Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@00:21:47 GMT

۱۰ مرکز برتر علمی‌کاربردی انتخاب شد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۱۶۷۳

۱۰ مرکز برتر علمی‌کاربردی انتخاب شد

به گزارش گروه دانشگاه و آموزش ایرنا، محسن محمدزاده امروز (سه شنبه) در نشست خبری دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: از میان ۲۳۰ مرکز قرار گرفته در سطح دو در سال ۱۳۹۸،  ۱۰ مرکز رتبه برتر را کسب کردند و ۲۶ مرکز نیز شایسته تقدیر استانی دانشگاه جامع علمی و کاربردی شدند.

وی یادآور شد: بر این اساس، این مراکز می توانند ۲۷ مرداد و ۲ شهریور که زمان ثبت نام دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی است، در تبلیغات خود از عنوان کسب رتبه برتر بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: این دانشگاه در اجرای طرح سطح بندی و ارزیابی مراکز از نظر کیفی شاهد ارتقا بود. از سال گذشته تا کنون تعداد مراکز سطح دو از ۲۰ مرکز به ۲۳۰ مرکز ارتقا یافت.

محمدزاده افزود: در سال ۹۷، ۲۰ مرکز ما در سطح دو قرار داشتند و ۴۳۴ مرکز دیگر در سطح ۳ بودند. در حالی که ۴۸ مرکز دیگر این دانشگاه در سطح ۴ قرار داشتند.

وی ادامه داد: در سال ۹۸، ۲۳۰ مرکز در سطح دو، ۲۴۸ مرکز در سطح ۳ و ۴۰ مرکز در سطح چهار قرار گرفته اند.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با یادآوری ارزیابی دو ساله مراکز دانشگاهی علمی کاربردی گفت: در ارزیابی و سطح‌بندی که طی سال‌های ۹۷ و ۹۸ انجام شده است ۵۳۲ مرکز در سال ۹۷ مشارکت جدی در برنامه‌های  این دانشگاه داشته‌اند. اما متاسفانه در سطح‌بندی مراکز دانشگاهی مرکزی که دارای سطح یک باشد نداشته‌ایم. این در حالی است که امتیازات برای هر واحد دانشگاهی براساس نمره سطح در نظر گرفته شده بود.  

وضعیت مشارکت مراکز در سطح بندی سال ۹۸

محمدزاده در ادامه به مشارکت مراکز در طرح سطح بندی سال ۹۸ اشاره کرد و گفت:  از ۵۱۸ مرکز، ۴۸۳ مرکز یعنی ۹۷ درصد مراکز در ارائه و ثبت اطلاعات مشارکت داشتند.

وی با بیان اینکه تنها ۳۵ مرکز (۷ درصد) در ثبت اطلاعات خود مشارکت نکردند، افزود: اگر مراکزی که در ارزیابی‌ها در سطح چهار قرار گرفتند و در ارزیابی بعدی، ارتقا پیدا نکنند، بر اساس مصوبه شورای نظارت دانشگاه اجازه جذب دانشجو در سال بعد متوقف می شود.

محمدزاده تصریح کرد: شورای نظارت دانشگاه اعلام کرد چنانچه مرکزی  براساس این ارزیابی ها طی دو سال از رتبه ۴ ارتقاء نیابد ظرفیت پذیرش دانشجوی آن صفر شده و متوقف می شود تا بتواند ارتقاء یابد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۱۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی

به دنبال راه‌اندازی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون و با هدف بسترسازی جهت استفاده از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در فعالیت‌های علمی و پژوهشی بخش‌های مختلف این دانشگاه، نشست تخصصی درآمدی بر هوش مصنوعی، با حضور جمعی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برگزار شد. 

در این نشست که از سوی مدیریت پژوهشی معاونت آموزش و پژوهش با همکاری مرکز هوش مصنوعی این دانشگاه برگزار شد، احسان احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، ضمن معرفی ظرفیت‌های مختلف هوش مصنوعی به ارائۀ توضیحاتی درخصوص مسیر‌ها و بستر‌های مختلفی پرداخت که اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف تحصیلی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، می‌توانند در حوزۀ هوش مصنوعی طی کنند. 

او همچنین با تشریح زیرساخت‌های ایجاد شده در مرکز نوآوری هوش مصنوعی، از آمادگی این مرکز برای پردازش داده‌های گسترده و همچنین کمک به افزایش اعتبار نتایج مطالعه‌های علمی خبر داد که نیازمند استفاده از بانک‌های داده‌ای با داده‌های متعدد و پرشمار هستند. 

علیرضا راستی، مدیر پژوهشی دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز در این نشست با تأکید بر اینکه مرکز هوش مصنوعی این دانشگاه فرصت ارزشمندی را برای تقویت فعالیت‌های علمی مرتبط با این حوزه در اختیار دانشگاهیان قرار داده است، از برنامه‌های درنظر گرفته شده برای فعالیت‌های آموزشی و ترویجی این مرکز خبر داد.

او افزود: به زودی نشست‌های دیگری برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و یاوران علمی دانشگاه با مقوله هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.
راستی گفت: امیدواریم این برنامه‌ها در کنار رویکرد‌های حمایتی مجموعه مدیریتی دانشگاه بتواند زمینه لازم برای آغاز فعالیت‌های مختلف حوزۀ هوش مصنوعی را در سطح شهرستان کازرون و غرب استان فارس، ایجاد کند. 
این نشست، نخستین برنامه از سلسله نشست‌هایی بود که در جهت کاربردی‌سازی هوش مصنوعی در سطح فعالیت‌های دانشگاهی و همچنین کمک به رفع نیاز‌های جامعه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • آمادگی مرکز هوش مصنوعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون برای پردازش داده‌های گستردۀ علمی
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابارش سبزوار
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • دست‌یابی دو نشریه علمی دانشگاه یزد به جایگاه بین‌المللی و رتبه علمی
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید