظور ایجاد زیرساخت‌ها و بستر مناسب جهت ساماندهی به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب‌های اجتماعی رسیده اما باید توجه کرد که اگر ریشه‌های ایجاد آسیب‌های اجتماعی مثل مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود اتباع غیر مجاز، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود آسیب‌های اجتماعی دوباره تکرار خواهند شد و لازم است مسؤولین، نهادها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی و فرهنگ‌سازی عمومی و … بیشتر بپردازند و به کمک مردم، سازمان‌های مردم نهاد، حاکمیت و شهرداری شاهد این باشیم که آسیب‌های اجتماعی در پایتخت روند کاهشی یافته و به ساماندهی برسد.

کد خبر 6085547

دیگر خبرها

  • آتشنشانان شیرازی ۱۲۹ عملیات در بارندگی انجام دادند
  • کنارگذرهای رودخانه خشک شیراز تا اطلاع ثانوی مسدود شدند
  • مسدود شدن کنارگذرهای رودخانه خشک شیراز
  • کنارگذر‌های رودخانه خشک شیراز تا اطلاع ثانوی مسدود شدند/ شهروندان از تردد در حاشیه کنارگدر‌ها و رودخانه‌ها خودداری کنند
  • فعالیت ۷۵ دفتر خدمات الکترونیک قضائی در مازندران
  • راهنمایان گردشگری فقط از طریق  دفاتر اقدام مجاز به برگزاری تور هستند
  • تهران بزرگ‌تر شد
  • انجام بیش از 36هزار و 500 استعلام بانک و دفتر خانه در سال 1402 توسط دفاتر پیشخوان دولت
  • ساماندهی ۷ هزار و ۲۹۸ آسیب‌دیده اجتماعی
  • تصویب کاهش عوارض و بهای خدمات شهرداری شیراز